Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

VÝHODY A NEVÝHODY

OBSAH

Výhody a nevýhody implantátů

Implantáty varlat nejsou pro každého, mají své pro a proti.

Výhody implantátů

  • přirozenost šourku;
  • pacientům dávají lepší pocit sebevědomí;
  • při vzniku obtíží jsou snadno odstranitelné;
  • implantáty jsou k dispozici ve všech velikostech, od nejmenších po největší, aby byly stejné jako druhé varle;
  • implantát je umístěn během jedné hodiny a jedná se o ambulantní zákrok. Obnova varlete trvá několik dní.

Nevýhody implantátů

  • Přirozenost šourku je narušena nepříjemným pocitem proudění, které je způsobeno solným injekčním implantátem, protože je těžší a méně poddajný než přirozené varle.
  • Nevzhlednost implantátu – možný jiný tvar a poloha umělého varlete.
  • Umělý implantát má pouze kosmetický účinek, což znamená, že nedochází k produkci spermií nebo testosteronu (mužského pohlavního hormonu).
  • Pokud dojde k vložení implantátu u dospívajícího, hrozí jeho výměna za větší, což nese riziko další operace.
  • Existují možné komplikace, které zahrnují pohyb varlete, bolest, bobtnání, krvácení nebo jizvení, jak zevnitř, tak i zvenku.
  • Další možné komplikace přináší operace, protože jsou zde rizika spojená s anestezií.

Zdroj: Testikulární implantáty aneb umělé varle

Poradna

V naší poradně s názvem LÁZNĚ PO OPERACI se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Anna korbelová.

Dobrý den, jsem po rakovině prsu.Ukončená léčba ..operace,chemoterapie,ozařování, bioterapie - prosinec 2016. Nyní užívám Tamoxifen. V lázních jsem byla v lednu 2017.Prosím,mám ještě nárok na opkovanou lázeňskou péči? Zdravotní pojišťovnu mám Českou průmyslovou. Předem děkuji za odpověď. Korbelová

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Po rakovině prsu je možné žádat o lázně. Do dvou let po ukončení léčby máte nárok na tři týdny komplexní lázeňské péče - ubytování i lázeňské procedury vám hradí zdravotní pojišťovna. O tom, jestli skutečně lázně dostanete uhrazené od své zdravotní pojišťovny, může rozhodnout jedině její posudkový lékař. Kladné rozhodnutí můžete posílit tím, že do návrhu na lázně přidáte písemné vyjádření vašeho onkologa, že lázeňskou péči ve vašem případě doporučuje. Návrh na lázně zpracovává váš praktický lékař, kontaktujte ho, až budete mít v ruce dobrozdání od svého onkologa. A jaké lázně si vybrat pro následnou léčbu / rekonvalescenci po rakovině prsu? Mezi lázně vhodné po rakovině prsu patří Karlovy Vary, Mariánské Lázně, Františkovy Lázně a Luhačovice. Výhody a nevýhody jsou v zásadě finanční. Když si během pobytu budete chtít užít kávu a zákusek v cukrárně, popřípadě jít na nějakou kulturní akci, tak Karlovy Vary a Františkovy Lázně vás finančně vysají dokonale. Oproti tomu nízké náklady, klid a krásu nabízí především Luhačovice a pak i Mariánské Lázně.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Lázně po onkologické operaci prsu

Jaké jsou nevýhody rajského plynu?

Rajský plyn je bezpečný a používá se během porodu. Případné vedlejší účinky zmizí, jakmile ho přestanete vdechovat. Nevýhody zahrnují:

  • mírné bolesti;
  • ospalost, závratě nebo nevolnost;
  • brnění, mravenčení a dočasné svalové křeče nebo křeče v zápěstí a hlezenním kloubu;
  • vysušení úst po dlouhodobém použití;
  • zastavení nebo zablokování průchodnosti plynu v trubici, způsobené pohybem matky při porodu;
  • načasování správného účinku při vrcholu stahů.

Zdroj: Entonox alias rajský plyn

Poradna

V naší poradně s názvem TROMBEX X WARFARIN se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Miroslava.

pět roků jsem brala warfarin, který mi nyní lékař změnil za trombex. Jaký je v těchto lécích rozdíl. Vím, že jsou to léky k ředění krve. Ale jaký je v nich rozdíl? Je některý z nich "lepší, horší, účinnější, méně účinný"? Vždy jsem si myslela, že warfarin je nejúčinnější a nyní mi lékař předepsal trombex. Před užíváním warfarinu jsem roky užívala Trombo Ass.
Děkuji za odpovědi.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Trombex obsahuje látku Klopidogrel, která působí přímo na určité receptory krevních destiček a ty pak nejsou schopny tvořit sraženiny. Kdežto Warfarin deaktivuje vitamín K, který je nezbytný ke spuštění celého procesu srážení krve, ale na krevní destičky nijak nepůsobí. Klopidogrel byl objeven teprve nedávno a používá se od začátku tohoto století. Klopidogrel, stejně jako Warfarin a Aspirin, je na seznamu základních léčivých přípravků Světové zdravotnické organizace, nejbezpečnějších a nejúčinnějších léků potřebných ve zdravotnickém systému. Mezi výhody Klopidogreu patří nízká kontraindikace s jinými léky a odpadá nutnost držet speciální dietu. Mezi nejvýznamnější nevýhody Klopidogrelu patří nesnášenlivost s Omeprazolem, a určitými léky na diabetes 2. typu. Dále Klopidogrel způsobuje bolest hlavy, nevolnost, snadné modřiny, svědění kůže a pálení žáhy. Proto je na místě opatrnost při výběru vhodného léku na pálení žáhy místo Omeprazolu. Rovněž volně prodejné léky proti bolesti, vyjma Paracetamolu, mohou společně s Klopidogrelem způsobit krvácení ve střevech, což se projeví jako krev ve stolici.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Trombex x warfarin

Výhody a nevýhody

Pro řadu aplikací, zejména při praní prádla, ale též při výrobě prostředků osobní hygieny se v poslední době stále více prosazují syntetické tenzidy.

Výhody mýdel

  • Relativně nízké výrobní náklady.
  • Snadná dostupnost surovin.
  • Lepší odbouratelnost solí mastných kyselin v přírodě než syntetických tenzidů.

Nevýhody mýdel

  • Při častém používání mýdla trpí lidská pokožka, zejména odmašťováním.
  • Zbytky alkalických látek, používaných při výrobě mýdla, a vlastní alkalita způsobovaná částečnou hydrolýzou solí mastných kyselin poškozují jak tkaniny, tak citlivější části pokožky.
  • V tvrdé vodě se mýdlový roztok sráží vápenatými a hořečnatými kationty a tím se snižuje účinnost mýdla.
  • Nižší účinnost ve srovnání se syntetickými tenzidy.

Zdroj: Vše o mýdle

Diskuze

V diskuzi HYPOTYREÓZA ŠTÍTNÉ ŽLÁZY POSTAVA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Roman.

Dobrý den, chci se zeptat mam Hypotyreózu štítné žlázy a zajímá mě jestli když naopak hubnu po tomto onemocnění můžu nabírat normálně svalovou hmotu, či mam nějáké nevýhody.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Hypotyreóza štítné žlázy postava

Výhody a nevýhody hotového plastového zahradního jezírka

Velkou výhodou u hotového zahradního jezírka je jeho snadné usazení do terénu a hlavně jeho odolnost proti proražení či poškození.

Nevýhodou tohoto jezírka je, že není přizpůsobitelné a jeho tvar musí být striktně dodržen. Při výkopových pracích musíte na rozdíl od fóliového jezírka více dbát na přesnost.

Zdroj: Jak vybudovat plastové zahradní jezírko

Poradna

V naší poradně s názvem ELIQUIS se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Tereza.

Dobrý den. Od července 2017 jsem si píchala clexane forte. Dnešním dnem jsem začala užívat eliquis 2*5mg a chci se zeptat, zda se u eliquisu měří hodnota quick, jako tomu bylo u warfarinu.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Eliquis má oproti Warfarinu výhody v tom, že u něj není třeba dodržovat speciální dietu a zároveň ani není třeba pravidelně měřit INR - Quickův test.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Eliquis a alkohol

Cukr krystal

Cukr krystal je směs krystalů stejnoměrného zrnění, volně sypká a obsahuje nejméně 70 % cukru.

Výhody, nevýhody

Cukr a cukrovinky mají vliv i na vznik zubního kazu. Obecně je cukr rizikový z hlediska vzniku různých onemocnění, jako je cukrovka, choroby srdce, těžká obezita a některé druhy rakoviny. Zejména kombinace nadměrné spotřeby cukrů a tuků je velmi škodlivá lidskému zdraví.

Cena

Zde může vidět cenu cukru krystal.

Zdroj: Cukr

Diskuze

V diskuzi ZTRÁTA EREKCE PO OPERACI PROSTATY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Kondor.

Ztráta erekce je většinou 100% a je to dlouhodobá záležitost, která se časem rozhodně nezlepší. Stejně tak inkontinence se mírně snižuje, ale rozhodně nezmizí. Řešení je jenom smíření se s tím a nosit vložky. Má to ale i své výhody. Nemusíte se dřít na nadržených babách a tím si prodloužit život. Proč myslíte, že muži v průměru umírají dříve než ženy?

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Tomáš.

Inkontinence jde zredukovat pravidelným cvičením stahováním svěrače, dechovým cvičením a cviky na pánevní dno, pak jsou Lázně Slatinice u Olomouce, kde je přímo rehabilitační program po operaci prostaty (do jiných lázní s inkontinencí nelze jet). Rok od operace prostaty se může na inkontinenci jít na další prostatu, kde vám vloží za močový měchýř jakousi manžetku - pak by mohla inkontinence zmizet úplně ale pořád se musí alespoň trochu cvičit. Na erekci jsou buď to inplantáty do penisu, injekce nebo gely a to pak můžete píchat jako šicí stroj. Vše si musíte najít na netu a říct urologovi co vám má napsat. Někteří doktoři jsou úplně pitomí a neví ani co si dát na oběd. Držím palce.

Zdroj: diskuze Operace prostaty a erekce

Cukr krupice

150ml hrnek cukru krupice váží asi 170 g a lžička cukru krupice váží asi 6 gramů. 100 g cukru krupice obsahuje 1 680 kJ, má 401,24 kcal, 99,5 g sacharózy a 0,001 g vápníku.

Výhody, nevýhody

V našich stravovacích návycích převládá hlavně bílý rafinovaný cukr. Ten se většinou od ostatních potravin liší zejména tím, že je pouze zdrojem energie a není nositelem jiných výživových faktorů. K trávení bílého cukru naše tělo potřebuje některé vitamíny skupiny B, zejména vitamín B1, a z minerálních látek hlavně hořčík, chrom a zinek. Navíc ještě dochází ke zvýšenému vylučování inzulinu, který se rychle snaží snížit hladinu glukózy v krvi, což neprospívá našemu organismu.

Cena

Zde může vidět cenu cukru krupice.

Zdroj: Cukr

Diskuze

V diskuzi OBŘEZANÝ PENIS se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Ivana.

Můj manžel je od malička obřezaný a nemá předkožku.díky své matce,která mu to zařídila.Tak nějak to dopadlo i u našich dvou synů,obřízku mají od 2 let.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Zdenek.

Jo a ještě. Neříkám, že má být obřízka povinná pro všechny chlapce v porodnici. Ale také to není žádný problém a nějaké výhody to nesporně nese. A holek se taky nikdo neptá, zda jim smí nevratně zohavit uši. Moje dcera je třeba rozpíchané nemá. Ale o takovou diskuzi asi paní co ji založila nestála. Ptal jsem se, o čem by chtěla diskutovat.

Zdroj: diskuze Obřezaný penis

Hnědý cukr

Hnědý cukr je surový cukr. Tento cukr má vyšší obsah biologicky hodnotných látek, má svou charakteristickou chuť a vůni. Jeho zabarvení se pohybuje na stupnici od světle béžové přes zlatavou až po tmavě hnědou. Zabarvení tohoto cukru je způsobeno melasou, nedostatečně oddělenou od cukru v procesu výroby.

Výhody, nevýhody

U přírodního cukru se nepoužívá rafinace a chemické bělení, proto je zachován obsah významných látek. Přírodní cukr obsahuje draslík, sodík, vápník, hořčík a řadu aminokyselin. Jeho použití téměř odpovídá použití rafinovaného cukru, je vhodný například ke slazení kávy, čaje, k pečení perníků a jiných moučníků.

Cena

Zde může vidět cenu hnědého cukru.

Zdroj: Cukr

Poradna

V naší poradně s názvem ELIQUIS 5MG DÉLKA LÉČBY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Miláčková Miluše.

Lékařka mě vysvětlila, že tento lék pravděpodobně budu muset užívat doživotně. VZP ale proplácí jen rok. Později bych měla lék na předpis platit plnou cenou? Momentálně mi v lékárně řekli 3600,- Kč ‍ každý 3 měsíce? Jsem v důchodu, děkuji za odpověď

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Eliquis je velmi drahý lék. Cena za 168 tablet Eliquisu 5 mg je bez přispění pojišťovny 5500 Kč. S přispěním od pojišťovny se doplácí 1800 Kč. Navíc se u tohoto léku často mění podmínky, za kterých pojišťovna přispívá. V současnosti existuje jedna z podmínek, která umožňuje roční příspěvek od pojišťovny pro pacienty s významnou trombofilií. Využijte zatím výhody, kdy vám pojišťovna na tento lék přispívá a za rok uvidíte jaké budou podmínky. Existují ještě další léky s podobnými účinky, jako má Eliquis, které nejsou tak drahé.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Už bez xarelta

Pradaxa

Výhody: Oproti masově užívanému léku Warfarin má Pradaxa několik zásadních výhod. Její účinek nastupuje velice rychle a po vysazení rychle odeznívá. To znamená, že například před nějakým chirurgickým výkonem není třeba Pradaxu vysazovat s 4–5denním předstihem, jako tomu bylo u Warfarinu. Pradaxou se navíc při správném užívání nelze předávkovat, má málo interakcí s jinými léky, při jejím užívání není nutná zvláštní dieta a není nutné pravidelně monitorovat hladinu léku. To vše se u Warfarinu musí.

Nevýhody: V případě krvácivých komplikací neexistovala až do roku 2016 protilátka, která by dokázala účinek Pradaxy vyrušit. Dnes je již naštěstí známa. Problematické je to ale stále s cenou přípravku, jde o relativně drahý preparát.

Zdroj: Pradaxa nebo Warfarin

Diskuze

V diskuzi PRAVDA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Nostradame.

ano šťáva z citronu je opravdu zázrak pro ženy mám to již vyskoušeno u dvou mých bývalých žen a opravdu je to přírodní antikoncepce a nejen to pomáhá ženám proti jejich různým neduhům,proto 100procentně doporučuji a ať ženy nemají vůbec obavy a používají šťávu z citronu a ne nějaké chemikálie které jim škodí ne jen citron ale i mnoho dalšího ovoce pomáhá dokonce existuje ovoce které léčí rakovinu 1000x účinnější než antibiotika.Lidstvo by se mělo zamyslet vše už tady bylo jen moderní člověk hledá nahrážky aby získal finanční výhody , jak seříká lékař léčí ale přiríroda uzdravuje.!!!

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Peťan.

Ano je to pravda moje žena měla takové ty ženské problémy ,kvasinky,svědění a díky šťávě z citronu je dnes v pohodě,jsem pro a ženy by si měly uvědomit zda drahé chemické prostředky,Já dávám šťávě z citronu zelenou a doporučuji. P

Zdroj: diskuze Citron a antikoncepce

Kurkumin komplex 300

Součástí patentovaného Curcumin C3 Complexu jsou kurkuminy, které mají antioxidační účinky, díky nimž napomáhají při ochraně lidského organismu před poškozením volnými radikály. Dostatečná hladina antioxidantů v lidském organismu příznivě ovlivňuje správnou činnost kardiovaskulárního systému, trávicí soustavy a imunitního systému člověka.

Výhody a nevýhody této varianty

Produkt Kurkumin komplex pomáhá a podporuje činnost trávicí soustavy, vytváří zdravou mikroflóru v žaludku a střevech, pročišťuje játra a žlučník, udržuje správnou hladinu cholesterolu a tuků v krvi, posiluje imunitu, hrání buňky a má silné antioxidační účinky. Přípravek je doplňkem stravy a není určen pro dlouhodobé užívání.

Způsob použití

Doporučuje se užívat 1 kapsli denně po jídle. Doporučená denní dávka se nesmí přesáhnout.

Cena

Zde se můžete podívat na ceny Kurkumin komplex.

Zdroj: Kurkumin

Poradna

V naší poradně s názvem NA CO JE DOBRÁ KYSELINA HYALURONOVÁ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jaroslava Zakova.

Dobrý den, nechala jsem si aplikovat do koleniho kloubu Cingal,uz je to vic nez tyden, ale nepocituji zadnou ulevu,dekuji za odpoved

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Cingal je první a jediný schválený kombinovaný viskosuplement vytvořený tak, aby poskytoval výhodu zesíťované kyseliny hyaluronové a rychle působícího steroidu k účinné léčbě příznaků spojených s osteoartrózou. Jedná se o účinnou, prvotřídní léčbu, která kombinuje výhody patentované kyseliny hyaluronové, která prokazatelně poskytuje až 6měsíční úlevu od příznaků osteoartrózy, s dobře zavedeným steroidem, triamcinolonem, k léčbě zánětu a poskytnutí dodatečné krátkodobé úlevy od bolesti.
Pokud necítíte úlevu po aplikaci tohoto přípravku, tak zřejmě příčina vašich obtíží nebude osteoartróza, ale bude se jednat o něco jiného. Měla byste kontaktovat svého lékaře a sdělit mu účinky této aplikace, aby se mohl soustředit na hledání skutečné příčiny vašich obtíží.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Injekce kyseliny hyaluronové do kolena cena

Kurkumin extrakt

Organic Curcumin Extra (odrůda Panangali Kurkuma) ve vegetariánské kapsli po 450 mg má nejvyšší hodnocení mezi produkty, které jsou na našem trhu k dispozici, pokud jde o poměr ceny a účinnosti – obsahuje 95 % curcuminoidů (standardizováno), doplněných o piperin, který zlepšuje biologickou dostupnost kurkuminu.

Výhody a nevýhody této varianty

Organic Curcumin Extra kapsle jsou vyráběny na poloautomatické plničce kapslí v malé sérii. Není zde potřeba přidaných mazadel, ředících nebo protispékavých (protihrudkujících) látek, jako jsou např. oxid křemičitý, kyselina stearová, oxid titaničitý, stearan hořečnatý a další éčka. Tyto kapsle obsahují pouze čistý 100% prášek kurkumin s obsahem 95 % kurkuminoidů (bez obsahu zmíněných pomocných látek).

Způsob použití

Doporučuje se užívat 1 kapsli denně po jídle. Doporučená denní dávka se nesmí přesáhnout.

Cena

Zde se můžete podívat na cenu Kurkumin extrakt.

Zdroj: Kurkumin

Poradna

V naší poradně s názvem BERU WARFARIN, CO PŘI NĚM NESMÍM JÍST? se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jana Váchová.

Jsem po CMP již 5 let warfarin stále užívám,ale existuje také jiný lék.Dělá mi potíže docházet pravidelně na quvic.
Děkuji jana

Uživatel rovněž přidal ke svému příspěvku i obrázek, který můžete vidět, když kliknete na tento odkaz přiložený obrázek.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Warfarin je skvělý tím, že jednoduchým způsobem a za málo peněz dokáže prodloužit život. Pravidelné kontroly a dodržování složité diety jsou jeho hlavní nevýhody. Jak už to v životě bývá, tak za pohodlí se připlácí a to platí i za pohodlí při antikoagulační léčbě. K dispozici jsou tři nové léky na ředění krve: Pradaxa, Xarelto a Eliquis. Všechny částečně hradí pojišťovna, ale jen pro úzký výběr diagnóz. Pokud máte Warfarin a jediný váš problém je v dojíždění na pravidelné kontroly quick, tak vám pojišťovna hradit tyto nové léky nebude a celá cena půjde z vaší kapsy. Právě vysoká cena těchto léků je hlavní překážka, aby byly hrazeny ze zdravotního pojištění jako náhrada za Warfarin pro širokou veřejnost. Do doby než klesne jejich cena se tato situace nezmění. Je to proto, aby alespoň hrstce lidí bylo umožněno tyto léky použít, protože je to pro ně životně důležité.
Nejlevnější z těch tří léků vychází Pradaxa, kde měsíční léčba stojí 950 Kč. Nejdražší je Xarelto, kde se náklady vyšplhají až na 2000 Kč za měsíc léčby. Měsíc léčby Warfarinem stojí 38 Kč.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Beru Warfarin, co při něm nesmím jíst?

Výhody hřebíčku

Odhlédneme-li od dochucování pokrmů, je hřebíček používán i pro své zdravotní výhody. Hřebíček je koření přinášející mnoho pozitiv:

  • chrání tělo před oxidačními procesy;
  • chrání proti nemocem, jako je rakovina, cukrovka, srdeční onemocnění, makulární degenerace, artritida a Alzheimerova choroba;
  • obsahuje protizánětlivé složky;
  • funguje jako mírné anestetikum;
  • má antibakteriální vlastnosti;
  • zlepšuje trávení a střevní zdraví;
  • posiluje imunitní systém;
  • čistí krev.

Zdroj: Léčivé výhody hřebíčku a jeho využití v každodenním životě

Hroznový cukr

Hlavní rozdíl mezi běžným cukrem a cukrem hroznovým spočívá ve složení, protože glukóza, což je hroznový cukr, je monosacharid, nejjednodušší cukr vůbec, tvořený jen jednou cukernou jednotkou, což v praxi znamená, že se rychleji uvolňuje do krve, právě díky této vlastnosti může sloužit jako pohotový zdroj energie pro svaly i mozek.

Výhody, nevýhody

Používání hroznového cukru ke slazení v domnění, že má méně energie než klasický cukr, je nesprávné, jelikož hroznový cukr má stejné množství energie jako cukr, ovšem jeho sladivost je o něco nižší, takže ve skutečnosti se hroznového cukru na stejně sladkou chuť spotřebuje o něco více, a proto se nedá doporučit diabetikům ani lidem s nadváhou. Výborný je na rychlé doplnění energie. V lékárnách se hroznový cukr prodává balený jako bonbony, ovšem o bonbony se nejedná. Výsledkem konzumace je hlad, který vás může donutit sníst více potravy než obvykle.

Cena

Zde může vidět cenu hroznového cukru.

Zdroj: Cukr

Recepty s obsahem hřebíčku

Výhody hřebíčku jsou využívány v různých receptech, které mohou být konzumovány každý den:

  • po přidání do jídla zvyšuje jeho zdravotní přínos;
  • zvyšuje chuť polévek;
  • může být přidán k cibuli a česneku při restování;
  • může být přidán do jablečného moštu;
  • přidává se spolu s rozinkami a vlašskými ořechy do náplní moučníků;
  • dává se do koláčů a chlebů.

Zdroj: Léčivé výhody hřebíčku a jeho využití v každodenním životě

Kurkumin kapsle

Součástí patentovaného Curcumin C3 Complexu jsou kurkuminy, které mají antioxidační účinky. Normalizují činnost kardiovaskulárního systému, trávicí soustavy a imunitního systému člověka. Kurkumin C3 komplex obsahuje účinné složky: kurkumin, demetoxykurkumin a bisdemetoxykurkumin. Součástí patentovaného Curcumin C3 Complexu jsou kurkuminy, které mají antioxidační účinky, díky nimž napomáhají při ochraně lidského organismu před poškozením volnými radikály. Dostatečná hladina antioxidantů v lidském organismu příznivě ovlivňuje správnou činnost kardiovaskulárního systému, trávicí soustavy a imunitního systému člověka.

V 1 kapsli je 300 mg kurkuminu a mikrokrystalická celulóza, stearan hořečnatý a želatina.

Výhody a nevýhody této varianty

Kurkumin kapsle podporuje činnost trávicí soustavy, vytváří zdravou mikroflóru v žaludku a střevech, pročišťuje játra a žlučník, udržuje správnou hladinu cholesterolu a tuků v krvi, posiluje imunitu, chrání buňky – má silné antioxidační účinky.

Způsob použití

Užívejte 1 kapsli denně po jídle, zapijte dostatečným množstvím tekutin. Pro optimální účinnost doporučujeme užívat po dobu 2–3 měsíců.

Cena

Zde se můžete podívat na ceny Kurkumin kapsle.

Zdroj: Kurkumin

Úleva od bolesti

Hořčík uvolňuje svaly, čímž zmírňuje bolest a omezuje způsobené nepohodlí. Nedostatek hořčíku se projevuje únavou a častými křečemi.

Zdroj: Výhody vápníku a hořčíku

Zdraví srdce

Zvýšený příjem vápníku je důležitý pro lidi, kteří mají problémy se srdeční činností. Napomáhá zejména ke snižování krevního tlaku. Podílí se rovněž na srážlivosti krve a reguluje srdeční rytmus.

Zdroj: Výhody vápníku a hořčíku


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Bc. Jakub Vinš

Nina Vinšová


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP