Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

DERMACOL BB MAGIC BEAUTY CREM 8 IN 1 ZKUŠENOSTI

OBSAH

Cena

Zde naleznete srovnání cen produktu Vironal.

Zdroj: Zkušenosti s Vironalem

Diskuze

V diskuzi PYGEUM PRO se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jan.

Uvedený přípravek prodává také další podvodná firma Beauty market s.r.o.
PO BOX 12, Vsetín s úžasně klamavou reklamou v obálkách kterých se již nikdy nezbavíte.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Pygeum PRO

Použití Dermacolu video

Zde můžete shlédnout videorecenze na výrobky firmy Dermacol.

Zdroj: Dermacol

Diskuze

V diskuzi TMAVÉ KRUHY A SKVRNY POD OČIMA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Gabina.

Dobry den ..potřebovala bych poradit ?--mám tmavé kruhy ..a nechápu proč mi narostly pod ocima skvrny ?vypada to jako světlé hnědé .. měla sem to malinky a najednou mi to zvětšuje ..nevím sčeho to mám ?..nevím jak se mám poradit ..?mohli bych ste mi poradit ? děkuju

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Nataša.

Mě nejvíce zabrala křišťálová maska s kyselinou hyaluronovou od Victoria Beauty a náplasti pod oči s výtažky ze slunečnic, vyrábí je značka Purederm. Babské rady mi nikdy moc nezabraly, tak snad Vám toto pomůže jako mě. :-)

Zdroj: diskuze Tmavé kruhy a skvrny pod očima

Největší úspěch Dermacolu

Vedle významných úspěchů v zahraničí zůstává Dermacol v Čechách synonymem pro make-up. Každý čtvrtý make-up prodaný v ČR je právě od značky Dermacol. Každý pátý přípravek ze zpevňující péče o tělo je také Dermacol. Dermacol poskytuje dokonalou péči pro všechny typy pleti a její problémy. Nezáleží, jestli máte pleť mladou či zralou, normální či suchou, mastnou nebo problematickou. Dermacol vždy pomáhá svým spotřebitelkám, aby se cítily a vypadaly lépe.

Zdroj: Dermacol

Poradna

V naší poradně s názvem NA ČERNE PIGMENTY MASTIČKA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Helena.

porat temi jak se mám zbavit černých fleku na obličejí

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Heleno, černé flíčky se dají dobře a rychle zakrýt pudrem nebo makeupem. Zajděte do drogérky, kupte si tam Dermacol krycí pudr nebo krém v odstínu vaší pleti a pak to s ním zakryjte. Trvale se dají různé barevné odlišnosti pleti odstranit například laserem a nebo přípravky na bělení kůže. Více o přírodním bělení pleti je napsáno zde: www.ceskenemoci.cz/s…

Zdroj: diskuze Na černe pigmenty mastička

Testované produkty podle dTestu

  • La Roche Posay Hydreane BB Creme – hodnocení: dobře (67 %).
  • Nivea BB Cream 5 in 1 – hodnocení: dobře (67 %).
  • Yves Rocher BB Créme 6 in 1 – hodnocení: dobře (66 %).
  • Vichy Idéalia BB Créme – hodnocení: dobře (63 %).
  • Clarins BB Skin Perfecting Cream – hodnocení: uspokojivě (58 %).
  • Dermacol BB Cream 8 inBeauty Benefit Glow – hodnocení: uspokojivě (57 %).
  • L´Oréal Paris Nude Magique BB Cream 5 in 1 – hodnocení: uspokojivě (54 %).
  • Garnier BB Cream Miracle Skin Perfector – hodnocení: uspokojivě (53 %).
  • Maybelline BB Cream Dream Fresh 8 in 1 – hodnocení: uspokojivě (49 %).
  • Biotherm Aquasource BB Cream – hodnocení: uspokojivě (48 %).
  • Clinique Age Defense BB Cream – hodnocení: uspokojivě (44 %).
  • Erborian BB Crème Au Ginseng 5 in 1 – hodnocení: uspokojivě (44 %).
  • Clinique Superdefense CC Cream – hodnocení: uspokojivě (41 %).

Zdroj: Nejlepší BB krém

Diskuze

V diskuzi AV SOLÁRNÍ SÉRIE (LR HEAT BEAUTY) se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Lukáš.

urcite se mi ozvete, tohle je krem ktery by tomu predesel jiank prodávám i aloe vera drinking gel ktery je i na atompický exém a pd. Mohli by jsme se sejít osobně, tka se mi určitě ozvěte.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze AV solární série (LR heat beauty)

Historie firmy Dermacol

Původně (a stále) česká kosmetika Dermacol má svůj prvopočátek ve Filmovém studiu Barrandov v Praze na počátku 60. let. Velmi brzy se spojili odborníci z filmových studií s dermatology z Ústavu lékařské kosmetiky v Praze. Od začátku to byla velmi úspěšná spolupráce mezi specialisty v kosmetice postavené na lékařských principech a experty na filmový make-up. V té době byl uveden krycí make-up Dermacol – jeden z prvních v Evropě a na světě vůbec. Licence na něj se podařila v roce 1965 prodat až do Hollywoodu. Můžeme se tedy pyšnit tím, že krása mnohých filmových hvězd má svůj původ v Dermacol kosmetice z Prahy. I nyní si Dermacol udržuje svou dynamiku. Kromě evropských států se s výrobky značky Dermacol můžete setkat také v USA, Kanadě, Austrálii a moha zemích Středního i Blízkého východu.

Zdroj: Dermacol

Diskuze

V diskuzi IPL DEPILACE STROJ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Nancy.

Dear Sir/Madam,
This is Nancy from Beijing Nubway S&T Co., Ltd, we are manufacturer of beauty equipment for the skin improvement and skin disease treatment.

Our main beauty equipments are below:
1. High frequency machine for spider veins removal
2. IPL system
3. RF-Fractional/Fraxel CO2 Laser
4. Skin Analyzer System
5. Cryolipolysis Fat Freeze Slimming Machine
6. Q-switched ND: YAG laser: Tattoo removal system
7. 808 Diode laser hair removal
8. Diode Laser Hair re-growth Therapy Device
9. Ultrosonic Fat Burning Device
Other main equipments include RF System, E-Light system, Oxygen Infusion System, Hair and Scalp Analyzer System, Laser Lipo Slimming Machine, LED/PDT System and Teeth whitening machine.
If you want to find more products, please visit WWW.NUBWAY.COM, thanks!
If any product meet your demand , please contact us , we are sure any of your question will get our prompt reply!
Best Regards!

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze IPL depilace stroj

Výsledek a výdrž

Pomocí samoopalovací tabletky Beauty Sun můžete dosáhnout přírodní ochrany proti slunečnímu světlu a při dlouhodobém užívání i jednolité a zdravě hnědé barvy pokožky.

Zdroj: Samoopalovací tabletky

Poradna

V naší poradně s názvem BOLEST PAT se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Láda.

Dobrý den, již několik let mám značně rozpraskané paty někdy po chůzi až do jizem-krvavých, byl jsem již na kožním, kde uvedli že mám plísen na nehtech a dokud toto nebude odstraněno že mi budou paty praskat /toto cca 3 roky/ používám lék Exoderil-mast i kapky - toto nepomáhá, dostal jsem i míchanou mast na kůži, taktéž bez úspěchu, používám různé krémy na nohy /aloe vera, cracked heel crem active repair K´plus, foot cream-algetics, cracked heels cream -tian De a jiné masti na promaštění kůže jako je plsní nesolené sádlo, měsíčková mast, mastné krémy na ruce atd./ bolest je v v klidu při sezení nebo lehu, pomáhá před spaním cca 20 min studená koupel nohou, provádím i pilníkování, broušení a vyřezávání kůže žiletkou k tomu určenou ke snížení vrstvy kůže, zatím nic nepomáhá, bolest vystřeluje až do lýtek nad patami-toto onemocnění mám na obou nohách /patách/, mám slabý diabetes do 6,8 - takže již nevím koho mám navštívit - říkal jsem to praktické lékařce, internistovi,fyzioterapeutce ale nikdo se k tomuto nevyjádřil-pouze uvedli že to musím mastit-prosím o radu jak případně dále pokračovat nebo radu jak toto léčit, otevřené ani oteklé nohy nemám ani nikterak deformované, nosím ponožky z důvodů infekce ale chodidla mě v tomto dosti pálí nosím většinou plnou obuv-mám pouze popraskané paty chodidel děkuji za radu Láda

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Popraskané paty se léčí v ordinaci kožního lékaře. Dostal jste informaci, že za popraskané paty ve vašem případě může plíseň nehtů. Soustřeďte se tedy na eliminaci rozvoje této plísně. Kupte si v lékárně sprej proti plísni na nohách s názvem Clotrimazol a aplikujte podle návodu na celé chodidlo po dobu několika měsíců. Nohy se snažte mít co nejvíce holé na vzduchu. Vlhko, jako je pot, různé zvláčňující krémy, sádlo, atd, to vše vaši situaci jen zhoršuje. I přílišné obrušování či ořezávání kůže může podporovat průnik nových plísňových spór do pokožky. Zajděte znovu na kožní a zaměřte se na léčbu plísně nehtů. Dodržujte pečlivě lékařem poskytnutou léčbu a udržujte nohy v suchu, co nejvíce bez ponožek a uzavřených bot.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Bolest pat

Hydratace pokožky pomocí BB krémů

Krémy, které získaly dobrou známku za hydrataci pokožky, jsou v účinku srovnatelné s H krémy, tedy dobrými hydratačními krémy. Hydratace pokožky se během testování výrazně zlepšila. Dobré hodnocení (70 %) získalo sedm produktů, mezi nimi i vítězové testu La Roche Posay Hydreane BB Creme a Nivea BB Cream 5 in 1. Velmi dobré hodnocení ve zkoušce hydratace pokožky, kdy by testovaný produkt byl výrazně lepší než H krém, však nezískal žádný BB krém. Průměrné hodnocení (50 %) znamená, že testovaný produkt hydratuje hůře než H krém, ale oproti stavu na počátku testování byla zjištěna vyšší hydratace pokožky a také na původně neošetřovaném místě byla hydratace pokožky vyšší. Průměrné hodnocení obdržely krémy Dermacol BB Cream 8 inBeauty Benefit Glow a Garnier BB Cream Miracle Skin Perfector. Hodnocení 40 % bylo uděleno výrobku Biotherm Aquasource BB Cream a říká, že hydratace pokožky je sice lepší než na začátku testu, ale v porovnání s neošetřovaným místem zde není patrný žádný výrazný pokrok. Dostatečné hodnocení pak vyjadřuje to, že po dvoutýdenním používání BB krému se úroveň hydratace nezlepšila. A velmi špatné hodnocení poukazuje na vysušující efekt testovaného krému. To je případ Clinique Superdefense CC krému, který se proto k hydrataci pokožky nehodí.

Zdroj: Nejlepší BB krém

Diskuze

V diskuzi PODĚLTE SE O SVÉ ZKUŠENOSTI SE ZELENOU KÁVOU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Markéta Š..

Podělte se o své zkušenosti se zelenou kávou. Sama začínám a hodlám své statistiky postupně zveřejňovat na www stránkách. Zatím tomu totiž příliš nevěřím. Pokud máte zájem, pošlete mi své recenze na www.zelena-kava.nazo… Moc děkujuuu :)

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Podělte se o své zkušenosti se zelenou kávou

Micelární voda Dermacol

Dermacol Čisticí micelární voda (Elixir micellar lotion) 200 ml dokonale odličuje a vypíná pleť. Obsahuje tyto aktivní látky: kyselinu hyaluronovou, která zpevňuje, vypíná a hydratuje pleť, a extrakt z okurky, který má osvěžující a adstringentní účinky, zanechává pleť jemnou a vláčnou.

Účinky: tonizuje pleť, šetrně čistí a odličuje v jednom kroku tvář, oči i rty bez nadměrného tření pokožky, vysoce účinně odstraňuje make-up (i voděodolný) a nečistoty.

Výhody: bez parfemace, neobsahuje mýdlo a alkohol, nedráždí a nevysušuje pleť, pro všechny typy pleti včetně citlivé a zralé, dermatologicky testováno.

Jak používat: Ráno a večer aplikujte na pleť pomocí vatového tampónu. Nejprve odličte oči a rty, poté zbytek obličeje. Při odlíčení tváře postupujte vždy směrem od středu obličeje do stran a jemně stírejte. Nakonec nezapomeňte vyčistit také krk a dekolt. Neoplachujte!

Zde můžete vidět, jaká je cena Micelární vody Dermacol.

Zdroj: Micelární voda

Diskuze

V diskuzi DOKONALÉ PROČIŠTĚNÍ ORGANISMU -COLONIX se k tomuto tématu vyjádřil uživatel E..

Dobrý den,

musím souhlasit s paní Boženkou, mám téže vynikající zkušenosti s In Pure od firmy Sunkins, stojí podstatně méně, vše je v bio kvalitě, jde o český výrobek, navíc je vynikající i pro alergiky:-).

Máte-li zájem napište email pošlu Vám zkušenosti ...

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Eva.

Díky za váš příspěvek. Jsem alergická hodně, bohužel i na některé potraviny. Měla bych zájem o InPure, protože jsem již 4 týdny nemocná, nejprve viroza, pak střevní problémy, bolesti břicha, plynatost, krvácení, ted opet kašel, atd. nemohu se z toho dostat . Vyšetření ukázalo jen vyšší AST O,91, cholesterol ( jím zdravě ! nekouřím, nepiju ani kavu), a hodne vysoké ECP.

Můžete mi prosím poradit, kde ho koupím ?

Díky moc, Eva

Zdroj: diskuze Re: Dokonalé pročištění organismu -COLONIX

Fuchsiová rtěnka

Růžové rty jsou k vidění na módních přehlídkách i na červeném koberci, modelky i celebrity oslňují odstíny od světlé pastelové přes zářivou barvu pivoněk až po odvážnou fuchsiovou. Vizážisté umí těmito barvami dosáhnout fantastického vzhledu – svěžího a mladistvého a zároveň vysoce moderního. Navíc tento kosmetický trend zvládnou i naprosté začátečnice. Pokud se rozhodnete pro výrazný růžový odstín, ideálně potlačte líčení očí a zaměřte se na dokonalé vykreslení rtů. Důležité je vybírat chladnější odstíny rtěnek, v teplých odstínech by totiž váš chrup dostal nažloutlý nádech. Současným trendům v těchto odstínech jde naproti i známá dekorativní kosmetika firmy Dermacol se svou rtěnkou Dermacol Lip Seduction Lipstick.

Zde můžete vidět ceny fuchsiových rtěnek.

Zdroj: Fuchsiová barva

Diskuze

V diskuzi OČNÍ KLINIKA HORNÍ POČERNICE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Miloš.

Ja jsem byl na této operaci minulý rok v dubnu, měl jsem -5 a -6, na klinice v Horních Počernicích, a jsem spokojený, i přes ty kritické tři dny po operaci by jsme neváhal na to jít znovu, kdybych se měl rozhodnout. Měl jsem na jednom oku poměrně vysoký astigmatismus a tak jsem měl ještě pár týdnů trochu problém se zaostřováním na to oko, hlavně při práci na PC, ale i to se upravilo.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Renata.

Já mám zkušenosti s kliniku horní počernice dobrou… Měla jsem problémy se zrakem asi rok a na klinice jsem se problému zbavila. Takže já jsem spokojená…

Zdroj: diskuze Oční klinika horní počernice

Jak to funguje

Účinnou látkou samoopalovací pilulky Beauty Sun je jednobuněčná mořská řasa Dunaliella salina, která je schopna i za extrémních přírodních podmínek, jako je například vysoké UV záření, horko nebo třeba nedostatek potravy, produkovat vysoké množství karotenoidů, tedy barviv. Betakaroten z řasy Dunaliella salina se dostane přes trávicí soustavu do krve, poté se ukládá v pokožce mezi tukovou tkání. Pravidelným denním užíváním samoopalovací pilulky Beauty Sun lze tedy vytvořit vrstvu betakarotenu, která se v důsledku přirozeného seškrábání a regenerace pokožky tlačí směrem na povrch, čímž se pokožka stává přirozeně lesklejší a získává zdravě hnědou barvu. Betakaroten uskladněný v epidermální pokožce je schopen neutralizovat nejen škodlivé látky, ale jako fyzický filtr chrání pokožku před škodlivými účinky slunečního záření a napomáhá krásnému, jednolitému hnědnutí pokožky. Betakaroten zároveň chrání pokožku před oxidací a škodlivým vlivem toxických látek. Zabraňuje vzniku volných radikálů, které jsou mimo jiné zodpovědné za stárnutí a tvorbu vrásek. Užíváním samoopalovací tabletky Beauty Sun nejen podpoříte tvorbu krásné a dlouhotrvající hnědé barvy pokožky, ale udržíte i krásu a zdraví své kůže.

Dávkování: Doporučuje se konzumace 2 tabletek denně, zapitých malým množstvím tekutin.

Obsah: 1 balení obsahuje 100 ks tabletek.

Zdroj: Samoopalovací tabletky

Diskuze

V diskuzi MÁTE NEKDO ZKUŠENOSTI Z BĚLÍCÍ PÁSKAMI? se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Renata Králová.

Našla jsem prodávat bělící pásky na stránkach www.bilychrup.cz a zajímá mě jestli má někdo s podobnou procedůrou zkušenosti.. Zdá se mi to jako dobrá nabídka.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Máte nekdo zkušenosti z bělící páskami?

UV ochrana

Co se týče ochrany před slunečním zářením, BB krém by měl zmíněnou ochranu poskytovat, otázkou ale zůstává, po dobu kolika hodin. Nedostatečná známka byla v této souvislosti udělena dvěma testovaným krémům, neboť ochranný faktor (SPF), který deklarovaly, byl silně nadhodnocený. U L’Oréal byl SPF nižší o 57,6 % oproti údaji na obalu, u Maybelline dokonce o 85,6 %. Nejlepší jsou v tomto směru vítězné BB krémy od La Roche Posay a Nivey, dobře si vedl také BB krém značky Dermacol.

Zde můžete vidět ceny BB krémů na našem trhu.

Zdroj: Nejlepší BB krém

Zdravotní nezávadnost

Samoopalovací tabletky a kapsle uměle stimulují pigmentové buňky kůže k produkci barviva (melaninu). Velké množství melaninu pokožku zbarví pěkně dohněda a zároveň ji i chrání před škodlivými účinky slunečního záření. Samoopalovací tabletky Beauty Sun obsahují velké množství betakarotenu získávaného z rostlinných extraktů. Tabletka posiluje hnědé zbarvení pokožky stimulací pigmentů. Používáním samoopalovacích tabletek dosáhnete hnědé pokožky již za krátký čas, aniž byste ji vystavili účinkům škodlivého záření. Samoopalovací tabletky se doporučují i těm, kteří trpí alergií na slunce.

Zdroj: Samoopalovací tabletky

Lavera beauty balm

Lavera Beauty Balm 6v1 nahrazuje funkci hned několika výrobků, a to bez kompromisů! Zajištuje krásnou a sjednocenou pleť, kterou zároveň hydratuje během celého dne. Dokáže účinně zjemnit vaše póry, zahladit jemné linky, či zamaskovat známky únavy. Snadno se vstřebává a jemně zakrývá nedokonalosti pleti. Po použití Lavera Beauty Balm dosáhnete bezchybného, a přitom přirozeného vzhledu během chvilky! Přírodní, jemně tónovací BB krém Lavera byl speciálně vyvinut, aby vyhovoval všem typům pokožky. Jeden výrobek, šest efektů!

Účinky:

  • sjednocuje a zanechává pleť zářivou a svěží,
  • přináší 24hodinovou hydrataci pleti,
  • zakrývá nedostatky pleti,
  • zjemňuje viditelné póry,
  • zanechává pleť matnou,
  • chrání proti volným radikálům.

Složení:

  • bio olivový olej – intenzivně pečuje o pleť a pokrývá ji jemnou ochrannou vrstvou,
  • extrakt z bio aloe vera – působí protizánětlivě, hydratuje pleť,
  • extrakt z bio acai berry – chrání pleť před negativními účinky volných radikálů a poškozením buněk,
  • extrakt z kořene lékořice – projasňuje pleť,
  • bio bambucké máslo – zjemňuje a vyživuje pleť, poskytuje přirozenou UV ochranu,
  • bio jojobový olej – intenzivně pečuje o pleť a zanechává ji vláčnou,
  • bio mandlový olej – podporuje přirozenou hloubkovou hydrataci a vitalitu pleti, přičemž nezanechává mastný film, působí preventivně proti tvorbě vrásek, obsahuje vysoký podíl bioaktivních látek.

Vhodný pro všechny typy pleti.

Jak aplikovat: Naneste malé množství krému na dokonale čistou pleť a krk. Následně již není potřeba používat make-up.

Zdroj: Lavera

Výrobky Dermacol

Dermacol Caviar Long Stay

Kosmetika Dermacol Caviar Long Stay Make-Up & Corrector představuje dlouhotrvající make-up s výtažky z kaviáru a korektor. Spojuje tak zdokonalující korektor a dlouhotrvající make-up ve vysoce účinný přípravek na profesionální úrovni. Zdokonalující korektor projasní partie kolem očí a zároveň zakryje barevné nedostatky pleti. Zpevňující make-up s kaviárem, který povzbuzuje a vyhlazuje pleť, má lehkou, sametovou konzistenci a dlouhodobou krycí schopnost. Hloubkově hydratuje pleť, vyživuje ji a chrání po celý den. Korektor společně s make-upem dodá pleti energii, barevně ji sjednotí, rozjasní a zanechá sametový vzhled bez vrásek. Jak se používá? Na menší plochy, jako jsou například kruhy pod očima, skvrnky a jiné nerovnosti pleti, naneste korektor poklepáním prstu, potom aplikujte make-up. Přípravek je vhodný pro všechny typy pleti. Je hypoalergenní.

Zde můžete vidět cenu produktu Dermacol Caviar Long Stay.

Dermacol Acnecover

Matující pudr na problematickou pleť (Acnecover) 11 g Sand je kompaktní matující pudr vyvinutý speciálně pro potřeby problematické pleti a podporující hojení akné. Obsahuje Tea Tree olej s antiseptickým účinkem. Zmatňuje pleť a zjemňuje její strukturu. Můžete si vybrat ze čtyř přirozených odstínů. Snadno se nanáší pomocí houbičkového aplikátoru.

Zde můžete vidět cenu výrobku Dermacol Acnecover.

Dermacol Cover

Kosmetika Dermacol Make-Up Cover je již legendární, extrémně krycí make-up. Tento klinicky testovaný make-up vznikl jako jeden z prvních krycích make-upů v Evropě i ve světě. Jeho receptura byla vyvinuta ve Filmovém studiu Barrandov v Praze pro potřeby profesionálních vizážistů a poté byla prodána do Hollywoodu. Jedinečná krémová konzistence s 50% obsahem pigmentů zakryje barevné nedostatky pleti, vyrovná je a dodá pleti sametově matný vzhled. Poskytuje jí intenzivní ochranu před UV zářením (SPF 30) a škodlivými vlivy prostředí. Lze jej použít na celý obličej i tělo, na barevnou korekci, na zesvětlení či ztmavení tónu pleti nebo pro profesionální make-up – focení, modeling, slavnostní příležitosti a podobně. Má dlouhotrvající efekt a umožní překrytí jak drobných, tak i rozsáhlejších kožních vad – kruhů pod očima, jizviček, pupínků, ztrát pigmentu, barevných skvrn a tak dále. Vylepšuje vhled unavené pleti, ztrátu jasu, nesjednocenou a bledou pokožku. Nanáší se na podkladový krém a je možné jej kombinovat s jinými make-upy řady Dermacol. Dermacol Cover je voděodolný a bez konzervantů, je určen pro všechny typy pleti.

Zde můžete vidět cenu produktu Dermacol Cover.

Dermacol Pure Gold

Rozjasňující make-up s aktivním zlatem (Pure Gold Radiance Make-up) 30 ml dokonale přilne k pleti a vydrží na ní dlouhé hodiny. Dejte své pleti najevo, jak si jí vážíte, a dopřejte jí rozzáření a jedinečnou zlatou péči, která se ukrývá v tomto make-upu! Mějte rozjasněnou a hladkou pokožku po celý den! Make-up Pure Gold doporučuje díky vynikajícím vlastnostem i Asociace vizážistů. Nejžádanější odstín je č. 3.

Zde můžete vidět cenu produktu Dermacol Pure Gold.

Dermacol Make-up Cover

Make-up Cover pro jasnou a sjednocenou pleť (30 g, odstín č. 213) zakryje vše, na co jen pomyslíte. Jakékoli barevné nedostatky na pleti už nemusí být vaší noční můrou! Navíc ještě vyrovnává menší nerovnosti. Nanáší se na podkladový krém a je možné jej kombinovat s jiným make-upem řady Dermacol.

Zde můžete vidět cenu výrobku Dermacol Make-up Cover.

Dermacol Make-up Cover odstíny

Klinicky testovaný, extrémně krycí Make-up Cover vznikl jako jeden z prvních krycích make-upů v Evropě i ve světě. Jeho receptura byla vyvinuta ve Filmovém studiu Barrandov v Praze pro potřeby profesionálních vizážistů a poté prodána do Hollywoodu. Jedinečná krémová konzistence s velmi vysokým obsahem pigmentů (50 %) zakryje barevné nedostatky pleti, vyrovná je a dodá pleti sametově matný vzhled. Poskytuje jí intenzivní ochranu před UV zářením (SPF 30) a škodlivými vlivy prostředí. Lze jej použít na celý obličej i tělo, na barevnou korekci, na zesvětlení či ztmavení tónu pleti nebo pro profesionální make-up – focení, modeling, slavnostní příležitosti a podobně. Má dlouhotrvající efekt a umožní překrytí jak drobných, tak i rozsáhlejších kožních vad – kruhů pod očima, jizviček, pupínků, ztrát pigmentu, barevných skvrn a další. Vylepšuje vhled unavené pleti, ztrátu jasu, nesjednocenou a bledou pokožku. Nanáší se na podkladový krém a je možné jej kombinovat s jinými make-upy řady Dermacol.

Zde můžete vidět odstíny produktu Dermacol Make-up Cover.

Dermacol Make-up Cover 208

Make-up Cover pro jasnou a sjednocenou pleť (30 g, odstín č. 208) zakryje vše, na co jen pomyslíte. Jakékoli barevné nedostatky na pleti už nemusí být vaší noční můrou! Navíc ještě vyrovnává menší nerovnosti. Nanáší se na podkladový krém a je možné jej kombinovat s jiným make-upem řady Dermacol.

Zde můžete vidět cenu výrobku Dermacol Make-up Cover 208.

Zdroj: Dermacol

Nástřik

Samoopalovací nástřik Beauty Espresso BAR je unikátní systém nástřiku tonerů v různých odstínech. Výsledkem je dosažení jakéhokoliv odstínu včetně možnosti dokonalého a trvalého zakrytí nedostatků kůže, jako jsou pigmentové skvrny, akné, vitiligo, růžovka, jizvy a podobně. Pro salony krásy jsou k dispozici 3 profesionální systémy.

Základní přístroj pro samoopalovací nástřik Beauty Espresso je profesionální a inovativní kompaktní zařízení, které bylo vyvinuto za účelem použití zcela nových kosmetických procedur That'so: Espresso, Cappuccino a Latte. Přístroj pro samoopalovací nástřik opálení je vybaven inovativním duálním dávkovacím systémem se dvěma stříkacími pistolemi: hnědou pro tmavé krémy That'so a bílou pro čistě bílé. Tento dvousložkový efekt zaručuje dokonalou přilnavost přípravků na kůži a lze tak docílit libovolného tónu. Bez fleků, bez zápachu, beze skvrn.

Přístroj Beauty Espresso je extrémně tichý, takže aplikace nijak neruší atmosféru salonu. Samoopalovací nástřik lze aplikovat na celé tělo i na obličej, přičemž pokožka získává ihned požadovaný odstín opálení, spolu s homogenizací a rozjasňujícím efektem.

Nástřik je zdravotně nezávadný, neboť jde o 100% přírodní systém. 6 minut opalování se systémem DHA stačí k dosažení trvalého opálení na minimální dobu 10 dnů za jedinou aplikaci. K udržení stálého opálení se doporučuje opakovat samoopalovací nástřik každých 14 dní. Samoopalovací nástřik se provádí v salonech speciálním přístrojem, který celé tělo rovnoměrně opálí speciálním krémem určeným ke kompresornímu použití - to vše bez potřeby nákladných samoopalovacích kabin. Opálení je viditelné okamžitě po aplikaci a zvyšuje svou intenzitu během 24 hodin, kdy získá svou trvalou podobu. Aktivní složka DHA (dihydroxyacetone) je 100% přírodní, jedná se o bezbarvý výtažek z cukrové třtiny, který reaguje po spojení s proteiny vyskytujícími se v první vrstvě tělové pokožky. DHA nevniká do vnitřní vrstvy kůže, pouze do vrchní části pokožky, díky tomu v žádném případě nehrozí alergická reakce. Při tomto druhu opalování není aktivní melanin. Opalovací systém DHA se aplikuje z 90° úhlu s dvojitou hlavicí, takže se přístroj velmi snadno obsluhuje a zároveň se tím snižují náklady. Toto opalování je neporovnatelně bezpečnější než návštěvy solárií.

Samoopalovací nástřik DHA není barva či pigment. Jedná se o čistý DHA extrakt. Každý pomocí něj docílí přírodního opálení bez oranžových nádechů a beze skvrn, jako tomu bylo u pigmentových nástřiků, které jsou běžně známé. Dobu opálení prodloužíte, když budete používat pro domácí ošetření samoopalovací sprej That'so. Samoopalovací sprej má stejné složení jako samoopalovací nástřik. A má výhodu v tom, že se nemusí roztírat tak jako běžné opalovací krémy.

Samoopalovací nástřik - výhody:

  • zdravá forma opalování - nevyvolává rakovinu, ani nedochází ke stárnutí pokožky;
  • aplikace trvá cca 5-10 minut;
  • nevytváří žádné fleky, ani žlutý odstín;
  • nezapáchá, ale krásně voní;
  • je 100% přírodní - vhodný i pro citlivé osoby, těhotné a kojící ženy;
  • obsahuje výtažky z aloe vera - hojí akné;
  • ideální pro zakrytí kožních nerovností (vitiligo, melazma, rosacea, jizvy, akné);
  • nešpiní oblečení;
  • má hydratační vlastnosti s omlazujícím efektem;
  • vydrží až 10 dní.
V nabídce jsou 3 odstíny:
  • Espresso - tmavě opálená pleť - odstín pro krásné tmavé opálení jako od moře, přirozená barva opálení, která vydrží až 7 dní, péče o pleť s omlazujícím efektem, žádné skvrny na kůži, žádné žlutohnědé efekty, krásná přírodní vůně po mandlích.
  • Latte - rozjasněná pleť - samoopalovací nástřik s jemným bronzovým odstínem, rozjasněná, vypnutá a hebká pokožka, dlouhodobý efekt; funguje hladce a bez skvrn, obsahuje prostředky, které snižují a brání nedostatkům na povrchu kůže, má antioxidační účinky a krásnou vůni po mandlích.
  • Cappuccino - přirozené hnědé opálení - odstín pro jemné opálení.
Postup:
  • první krok - samoopalovací nástřik v odstínu "latte" pro jemnou a hladkou pokožku - vytváří efekt make-upu;
  • druhý krok - samoopalovací nástřik v odstínu "espresso" - vytvoří přirozené čokoládové opálení;
  • výsledek - krásná pleť bez defektů, příjemný opálený zdravý tón pleti.

Zdroj: Samoopalovací tabletky


Autor obsahu

Mgr. Světluše Vinšová


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP