Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

JAK ZHUBNOUT VNITŘNÍ TUK

OBSAH

Vnitřní orgány člověka obrázek

Zde si můžete prohlédnout obrázek, jak vypadá lidské tělo uvnitř tzv. vnitřnosti, tedy vnitřní orgány.

Zdroj: Vnitřní orgány lidského těla

Diskuze

V diskuzi JAK ZHUBNOUT se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Simča Daníčková.

Jak pořád sedím v práci a jsem ve stresu, mám tělo jak rozkydlé těsto. Nemůžu ani na ples, páč v šatech vypadám jak jitrnica. Sama jsem se obrátila na jednu z poboček svet-zdravi.cz a chodím na konzultace k odborníkovi, který mi sestaví jídelníček, sdělí, kde je můj kámen úrazu, opravdu se mi snaží poradit.Hlavně nesnaží se u klienta jen nejprve snížit vodu v těle, aby klientům ukázali, jak co nejrychleji zhodí kila. Mají spoustu poraden po ČR. Moje konzultanka je úplně super.Nejprve mi provedli základní diagnostiku na přístroji Tanita a změřili tlak.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Radanka milíková.

taky mám dobrou zkušenost s poradkyní ze svet-zdravi.cz, moc mi svým profesionálním přístupem pomohla snížit tuk v těle

Zdroj: diskuze Mám dole 6 kg :)

Smacker Štíhlé nudle

je nový druh potraviny, který vzhledem i chutí připomíná špagety. Má nízkou energetickou hodnotu a svojí chutí a konzistencí plně nahradí klasické těstovinové výrobky. Energetická hodnota proteinových nudlí je však o polovinu nižší, než u běžných těstovin, proto si je můžete dopřát kdykoli během dne a dokonce i večer. Jejich základem je vaječný bílek obohacený o škrob a vlákninu.

Zdroj: Proteinové těstoviny pomáhají zhubnout

Diskuze

V diskuzi BYLINKY SPALOVÁNÍ TUKŮ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Manka.

Většina těch nazvů nic mi neřiká, hlavně protože se vůbec na tom nevýznám. Když jsem chtěla zhubnout, šla jsem za doktorem. Nedal předpis, řekl že pilulky na předpis jsou jen pro lidí kteři jsou obezní a já jsem chtěla zhubnout jen 7 kilo, aby lepší se citit a výpadat. Tak doktor doporučil dietu, každodenní běhání a doplněk strávy bez předpisu ako podporu :)

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Diana.

Jaka dieta a co za pdoplněk? Přišti měsic chci začit s dietou, a hromaždím informace.
Ví někdo va jakém mase je nejvíc l-tauriny?

Zdroj: diskuze Bylinky spalování tuků

Kniha Antonie Mačingové „Zhubněte jednou provždy“

Kompletní program podle Antonie Mačingové včetně všech receptů je k dispozici v její knize Zhubněte jednou provždy.

Zdroj: Jak zhubnout podle Mačingové

Diskuze

V diskuzi HUBNUTÍ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jankosi.

Já ho teda zkusím. Protože na sobě cítím, že potřebuji hodně zhubnout :)

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Hubnutí

Zelená káva jako lék

Pokud hodláte pomocí zelené kávy zhubnout, tak je třeba začít vnímat každý takový šálek jako léčivý lektvar a ke kávě se i jako k léku chovat. Znamená to tedy, že je třeba lektvar z kávy užívat pravidelně a konstantním množství. Nejlepší skladba je jeden šálek ráno, druhý po obědě a třetí při večeři. Kdo by po večerním šálku nespal, tak večerní šálek zelené kávy přesune na pozdní odpoledne. Tento časový rytmus je třeba dodržet, neboť kofein ovlivňuje průběh spalovacích biorytmů v těle a při této časové skladbě se dosahuje nejlepších výsledků u hubnutí. Šálky kávy by měly být připravovány ze stále stejného množství mleté nebo instantní kávy.

Zrnka kávy

Zdroj: Zhubnout pomocí kávy

Diskuze

V diskuzi JAK ALOE VERA PUSOBÍ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Zuzana Mlčochová.

Užívám Aloe Vera certifikovanou Kosher kvality 96,5% čistého gelu. Je to jako byste pili aloe přímo z jejich listů.

Díky tomuto gelu jsem zhubla 16 Kg za 3 měsíce a cítím se skvěle.

Koho by zajímalo jak shodit pár kil a pročistit si tělo,chtěl by doporučit tuto aloe

Atˇ mi napíše, ráda odpovím všem

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Hodačová.

Velmi by mne zajímalo,jak lze pomocí aloe zhubnout a pročistit tělo.Dik JANA

Zdroj: diskuze Jak aloe vera pusobí

Jak zhubnout

Ze svého okolí si však nevzpomínám na nikoho, kdo by doopravdy zhubl bez námahy, a to jen za pomoci přístrojů. Většina odborníků, nejsou-li přímo najmutí některým studiem vlastnícím moderní „tukožroutský“ přístroj, se shoduje v názoru, že jedinou zaručenou metodou hubnutí je snížení energetického příjmu a současně zvýšení výdeje. Tuto rovnici se sice můžeme pokusit oklamat, ale jediným výsledkem bude o něco lehčí peněženka.

Zdroj: Efektivní a rychlé hubnutí

Diskuze

V diskuzi CGA 800 se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Robo.

u mě tento styl bohužel nepomohl, tak jsem vyzkoušel tablety cga. za jediný měsíc polykáním těch tablet jsem zaznamenal mnohem větší efekty než po několika měsících bláznění v posilovně. všem těm bláznům, co se pravidelně trápí v posilovně se teď směju.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Bayern.

jj. moje rec. nejsem clovekem, ktery by se valel u tv, ale do fitka me nikdo nedostane za zadnou cenu. snazim se mit takovy normalni pohyb - napr. chuze (po rovine i do kopcu) a to mi staci. tablety cga800 mi samozrejme pomohly zhubnout - kdyz se podivate, z ceho jsou slozeny, tak proste musi pomoct zhubnout uplne kazdemu

Zdroj: diskuze Cga 800

Co to jsou štíhlé nudle

Smacker Štíhlé nudle je nový druh potraviny, který vzhledem i chutí připomíná špagety. Má nízkou energetickou hodnotu a svojí chutí a konzistencí plně nahradí klasické těstovinové výrobky. Energetická hodnota proteinových nudlí je však o polovinu nižší, než u běžných těstovin, proto si je můžete dopřát kdykoli během dne a dokonce i večer. Jejich základem je vaječný bílek obohacený o škrob a vlákninu.

Zdroj: Štíhlé nudle pomáhají zhubnout

Diskuze

V diskuzi JAK ALOE VERA PUSOBÍ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jana.

Jak zhubnout s aloe prosím o radu. děkuji Jana

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Jindra.

Potřeboval bych zhubnout 10kg. Jak to udělat s aloevera?
Děkuji

Zdroj: diskuze Jak aloe vera pusobí

Cvičení a správné jídlo

Jedna studie za druhou dokazují, že konzumace vyvážené stravy, tedy ovoce a zeleniny, celozrnných výrobků, potravin s nízkým obsahem tuku a rafinovaných cukrů, a pravidelné cvičení vám mohou pomoci nejen s odstraněním podkožního tuku, ale také s odstraněním hlubšího viscerálního tuku. Viscerální tuk se usazuje kolem břišních orgánů a zvyšuje riziko vzniku vysokého cholesterolu, srdečních chorob nebo diabetu druhého typu. Pravidelné cvičení vám nejen pomůže zhubnout, ale především zmenšuje počet tukových buněk ve vašem organismu.

Zdroj: Osm rad na břišní tuk

Diskuze

V diskuzi ZKUŠENOSTI S CGA800 se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Maruška švihakova.

ja jsem měla hodně velkou nadvahu ale s timdle vynálezkem se mi povedlo za 3 měsice zhubnout z 121 na 96 kg.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel PETRA HLAVÁČOVÁ.

JÁ JSEM S TÍM BYLA TAKY SPOKOJENA A NEJLEPŠÍ NA TOM JE TO ŽE ANI PO PŮL ROKU SE MI ZHOLZENÁ KILA NEVRÁTILI ZPĚT

Zdroj: diskuze Zkušenosti s cga800

Je zelená káva zelená?

Mnoho lidí si myslí, že zelená káva je po uvaření zelená, ale není to pravda. Zelená káva je nazývána zelenou proto, že se k její výrobě používají nedozrálé zelené plody kávy. V takových plodech je již téměř zcela vyvinuto semeno, které se z plodu vyndá, usuší a následně upraží, čímž vznikne hnědé až černé zrnko, které je vzhledově srovnatelné s běžnou kávou. Zelená káva má obvykle zrnka o něco menší, než je zvykem, protože se sbírá ještě ne zcela dozrálá. Nápoj, nebo léčivý lektvar ze zelené kávy je hnědý a vypadá jako kterákoliv jiná káva.

Zdroj: Zhubnout pomocí kávy

Diskuze

V diskuzi CGA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jarda Žák.

Zdravim! Nevěděl jsem jak už zhubnout, nic mi nepomahalo, tož jsem zkusil tyto tabletky, no a váha jde konečně dolu. Doporučuju všem!!

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Zdenek vytecka.

jsou to nejlepsi tablety jaky jsem kdy pouzival, za mesic jsem s nima zhubl skoro 10 kg!!!

Zdroj: diskuze CGA

Léčba otoku vnitřní strany tváře

Léčba otoku vnitřní strany tváře závisí na příčině stavu.

  • Pokud je otok způsoben vřídky z náhodného kousání vnitřní tváře, může si pacient ošetřit toto zranění kloktáním hydrogenuhličitanu sodného smíchaného s vodou. Pravidelná péče o ústní dutinu může přispět k hojení nebo zastavení růstu bakterií, dokonce může dojít k zastavení růstu bakterií, které se vyskytují v koutcích úst.
  • Infekce je obvykle léčena antibiotiky a alergie mohou být léčeny antihistaminiky. Přírodní antibiotika, jako je echinacea, se také doporučují na léčbu otoku vnitřní strany tváře.

Zdroj: Oteklá vnitřní strana tváře

Diskuze

V diskuzi CGA 800 se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Natasha.

Dobrý den všem, mám dotaz, nevíte někdo jestli se u toho musí držet nějaká dieta a cvičit?

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Tereza Malá.

Já to měla tak, že stravu jsem trochu změnila, ale necvičila jsem přitom a CGA mi pomohlo zhubnout. Myslím tedy, že není třeba nějak přehánět s cvičením.

Zdroj: diskuze CGA 800

Která káva je na hubnutí?

Vědci se ve svých výzkumech soustředili na vliv kávových zrn na organismus člověka. Během výzkumu také měnili vývojové stádium plodu při sklizni. Pro výrobu naší oblíbené pražené kávy robusta nebo arabica normálně sbíráme plody, když mají červenou barvu. Vědci ale vypražili kávová zrna, která byla při sklizni ještě zelená, jako by nebyla ještě zralá. Jejich výzkumy zjistily, že takzvaná zelená káva má mnoho užitečných vlastností pro lidský organismus. Především je to, v zelené kávě hojně obsažená, kyselina chlorogenová a polymerické fenoly, které patří mezi nejsilnější antioxidanty.

Zdroj: Zhubnout pomocí kávy

Diskuze

V diskuzi BOBKOVY LIST FORUM se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Karulka.

Tak to si určitě koupím. Potřebuji docela dost zhubnout. Mám totiž vyhlídnuté pěkné oblečení na www.miorio.cz jenže teď se do toho prostě nedostanu se svou velikostí.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Bobkovy list forum

Týdenní jídelníček

1. den

Snídaně: banán, mandle, med

Oběd: rychlá hrachová polévka

Večeře: ledový salát s celerem

2. den

Snídaně: jogurt s medem, ořechy a skořicí

Oběd: pečené tofu s brokolicí

Večeře: těstoviny v rozmarýnu se sójovou smetanou

3. den

Snídaně: banán, mandle, med

Oběd: plněná krůtí roláda

Večeře: salát s krůtím masem

4. den

Snídaně: banán, mandle, med

Oběd: brokolice se zázvorem, posypaná tvrdým sýrem nebo vajíčkem

Večeře: kedlubnový salát

5. den

Snídaně: smaženice z uzeného tofu

Oběd: fazolové lusky s česnekem a strouhaným sýrem nebo vajíčkem

Večeře: zeleninová polévka

6. den

Snídaně: kiwi, banán, ořechy, med, skořice

Oběd: boršč

Večeře: kuřecí, krůtí prsa s bazalkou

7. den

Snídaně: pečivo s medem a praženými ořechy, kakao ze sójového mléka

Oběd: kuřecí, krůtí prsa s bazalkou

Večeře: boršč

Zdroj: Jak zhubnout podle Mačingové

Zelená káva, kde ji koupit?

Zelená zrnka kávy, která se pro výrobu zelené kávy používají, jdou těžko odtrhnout od kávovníku, a proto je sběr zelené kávy prováděn ručně, podobně jako vzácný čaj. Tím je omezeno množství takto produkované zelené kávy. Není tedy možné si zelenou kávu koupit kdekoliv v sámošce, ale je třeba navštívit specializovanou prodejnu kávy, kde zelená káva bývá k dostání. Nejlepší jsou prodejny s vlastní pražírnou, kde vám kávu i na počkání upraží. Tím dostanete naprosto prvotřídní kvalitu. O kávě jak je známo, tak nestárne, dokud není vypražená. Po vypražení je každý den znát na její chuti i účincích. A ptáte-li se jestli koupit zelenou kávu jako zrnkovou anebo jako instantní, tak platí předešlé pravidlo o stárnutí kávy. Zelená káva bude nejdokonalejší právě upražená a namletá těsně před přípravou vašeho oblíbeného šálku.

Zdroj: Zhubnout pomocí kávy

Vnitřní užití

Vnitřní použití ricinového oleje slouží k pročištění střevního traktu a detoxikaci. Pomáhá jako projímadlo při zácpě a žaludečních potížích. Má však silné projímavé účinky, proto je třeba dbát na přesné dávkování. Ricinový koktejl na vyvolání porodu se používá po vypočítaném termínu porodu jako stimulace.

Zdroj: Účinky ricinového oleje

Zelená káva a její účinky na lidské zdraví.

Výzkumem bylo potvrzeno, že zelená káva má příznivé účinky na hladinu krevního cukru. Zelená káva totiž zpomaluje vstřebávání glukózy do vašeho organismu a přispívá tak k vyrovnané hladině cukru (glukózy) v krvi. Díky tomu se zmenší i chuť na sladké a podpoří se tak dietní program. Dále jako každá káva, tak i káva zelená v sobě obsahuje kofein, který zrychluje metabolizmus a urychluje tak získávání energie ze stravy, popřípadě z tukových zásob, a tím taktéž pomůže při hubnutí. Zelená káva v sobě snoubí obé tyto vlastnosti.Proto je zelená káva pro hubnutí vhodnější než klasická káva z červených kávových plodů.

Další příznivé účinky zelené kávy na lidský organismus:

  • Zelená káva zpomaluje proces stárnutí a je tedy vhodná jako anti-aging potravina.
  • Zelená káva pomáhá lépe překonat únavu.
  • Pitím zelené kávy se omezuje ucpání cév.
  • Zelená káva je podpůrná při detoxikaci těla.
  • Zelená káva zlepšuje imunitní systém.

Zdroj: Zhubnout pomocí kávy

Proč proteinové nudle?

  • jsou ideální při redukčních dietách
  • naprosto bezpečné pro diabetiky i osoby trpící vysokým cholesterolem
  • neobsahují lepek, a jsou proto vhodné i pro bezlepkovou dietu

Přílohy tvoří hlavní část připravovaného pokrmu a zpravidla se v našich končinách jedná o knedlíky, brambory, rýži nebo těstoviny, které jsou vyráběné z pšeničné mouky a obsahují sacharidy. Energetická hodnota sacharidů a bílkovin je prakticky stejná, ale v metabolizmu trávicího traktu dochází ke zcela odlišným vazbám. „Polysacharidy jsou v těle štěpeny na jednoduché sacharidy a spolu s tuky jsou hlavním zdrojem energie. Podílejí se na růstu tělesné hmotnosti a posléze obezitě. Bílkovinná složka je převážně využita organizmem pro jeho metabolickou funkci, údržbu a obnovu tkání. Nepodílí se tak na zvyšování hmotnosti organizmu. Kromě toho v našem případě nejsou živočišné bílkoviny doprovázeny tuky“, upřesňuje Karel Kýhos.

Zdroj: Štíhlé nudle pomáhají zhubnout

Dělení hemoroidů

Hemoroidy se dělí podle několika kritérií. Podle anatomického původu se hemoroidy dělí na vnitřní a vnější. Vnitřní hemoroidy jsou častější a jejich umístění k konečníku a nad ním. Vnější hemoroidy jsou pod hranicí konečníku a řitního kanálu. Podle závažnosti se hemoroidy dělí do 4 vývojových etap.

Zdroj: Léky na hemoroidy


Autoři obsahu

Mgr. Marie Svobodová

Mgr. Jana Fábryová

Mgr. Světluše Vinšová

Bc. Jakub Vinš


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP