Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

HMOTNOST

OBSAH

Dávkování léku Urifos

Standardní režim léčby nekomplikovaných infekcí močových cest vyžaduje pouze jednu dávku Urifosu 3 g. Lék Urifos je dodáván ve formě granulí pro přípravu perorálního roztoku, který se vypije na lačný žaludek minimálně dvě hodiny po posledním jídlem před spaním.

Nenechte se zmást informacemi na obalu, kde je uvedena hmotnost 8 gramů. To je hmotnost produktu, který obsahuje 3 gramy účinné látky. Zbylých 5 gramů jsou pomocné látky, které se nepodílí na léčbě.

U léčby komplikovaných infekcí močových cest je perorální dávka 3 g podávaná jednou za 48 nebo 72 hodin, celkem se užívají 3 dávky. Pokud je lék aplikován injekcí, použije se dávka 6 g každých 8 hodin po dobu 7–14 dnů.

Zdroj: Jak dlouho působí antibiotika Urifos 3g

Diskuze

V diskuzi DOPLŇKY STARVY NA OTEKLÉ NOHY A JEJICH CENA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Magdababu.

Hezký večer, nemáte náhodou někdo zkušenosti s produkty na přírodní bázi?

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Denča Pilchová.

Já mám dobrou zkušenost H2out, klesla i hmotnost. Za mě fajn očista.

Zdroj: diskuze Doplňky starvy na oteklé nohy a jejich cena

Co to je knäckebrot

Knäckebrot je chutné, trvanlivé pečivo, které lze konzumovat kdykoliv a kdekoliv. Knäckebrot se také někdy nazývá vikingský chléb. Nízká hmotnost, nenáročné skladování, trvanlivost, výživové hodnoty, to vše byly důvody proč vikingové hojně knäckebroty používali na svých plavbách. Díky pozvolnému vstřebávání živin do těla nám vydrží pocit sytosti mnohem déle, a tak nedochází k nezdravému přejídání. Knäckebrot má blahodárné účinky na přirozený pohyb střev.

Zdroj: Knäckebrot

Poradna

V naší poradně s názvem MIRENA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Zuzana.

Dobrý den, chtěla bych se dotázat, jestli Mirena ovlivňuje hmotnost člověka(přibírání na váze).

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Mirena je hormonální antikoncepce. Je to nitroděložní tělísko, které obsahuje zásobu hormonu levonorgestrel, který se v mikrodávkách uvolňuje přímo v místě účinku, v děloze, a vydrží na dobu pěti let. Levonorgestrel je aktivní polovina norgestrelu. Zvýšené dávky norgestrelu ve spojení s konstantní dávkou estrogenu způsobují tyto časté nežádoucí účinky, patří sem:
- nepravidelné krvácení;
- venózní dilatace;
- křeče v nohách;
- trombóza;
- arteriolární hypertrofie;
- migrénové bolesti hlavy;
- deprese;
- ztráta libida;
- zvýšení tělesné hmotnosti.
Právě poslední 4 z vyjmenovaných nežádoucích účinků jsou hlavní důvody, proč jedna třetina žen končí s užíváním této hormonální antikoncepce v prvním roce.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Mirena

Koza na řezání dřeva Einhell

Koza na řezání dřeva Einhell je určena pro řezání polen o maximální hmotnosti 150 kg. Je vyrobena z robustní pozinkované konstrukce se 3 nohami, s nastavitelnou pracovní výškou 60–64–68 cm. Délka kozy je 80 cm. Průměr polen maximálně 40 cm. Maximální zatížení 150 kg. Hmotnost konstrukce je 7,3 kg.

Zdroj: Koza na řezání dřeva

Poradna

V naší poradně s názvem DOTAZ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Renats.

Jak tabulky přesně užívat,s jídlem nebo bez jídla .Beru 2 tobolky večer po jídle může být?

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek .

Tobolky obsahují tuk a ten je kalorický, proto je lepší užívat Omega Marine ráno nebo kolem oběda před jídlem. Při užívání večer by se mohla zvyšovat tělesná hmotnost ukládáním tuku v podkoží.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Dotaz

Koza na řezání dřeva Agma

Koza na řezání dřeva Agma představuje praktický držák na řezání dřeva se širokou variabilitou délky, průměru a tvaru dřeva. Konstrukce byla vyvinuta ve Švédsku. Horní držák s drápy upevní dřevěný kmen, hranol i prkno. Průměr kmene může být od 25 do 230 mm. Rozměr činí 1 180 x 3 000 mm, hmotnost 12 kg.

Zdroj: Koza na řezání dřeva

Diskuze

V diskuzi CGA 800 se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Monča.

Lidičky, podle mne, pokud začnete cvičit, začnínáte tím pádem nabírat svalovou hmotu a tudíž i hmotnost, pokud nemáte po spalovači žádný účinek, měli byste alespoň i po cca dvou měsících cvičení zpozorovat jak se vám tvaruje tělo. Takže žádný stěžování a makáme dál:))))

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Robo.

u mě tento styl bohužel nepomohl, tak jsem vyzkoušel tablety cga. za jediný měsíc polykáním těch tablet jsem zaznamenal mnohem větší efekty než po několika měsících bláznění v posilovně. všem těm bláznům, co se pravidelně trápí v posilovně se teď směju.

Zdroj: diskuze Cga 800

Saténový (oficiální označení Sa)

Vzhled

Srst tohoto plemene je dlouhá a také je velmi hustá. Hmotnost tohoto králíka se pohybuje kolem 4 kilogramů. Srst je také obvykle krásně lesklá.

Obrázky

Odkaz na fotografie saténového králíka na googlu: saténový králík foto.

Zdroj: Ukázkové druhy králíků se zvláštní srstí

Diskuze

V diskuzi ČIVAVA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Ludmila Bílá.

Mám roční fenku čivavy. Není papírová ale je zdravá a krásná jen má

3,60 kg a je dlouhá asi 30cm. Chovatelka mi ujistila že je to čivava po obou rodičích ale mě se zdá velká. Máte prosím někdo podobný problém? Na veterině mi dr řekla že je trochu přerostlá ale krásná,, tak prosím o názor více majitelů.

Díky Bílá

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Petra.

Aj ja mam civavy, ktore maju cez 3kg.
Starsia si dlho drzala hmotnost 2,7kg, no uz je starsia a ma cca. 3,5kg. Je vsak ciperna, cula, rada beha a nevyzera vobec prerastene.
Druha, jej dcera, bude mat len 2roky a ma uz teraz 3,2kg. No je to velmi temperanentne, chvilami az sialene psica. Na pohlad je chuducka. Je vsak dlha, preto sa ta hmotnost na nej niekde straca..

No je mi jedno, ze oficialne maju mat civavy do 3kg. Milujem ich obidve, od mala su naucene bez voditka, pocuvaju na slovo, su velmi priatelske, nie su ustekane, jedna z nich je rodena aporterka a stale by sa len hrala.. a to vsetko bez bitiek a drezur...

A to je to najdolezitejsie, ze psov by mali mat ludia, co psom skutocne rozumeju a potom vsetko funguje ako ma..

Zdroj: diskuze Čivava

Bruska na nehty JD 700

Profesionální bruska na nehty JD 700 s příslušenstvím má velmi pěkný vzhled a moderní design. Je jedním z nejlepších modelů na našem trhu. Bruska na nehty JD 700 slouží k rychlé, pohodlné a bezpečné úpravě nehtů přírodních, gelových, akrylových, ať už jde o manikúru, či pedikúru. Počet otáček je 500 až 30 000 za minutu. Přístroj má dobré ergonomické vlastnosti, manipulace s ním je příjemná a snadná. Nastavení rychlosti regulace otáček je možné ručně nebo nohou (nožní ovládání) – levá i pravá strana. Má velmi jednoduchou výměnu nástavců.

Technické parametry: napětí 220 ~ 230 V/50–60 Hz; rychlost 500–30 000 ot/min; otáčení je oboustranné – směr vpravo nebo vlevo; délka rukojeti 14 cm; hmotnost rukojeti 210 g; délka brusky 12,5 cm; šířka brusky 12 cm; výška brusky 8,5 cm; hmotnost brusky 1 060 g.

Sada obsahuje: návod, brusku, rukojeť se stojanem, nožní pedál, sadu základních fréz.

Zde můžete vidět porovnání cen výrobku JD 700.

Zdroj: Bruska na nehty

Poradna

V naší poradně s názvem ZA KOLIK LET MÁM NÁROK NA NOVÉ UMĚLÉ ZUBNÍ NÁHRADY CENÍK se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Iva.

Dobrý večer,zajímá mě za kolik let mám nárok na umělé zuby.Beru hodně léků a přestože si důkldně 2 krát denně zuby čistím,mám je dost ošklivé a navíc jsem snížila hmotnost a ty zuby se mi při jídle sami vyndávají.Předem děkuji za odpověd.
S pozdravem Bártová.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Musíte se zeptat svého zubního lékaře a říct mu o problémech se svou zubní náhradou. Určitě najdete řešení, které bude finančně dostupné.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Za kolik let mám nárok na nové umělé zubní náhrady ceník

Co je to Endiaron?

Chemicky se jedná o 5,7-dichlor-8-chinolinol. Sumární vzorec je C9H5Cl2NO - chloroxin. Relativní molekulová hmotnost (Mr) je 214,05. Chloroxin je krystalický prášek, téměř bílé až slabě šedohnědé barvy, který je prakticky nerozpustný ve vodě, těžce rozpustný v 96% ethanolu a mírně rozpustný v dichlormethanu. Rozpouští se v roztocích minerálních kyselin a alkalických hydroxidů.

Endiaron se používá k léčbě a symptomatické úlevě od akutního nespecifického průjmu a chronického průjmu spojeného se zánětlivým onemocněním střev.

Zdroj: Endiaron, za jak dlouho zabere?

Diskuze

V diskuzi ÚČINNÁ PREVENCE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Bíba.

Tak tomu nevěřím. Dělat se tá vždycky se vším. Takže na Vašem místě bych jednoznačně doporučila kurzy STOB (cvičení pro ti obezitě). Je to pod odborným dohledem a nejde tam o zhubnutí, ale o přijetí nových návyků, které pomůžou novou hmotnost také udržet. Mimochodem, jak jsou na tom Vaše děti? Myslíte, že budou mít k obezitě také dispozici? Jestli jsou právě malé, tak je výborná příležitost se cíleně zaměřit na jejich zdraví.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Re: účinná prevence

Bruska na nehty Proxxon

PROXXON Gravírovací sada (bruska na nehty, včetně zdroje 28635) je kompletní gravírovací sada, která obsahuje Gravírku GG12, zkušební sklenice, sešit s předlohami a návody a všechny potřebné nástavce. Po 1 diamantovém stopkovém brousku ve tvaru koule s průměrem 1,0 a 1,8 mm na rýsování a linkování. Po 1 stopkovém brousku z karbidu křemíku ve tvaru kužele a válce na matování. Gravírka GG 12 je vyrobena s tichým motorem, kryt je z polyamidu se skelnými vlákny. Vše je baleno v plastovém kufru.

Technické údaje: napětí 12–18 V; příkon 6 W; počet otáček 20 000 ot./min, uložení v kuličkových ložiscích; zdroj 12 V; 0,5 A; délka 145 mm; hmotnost 500 g.

Zdroj: Bruska na nehty

Poradna

V naší poradně s názvem RECEPTY PRO DIABETIKY II. TYPU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel MARKETA PATOVA.

DOBRY DEN PROSIM VAS JA SE JMENUJI MARKETA PATOVA JSEM NAROZENA 31.8.1975 V LIBERCI A OD 11.7.2022 MAM CUKROVKU TYPU 2 A PROSIM NAPSAT JIDELNICEK DIABETICKYCH JIDEL ODPVEZTE MI PROSIM DEKUJI MARKETA PATOVA Z LIBERCE

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Pokud žijete s cukrovkou 2. typu, vyvážená strava vám může pomoci udržet hladinu cukru v krvi a váhu.
Tento jídelníček vám pomůže dosáhnout zdravější hmotnost pro vaše tělo a udrží hladinu cukru v krvi v cílovém rozmezí, což může snížit riziko komplikací, jako je poškození nervů a srdeční onemocnění. Jídelníček i s praktickými radami najdete zde: www.cukr-v-krvi.cz/j…

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Recepty pro diabetiky II. typu

Co je hypermangán

Hypermangán je manganistan draselný, chemicky KMnO 4, a je to černo-fialová lesklá krystalická sůl. Hypermangán je velmi dobře rozpustný ve vodě, kdy vzniká růžovo-fialový až tmavofialový roztok (záleží na koncentraci). Z roztoku se hypermangan dá zpětně odstranit dialyzační blánou. V medicíně se používá jako antiseptikum , k potírání ekzémů a plísní na nohou. Hypermangan je oxidační činidlo, proto musí být v určité vzdálenosti od rezavějících kovů. Pokud budeme železnou tyč pravidelně namáčet v "čerstvém" vodném roztoku hypermanganu, tak za krátko nám zreziví. Hypermangan je minerál, který má molární hmotnost cca 158 g / mol a hustotu asi 2,7 g / cm 3.
Při použití hypermanganu je třeba si dávat pozor, protože roztok hypermanganu zanechává na pokožce hnědé skvrny, které do 48 hodin zmizí. Z textilu se fleky od hypermanganu čistí octem.

Zdroj: Hypermangan cena

Diskuze

V diskuzi JAK BRÁT ALAVIS? se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Vlasta Schwarzová.

Stále to tu prohlížím a jaké je dávkování pro lidi jsem se nedozvěděla.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Mk.

V příbalových letácích je dávkování pro hmotnost koně, nejnižší je hříbě 100kg, tudíž snad umíte na svou váhu nadávkovat daný prášek .Jinak podobné složení má přípravek pro kulturisty ARTHRO STACK od firmy PEAK, je tam pouze asi 2,5-3x menší obsah těchto látek a je to v tabletách. Asi bych využil mnou zmíněný výrobek a k tomu čistý ALAVIS MSM.
Poté by bylo nutné si spočítat kolik je nutno dát MSM a kolik tablet, protože jedna tableta již obsahuje 100mg MSM ,Glukosamin-300mg a Chondroitin 200mg.

Zdroj: diskuze Alavis pro lidi dávkování

Koza na řezání dřeva s držákem

U kozy na řezání dřeva s držákem jsou řetěz i lišta zabezpečené sklopnou ochranou, která se při řezání automaticky odklápí nahoru. Vanová forma kozy na řezání dřeva s držákem pojme bezpečně i menší kusy dřeva. Díky nastavitelnému měřidlu lze polínka nařezat na stejnou délku. Pila se bezpečně připevní ke koze utahovacím mechanismem. Lišta může mít maximální výšku 9 cm, aby řetěz pily na liště neřezal do rámu. Koza na řezání dříví s držákem se dá jednoduše složit a sklopit, aby při skladování zabírala méně místa. Na kozu můžete položit klády až do délky 150 cm. Výška kozy na řezání s držákem je 90 cm, délka 76 cm, šířka je 62 cm, odstup podpěrných nohou činí 55 cm a celková hmotnost je 12 kg.

Zdroj: Koza na řezání dřeva

Poradna

V naší poradně s názvem CVICENI PRI UHLOVODANOVE DIETE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Tramin.

dobrý den drzim již 2 měsice uhlovodanovou dietu a k tomu cvičím doma na ministepperu. slyšela jsem názor že cvičení hubnutí zpomaluje chci se zeptat co je na tom pravdy. osobně tomu moc nevěrím.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Pro hubnutí je důležité snížit objem přijaté energie a zvýšit její výdej formou pohybu. To je přesně to co děláte. Uhlovodanová nebo-li sacharidová dieta je na hubnutí účinná i pohyb na stepperu je dobrý. Při takovéto skladbě se dá zhubnout až o dvě až tři kila za měsíc.
Cvičení v některých případech skutečně může hubnutí zpomalit, ale jen za předpokladu, že se cvičením myslí kulturistický trénink v posilovně. Při tomto tréninku se totiž podpoří růst nové svaloviny, která pak zvýší tělesnou hmotnost. Ale toto není váš případ.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Cviceni pri uhlovodanove diete

Účinky

Delifiber shake s obsahem lněného semínka, kakaa, karobu a stevie podporuje trávení a kontroluje naši hmotnost. Produkt neobsahuje žádné konzervanty, sladidla či umělé látky. Neobsahuje lepek a je vhodný pro pravidelné užívání. Použité suroviny jsou vyráběny jako BIO potraviny. Delifiber shake neslouží jako náhrada pestré stravy. Není určen po děti do 3 let, těhotné a kojící ženy.

Len, respektive jeho semínka byla už od pradávna našimi babičkami využívána pro své blahodárné účinky při problémech se zácpou, při zánětech žaludku a střev a při vředech. Vhodná jsou také pro jedince s vysokým cholesterolem nebo pro ty, kdo mají potíže s játry.

Karob, známý také jako svatojánský chléb, je plodem rohovníku obecného, který nám v podobě karobu přináší jedinečnou superpotravinu. Dříve běžná součást jídelníčku se bohužel v dnešní době příliš neobjevuje, přestože umí například kontrolovat hmotnost a pomáhá rychleji získat pocit sytosti, což je v dnešní době mnoha lákadel a dostupného jídla potřeba. Karob přidaný do nápoje umožní tělu získat rychle pocit zasycení, takže je vhodný v době, kdy nemáte čas na plnohodnotné jídlo anebo se snažíte regulovat svou hmotnost.

Kakao známe především z čokolád, které nám mnoho odborníků zdravé stravy nedoporučí. Přesto kakao díky své komplexnosti patří mezi superpotraviny. Obsahuje široké spektrum minerálů, vitaminů a antioxidantů, které naše tělo potřebuje pro správný chod organismu. Navíc má stimulující účinky a je důležitým zdrojem hořčíku, jehož nedostatek může způsobit problémy se srdcem.

Stévie je dokonalou náhražkou cukru ve 100% přírodní podobě. Tato rostlina je ideální pro osoby trpící hypertenzí a cukrovkou, které nemohou běžný cukr používat. Zapomeňte na umělá sladidla, jde to čistě přírodní cestou!

Zdroj: Delifiber fruits

Příznaky

Stejně jako dospělí, tak i děti mohou trpět touto poruchou a bolestivými příznaky s ní spojenými, ale obvykle jsou symptomy odlišné a u dětí se nerovnováha v úrovni růstového hormonu projevuje častěji. Jak již název napovídá, růstový hormon je zodpovědný za regulaci rychlosti růstu a rozvoje. Je to hormon, který řídí růst dětí, jeho nedostatek se tedy může projevit zakrslým růstem a opožděnou pubertou, zatímco jeho přebytek může způsobit gigantismus nebo nadprůměrnou výšku.

Spolu s nerovnováhou růstového hormonu mohou děti získat také problémy se štítnou žlázou, hypotyreózu. Hypotyreóza je způsobena sníženou sekrecí hormonů štítné žlázy, zatímco hypertyreóza se vyznačuje zvýšenou sekrecí těchto hormonů. Hypotyreóza se projevuje selháním růstu a opožděnou pubertou, kdežto hypertyreóza způsobuje velkou tělesnou hmotnost, vysoký krevní tlak, rychlý srdeční tep. V důsledku hormonální nerovnováhy se může u dětí rozvinout i diabetes.

Častým důsledkem hormonální nerovnováhy u dětí je i předčasná puberta, která se spíše objevuje u dívek. Pro dívky je normální věk puberty od 10 do 13 let, zatímco u chlapců je od 9 až do 14 let. Předčasná puberta může způsobit předčasný rozvoj příznaků puberty, jako je zvětšení prsou, vývoj ochlupení a axilárního ochlupení, menstruace u dívek, zatímco chlapci mohou zažít růst vousů na obličeji, růst ochlupení v podpaží a na pohlavních orgánech. Některé jiné generalizované příznaky zahrnují zvýšenou tělesnou hmotnost nebo obezitu, úzkost, změny nálady, hyperaktivitu, pomočování a neschopnost správného soustředění.

Zdroj: Hormonální nerovnováha u dětí

Visaka

Mýdlo Visaka je čistě přírodní ájurvédské bylinné mýdlo vyrobené na základě starobylého receptu. Speciální směs aloe vera, bylinných extraktů a vonných esencí působí zklidňujícím efektem. Mýdlo Visaka je jedinečné, snadno odstraní veškeré nečistoty z těla, zatímco na pokožce zanechá přírodní oleje z mýdla. Je vhodné pro všechny typy pleti, včetně citlivé pokožky. Mýdlo Visaka se běžně používá i na vlasy jako šampon. Bylinné složky obsažené v mýdle Visaka pomáhají regenerovat kůži a vlasy. Jedná se o ájurvédské bylinné mýdlo s limetkovou vůní a je určeno pouze k vnějšímu použití.

Složení: Palm stearin, Coconout oil, Sodium Hydroxide, Aloe vera, Azadirachata indica, Citrus aurantifolia, Eclipta prostata, Phyllanthus emblica, Neelayadee oil

Hmotnost mýdla je 75 g. Země původu je Srí Lanka.

Zde můžete vidět cenu ájurvédského mýdla Visaka.

Zdroj: Ájurvédské mýdlo

Charakteristika

Jezevčíci se rozdělují podle typu srsti na hladkosrsté, dlouhosrsté, drsnosrsté. Další typ dělení je podle objemu hrudníku a hmotnosti na jezevčíky standardní, trpasličí a králičí.

Jezevčíci standardního typu mají obvod hrudníku nad 35 cm a jejich hmotnost je větší než 9 kg. Trpasličí jezevčíci mají obvod hrudníku mezi 30 – 35 cm a jezevčíci králičí mají obvod hrudníku do 30 cm.

Jezevčíci se v myslivosti využívají k norování, ale i při naháňkách i dosledech. Typické pro ně je, že jsou hlasití na teplé stopě zvěře. Výhodou jezevčíka při naháňkách a dosledech je, že je vysoká a černá zvěř nepovažuje za hrozbu, a tak před nimi neutíká, ale pomalu ustupuje. Jezevčíci se dají také dobře vycvičit na sledování pobarvené stopy.

Jezevčíci také rádi aportují, ale jejich postava na tento úkon není uzpůsobena a nošení těžké zvěře by jim mohlo poškodit krční páteř. I proto by jezevčík neměl na honech nahrazovat slídiče, retrívry, ani ohaře.

Zdroj: Lovecká plemena – jezevčíci

Co je hypermangan?

Hypermangán je manganistan draselný, chemicky KMnO 4, a je to černo-fialová lesklá krystalická sůl. Hypermangán je velmi dobře rozpustný ve vodě, kdy vzniká růžovo-fialový až tmavofialový roztok (záleží na koncentraci). Z roztoku se hypermangan dá zpětně odstranit dialyzační blánou. V medicíně se používá jako antiseptikum, k potírání ekzémů a plísní na nohou. Hypermangan je oxidační činidlo, proto musí být v určité vzdálenosti od rezavějících kovů. Pokud budeme železnou tyč pravidelně namáčet v "čerstvém" vodném roztoku hypermanganu, tak za krátko nám zreziví. Hypermangan je minerál, který má molární hmotnost cca 158 g / mol a hustotu asi 2,7 g / cm 3.
Při použití hypermanganu je třeba si dávat pozor, protože roztok hypermanganu skutečně vytváří na pokožce hnědé skvrny, zejména pak hnědé klouby na rukou. Ale nebojte tyto hnědé klouby a hnědé skvrny do 48 hodin zmizí. Z textilu se fleky od hypermanganu čistí octem, který urychlí vyblednutí hnědých fleků i z pokožky. Hypermangan nezpůsobuje žádnou otravu kůže, můžete být klidná.

Zdroj: Hnědé klouby a hnědé fleky po hypermanganu

Unilakt 150 g s řasou chlorella a bakteriemi

Svým sytícím účinkem pomáhá efektivně redukovat tělesnou hmotnost. Posiluje imunitní systém díky vysokému obsahu přírodních vitamínů, minerálů a stopových prvků. Unilakt obsahuje vysoké procento jablečné vlákniny, pektinů, vitamín C a živé probiotické bakterie Enterococcus faecium na doplnění střevní mikroflóry. Nejvýznamnější složkou v Unilaktu je řasa chlorella (takzvané zelené krvinky), která zastupuje v Unilaktu multivitamín, dodává přírodní betakaroten i rostlinné bílkoviny. Mohou ho užívat všechny věkové skupiny včetně dětí od tří let. Je velmi vhodný pro těhotné ženy a kojící matky. Unilakt je určen také lidem, kteří porušují zdravý životní styl a přitom si chtějí udržet optimální tělesnou hmotnost a dobrý pocit.

Dávkování: Doporučuje se 15 tablet denně rozdělených do dvou až tří dávek. Při redukci hmotnosti 3x denně 10 tablet (půl hodiny před jídlem).

Tabletami Unilakt je také možno nahradit jedno denní jídlo. V obou případech je doporučován postupný náběh: první den 3x denně 2 tablety, druhý den 3x denně 3 tablety a tak dále až do dosažení doporučené dávky. Maximální dávka by neměla přesáhnout 30 tablet denně. Tablety je vhodné rozkousat, případně spolknout, a zapít nejméně 250 ml tekutiny. Při užívání Unilaktu je pitný režim velmi důležitý. Nedostatek tekutin může totiž způsobit zácpu. Na zapíjení není vhodný silný černý čaj či káva. Zvláště při prvním užívání se doporučuje pozvolný náběh, tedy rozvržení do několika dávek.

Balení:

  • 150 g, obsahuje cca 225 tablet – plast
  • 300 g, obsahuje cca 450 tablet – plast
  • 600 g, obsahuje cca 900 tablet – sklo

Zde můžete vidět cenu produktu Unilakt 150 g s řasou chlorella a bakteriemi.

Zdroj: Unilakt na hubnutí


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Mgr. Marie Svobodová

Mgr. Jitka Konášová

Bc. Jakub Vinš


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP