Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

JAK PUSOBÍ THC NA PENIS

OBSAH

Stupně erekce

  • Stupeň 1: Penis je větší (než obvykle), ale není pevný.
  • Stupeň 2: Penis je pevný, avšak ne dostatečně pro průnik. Muž cítí vzrušení, ale penis se chová jinak.
  • Stupeň 3: Penis je dostatečně pevný pro průnik, avšak není úplně tvrdý.
  • Stupeň 4: Penis je úplně tvrdý.

Zdroj: Babské rady na erektilní dysfunkci

Diskuze

V diskuzi SKVRNY NA PENIS se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Milan.

Dobrý den chci se zeptat obevili semi skvrny na penis poprosil bych o léčbu děkuji

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Skvrny na penis

Jak vypadá obřezaný penis

Zdroj: Obřízka

Diskuze

V diskuzi OBŘEZANÝ PENIS se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Kamila.

O čem by se mělo diskutovat? Přece o tom, že obřízka penisu ho nenávratně zohyzdí. Pokud obřízka není nutná kvůli fimóze, tak by se vůbec neměla provádět. Odstraněním předkožky muž přijde o miliony citlivých nervových zakončení, která jsou právě v předkožce. Nehledě na ztíženou možnost přirozené masturbace. Dobrovolná obřízka penisu je FUJ TAJBL!!!!!!! Obřezaný penis je doslova hnusný.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Lukáš.

Dobrý den. Podstoupil jsem obrizku v 30 letech dobrovolně.A můžu říct, jsem zato rád.Nemam k tomu žádné zápory.Jen samé klady.Jednodusi hygiena, penis vypadá lépe ,manželka je velice spokojená.Masturbace je úplně v pořádku, stačí použít lubrikační gel.

Zdroj: diskuze Obřezaný penis

Zmenšování penisu

Penis se může změnit jen vizuálně. Je to dáno stavbou těla. Pokud muž dramaticky ztloustne, zejména v okolí ohanbí, pak se penis „opticky“ zmenší, tedy zasouvá se do zbytnělé části ohanbí. V těchto případech jsou zapotřebí pravidelné kontroly těla a samotné váhy daného jedince.

Zdroj: Vše o penisu

Diskuze

V diskuzi NE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Milos.

Ale určitě je to možné!
Zvětšil jsem svůj penis o3 cm za 4 měsice.
Dnešní prostředky dělají zázrkay

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Jiři.

Jake prostředky? O operaci nechci slyšet. Je to fruza.
Nechtěl bych tak nevezpečního vest vyšetření abych měl 3 cm víc..

Zdroj: diskuze Ne

Abnormální penis

Jak se žije s abnormálním penisem? Asi těžko. Vagína přece jen není bezedná. Ale sex není jediná strast, která takového jedince potká, pokud si své genitálie musí omotávat kolem stehna. V Guinnessově knize rekordů se tyto položky zatím nevedou, ale existuje záznam o abnormálním penisu na světě, kdy někdo si dal tu práci s tím, že tomuto jedinci jeho penis ve stavu erekce přeměřil a jeho délka byla 34 cm!

Zdroj: Vše o penisu

Diskuze

V diskuzi OBŘEZANÝ PENIS se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Zdenek.

No a ??? O čem by se mělo diskutovat?

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamila.

O čem by se mělo diskutovat? Přece o tom, že obřízka penisu ho nenávratně zohyzdí. Pokud obřízka není nutná kvůli fimóze, tak by se vůbec neměla provádět. Odstraněním předkožky muž přijde o miliony citlivých nervových zakončení, která jsou právě v předkožce. Nehledě na ztíženou možnost přirozené masturbace. Dobrovolná obřízka penisu je FUJ TAJBL!!!!!!! Obřezaný penis je doslova hnusný.

Zdroj: diskuze Obřezaný penis

Kvasinky na žaludu

Kvasinková infekce způsobí, že penis je zarudlý, svědí, pálí a může být dokonce i pokrytý puchýřky. Chronickou kandidózou trpí čtvrtina mužů. Jedná se o systémové onemocnění, což znamená, že je postiženo celé tělo, nejenom pohlavní orgány, a tak je potřeba přistupovat i k léčbě – systémově. Kvasinky mohou přejít v nespecifickou uretritidu (zánět močové trubice) s bolestivým močením.

Zdroj: Nejúčinnější mast na kvasinky u mužů

Diskuze

V diskuzi EREKCE PO OPERACI PROSTATY - NESTOJÍ MI CO MÁM DĚLAT ??? se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Borec.

Co mám dělat, aby mi opět stále ? Byly mi odooperována prostata a už se mi nepostavil.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Václav Holenda.

Jsem dva roky po operaci prostaty. Je mi 75let . I s nahatou ženou penis nereaguje. Je mi divné, že se mi několikrát ráno penis stopořil. Pomůže lék tadilecto , při mazlení s ženou? Děkuji. Můj názor , být v pořádku zdravotně a najít jinou zábavu.

Zdroj: diskuze Erekce po operaci prostaty - nestojí mi co mám dělat ???

Jak zvýšit citlivost penisu

  • Použití lubrikantu, například kokosového oleje;
  • Změna sexuálních pozic;
  • Pokud sedíte, seďte zdravě. Kdykoli se posadíte, aniž by váš zadek plně podpíral vaši váhu, nebo kdykoli je na perineum výrazný tlak, riskujete stlačení pudendálního nervu, který přenáší vjemy z vašich genitálií do mozku.
  • Odpočinek od cyklistiky;
  • Při masturbaci použijte volný úchop;
  • Změna léků. Pokud vám byl předepsán jakýkoli typ léků a myslíte si, že by to mohlo ovlivnit váš penis, je nejlepší informovat svého lékaře, aby zjistil možnou alternativu léku.
  • Kontrola hladiny testosteronu;
  • Použití léků na léčbu erektilní disfunkce;
  • Terapie v erotickém salónu;

Zdroj: Vše o penisu

Poradna

V naší poradně s názvem EKZÉM NA PŘIROZENÍ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel JAN KREJCI.

DOBRY DEN NA PŘIROZENI SE MI UDELALY DROBNE PUPÍNKY JAK DRUHY DEN PO SPALENI O PLOTNU TREBA. NEJSOU ZARUDLE NESVEDÍ NEZVĚTSUJI SE NEDELAJÍ NIC ZAPORNEHO NEJDOU POMALU ANI VIDET POKUD TO NEVÍTE JSOU VELIKOSTNE JAK ANTIPERLE MAM TO UŽ MESÍC A JESTE SE TO NESTRATILO ZENY NESTRÍDAM FURT JSEM JEN S JEDNOU A MAM DOMA VELKE DYLEMA MUZETE MI PORADITDEKUJI MOC.S POZDRAVEM JAN.KREJCI

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Takhle podle popisu to nejde poznat o co jde. Ve vašem zájmu doporučuji navštívit kožní oddělení, kde váš stav zhodnotí a určí přesnou diagnózu. Prosím nepodceňujte tuto prohlídku, neboť penis máte jen jeden, stejně jako své zdraví. Před lékařem se nestyďte, nevnímá váš penis jako sexuální nástroj, ale jako součást vašeho těla, třeba jako ruku.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Ekzém na přirození

Růst penisu

Penis se vyvine během nitroděložního vývoje plodu již ve třetím měsíci těhotenství. Ve dvanáctém týdnu těhotenství jsou již vyvinuty pohlavní orgány. V šestnáctém týdnu lze snadno rozeznat pohlaví. Tehdy má celé dítě přibližně 16 cm. Po narození roste penis dítěte jen pomalu. Matky se často zbytečně obávají, že s růstem penisu jejich syna není něco v pořádku. Pomalý růst penisu v tomto období je zcela přirozený. Tělo začne produkovat větší množství testosteronu až v pubertě, což podnítí růst penisu.

K největšímu růstu penisu dochází tedy v pubertě. Výrazný růst do délky začne ve střední pubertě někdy mezi 12.–15,5. rokem života. V pozdní pubertě, která začíná mezi 14.–16. rokem, roste penis dál do délky a v tomto stadiu i výrazněji hrubne. Velikost penisu je definitivní kolem 18. roku života. Ojediněle může růst penisu trvat až do 20. roku věku.

Dle urologů má průměrný penis ve ztopořeném stavu cca 13 cm a po obvodu 12 cm. Tento údaj potvrzují i výrobci kondomů.

Z fyziologického hlediska pravděpodobně velikost penisu není pro vzrušení ženy významná, neboť citlivá je především zevní část vagíny, kam bez problémů pronikne i krátký penis. Krom toho se vagína dokáže velikostně přizpůsobit rozměrům jakéhokoliv penisu. Preference větších penisů u některých žen má tedy spíše psychologické, nikoliv fyziologické důvody, nicméně není vyloučeno, že větší penis může ženu lépe stimulovat i fyzicky.

Není žádným tajemstvím, že sexuální funkce muže klesá s věkem. Hladina testosteronu se snižuje, stejně jako objem ejakulátu a kvalita spermií; objevují se erektilní dysfunkce či impotence. Studie ukazují, že také proud moči v průběhu času slábne kvůli oslabení močového měchýře a svalů nebo jako důsledek zvětšení prostaty. Nedávný výzkum ale navíc potvrzuje to, čeho se muži obávají nejvíc a o čem příliš nemluví: Jak jde čas, penis sám prochází významnými změnami.

Dvě hlavní změny se týkají vzhledu. Penis postupně ztrácí svoji tmavě růžovou barvu kvůli snížení průtoku krve. Pomalu přichází i o své ochlupení. Jak testosteronu ubývá, penis se postupně vrací do prepubertálních let, kdy je většinou holý. Zatímco ztráta pubického ochlupení nemusí být na škodu (třeba s orálním sexem si chloupky moc nerozumí), horší je to se smršťováním penisu. Velikost penisu je v ohrožení kvůli času. Jak se tuk hromadí v dolní části břicha, v porovnání s tímto tukovým polštářem vypadá penis kratší. V některých případech ale opravdu břišní tuk penis doslova pohřbí. Kromě tohoto optického klamu má však penis tendenci podstoupit skutečné a nevratné snížení velikosti. Snížením se rozumí zkrácení délky i zúžení. Obvykle se nejedná o dramatické úbytky, ale nápadné být určitě mohou. Jestliže má muž například 15,24 cm dlouhý penis, když je mu 30 let, může ho mít v 60 nebo 70 letech kratší až o 2,54 cm. Na tomto zkracovacím procesu se podílejí nejméně dvě skutečnosti. Jednou z nich je pomalé ukládání tukových látek (plaky) v malé cévě v penisu, což zhoršuje prokrvení orgánu. Tento proces je známý pod pojmem ateroskleróza (kornatění tepen). Neprůchozí komory pak zvěstují potíže s erekcí.

Zdroj: Vše o penisu

Jak dlouho působí?

Furon působí 6 až 8 hodin od poslední dávky. Tento čas může být prodloužen až na více než 9 hodin, a to u pacientů s dlouhými intervaly močení a nebo u pacientů s úplným zastavením močení. Furon se vylučuje z organismu hlavně prostřednictvím ledvin a pokud se v ledvinách netvoří moč, tak jeho vylučování zbývá jen na játrech. Přes játra se Furon vyloučí desetkrát pomaleji než přirozeně přes ledviny.

Zdroj: Jak dlouho působí Furon?

Diskuze

V diskuzi LÉKY PO OPERACI PROSTATY NA EREKCI se k tomuto tématu vyjádřil uživatel JAN MAKO.

ZDAVÍM PO OPERACI PROSTAI SE MNE ZTRAILA EREKCE, COŽ NEMUŽU S MANŽELKOU SOULOŽIT, I PŘES TO, ŽE V LEDNU 2019 MNĚ BUDE 65. LET. NECHÁPU, ŽE KDYŽ MNĚ OPEROVALI, PROČ BYL ZÁSAH I NA EREKCI, KDYŽ MÁM ZA TO, ŽE S PROSTATOU TO NESOUVISÝ. NEBO SNAD ÁNO ?? PROSÍM O DOPORUČENÍ, TABLETEK, ABY PENIS FUNGOVAL, JAKO PŘED OPERACÍ, ŽE SE MI PENIS ZTOPOŘIL, JENOM KDYŽ JSEM SE OPŘEL NA ZADEK MANŽELKY. PŘEDEM ZA RADU VÁM DĚKUJÍ. S POZDRAVEM JAN MAKO

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Léky po operaci prostaty na erekci

Svědění na penisu

Svědění penisu je charakteristické pro mykózu. Mykóza penisu u mužů je stejně jako vaginální mykóza u žen pohlavní nemoc, která má však u mužů rozdílné příznaky. Někdy muži ani netuší, že mykózou trpí, protože ji mají ve skryté formě. Pak se partnerka neustále léčí, ale mykóza se jí stále vrací.

Každý muž by měl dodržovat základní pravidla hygieny, a ještě víc před pohlavním stykem. Měl by si v každém případě omýt penis, přetáhnout předkožku a vymýt smegma, které se tam neustále tvoří (a je to správně!). Pokud objeví na žaludu červené pupínky nebo flíčky (mohou být hladké i drsné), měl by začít léčit mykózu a informovat o tom partnerku, aby se léčili současně. Mykóza se jinak ve svém průběhu může rozšířit i do okolí pohlavních orgánů, kde se vytvoří mokvavé fleky, a pak už se šíří po celém těle.

Zdroj: Vše o penisu

Poradna

V naší poradně s názvem PENIS se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Vita.

u žaludu mam dve cervene skvrnky a svedi to..nevite co to je??? možna voda v praci nebo hodne se mylujeme....dekuju hezky den
Uživatel rovněž přidal ke svému příspěvku i obrázek, který můžete vidět, když kliknete na tento odkaz přiložený obrázek.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Takto se projevuje reakce na přemnožení bakterií pod předkožkou. Obvykle pomůže dvakrát denně umýt penis mýdlem a teplou vodu a pořádně osušit do sucha. Do dvou dnů se to ztratí. Kdyby ne, tak si v lékárně kupte krém na vaginální mykózu a mažte si s tím postižená místa. Zároveň u vaší sexuální partnerky prověřte, zda má podobné příznaky v pochvě. V kladném případě doporučuji návštěvu gynekologa, který může předepsat účinnou léčbu i pro Vás. Než se Vám to zahojí, tak je lepší používat kondom.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Penis

Jak dlouho působí Urifos

V lékařském kontextu se doba působení určuje biologickým poločasem, který vyjadřuje dobu, za kterou se koncentrace látky v krevní plazmě sníží na polovinu (poločas plazmy) jejího ustáleného stavu, když cirkuluje v plné krvi organismu. Lék Urifos má eliminační poločas 5,7 hodiny.

Lék Urifos je jednodávkové antibiotikum, které se užívá ústy v dávce 3g. Pro přípravu léku se používá vodný roztok granulí ze sáčku o hmotnosti 8 g. 5 gramů jsou pomocné látky, které se neúčastní léčby.

Lék Urifos je detekovatelný v moči ještě 72 hodin po první dávce. Terapeutické účinky Urifosu působí 48 hodin.

Zdroj: Jak dlouho působí antibiotika Urifos 3g

Diskuze

V diskuzi ZTRÁTA EREKCE. se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jan Straka.

Já 66 let a mám třičtvrtě roku po operaci, před tím jsem neměl problém se sex sem, nyní jsem na tom ještě lépe používám Modrasil nebo Sildenafil Mylan a pomáhám si Erogen - X nebo Comfort Silk. Tablety jsou na vzrušení a Erogen se jen tršku namázne na penis a pořádně rozetře je to lepší od ženy, Comfort je lepší pro vagínu jestli je suchá může i na penis, to je paráda jak já vnikám do pochvy.Možná Tvou odpověď očekává Honza ze Zlína. P.S.: Odkud jsi Ty?..

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Hipokrat12.

Dobrý den. Děkuji za Váš příspěvek Honzo. Já jsem od Olomouce. Pokud si o tom chcete napsat něco víc, napíšu Vám na Váš email. Sildenafil Mylan beru již několik let, dříve mi bez problémů pomáhal, teď v poslední době je to již horší. Účinek již není takový jako býval. Já nejsem po operaci prostaty. Zdraví Vás Honza.

Zdroj: diskuze Ztráta erekce.

Za jak dlouho Fortrans působí

Účinek roztoku se dostaví během 1 hodiny.

Zdroj: Fortrans před kolonoskopií

Za jak dlouho působí Šaratica

Projímavé účinky Šaratice se projeví do dvou hodin od vypití první dávky.

Zdroj: Šaratice voda

Jak dlouho působí antibiotika na antikoncepci

Při užívání antibiotik dochází ke sníženému vstřebávání antikoncepce ve střevě. Proto může být účinek antikoncepce během užívání antibiotik nižší, což může způsobit nepravidelnosti cyklu (nepravidelné krvácení) a také snížit antikoncepční účinek. Proto je taky vhodné v daném menstruačním cyklu používat při sexuálním styku ještě jinou formu antikoncepce (například kondom). Po dobrání antibiotik není ve většině případů nutné používat jinou metodu kontracepce, účinek antibiotik na antikoncepci by neměl být snížen.

Zdroj: Jak dlouho působí antibiotika po dobrání

Obnova předkožky

Obnova předkožky je proces expanze zbývající kůže na penisu, a to buď chirurgicky, nebo nechirurgicky, se záměrem zvětšení nebo celkové obnovy předkožky novou tkání. Obnovu předkožky podstupují muži pro několik důvodů, mezi které patří například obnova vzhledu přirozené předkožky, zvýšení sexuální citlivosti žaludu a vnitřní předkožky nebo snížení nepohodlí obřezaného penisu během každodenního života. Obnovu předkožky podstupují většinou muži, kteří byli obřezáni, byli zraněni nebo trpí fimózou.

Metody obnovy předkožky

Chirurgická metoda obnovy předkožky je založena na odebrání kůže z jiné části těla (například ze šourku) a jejím přišití na konec žaludu. Tato metoda je však velmi drahá, může mít vedlejší efekty (například růst chlupů) a nevypadá moc esteticky.

Nechirurgická metoda využívá takzvané expanze tkáně pomocí mitózy. Je možné díky ní obnovit jak vnější, tak vnitřní předkožku. Přezdívá se jí „tugging“. Nechirurgická metoda předkožky má několik různých podob. Dá se využívat různých specializovaných přístrojů nebo manuálního namáhání kůže. Při obnovování předkožky je vždy nutné dbát na to, aby nebylo namáhání příliš velké a kůže nebo penis celkově nebyly nijak poškozeny. Je prokázáno, že namáháním kůže a množením buněk v ní pomocí mitózy vznikají dokonale funkční buňky. Proces obnovy předkožky je však velmi dlouhý a je při něm potřeba velká trpělivost a motivace. Nechirurgická obnova trvá velmi dlouho a je závislá na stáří a zdravotním stavu jedince, množství zbylé kůže po obřízce a podobně. Výsledky chirurgické obnovy jsou mnohonásobně rychlejší, avšak kvůli vedlejším efektům se tato metoda nedoporučuje.

Některé funkce předkožky obnovit takto nelze. Například nelze obnovit zúženou část předkožky na jejím konci a nervová zakončení v ní a uzdičku. Předkožka tak působí volněji než přirozená. Naopak však je schopna zakrýt jizvu po obřízce, což obnoví přirozený vzhled penisu. Dále je nově nabytá předkožka schopna chránit žalud před mechanickým „opotřebováváním“, například třením o spodní prádlo, což zvyšuje citlivost žaludu. Stejně tak se částečně obnoví sekreční žlázy vnitřní části předkožky, a navíc dekeratinizuje jak žalud, tak vnitřní předkožka, což vede ke zvýšení citlivosti a vzrušivosti penisu. Není však možné stoprocentně obnovit všechny ztracené funkce předkožky a penisu.

Zdroj: Vše o penisu

Pití alkoholu po dobrání antibiotik

Po dobrání antibiotik už alkohol můžete. Alkohol by se neměl požívat během doby užívání antibiotik.

Zdroj: Jak dlouho působí antibiotika po dobrání

Fyzická námaha po antibiotikách

Alespoň týden až dva po dobrání antibiotik obecně lékaři doporučují klidový režim. Vždy záleží na rozsahu infekce. Jde o individuální posouzení konkrétní situace.

Zdroj: Jak dlouho působí antibiotika po dobrání


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Mgr. Marie Svobodová

Bc. Jakub Vinš


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP