Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

ACTIV ALOE FORTE DISKUZE

OBSAH

Tloustne se po vitamínu B

Po samotném přípravku B-komplex forte se nepřibírá, pouze B-komplex forte podporuje chuť k jídlu.

Zdroj: B-komplex forte

Diskuze

V diskuzi ALOE VERA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Stella.

Vyzkoušela jsem kde co a skončila u Aloe Vera Activ...universální na všechny moje problémy, které mě trápily, skutečně účinný...výsledky se dostaví již po využívání jednoho balení cca na 3 týdny... vřele doporučuji

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Re: Aloe Vera

Nežádoucí účinky

B-komplex forte není určen pro děti do 12 let. Přebytečné množství vitamínu B se vyloučí močí. Výrobek obsahuje laktózu a sacharózu.

Zdroj: B-komplex forte

Diskuze

V diskuzi DOMÁCÍ RECEPT NA NÁPOJ Z ALOE VERA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Anka.

například Activ aloe od značky Barnys.....at hledam jak hledam, zadna takova firma v Kanade neexistuje...

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Domácí recept na nápoj z aloe vera

Omegamarine forte cena

Omegamarine forte se dá koupit pouze u výrobce, firmy NaturaMed Pharmaceuticals. Zde je přímý odkaz na webovou objednávku, kde je vidět i aktuální cena omegamarine forte.

Zdroj: Rybí tuk z Norska v Omegamarine forte +

Diskuze

V diskuzi ALOE VERA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Monika.

Ja pouzivam aloe vera pokazde od jine firmy, podle toho, kolik mam penez v penezence. Vubec nevim, podle ceho bych si tak mela vybrat, na prvni pohled stejne vypadaji vsechny stavy aloe stejne. Monika

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Eva.

Podle toho, co jsem si precetla na techto strankach patri activ aloe mezi ty kvalitni pripravky. Rozhodla jsem se ji zkusit. Na www.lekarna.cz maji nelepsi ceny a dokonce dvojbaleni. Eva

Zdroj: diskuze Aloe vera

Na co je dobrý B-komplex forte

B-komplex forte přispívá k udržení normálního stavu pokožky a sliznic, přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání a k normální činnosti nervové soustavy. Pomáhá při stresech, prasklých koutcích, při akné, aftách a oparech.

Zdroj: B-komplex forte

Diskuze

V diskuzi SPATNE TRAVENI DISKUZE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel LussyB.

Šťávu z aloe vera teda nepiju, protože mi nechutná její chuť. Ale beru tablety z aloe vera.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Spatne traveni diskuze

B komplex forte v těhotenství

Pokud těhotenství probíhá bezproblémově, nemělo by nic bránit v užívání B-komplex forte. Jedná se o potravinový doplněk, u kterého není známá kontraindikace. Nicméně je dobré poradit se se svým ošetřujícím lékařem.

Zdroj: B-komplex forte

Diskuze

V diskuzi HYPNOX FORTE DISKUZE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Renata.

Dobrý den, můžu tento přípravek užívat když jsem onkologický pacient?

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Hypnox forte diskuze

Cena a prodej

OmegaMarine Forte+ se dá koupit pouze u výrobce, tedy u firmy NaturaMed Pharmaceuticals. Zde je přímý odkaz na webovou objednávku, kde je vidět i aktuální cena produktu OmegaMarine Forte.

Zdroj: OmegaMarine Forte

Poradna

V naší poradně s názvem JAK VYČISTIT TUKOVÝ SEKRET. se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Zdravím.

Dobrý den, mám problém s pletí (akné) a chtěla bych se zeptat jak mám dohromady užívat tablety řasy chlorella a ActivAloe a jestli je třeba vyřadit nějaké léky či doplňky stravy, aby ledviny a játra nebyly příliš zatíženy. Momentálně užívám (antikoncepci, léky na vysoký tlak a jako doplněk stravy Viaderm). Vím, že léky na vysoký tlak vyřadit nemohu :D

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Při užívání chlorelly a activ aloe můžete užívat i své současné léky a doplňky stravy. Pokud máte akné, tak bych vám doporučil trochu experimentovat s antikoncepcí. Některá antikoncepce dokáže zmírnit projevy akné. U každé ženy na akné zabírá jiná antikoncepce a některé pilulky proti početí akné dokonce vyvolávají. Prodiskutujte možné varianty se svým gynekologem.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Jak vyčistit tukový sekret.

Cena

Tablety Piperine Forte můžete zakoupit přes internetové stránky.

Autor: © svevi
Foto:
©

Zdroj: Piperine Forte

Poradna

V naší poradně s názvem OMEGA 3 FORTE DISKUZE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Mirek.

dobry den chtel jsem se zepat jetli ma nějaky vliv na potenci dekuju

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Omega 3 podporuje regeneraci krve a cévního aparátu a zároveň vyživuje mozek. Díky tomu může podpořit i potenci - zdravě vyživený mozek si lépe uvědomí vzrušení a dobrý stav cév umožní dostat krev do penisu.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Omega 3 forte diskuze

Prestarium Neo Forte – fotografie

Zde najdete odkaz na preparát: Prestarium Neo Forte.

Zdroj: Prestarium Neo Forte

Diskuze

V diskuzi ALOE LÉKAŘSKÁ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jitka.

Dobrý den.

Je každá ALOE léčivá?

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamil.

Bohužel ne každá aloe vera je léčivá. Nejvíce rozšířeným druhem léčivé aloe je aloe vera barbadensis. Tady jsou fotky, na kterých je aloe vera barbadensis vidět: www.google.com/searc…

Zdroj: diskuze Aloe lékařská

Léčivé účinky aloe vera

Na rostlině aloe vera jsou právě tím nejzajímavějším již zmíněné pozitivní účinky na náš organismus. Z aloe vera se zpracovávají především listy, které obsahují hojivou šťávu. Tyto složky můžete používat v sušené, konzervované nebo čerstvé podobě. Léčivé účinky aloe vera je pak možné sledovat při vnitřním i vnějším použití.

Zdroj: Aloe vera na vlasy

Diskuze

V diskuzi OMEGA MARINE FORTE DISKUZE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jana.

Jelikož moc nejím ryby, nebo teda skoro vůbec, je pro mě užívání Omegamarine forte jediným zdrojem omega kyselin. A myslím, že na sobě pociťuji výsledky. Hlavně mně vyhovuje forma kapsle, že nemusím polykat ten hnusný rybí tuk, jak si pamatuju z dětství.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Lucka.

Už pár měsíců beru omegu od www.naturamed.cz a zatím fakt super. Ryby nejím, smrdí mi. Tohle nemá žádnou pachuť. Jsou to malinké kapsle, které se snadno zapijí vodou. Hodně sem trpěla na zácpu, a po užívání omegy už tyhle problémy nemám.

Zdroj: diskuze Omega marine forte diskuze

Omegamarine forte dávkování

Obvykle stačí dvě kapsle denně, jednu ráno a druhou po obědě.

Zdroj: Rybí tuk z Norska v Omegamarine forte +

Vhodná půda pro přesazování aloe vera

Všechny rostliny aloe vyžadují písčitou nebo štěrkovitou půdu s velmi drobnou drenáží, aby bylo zabráněno uhnívání kořenů. Aloe vera sázejte jen do zeminy určené pro kaktusy nebo do zeminy, kterou si vytvoříte sami. Při sázení aloe vera venku vyberte takové místo, které vždy po dešti úplně vyschne.

Zdroj: Přesazování aloe vera

Aloe vera – rada na vlasy

Aloe vera na polámané vlasy

Vlasy si nejdříve navlhčete, potom ulomte list aloe vera a čerstvou šťávu naneste na vlhké vlasy. Nechte 30 až 45 minut působit a pak vlasy opláchněte. Můžete aplikovat i jako vlasovou kúru po běžném umytí vlasů.

Zdroj: Aloe vera na vlasy

Léčivá Aloe vera

Kromě již zmíněných příznivých účinků, má Aloe vera i další prospěšné schopnosti. Aloe vera působí antibakteriálně, proniká do tkáně, kde dokáže znecitlivět tkáň a ulevit tak od bolesti, a to i hluboko ve svalech či kloubech. Aloe vera dokáže snížit krvácení, ale i intenzitu teploty pod vředy. Rozšiřuje kapiláry, čímž pomáhá stimulovat krevní oběh. Toto vše dokáže Aloe vera bez vedlejších nežádoucích účinků, protože je to přírodní bio produkt. Aloe vera doporučují nejen lékaři, ale i bylinkáři, lidoví léčitelé či kosmetické společnosti.

Zdroj: Aloe vera jako nejlepší domácí lékař

Jak použít aloe vera

Chcete-li použít aloe vera například k léčbě zranění, vyberte si ten největší a nejsilnější list. Uřízněte ho ostrým nožem a rozřízněte podélně, tím se dostanete ke gelu uvnitř. Drť lze setřít přímo na pokožku, kterou potřebujete léčit. V případě, že aloe vera používáte poprvé, předtím jste nikdy nepoužili ani žádný přípravek, který aloe vera obsahoval, se ujistěte, že na tuto rostlinu nejste alergičtí. Jen malé množství gelu si dejte na kousek kůže a vyčkejte na reakci. Alergie na aloe vera jsou jen výjimečné, ale objevují se.

Zdroj: Pěstování aloe vera

Ingredience

Na tento lektvar budete potřebovat: 1 x 160ml skleničku Francovky LESANA, 10 tablet acylpyrinů, 4 hřebíčky, 5 velkých listů aloe stromovité nebo 1 větší list aloe vera (cca 10 dkg).

Zdroj: Aloe, Alpa, Acylpyrin - mazání

Vhodná nádoba k přesazování aloe vera

Stejně jako u přesazování běžných pokojových rostlin je i u aloe vera úplně jedno, z jakého materiálu zvolíte květináč, zda bude hliněný, či plastový, na tom opravdu nezáleží. Aloe vera nepotřebuje ani hluboký květináč, protože nemá hluboké kořeny.

Zdroj: Přesazování aloe vera


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Nina Vinšová

Mgr. Marie Svobodová

Bc. Jakub Vinš


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP