Téma: 

recenze

Parazitex – recenze

Cena

Zde můžete vidět, kolik stojí přírodní produkt Parazitex.

Autor: © svevi
Foto:
© Max

Zdroj: Parazitex – recenze
Zveřejněno dne: 27.12.2016

Diskuze: tinnitus stop recenze

Lidi nebuďte tak důvěřiví a přečtěte si recenze podvedených tímto přípravkem!

Zdroj: diskuze Tinnitus stop recenze
Odesláno dne: 26.1.2017 uživatelem Havel

Parazitex – recenze

Dávkování

  • dospělí: 2 kapsle denně
  • děti od 3 do 15 let: 1 kapsle denně po jídle

Kapsli zapijte tekutinou.

Zdroj: Parazitex – recenze
Zveřejněno dne: 27.12.2016

Diskuze: parazit ex recenze

Chtěla jsem se zeptat jestli nemá někdo zkušenosti s přípravkem parazit ex. děkuji

Zdroj: diskuze Parazit ex recenze
Odesláno dne: 26.9.2016 uživatelem Eliška Kučerová

Krémy Cien

Recenze

Z recenzí vyplývá, že kosmetické produkty značky Cien ze supermarketu Lidl jsou opravdu dobré a naši pozornost si určitě zaslouží. Vždyť i v hodnocení dTestu byla kosmetika Cien hodnocena lépe než věhlasné značky. Cien Day Cream Q10 vyhrál v kategorii krémů proti vráskám a v testování dTestu porazil i takové značky, jako je Clarins, Lancome nebo Clinique.

Portfolio výrobce značky Cien má opravdu široký rádius od dekorativní kosmetiky po kondicionéry, šampóny, krémy, sprchové gely, tělová másla a další produkty. Nabídka je široká, a pokud se podíváte na internet, tak o pozitivní a objektivní recenze nouze skutečně není.

Zdroj: Krémy Cien
Zveřejněno dne: 6.5.2017

Krémy Cien

Hodnocení výrobků Cien pečující kosmetika

V tomto příspěvku naleznete stručnou charakteristiku některých výrobků z řady pečující kosmetiky a zkušenosti 5 respondentek. Respondentky byly ve věku 26, 36, 48, 55 a 70 let, z toho jedna respondentka s astmatem ve věku 70 let a citlivou pokožkou, jedna respondentka s atopickým ekzémem ve věku 26 let, jedna respondentka ve věku 55 let s velmi suchou pokožkou, respondentka ve věku 48 let se smíšenou pokožkou a respondentka ve věku 36 let s normální pokožkou. Recenze jsou z internetových diskuzí u nás i ze zahraničí (Anglie, Německo, Slovensko) a jsou rozděleny na pozitivní a negativní hodnocení jednotlivých produktů.

Zdroj: Krémy Cien
Zveřejněno dne: 6.5.2017

Diskuze: Re: tinnitus stop tablety recenze

Stejna zkusenost-ma nekdo kontakt na toho prodejce? D3kuji

Zdroj: diskuze Tinnitus stop tablety recenze
Odesláno dne: 8.12.2016 uživatelem Zdenek Rajnoha

Domácí peeling z kávy

Kávový peeling Mark

Kávový peeling Mark je kombinací přírodních složek – kávy, mandlového a organického kokosového oleje, třtinového cukru, mořské soli a vitamínu E. Odstraňuje odumřelé kožní buňky, čistí, detoxikuje a zanechává mladistvě jemnou pokožku.

Sáček má plastový zip, takže jde o velmi praktické balení. Po otevření ucítíte vůni kávy, a pokud milujete kávu, budete z té vůně absolutně nadšené. Na konečky prstů naberte připravený peeling, přiložte zrnka na pleť a jemně je prsty rozprostřete po pleti. Roztírejte tak, jak kdybyste se mazaly krémem. Je to opravdu hodně drsný peeling, na tělo můžete trochu přitlačit, ale na obličej to opravdu není třeba.

Pleť je po použití tohoto peelingu nejen nádherně jemná a bez suchých míst, ale hlavně naprosto vyživená a vy máte pocit, že jste si ji před 5 minutami namazaly svým oblíbeným krémem.

Některé recenze uvádějí, že je tento peeling možné vytvořit doma, to asi ano, ale výsledný efekt nebude takový. Tohle si doma opravdu jen tak nevyrobíte!

Zdroj: Domácí peeling z kávy
Zveřejněno dne: 30.3.2017

Diskuze: Re: recenze cga 800

prosím na jakou adresu byla použita vaše reklamace při neuspěchu hubnutí a vrácení peněz děkuji.

Zdroj: diskuze Recenze cga 800
Odesláno dne: 24.3.2015 uživatelem Miluše

Parazitex – recenze

Složení

Parazitex je 100% bylinná kombinace speciálně vybraných rostlin se silným detoxikačním účinkem pro lidský organismus. Obsažený vrcholák tříslovinný pomáhá udržet trávicí trakt bez parazitů, navíc je důležitý pro správné trávení a zažívání. Výtažek z plodů papáji obsahuje latex s proteolytickou aktivitou. Usnadňuje tak trávení bílkovin a má negativní dopad na vývoj parazitů. Ořešák královský přispívá k obraně organismu proti externím agentům. Extrakt z kořene kurkumy přispívá k normální funkci jater a podporuje trávení. Parazitex obsahuje také extrakt ze speciálně pěstovaného česneku, díky němuž má i znatelný antimikrobiální účinek.

Složení přípravku v 1 kapsli: ořešák královský (Juglans regia) - extrakt plod 150,0 mg, kurkuma dlouhá (Curcuma longa) - extrakt kurkumin 100,0 mg, česnek (Allium sativum) - extrakt allicin 50,0 mg, lapačo červené (Paul d´Arco, Tabebuia impetiginosa) - extrakt kůra 50,0 mg, papája obecná (Carica papaya) - extrakt plod 50,0 mg, pelyněk (Artemisia absinthium) - extrakt květ 50,0 mg, vrcholák tříslovinný (Terminalia chebula) - extrakt plod 50,0 mg, hřebíček vonný (Caryophyllus aromaticus) - extrakt poupě 30,0 mg, tymián obecný (Thymus vulgaris) - extrakt list 30,0 mg

Zdroj: Parazitex – recenze
Zveřejněno dne: 27.12.2016

Diskuze: cga800 recenze

Ahoj všem
podvod, nenechejte se nachytat, nezhubnul jsem ani deko.

Zdroj: diskuze Cga800 recenze
Odesláno dne: 12.2.2015 uživatelem Láďa

Zkušenosti s forskolinem

Recenze

Na téma Forskolinu se v médiích vedou skutečně dlouhé a živé diskuse. Nejnovější doplněk stravy. Kdo ví, kde je pravda. Farmaceutické firmy stále bojují s někým, kdo by se jim opovážil konkurovat a ti, kteří se snaží nabízet pilulky, které člověku možná dopomohou zhubnout, ale zničí funkci orgánů, ti jsou druhý extrém. Pro tělo je hubnutí pomocí pilulek obrovská zátěž. Zdravé hubnutí znamená úbytek váhy maximálně 3 kg za měsíc, nikoli 12 kg.

Moderním trendem je hubnout co nejrychleji, nejlépe bez diet a bez cvičení. Optimální váhový úbytek je však 0,5 – 1 kg za týden. Rychlejší hubnutí by mohlo vést k jojo efektu a dalším zdravotním komplikacím. Pokud tedy chceme zhubnout trvale, zaměřme se na vyvážený jídelníček určený k hubnutí. Zdravé hubnutí můžeme také podpořit vhodnými přípravky na hubnutí, ať už to jsou koktejly na hubnutí či nejrůznější tablety na hubnutí. V poslední době je velmi populární zelená káva na hubnutí. Správný jídelníček je však jen polovina úspěchu. K tomu, abychom dosáhli naší vysněné postavy, je třeba zařadit také vhodné cvičení.

Zdroj informací: http://www.drugs.com/npp/forskolin.html

Zdroj: Zkušenosti s forskolinem
Zveřejněno dne: 26.1.2016

Diskuze: Re: Re: recenze cga 800

Prosím, na jaké adrese jste požadovala vrácení peněz? Děkuji za odpověď. Milada

Zdroj: diskuze Recenze cga 800
Odesláno dne: 14.4.2015 uživatelem Milada

Krémy Cien

Cien Q10 Anti – Wrinkle Eye Cream

Cien Q10 Anti – Wrinkle Eye Cream je krém na oční okolí s protivráskovým efektem.

Použití

Naneste ráno a večer na pokožku okolo očí a jemně vmasírujte. Spotřebujte do doby expirace, která je uvedena na dně obalu krému.

Péče

Vyhlazuje vrásky a jemné linie u všech typů pleti. Pomáhá předcházet tvorbě nových vrásek. Zvlhčující aktivní složky pomáhají v péči o pokožku po celých 24 hodin.

Zkušenost

Oční krém má vůni jako krémy z 80, let, to ovšem neovlivňuje jeho účinek. Jedná se o velmi kvalitní oční krém, který se dobře roztírá, nelepí a nealergizuje a nedráždí okolí očí. Při delším používání redukuje jemné vrásky a zjemňuje pokožku. Je vhodný pro starší nebo stárnoucí pokožku. Určitě stojí za pravidelné používání.

Recenze

Pozitiva:

  • Není tak hutný, hezky se vstřebává a oční okolí hezky vyhladí a hydratuje.
  • Nedráždí oční okolí, nepálí a neslzí z něj oči.
  • Obsahuje Q10, kyselinu hyaluronovou a vitamín E.
  • Cien Day Cream Q10, dopadl v hodnocení dTestu jako nejlepší a porazil Eucerin, L'Oreal Revitalift.
Negativa:
  • Některé recenzentky uvádějí, že jim krém na vrásky nepomohl.
  • Není určen pro alergiky.

Zdroj: Krémy Cien
Zveřejněno dne: 6.5.2017

Diskuze: detox pharma recenze náplasti

Mám na jednom chodidle lupenku. Je možné použít jednu náplast,nebo nalepit druhou náplast jinde.

Zdroj: diskuze Detox pharma recenze náplasti
Odesláno dne: 22.1.2015 uživatelem Lída

Krémy Cien

Cien Aqua Moisturising Cream

Cien Aqua Moisturising Cream je hydratační krém, jde o optimální ochranu pro všechny typy pleti, s UV filtrem.

Výhody

Dlouhodobá hydratace: Liftan HYDRO komplex s glycerinem a panthenolem podporuje vázání vody v pokožce a tím reguluje míru hydratace pleti.

Péče

Kvalitní účinné látky Liftan HYDRO komplexu zlepšují vzhled pokožky a dodávají příjemně hebký pocit.

Speciálně sladěná kombinace UVA/UVB filtru – faktor 4 s vitamínem E chrání před předčasným stárnutím pokožky.

Použití

Vmasírujte denně do vyčištěné pleti obličeje, krku a dekoltu. Ideálně také jako podklad pod make-up. Snášenlivost pokožky dermatologicky potvrzená.

Složení

Aqua, glycerin, dybutil adipate, C 12-15 alkyl benzoate, cetearyl alcohol, dicaprylyl carbonate, sodium acrylate/sodium acryloyldimethyl taurate copolymer, polyisobutene, ethylhexyl triazone, phenoxyethanol, panthenol, cyclopentasiloxane, tropheryl acetate, disodium EDTA, diethylamino hydroxybenzoyl hexyl benzoate, ethylparaben, methylparaben, hydroxide allantoin, benzoic acid, acrylates/C10 -30 alkyl acrylatecrosspolymer, caprylyl/capryl glucoside, dehydroacetic acid, pyrus malus fruit extract, panicum millaceum extract, chlorela vulgaris/lupinus albus protein ferment, pectin, tocopherol, tannic acid, Cl 42051, potassium sorbate, sodium sulfate.

Zkušenost

Krém obstojně hydratuje, dobře se roztírá. Vůně nenadchne. Po aplikaci nepálí v oblasti očí a nelepí. Krém nijak neuchvátí, ale je to věc názoru.

Recenze

Pozitiva:

  • Parfemace je přiměřená.
  • Dalším plusem je cenová dostupnost.
  • Vhodný pod make-up.
  • Je vhodný pro normální až mastnou pleť.
  • U běžných uživatelek je kladně hodnocena jemná svěží vůně a hydratace.
Negativa:
  • Uživatelkám vadí obsažené parabeny, namodralý odstín a těžký skleněný kelímek.
  • Špatná hydratace u velmi suché pleti.
  • U velmi citlivých uživatelek se objevilo svědění obličeje a vadí jim chemická barva i pach.

Zdroj: Krémy Cien
Zveřejněno dne: 6.5.2017

Diskuze: recenze cga 800

Take jsem nezhubla, ale super je, ze mi bez problemu vratili penize.

Zdroj: diskuze Recenze cga 800
Odesláno dne: 12.3.2015 uživatelem Jitka

Krémy Cien

Cien Q10 Ani Wrinkle Night Cream

Cien Q10 Ani Wrinkle Night Cream je noční krém s Q10 pro všechny typy pleti.

Proti vráskám

Liftan INTENSIVE komplex s koenzymem Q10 a kyselinou hyaluronovou podporuje přirozenou ochranu kožních buněk, redukuje hloubku vrásek a při pravidelném používání zamezuje tvoření nových vrásek.

Výživné látky pomáhají během nocí regenerovat pleť.

Péče

Kvalitní účinné látky dodávají pokožce vlhkost a vytvářejí příjemný a hebký pocit.

Použití

Vmasírujte každý večer do vyčištěné pleti obličeje, krku a dekoltu. Snášenlivost pokožky potvrzená.

Složení

Aqua, Glycerin, Glyceryl Stearate SE, Cetearyl Alcohol, Dicaprylyl ether, Triglyceride, Oleyl erucate, Propylheptyl Caprylate, Butylene Glycol, Propylene Glycol, Talc, Phenoxyethanol, Butyrospermum Parkii Butter, Theobroma Cacao Seed Butter, Dimethicone, Panthenol, Sodium levulinate, Disodium EDTA, Dehydroacetic Acid, Ubiquinone, Caffeine, Sodium Hyaluronate, Panicum miliaceum, Limonene, Linalool, Chlorella vulgaris, Alcohol Denat, Benzyl Benzoate, Geraniol, Citronellol, Caprylic/Capric, Benzoic Acid. Allantoin / Lupinus Albus Protein Ferment, Tannic Acid. Tocopherol. Coleus Forskohlii Root Extract. Potassium Sorbate.

Zkušenost

Dle zkušeností se jedná o jeden z nejlepších krémů, a to za velmi rozumnou, až lidovou cenu. Nestahuje obličej, pleť je po nanesení krásně jemná a hydratovaná. Nedráždí okolí očí. Má zvláštní vůni, někomu by mohla vadit. Určitě vyzkoušejte, sama uvidíte, jak budete mile překvapena. Stojí za pravidelné používání. Krém je srovnatelný svými účinky s Niveou Q10 či s Loreal.

Recenze

Pozitiva:

  • Výhodná cena.
  • Zjemní pleť.
  • Nevysušuje a nedráždí.
  • Uživatelky jej používají na mastnou pleť, problematickou, místy vysušenou pleť i na mírné akné.
  • Bez alergické reakce.
  • Po používání jemná a hladká pleť.
Negativa
  • Hutnější konzistence.
  • Těžší skleněný kelímek.

Zdroj: Krémy Cien
Zveřejněno dne: 6.5.2017

Diskuze: Re: fit and slim gc 1000 recenze

Já jsem měla tabletky CGA800 a mi pomohly. Použila jsem 1 balení a zhubla po něm 7 kilo. Já teda určitě doporučuju tyto.

Zdroj: diskuze Fit and slim gc 1000 recenze
Odesláno dne: 11.4.2015 uživatelem Lexi

PŘISPĚJTE NA PROVOZ TOHOTO WEBU


Jakákoliv částka od Vás nám do budoucna pomůže připravit nový a zajímavý obsah.
Uděláte nám velkou radost, když nám pošlete příspěvek na nový obsah.

Číslo účtu je 2901151489/2010

Variabilní symbol: 223311

Za každý příspěvek Vám z celého srdce děkuje tým webu ČeskáOrdinace.cz.


SiteMAP