Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

ALERGICKÉ REAKCE NA LAKY NA GELOVÉ NEHTY

OBSAH

Příčiny

Alergické reakce můžete mít z aplikace umělých nehtů, podkladového a vrchního laku, tvrdidel, změkčovadel a tužidel. Rozpouštědla mohou způsobit i astma a není jasný jejich vliv na těhotné ženy. Konkrétně si dávejte pozor na tyto látky: ethylmethakrylát, benzofenon, ethylkyanoakrylát, trikesylfosfát, toluen, sulfonamid formaldehydové pryskyřice (TSFR), termoplastickou pryskyřici a nikl.

Zdroj: Alergie na gelové nehty

Diskuze

V diskuzi NEMOC NEHTŮ RUCE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Urbancová.

Prosím,o radu od září 2011 mi nehty nerostou a stále se třepí.
Děkuji

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kateřina.

Před 8 lety jsem chodila ke kamarádce na gelové nehty,po čase otěhotněla a já tak hledala náhradu, našla jsem nejbližší Vietnamskou, první tři měsíce bylo všechno fajn,pak mi začali moje nehty zelenat, tvrdila, že je vše vporadku,že dá výživu. Mě se to nelíbilo,ale řekla jsem si tak ok , třeba to pomůže. Následují doplnění nebylo neboť mi slezli úplně všechny nehty
Uživatel rovněž přidal ke svému příspěvku i obrázek, který můžete vidět, když kliknete na tento odkaz přiložený obrázek.

Zdroj: diskuze Nemoc nehtů ruce

UV lampa 1000 W na gelové nehty – cena

UV lampa na gelové nehty je určená pro použití na UV gely a lehce tvrzené akryly. Tato UV lampa na nehty využívá vysoce energeticky výkonné UVA žárovky pro dosažení rychlejšího, bezpečnějšího a bezzápachového vytvrzení UV gelu. Tato moderní designová lampa s časovačem je vhodná jak pro profesionální, tak i pro domácí použití.

Zde můžete porovnat ceny UV lamp.

Zdroj: Gelové nehty

Poradna

V naší poradně s názvem OLUPOVÁNÍ NEHTŮ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Hanka.

Prosím o radu. Nehty na rukou se mi dvojí a posléze olupují. Nehty si nestříhám, ale piluji. Vitamíny moc nezabírají. A mé zaměstnání nedovoluje laky na nehty. Děkuji za cenné rady.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Já bych podpořila příjem kolagenu, protože je to stavební kámen nehtu a bývá často v nedostatku při různých hubnoucích dietách. Nejlépe ho doplníte přirozeně stravou, jedením masa a kůží. Pokud se vám to do vašeho jídelníčku nehodí, tak můžete využít některý z přípravků, jako je například Cemio Kamzík. Tady je k tomu bližší info www.ceskaordinace.cz…
Podle dalších zkušeností ostatních je prý vhodné také Dona Nails a nebo klasický kolagen v kostičkách.
Stav nehtů se po tom upraví teprve až když dorostou do stříhatelné délky a to trvá kolem šesti měsíců. Buďte proto trpělivá a užívejte zvýšené dávky kolagenu alespoň půl roku.

Zdroj: diskuze Olupování nehtů

UV gel

Gelové nehty jsou umělé nehty, které mají velmi přirozený vzhled. Jsou tenké, ohebné, nežloutnou a nejsou porézní. Gelové nehty jsou čím dál více populárnější mezi profesionálními i domácími uživatelkami. UV gely se dělí na UV gely modelovací, UV gely podkladové, UV gely vrchní a UV gely na francouzskou manikúru.

Zdroj: Gelové nehty

Poradna

V naší poradně s názvem ONEMOCNĚNÍ NEHTY ŽLUTÉ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Lucie.

chodila jsem si dělat gelové nehty...pak jsem přestala nebyl čas. Týden na to mi nehty zežloutly a konce nehtů mám uplně žluté až do oranžova....prosím nevíte co s tím mám dělat?...docela mě to děsí už.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Co na zničené nehty po dlouhodobém přelepování gelovými náhražkami? Nechat odrůst, což bude trvat přibližně půl roku a po tuto dobu nepěkný vzhled obnažených nehtů maskovat vhodným lakem na nehty. A nebo stále pokračovat v aplikaci gelových náhradních nehtů a vzhledový problém s nehty překrývat. Nehty takto rozruší a zbarví lepení náhradních nehtů.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Onemocnění nehty žluté

Laky na nehty RIMMEL

Laky na nehty RIMMEL dodají nehtům krásnou barvu s oslnivým leskem a odolné složení zajišťuje bezchybný vzhled až po dobu 10 dnů! Svrchní lak urychlí schnutí a dodá lesk. Bez tohoto laku by nebyly výsledky uspokojivé. Laky RIMMEL jsou poměrně populární.

Zde můžete vidět typy a ceny laků RIMMEL.

Takto vypadají laky RIMMEL.

Zdroj: Laky na nehty

Diskuze

V diskuzi RYMOVNIK ALERGICKÉ REAKCE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Lenka.

Dobrý den chci se zeptat jestli jsou nejaké alergické reakce na rymovnik dostala jsem sirup pro syna tak se chci zeptat jestli ho může jsou mu dva roky Děkuji za odpověď.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Miluše.

dobrý den ....rýmovník je dobrý pro alergiky , co já mám zkušený a od kamarádek vím , po menších dávkách by neměl být problém.

Zdroj: diskuze Rymovnik alergické reakce

Stylové gelové nehty – galerie

Zde můžete vidět fotografie moderních stylových nehtů.

Zdroj: Gelové nehty

Diskuze

V diskuzi TIPY A TRIKY PRO KRÁSU DOMÁCÍ RECEPTY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Hanka001.

Skvělé rady a tipy, já přidám svůj: studio Epilla, modeláž nehtů, gelové nehty apod. téměř za poloviční ceny. Detaily na www.zapakatel.cz/cs/…

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Tipy a triky pro krásu domácí recepty

Gelové nehty e-shop – cena

Zde naleznete ceny ceny gelových nehtů.

Zdroj: Gelové nehty

Poradna

V naší poradně s názvem ALERGIE A ORECHY A WURM EX se k tomuto tématu vyjádřil uživatel J. Polasek.

Chtel jsem se zeptat jestli je mozne brat pripravek wurm-ex v pripade ze je clovek silne alervicky na orechy. V popisu se uvadi ze obsahuje vytazek z oresaku kralovskeho, ovsem z listovych pupenu a nikoliv plodu. Dekuji za radu.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Nejspíše to problém dělat nebude, ale chce to větší pozornost a v případě alergické reakce informovat ošetřujícího lékaře o tom, že Wurm-Ex užíváte.

Zdroj: diskuze Alergie a orechy a wurm ex

Moderní gelové nehty – fotogalerie

Zde jsou k vidění novinky moderních gelových nehtů.

Zdroj: Gelové nehty

Poradna

V naší poradně s názvem NEMOCI PODLE NEHTŮ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Kamča.

Zkoušela jste aplikaci gelových nehtů? Gel by mohl zpevnit celý váš nehet a navíc byste měla parádní nehty.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Jitka.

Zkoušela. Gelové nehty jsem nosila téměř 10 let (a jedny z nejkvalitnějších- Catherine), ale i tak tam byl velký problém. Nehet se odlupoval i pod gelem a .... no prostě tudy cesta nevede.

Zdroj: diskuze Nemoci podle nehtů

Svítící a neonové laky na nehty

Chcete vystoupit z davu a blýsknout se něčím výjimečným? Pak vyzkoušejte svítící laky. Rozzáří a zpestří vaše nehty a budete vyčnívat z davu. A to i ve tmě. Ve dne mají tyto laky klasickou barvu, ale jen co budete ve tmě, tak budou vaše nehty krásně svítit. Existuje více druhů svítících laků; některé svítí jen pod ultrafialovým světlem, jiné kdekoliv ve tmě. V druhém případě vydrží svítící efekt laku ve tmě až deset hodin po krátkém nasvícení na světle. Nabízí se odstíny transparentní s lehkými barevnými nádechy. Fosforeskující lak na nehty můžete koupit na internetu a je dostupný i v DM drogerii. Lak můžete pořídit již od 50 Kč.

Zde můžete vidět typy a ceny svítících laků.

Takto vypadají svítící laky.

Zdroj: Laky na nehty

Fotografie

Zde jsou fotografie pro inspiraci, jakou barvu gelových nehtů si vybrat: gelové nehty foto.

Zdroj: Gelové nehty - cena

Diskuze

V diskuzi DÁ SE DITHIADEN APLIKOVAT NITROŽILNĚ PŘI BODNUTÍ VOSOU ČI VČELOU? se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Zora.

Známá měl reakci na bodnutí vosy, sehnala si Dithiaden ampule. Jedeme na dovolenou a ptá se zda je možné nitrožilně podat Dithiaden v případě alergické reakce. Děkuji za odpověď. Zorka

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Jana.

Dobrý den,
Dithiaden existuje i v injekční formě, ale ta se užívá mnohem méně často. Dithiaden má poměrně silné tlumivé účinky, způsobuje ospalost, únavu a celkový útlum. Někteří lidé po požití Dithiadenu pociťovali bolesti hlavy, sucho v ústech a motání hlavy. Po užití Dithiadenu by člověk neměl řídit motorová vozidla a vykonávat činnosti vyžadující zvýšenou pozornost. Je na rozhodnutí lékaře.

Zdroj: diskuze Dá se Dithiaden aplikovat nitrožilně při bodnutí vosou či včelou?

Laky na nehty Miss sporty

Nové dlouhotrvající laky na nehty od Miss sporty mají vylepšenou strukturu, díky ní vydrží krásné barvy až celých 7 dní! Lak má schopnost udržet si svůj lesk, stačí jen přetřít nehty kapesníkem nebo kouskem látky a ve chvilce budou opět zářit.

Tip: Pro trvanlivé lakování naneste nejdřív výživný lak pro ochranu nehtů. Potom nalakujte jednu vrstvičku pro přirozený vzhled nebo dvě vrstvičky pro výraznější lakování. Nakonec nehty přelakujte vrchním lakem Top Coat, který barevný lak ještě víc zafixuje. Každou vrstvičku nechte chvíli zaschnout. Výsledek bude dokonalý!

Zde můžete vidět typy a ceny laků Miss sporty.

Takto vypadají laky Miss sporty.

Zdroj: Laky na nehty

Poradna

V naší poradně s názvem OTOK RTU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jana.

Přítel pracuje v Brně je na ubytovně.Objednal si v jednom bistru kde vaří Vietnamská komunita hamburger s masem a čínským zelím to bylo odpoledne.Večer mu natekl spodní ret.Ma to už druhý den a otok stále neklesá.Co může být příčinou?

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Může to být projev alergické reakce na některou ingredienci v jídle. Nyní zbývá jen čekat, dokud se otok nevstřebá. Urychlit to můžete volně prodejnými léky na alergii (antihistaminika). Způsob užití vám řeknou v lékárně při nákupu.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Otok rtu

Akrylové nehty versus nehty gelové

Nechcete-li při modeláži nehtů využívat UV lampu, nemusíte. Gelové nehty nejsou jedinou variantou umělých nehtů. Vyberte si raději akrylové nehty. Pro modelování akrylových nehtů potřebujete pouze akrylový pudr a tvrdidlo. Tvrdidlo neboli liquid je čirá tekutina, ve které se akrylový pudr rozpustí a vytvoří tak hmotu vhodnou pro modeláž vašich dokonalých nehtů. Výsledkem jsou pak tenké akrylové nehty, které jsou velmi pevné a odolné.

Zdroj: Akrylové nehty

Gelové nehty fotografie novinky 2018 

Zde jsou fotografie novinek gelových nehtů z roku 2018.

Zdroj: Gelové nehty

Budete potřebovat: houbičku (stačí ustřihnout roh té na mytí nádobí, ovšem k lepším výsledkům je zapotřebí houbička s menšími bublinkami), nejméně 2 různobarevné laky dle vlastního výběru, bezbarvý lak, vatovou tyčinku, odlakovač

Postup:

  1. Nejprve namočte houbičku do vody a pak důkladně vyždímejte, aby nebyla zbytečně nasáklá. Měla by být pouze navlhčená. Čím menší kousek houbičky, tím snáz se vám podaří vodu vyždímat.
  2. Vybranými laky udělejte na houbičku 2/3/4 pruhy pod sebe, dlouhé zhruba jeden centimetr. Laku nenanášejte příliš.
  3. Celé kouzlo tkví pouze v tom, že budete nabarveným kouskem houbičky poklepávat na nehet. Mezi barvami vzniknou plynulé přechody.
  4. Zabarvenou kůžičku v okolí nehtu opatrně vyčistěte hlavičkou vatové tyčinky namočené v odlakovači.
  5. Počkejte, až nehet dokonale zaschne, a pak ho opět opatrně a lehce přetřete bezbarvým lakem pro ochranu. Toť vše!

Zdroj: Gelové nehty

Akrylové versus gelové

Akrylové nehty jsou dodnes nejžádanějším typem umělých nehtů díky skvělé trvanlivosti a svému přírodnímu vzhledu. Akrylové nehty se modelují pomocí směsi akrylového prášku a tekutiny (liquidu), která vytvrdne bez použití UV lampy. Akrylové nehty jsou velmi odolné, vyznačují se výraznou tvrdostí. Díky akrylovým nehtům budete moci i s umělými nehty pracovat, aniž byste si je výrazně poničila či zlomila. Akrylové nehty jsou hodně pevné, hodí se pro ty, kdo často manuálně pracují. Jsou odolnější vůči čisticím prostředkům, lépe přilnou k nehtům, což prodlužuje jejich životnost.

Zdroj: Gelové nehty

Laky na nehty OPI

Laky OPI dodají nehtům intenzivní barvu s jemným leskem. Odolné složení zajišťuje dlouhodobou výdrž a dokonalé krytí. S unikátním štětečkem barvu snadno aplikujete. Široká škála odstínů nabízí moderní, jemné i originální tóny.

Vlastnosti:

  • dlouhodobá výdrž
  • široká škála odstínů
  • dokonalé krytí

Laky OPI drží opravdu dobře a lépe než laky levnější. OPI laky ve dvou vrstvách s top coatem (Miracle Gel Top Coat od Sally Hansen) na nehtech v bezvadném stavu vydrží zhruba sedm dní, možná i deset, pokud důkladně zalakujete i špičky, které mají tendence se ošoupávat. Pro srovnání: levné laky z drogerie drží s top coatem zhruba pět dní dobře a sedm dní dostatečně. Právě proto také nemá smysl dát za lak víc než tři sta korun.

Zde můžete vidět typy a ceny laků OPI.

Takto vypadají laky OPI.

Zdroj: Laky na nehty


Autor obsahu

Mgr. Světluše Vinšová


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP