Téma: 

recenze

Parazitex – recenze

Cena

Zde můžete vidět, kolik stojí přírodní produkt Parazitex.

Autor: © svevi
Foto:
© Max

Zdroj: Parazitex – recenze
Zveřejněno dne: 27.12.2016

Diskuze: tinnitus stop recenze

Lidi nebuďte tak důvěřiví a přečtěte si recenze podvedených tímto přípravkem!

Zdroj: diskuze Tinnitus stop recenze
Odesláno dne: 26.1.2017 uživatelem Havel
Počet odpovědí: 0

Parazitex – recenze

Dávkování

  • dospělí: 2 kapsle denně
  • děti od 3 do 15 let: 1 kapsle denně po jídle

Kapsli zapijte tekutinou.

Zdroj: Parazitex – recenze
Zveřejněno dne: 27.12.2016

Diskuze: parazit ex recenze

Chtěla jsem se zeptat jestli nemá někdo zkušenosti s přípravkem parazit ex. děkuji

Zdroj: diskuze Parazit ex recenze
Odesláno dne: 26.9.2016 uživatelem Eliška Kučerová
Počet odpovědí: 0

Krémy Cien

Recenze

Z recenzí vyplývá, že kosmetické produkty značky Cien ze supermarketu Lidl jsou opravdu dobré a naši pozornost si určitě zaslouží. Vždyť i v hodnocení dTestu byla kosmetika Cien hodnocena lépe než věhlasné značky. Cien Day Cream Q10 vyhrál v kategorii krémů proti vráskám a v testování dTestu porazil i takové značky, jako je Clarins, Lancome nebo Clinique.

Portfolio výrobce značky Cien má opravdu široký rádius od dekorativní kosmetiky po kondicionéry, šampóny, krémy, sprchové gely, tělová másla a další produkty. Nabídka je široká, a pokud se podíváte na internet, tak o pozitivní a objektivní recenze nouze skutečně není.

Zdroj: Krémy Cien
Zveřejněno dne: 6.5.2017

Krémy Cien

Hodnocení výrobků Cien pečující kosmetika

V tomto příspěvku naleznete stručnou charakteristiku některých výrobků z řady pečující kosmetiky a zkušenosti 5 respondentek. Respondentky byly ve věku 26, 36, 48, 55 a 70 let, z toho jedna respondentka s astmatem ve věku 70 let a citlivou pokožkou, jedna respondentka s atopickým ekzémem ve věku 26 let, jedna respondentka ve věku 55 let s velmi suchou pokožkou, respondentka ve věku 48 let se smíšenou pokožkou a respondentka ve věku 36 let s normální pokožkou. Recenze jsou z internetových diskuzí u nás i ze zahraničí (Anglie, Německo, Slovensko) a jsou rozděleny na pozitivní a negativní hodnocení jednotlivých produktů.

Zdroj: Krémy Cien
Zveřejněno dne: 6.5.2017

Diskuze: Re: tinnitus stop tablety recenze

Stejna zkusenost-ma nekdo kontakt na toho prodejce? D3kuji

Zdroj: diskuze Tinnitus stop tablety recenze
Odesláno dne: 8.12.2016 uživatelem Zdenek Rajnoha
Počet odpovědí: 4 Zobrazit odpovědi

Domácí peeling z kávy

Kávový peeling Mark

Kávový peeling Mark je kombinací přírodních složek – kávy, mandlového a organického kokosového oleje, třtinového cukru, mořské soli a vitamínu E. Odstraňuje odumřelé kožní buňky, čistí, detoxikuje a zanechává mladistvě jemnou pokožku.

Sáček má plastový zip, takže jde o velmi praktické balení. Po otevření ucítíte vůni kávy, a pokud milujete kávu, budete z té vůně absolutně nadšené. Na konečky prstů naberte připravený peeling, přiložte zrnka na pleť a jemně je prsty rozprostřete po pleti. Roztírejte tak, jak kdybyste se mazaly krémem. Je to opravdu hodně drsný peeling, na tělo můžete trochu přitlačit, ale na obličej to opravdu není třeba.

Pleť je po použití tohoto peelingu nejen nádherně jemná a bez suchých míst, ale hlavně naprosto vyživená a vy máte pocit, že jste si ji před 5 minutami namazaly svým oblíbeným krémem.

Některé recenze uvádějí, že je tento peeling možné vytvořit doma, to asi ano, ale výsledný efekt nebude takový. Tohle si doma opravdu jen tak nevyrobíte!

Zdroj: Domácí peeling z kávy
Zveřejněno dne: 30.3.2017

Diskuze: Re: recenze cga 800

prosím na jakou adresu byla použita vaše reklamace při neuspěchu hubnutí a vrácení peněz děkuji.

Zdroj: diskuze Recenze cga 800
Odesláno dne: 24.3.2015 uživatelem Miluše
Počet odpovědí: 3 Zobrazit odpovědi

Parazitex – recenze

Složení

Parazitex je 100% bylinná kombinace speciálně vybraných rostlin se silným detoxikačním účinkem pro lidský organismus. Obsažený vrcholák tříslovinný pomáhá udržet trávicí trakt bez parazitů, navíc je důležitý pro správné trávení a zažívání. Výtažek z plodů papáji obsahuje latex s proteolytickou aktivitou. Usnadňuje tak trávení bílkovin a má negativní dopad na vývoj parazitů. Ořešák královský přispívá k obraně organismu proti externím agentům. Extrakt z kořene kurkumy přispívá k normální funkci jater a podporuje trávení. Parazitex obsahuje také extrakt ze speciálně pěstovaného česneku, díky němuž má i znatelný antimikrobiální účinek.

Složení přípravku v 1 kapsli: ořešák královský (Juglans regia) - extrakt plod 150,0 mg, kurkuma dlouhá (Curcuma longa) - extrakt kurkumin 100,0 mg, česnek (Allium sativum) - extrakt allicin 50,0 mg, lapačo červené (Paul d´Arco, Tabebuia impetiginosa) - extrakt kůra 50,0 mg, papája obecná (Carica papaya) - extrakt plod 50,0 mg, pelyněk (Artemisia absinthium) - extrakt květ 50,0 mg, vrcholák tříslovinný (Terminalia chebula) - extrakt plod 50,0 mg, hřebíček vonný (Caryophyllus aromaticus) - extrakt poupě 30,0 mg, tymián obecný (Thymus vulgaris) - extrakt list 30,0 mg

Zdroj: Parazitex – recenze
Zveřejněno dne: 27.12.2016

Diskuze: cga800 recenze

Ahoj všem
podvod, nenechejte se nachytat, nezhubnul jsem ani deko.

Zdroj: diskuze Cga800 recenze
Odesláno dne: 12.2.2015 uživatelem Láďa
Počet odpovědí: 0

Zkušenosti s forskolinem

Recenze

Na téma Forskolinu se v médiích vedou skutečně dlouhé a živé diskuse. Nejnovější doplněk stravy. Kdo ví, kde je pravda. Farmaceutické firmy stále bojují s někým, kdo by se jim opovážil konkurovat a ti, kteří se snaží nabízet pilulky, které člověku možná dopomohou zhubnout, ale zničí funkci orgánů, ti jsou druhý extrém. Pro tělo je hubnutí pomocí pilulek obrovská zátěž. Zdravé hubnutí znamená úbytek váhy maximálně 3 kg za měsíc, nikoli 12 kg.

Moderním trendem je hubnout co nejrychleji, nejlépe bez diet a bez cvičení. Optimální váhový úbytek je však 0,5 – 1 kg za týden. Rychlejší hubnutí by mohlo vést k jojo efektu a dalším zdravotním komplikacím. Pokud tedy chceme zhubnout trvale, zaměřme se na vyvážený jídelníček určený k hubnutí. Zdravé hubnutí můžeme také podpořit vhodnými přípravky na hubnutí, ať už to jsou koktejly na hubnutí či nejrůznější tablety na hubnutí. V poslední době je velmi populární zelená káva na hubnutí. Správný jídelníček je však jen polovina úspěchu. K tomu, abychom dosáhli naší vysněné postavy, je třeba zařadit také vhodné cvičení.

Zdroj informací: http://www.drugs.com/npp/forskolin.html

Zdroj: Zkušenosti s forskolinem
Zveřejněno dne: 26.1.2016

Diskuze: Re: Re: recenze cga 800

Prosím, na jaké adrese jste požadovala vrácení peněz? Děkuji za odpověď. Milada

Zdroj: diskuze Recenze cga 800
Odesláno dne: 14.4.2015 uživatelem Milada
Počet odpovědí: 3 Zobrazit odpovědi

Krémy Cien

Cien Q10 Anti – Wrinkle Eye Cream

Cien Q10 Anti – Wrinkle Eye Cream je krém na oční okolí s protivráskovým efektem.

Použití

Naneste ráno a večer na pokožku okolo očí a jemně vmasírujte. Spotřebujte do doby expirace, která je uvedena na dně obalu krému.

Péče

Vyhlazuje vrásky a jemné linie u všech typů pleti. Pomáhá předcházet tvorbě nových vrásek. Zvlhčující aktivní složky pomáhají v péči o pokožku po celých 24 hodin.

Zkušenost

Oční krém má vůni jako krémy z 80, let, to ovšem neovlivňuje jeho účinek. Jedná se o velmi kvalitní oční krém, který se dobře roztírá, nelepí a nealergizuje a nedráždí okolí očí. Při delším používání redukuje jemné vrásky a zjemňuje pokožku. Je vhodný pro starší nebo stárnoucí pokožku. Určitě stojí za pravidelné používání.

Recenze

Pozitiva:

  • Není tak hutný, hezky se vstřebává a oční okolí hezky vyhladí a hydratuje.
  • Nedráždí oční okolí, nepálí a neslzí z něj oči.
  • Obsahuje Q10, kyselinu hyaluronovou a vitamín E.
  • Cien Day Cream Q10, dopadl v hodnocení dTestu jako nejlepší a porazil Eucerin, L'Oreal Revitalift.
Negativa:
  • Některé recenzentky uvádějí, že jim krém na vrásky nepomohl.
  • Není určen pro alergiky.

Zdroj: Krémy Cien
Zveřejněno dne: 6.5.2017

Diskuze: detox pharma recenze náplasti

Mám na jednom chodidle lupenku. Je možné použít jednu náplast,nebo nalepit druhou náplast jinde.

Zdroj: diskuze Detox pharma recenze náplasti
Odesláno dne: 22.1.2015 uživatelem Lída
Počet odpovědí: 1 Zobrazit odpovědi

Krémy Cien

Cien Aqua Moisturising Cream

Cien Aqua Moisturising Cream je hydratační krém, jde o optimální ochranu pro všechny typy pleti, s UV filtrem.

Výhody

Dlouhodobá hydratace: Liftan HYDRO komplex s glycerinem a panthenolem podporuje vázání vody v pokožce a tím reguluje míru hydratace pleti.

Péče

Kvalitní účinné látky Liftan HYDRO komplexu zlepšují vzhled pokožky a dodávají příjemně hebký pocit.

Speciálně sladěná kombinace UVA/UVB filtru – faktor 4 s vitamínem E chrání před předčasným stárnutím pokožky.

Použití

Vmasírujte denně do vyčištěné pleti obličeje, krku a dekoltu. Ideálně také jako podklad pod make-up. Snášenlivost pokožky dermatologicky potvrzená.

Složení

Aqua, glycerin, dybutil adipate, C 12-15 alkyl benzoate, cetearyl alcohol, dicaprylyl carbonate, sodium acrylate/sodium acryloyldimethyl taurate copolymer, polyisobutene, ethylhexyl triazone, phenoxyethanol, panthenol, cyclopentasiloxane, tropheryl acetate, disodium EDTA, diethylamino hydroxybenzoyl hexyl benzoate, ethylparaben, methylparaben, hydroxide allantoin, benzoic acid, acrylates/C10 -30 alkyl acrylatecrosspolymer, caprylyl/capryl glucoside, dehydroacetic acid, pyrus malus fruit extract, panicum millaceum extract, chlorela vulgaris/lupinus albus protein ferment, pectin, tocopherol, tannic acid, Cl 42051, potassium sorbate, sodium sulfate.

Zkušenost

Krém obstojně hydratuje, dobře se roztírá. Vůně nenadchne. Po aplikaci nepálí v oblasti očí a nelepí. Krém nijak neuchvátí, ale je to věc názoru.

Recenze

Pozitiva:

  • Parfemace je přiměřená.
  • Dalším plusem je cenová dostupnost.
  • Vhodný pod make-up.
  • Je vhodný pro normální až mastnou pleť.
  • U běžných uživatelek je kladně hodnocena jemná svěží vůně a hydratace.
Negativa:
  • Uživatelkám vadí obsažené parabeny, namodralý odstín a těžký skleněný kelímek.
  • Špatná hydratace u velmi suché pleti.
  • U velmi citlivých uživatelek se objevilo svědění obličeje a vadí jim chemická barva i pach.

Zdroj: Krémy Cien
Zveřejněno dne: 6.5.2017

Diskuze: recenze cga 800

Take jsem nezhubla, ale super je, ze mi bez problemu vratili penize.

Zdroj: diskuze Recenze cga 800
Odesláno dne: 12.3.2015 uživatelem Jitka
Počet odpovědí: 3 Zobrazit odpovědi

Krémy Cien

Cien Q10 Ani Wrinkle Night Cream

Cien Q10 Ani Wrinkle Night Cream je noční krém s Q10 pro všechny typy pleti.

Proti vráskám

Liftan INTENSIVE komplex s koenzymem Q10 a kyselinou hyaluronovou podporuje přirozenou ochranu kožních buněk, redukuje hloubku vrásek a při pravidelném používání zamezuje tvoření nových vrásek.

Výživné látky pomáhají během nocí regenerovat pleť.

Péče

Kvalitní účinné látky dodávají pokožce vlhkost a vytvářejí příjemný a hebký pocit.

Použití

Vmasírujte každý večer do vyčištěné pleti obličeje, krku a dekoltu. Snášenlivost pokožky potvrzená.

Složení

Aqua, Glycerin, Glyceryl Stearate SE, Cetearyl Alcohol, Dicaprylyl ether, Triglyceride, Oleyl erucate, Propylheptyl Caprylate, Butylene Glycol, Propylene Glycol, Talc, Phenoxyethanol, Butyrospermum Parkii Butter, Theobroma Cacao Seed Butter, Dimethicone, Panthenol, Sodium levulinate, Disodium EDTA, Dehydroacetic Acid, Ubiquinone, Caffeine, Sodium Hyaluronate, Panicum miliaceum, Limonene, Linalool, Chlorella vulgaris, Alcohol Denat, Benzyl Benzoate, Geraniol, Citronellol, Caprylic/Capric, Benzoic Acid. Allantoin / Lupinus Albus Protein Ferment, Tannic Acid. Tocopherol. Coleus Forskohlii Root Extract. Potassium Sorbate.

Zkušenost

Dle zkušeností se jedná o jeden z nejlepších krémů, a to za velmi rozumnou, až lidovou cenu. Nestahuje obličej, pleť je po nanesení krásně jemná a hydratovaná. Nedráždí okolí očí. Má zvláštní vůni, někomu by mohla vadit. Určitě vyzkoušejte, sama uvidíte, jak budete mile překvapena. Stojí za pravidelné používání. Krém je srovnatelný svými účinky s Niveou Q10 či s Loreal.

Recenze

Pozitiva:

  • Výhodná cena.
  • Zjemní pleť.
  • Nevysušuje a nedráždí.
  • Uživatelky jej používají na mastnou pleť, problematickou, místy vysušenou pleť i na mírné akné.
  • Bez alergické reakce.
  • Po používání jemná a hladká pleť.
Negativa
  • Hutnější konzistence.
  • Těžší skleněný kelímek.

Zdroj: Krémy Cien
Zveřejněno dne: 6.5.2017

Diskuze: Re: fit and slim gc 1000 recenze

Já jsem měla tabletky CGA800 a mi pomohly. Použila jsem 1 balení a zhubla po něm 7 kilo. Já teda určitě doporučuju tyto.

Zdroj: diskuze Fit and slim gc 1000 recenze
Odesláno dne: 11.4.2015 uživatelem Lexi
Počet odpovědí: 1 Zobrazit odpovědi

Krémy Cien

Cien Body Butter – Coconut

Cien Body Butter – Coconut je kokosové tělové máslo pro normální a suchou pokožku.

Složení

Aqua, Glycine Soja Oil, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate SE, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Ethylhexyl stearate, Cocos Nucifera Oil, Myristyl Myristate, Olea Europaea Fruit Oil, Parfum, Panthenol, Dicaprylyl Carbonate, Phenoxyethanol, Stearic Acid, Carbomer, Ethylhexylglycerin, Tetrasodium EDTA, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Sodium Hydroxide.

Zkušenost

Velké 400ml balení je opravdu bytelné, těžké a povolení kovové přezky přes víčko vyžaduje použití síly. Design připomíná starou zavařovací sklenici, ale zdání klame, obal je plastový. Kdyby byl obal skleněný, možná by s ním měla co dělat i polička v koupelně. Není to tedy zrovna balení do kabelky. Po otevření vás překvapí úžasná hutná konzistence tohoto másla. Je naprosto ideální na léto na sluncem vysušenou pokožku, kterou dokonale hydratuje, zjemní a jemně provoní kokosem. Nemusí se nanášet nijak zvlášť velké množství, a navíc máte dávkování díky konzistenci zcela pod kontrolou. Jako u tělového mléka vám z tuby nevyteče více než požadované množství. Rychle se vstřebá a nezanechává mastný a ulepený pocit. V nabídce je i s vůní kakaa a manga. U mastnějších tělových přípravků byl problém s roztíráním, ale tohle máslo prostě klouže krásně a zároveň pokožku hojně vyživí i promastí. Vyzkoušena i verze s kakaovým máslem, která jemně voní po bílé čokoládě. Dóza je na tuto konzistenci výrobku skvělá. Určitě vyzkoušejte a používejte.

Recenze

Pozitiva:

  • Máslo má úžasnou vůni a perfektně hydratuje na dlouhou dobu.
  • Nemastí.
  • Poměr cena – výkon je úžasný.
  • Nejlepší tělové máslo na trhu.
  • Neucpává póry a nezatěžuje pleť.
  • Nedráždí.
  • Rychle se vstřebává.
  • Velké balení za dobrou cenu.
  • Výborný i na popraskané rty.
Negativa
  • U kokosové vůně velká intenzita.
  • Parfemace může přecitlivělé a ojedinělé případy dráždit.
  • Balení jde ztuha otevřít.

Zdroj: Krémy Cien
Zveřejněno dne: 6.5.2017

Krémy Cien

Cien Q10 Ani Wrinkle Day Cream

Cien Q10 Ani Wrinkle Day Cream je určen pro všechny typy pleti.

Proti vráskám

Liftan INTENSIVE komplex s koenzymem Q10 a kyselinou hyaluronovou podporuje přirozenou ochranu kožních buněk, redukuje hloubku vrásek a při pravidelném používání zamezuje tvoření nových vrásek.

Anti-Ageing

Speciálně sladěná kombinace UVA/UVB filtru faktor 4 a vitamínu E chrání před předčasným stárnutím pokožky.

Péče

Kvalitní účinné látky dodávají pokožce vlhkost a vytvářejí příjemný a lehký pocit.

Použití

Vmasírujte každé ráno na vyčištěnou pleť obličeje, krku, dekoltu. Ideální také jako produkt pod make-up.

Snášenlivost pokožky dermatologicky potvrzená.

Složení

Aqua, Glycerin, Dibutyl adipate, Cetearyl Alcohol, Propylheptyl Caprylate, Dicaprylyl Carbonate, Titanium Dioxide, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl, Taurate Copolymer, Phenoxyethanol, Dimethicone, Polyisobutene, Panthenol, Butyrospermum Parkii Butter, Palmitic Acid, Parfum, Disodium EDTA, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Ethylhexyl Triazone, Sodium anisate, Sodium levulinate, Allantoin, Ethylparaben, Methylparaben, Silica, Benzoic Acid, Acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, Caffeine, Dehydroacetic Acid, Caprylyl/capryl glucoside, Ubiquinone, Sodium Hyaluronate, Panicum miliaceum, Limonene, Linalool, Chlorella vulgaris, Alcohol Denat, Benzyl Benzoate, Geraniol, Citronellol, Tocopherol, Tannic Acid, Coleus Forskohlii Root Extract, Potassium Sorbate, stearic acid tocopheryl acetate.

Zkušenost

Průměrná cena, dobrá redukce vrásek a velmi dobrá hydratace pleti. Nedráždí oči, dobře se roztírá a není příliš parfemovaný. Určitě stojí za vyzkoušení a pravidelné používání.

Recenze

Pozitiva:

  • Postačí malé množství krému.
  • U citlivých jedinců nedráždí pleť.
  • Proniká do pokožky a zanechává ji jemnou a hladkou.
  • Hydratuje a rychle se vstřebává.
  • Konzistence není hustá, mastná, vodnatá ani gelovitá, dobře proniká do kůže a zanechává obličej uvolněný. Vynikající produkt, který předčí dražší produkty.
  • Složení je téměř totožné s krémy s obsahem koenzymu Q10, tak proč platit stovky korun zbytečně, když tento krém je za třetinu a svou funkci opravdu splňuje.
  • U uživatelek s problematickou pletí zmizelo akné i zarudnutí.
Negativa
  • Těžký skleněný kelímek.
  • Po nanesení zanechává chvíli film.

Zdroj: Krémy Cien
Zveřejněno dne: 6.5.2017

Parazitex – recenze

Zkušenosti s Parazitexem

Všechny zdravotní problémy nám způsobují bakterie, viry, plísně a paraziti, a začíná to u potravin. Potraviny často obsahují spoustu látek, které naše tělo neumí zpracovat. Neustále s tím bojuje a následně se tím i oslabuje imunitní systém. Potom už není problém, aby se všechny mikroorganismy v nás množily. Je nutné tělo pravidelně "vyčistit", což nám pomůže od spousty problémů. Zdraví je to nejcennější, co máme, a proto se o něj starejme.

Ještě ve třicátých letech bylo zcela běžné, že se lidé každý půlrok odčervovali tinkturou z ořešáku, hřebíčkem a pelyňkem.

Zamoření parazity je mnohem větší problém, než si většina lidí uvědomuje. Kombinace sedavého životního stylu a špatné stravy způsobuje, že střeva stagnují a vzniká prostředí příhodné pro parazity. Parazité vysávají energii a mohou být i zdrojem mnoha zdravotních obtíží, jako jsou kožní vyrážky, chronické svědění a škrábání, trávicí potíže, kloubní problémy, páchnoucí dech; navíc si dělají hnízda v tumorech. Parazité jako první dostanou výživu z jídla a váš krevní oběh pak znečišťují svými odpadními materiály. Tito otravní živočichové prospívají v kyselém prostředí a mají tendenci se v těle aktivovat za úplňku, nebo když je nov.

Recepty z bylinných prostředků (hřebíček, pelyněk, slupka ořešáku černého a fenykl) jsou dostupné v obchodech a dají se použít k odstranění parazitů.

Běžně lze k jejich vymýcení využít také ricinový olej, fíky, semena tykve, čerstvý česnek nebo kajenský pepř. I zelená slupka vlašských ořechů je známá tím, že zabíjí parazity a červy. Po tisíce let platily vlašské ořechy za výjimečné jídlo, protože mají podobný tvar jako mozek i jako střeva.

Zařazujte tedy tyto potraviny pravidelně do svého jídelníčku, vaše tělo bude silné a paraziti v zásaditém prostředí nepřežijí. Při likvidaci parazitů se rovněž osvědčila některá elektronická zařízení (Zapper a podobně).

Jezte hodně čerstvého česneku. Česnek může zlikvidovat přes 60 druhů hub a dvacet typů bakterií, stejně jako spoustu různých virů. Česnek má pověst "zabijáka" parazitů, ovládá sekundární plísňové infekce, detoxikuje a jemně stimuluje eliminaci, má antioxidační vlastnosti (chrání před oxidací způsobenou toxiny cizopasníka). Účinnými složkami jsou allicin a ajoene. Tyto sloučeniny mohou zabíjet "améby", včetně jednobuněčných variant, stejně jako roupy a měchovce.

Allicin není přítomný v česneku v jeho přirozeném stavu. Když je česnek nakrájený nebo poškozený, enzym alliináza působí na alliin a přetransformuje ho na allicin, činnou složku zabíjející parazity. Proto česnek používejte rozmačkaný nebo z něj vytlačte šťávu.

Také jezte hodně okurek, ty obsahují enzymy, které zabíjejí tasemnice.

Rovněž semínka vodního melounu obsahují silné antiparazitické látky.

Hřebíček obsahuje karyofylen, který je silným antimikrobiálním činidlem. Projde krevním řečištěm a zabíjí parazity i jejich larvy a vajíčka. Hřebíček též účinně likviduje malárii, tuberkulózu, choleru, svrab a jiné parazity, viry, bakterie a houby, včetně kvasinek (candidy). Ničí rovněž všechny druhy tyčinkovitých mikroorganismů, stafylokoků a streptokoků.

Syrová dýňová semínka obsahují přírodní tuk, který je toxický pro vajíčka parazitů. Curcurbitin v semenech tykví prokázal svou schopnost ochromit červy a vypudit je střevní stěnou. Čínští vědci používali semena tykve proti akutní schistosomóze a zamoření tasemnicemi. Semena dýně obsahují mnoho látek působících proti parazitům, ale jen pár semínek nestačí. Je zapotřebí sníst aspoň půl hrnku a důkladně rozžvýkat. Rozemelte je například v kávomlýnku a přidávejte do salátů, smoothies, polévek a podobně.

Silného zabijáka larev a vajec parazitů obsahuje také muškátový oříšek, a to látku zvanou eugenol.

Rovněž kurkuma či kajenský pepř ničí houby a parazity.

Zázvor zrychluje metabolismus a pomáhá při zažívacích problémech, je také dobrý pro uvolnění plynů a při zvedání žaludku, což může být přidružený pocit při odstraňování parazitů.

Další potraviny a bylinky, které pomáhají zbavit se parazitů: ostré papriky, cibule, mnoho zelených jablek (ne kupovaná jablečná šťáva, kde je cukr). Divoká kořeněná zelenina jako zelená hořčice, fenyklové semínko, olej z oregana, extrakt z olivových listů, extrakt z grapefruitových semínek, aloe vera, koloidní stříbro, tymián, Kočičí dráp, myrha (čechřice vonná), hořký meloun (účinný proti roupům).

Půst, při kterém se jí jen syrový ananas, údajně po jednom týdnu pomůže s tasemnicí. Při odčervování pomocí výše popsaných bylin je důležité brát probiotika, jelikož byliny s parazity "vytlučou" všechno včetně dobrých bakterií. Také je dobré jíst více vlákniny, která pomůže vyčistit a odplavit mrtvé parazity. Myjte své ruce a za nehty každý den. Konzumujte hodně enzymů obsahujících velké množství proteázy, která stravuje proteiny a parazity (bakterie a viry jsou též proteiny). Neužívejte je však, pokud máte vředy a jiné krvácení v zažívacím traktu.

Jak sami vidíte, tak potravin a bylin na odčervení je mnoho. Jak se v tomto výčtu orientovat? Kdo na to nemá čas ani chuť, tomu lze doporučit 100% přírodní produkt Parazitex, který při pravidelném užívání odpomůže od všech parazitů. Dle popisu níže sami uvidíte, že tento produkt využívá antiparazitárních účinků v jedné zformované tabletě. Parazitex je volně prodejný. Není v něm žádná látka, která by nebyla normálně dostupná. A dle recenzí je ohlas na jeho účinky pozitivní.

Zdroj: Parazitex – recenze
Zveřejněno dne: 27.12.2016


SiteMAP