Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

B KOMPLEX FORTE

OBSAH

Tloustne se po vitamínu B

Po samotném přípravku B-komplex forte se nepřibírá, pouze B-komplex forte podporuje chuť k jídlu.

Zdroj: B-komplex forte

Diskuze

V diskuzi VITAMIN B se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Irena Zapletalová.

Dobrý den,mohu užívat vitamin B KOMPLEX FORTE společně s WARFARINEM 3mg.Dekuji za odpověd.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Marta.

Já taky užívám warfarin už několik let a začala jsem v průběhu léčby užívat i b-komplex forte a nemělo to žádný vliv na moji srážlivost. S dr. jsem to konzultovala a žádný problém v tom taky neviděla.

Zdroj: diskuze Vitamin B

B komplex forte v těhotenství

Pokud těhotenství probíhá bezproblémově, nemělo by nic bránit v užívání B-komplex forte. Jedná se o potravinový doplněk, u kterého není známá kontraindikace. Nicméně je dobré poradit se se svým ošetřujícím lékařem.

Zdroj: B-komplex forte

Diskuze

V diskuzi DISKUZE KOLAGEN FORTE A KYSELINA HYALURONOVÁ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Lenka.

Mohu doporučit z vlastní zkušenosti, já objednávám kolagen komplex s vitaminem c a jsem velmi spokojená. Jak zuby, tak i nehty se mi hodně zlepšili. :) Myslím, že jsou to tabletky od rosenpharmy, doporučila mi je kamarádka.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Diskuze kolagen forte a kyselina hyaluronová

Nežádoucí účinky

B-komplex forte není určen pro děti do 12 let. Přebytečné množství vitamínu B se vyloučí močí. Výrobek obsahuje laktózu a sacharózu.

Zdroj: B-komplex forte

Poradna

V naší poradně s názvem NEJLEPŠÍ VITAMÍNY NA SRDCE CÉVY ENERGII se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Bohuslava Palanová.

Potřebovala bych poradit výživný výběr vitamínů, doplnění stravy, který by byl pro mě vhodný. Mám pomalu 20 let po srdeční operaci defekt septa síní, užívám isoptin 80 3x denně, zároveň užívám lenuxin na deprese, po kterých se stále cítím vyčerpaná, unavená bez energie. Co se týče váhy, díky depresím je vyšší než by měla k mé menší postavě býti. Ráda bych využila vitamíny jak na srdce, tak na energii ovšem bez nabírání na váze :-). Děkuji Palanová

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Na srdce je nejlepší selen a vitamíny řady B (B-Komplex Forte). Na cévy je vitamín C a rutin. Ne energii zase Biotin, Ženšen a Taurin. Účinné užívání je vhodné rozdělit na dvě dávky ráno a večer. Ráno vzít vitamín C, vitamín E, jód, selen, Omega 3, a vápník + Biotin a ženšen. Večer pak vzít B-Komplex Forte, hořčík a zinek. Po fyzické námaze je vhodný taurin.

Zdroj: diskuze Nejlepší vitamíny na srdce cévy energii

Na co je dobrý B-komplex forte

B-komplex forte přispívá k udržení normálního stavu pokožky a sliznic, přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání a k normální činnosti nervové soustavy. Pomáhá při stresech, prasklých koutcích, při akné, aftách a oparech.

Zdroj: B-komplex forte

Diskuze

V diskuzi BRNENÍ CHODIDEL PO CHEMOTERAPII se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Mikolajková Věra.

Jsem tři roky po chemoterapii a stále mne brní chodidla.Pomohlo vám někomu něco na to?

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Alena.

Dobrý den, také jsem 3roky po chemo a brní mě nohy hlavně v noci a nemohu usnout. Dost mi pomáhá hořčík, denně si rozpustím 1 tabletu a dost se to zlepšilo a k tomu 1 tablety B komplex forte. Někomu to podle lékařů nikdy nepřestane, ale mě to hodně pomohlo. Mějte se hezky Alena Fiedlerová

Zdroj: diskuze Brnení chodidel po chemoterapii

Cena a prodej

B-komplex forte Generica tbl 100

Přípravek B-komplex forte Generica tbl 100 je potravinový doplněk, který je možné díky pečlivému výběru vitamínů skupiny B bezpečné užívat na denní doplnění. Tento produkt obsahuje vitamíny skupiny B.

Cena B-komplex forte Generica tbl 100 je 105 Kč.

B-komplex forte Generica tbl 100 můžete koupit v internetové lékárně.

B-komplex forte Dr. Max

Dr. Max B-komplex forte 20 tablet obsahuje všechny vitamíny skupiny B.

Cena Dr. Max B-komplex forte 20 tablet je 39 Kč.

Dr. Max B-komplex forte 20 tablet si můžete koupit zde.

B-komplex forte Zentiva 100 tbl

B-komplex forte Zentiva 100 tbl je doplněk stravy, který přispívá k normální činnosti nervové soustavy, k udržení normálního stavu pokožky a sliznic a zároveň pomáhá ke snížení míry únavy a vyčerpání.

Cena B-komplex forte Zentiva 100 tbl je 149 Kč.

B-komplex Zentiva 100 tbl si můžete koupit v internetové lékárně.

B-komplex forte Galmed

B-komplex Galmed 100 tbl obsahuje vitamíny B, které jsou ve vodě rozpustné a po podání se v trávicí soustavě dobře vstřebávají. Mají význam v aktivitě enzymů při látkové výměně, napomáhají odbourávání tuků, uhlovodanů a aminokyselin. Podílejí se na udržení normálních funkcí tkání, jako jsou kůže, nervstvo, zažívací ústrojí, a přispívají k posílení obranyschopnosti organismu. B-komplex Galmed se užívá při nedostatku vitamínů skupiny B. Zvýšená potřeba vitamínů nastává při nadměrné tělesné námaze, únavě, v období zvýšené zátěže organismu způsobené vlivem okolního prostředí, například zhoršeného životního prostředí, špatného počasí, mimořádných životních situací, při dlouhodobém duševním vypětí. Vitamíny B se doporučují pro posílení celkového psychického stavu, pro udržení energie a vyrovnaného duševního výkonu. Přispívají k udržení zdravé pokožky a sliznic.

Cena B-komplex Galmed 100 tbl je 83 Kč.

B-komplex Galmed 100 tbl můžete koupit zde.

Zdroj: B-komplex forte

Poradna

V naší poradně s názvem DOTAZ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Hana.

kamarád prodělal robotickou operaci rakoviny prostaty,chtěla bych mu koupit nějaký přírodní doplněk stravy,prosím,poraďte,co by bylo nejvhodnější.Díky a zdravím

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek .

Ihned po operaci je dobrý Wobenzym v dávkování 3 krát denně 6 tablet. Pak může být prospěšný kolagen na nově vznikající pojivovou tkáň v okolí zásahu. Echinacea na posílení imunity a vitamíny řady B (B komplex forte). Dobré je také cvičit Kegelovo cvičení (systematické přerušování proudu moči při každém močení) k tomu je dobré pít šťávu z brusinek.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Dotaz

Dávkování

Dospělí a děti od 12 let užívají 1 dražé 1x denně.

Nepřekračujte doporučené denní dávkování.

Zdroj: B-komplex forte

Poradna

V naší poradně s názvem KOSTIVALOVÁ MAST A ALERGIE NA NÍ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Ivona.

Bolely mne kolenní klouby, je mi 69 let, tak jsem si je i v noci , když to bolelo moc mazala kolena mastí, ale uělala se mi vyrážka, okolí kolena a na koleně. Mám neuropatii a nohy necitlivé + renální insuficinci, , namazala jsem si fleky tee tree olejem a rozjela se mi vyrážka, která svědí i pod koleny , jsou to růžové fleky s pupínkama , nemůže to být reakce na kostrivalovou mast, je prý agresivní. děkuji

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Přestaňte užívat kostivalovou mast i TeaTree Oil a na bolavé klouby zkuste raději osvědčený Celadrin. Nechte vše zklidnit a alergická reakce by měla odeznít.
Na léčbu neuropatie doporučuji užívat vitamíny B komplex forte a k tomu ještě vitamín B12, calcium, kyselinu alfa-lipoovou s pozitivními účinky na nervová vlákna. Dále pak vitamín E a ginkgo biloba, jež zlepšují prokrvení dolních končetin.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Kostivalová mast a alergie na ní

Omegamarine forte cena

Omegamarine forte se dá koupit pouze u výrobce, firmy NaturaMed Pharmaceuticals. Zde je přímý odkaz na webovou objednávku, kde je vidět i aktuální cena omegamarine forte.

Zdroj: Rybí tuk z Norska v Omegamarine forte +

Cena a prodej

OmegaMarine Forte+ se dá koupit pouze u výrobce, tedy u firmy NaturaMed Pharmaceuticals. Zde je přímý odkaz na webovou objednávku, kde je vidět i aktuální cena produktu OmegaMarine Forte.

Zdroj: OmegaMarine Forte

Poradna

V naší poradně s názvem NEMOCI JAZYKA V ÚSTECH se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jirka.

Dobry den porad se mi na jazyku delaji bile tecky se kterych se delaji cervene dirky ktere stipaji podarilo se mi to zahojit gencialkou ale po tydnu se mi to udekalo znovu kdyz jsem byl u more na dovolene ptoblemy uplne zmizeli prosim o radu

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Zkuste užívat jednu tabletu B-komplex forte denně po dobu dvou měsíců. Mohlo by to pomoci.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Nemoci jazyka v ústech

Cena

Tablety Piperine Forte můžete zakoupit přes internetové stránky.

Autor: © svevi
Foto:
©

Zdroj: Piperine Forte

Diskuze

V diskuzi VITAMINY: B-KOMPLEX se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Leník.

Na doporučení doktorky užívám komplex vitamínů BU-MET a kupuju h oradši přes net, protože to vyjde levněji, ndž v lékárně na eshop.farmax.cz

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Hm.

a co má bejt, ty spammerko?

Zdroj: diskuze Re: Vitaminy: B-komplex

Prestarium Neo Forte – fotografie

Zde najdete odkaz na preparát: Prestarium Neo Forte.

Zdroj: Prestarium Neo Forte

Diskuze

V diskuzi DISKUZE B KOMPLEX REPELENT se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Martina.

Já používám b komplex repelent, který je super. Dávám i dětem, který je pro ně.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Diskuze b komplex repelent

Omegamarine forte dávkování

Obvykle stačí dvě kapsle denně, jednu ráno a druhou po obědě.

Zdroj: Rybí tuk z Norska v Omegamarine forte +

Dávkování

Obvykle stačí dvě kapsle denně, jednu ráno a druhou po obědě.

OmegaMarine Forte+ jsou vysoce koncentrované omega-3 mastné kyseliny v malých kapslích, které se snadno polykají a nezanechávají v ústech žádnou pachuť.

Zdroj: OmegaMarine Forte

OmegaMarine Forte

Je všeobecně známo, jak důležité jsou Omega-3 mastné kyseliny pro mozek a srdce. Problém je v tom, že naše moderní strava nám nedodává dostatek těchto důležitých mastných kyselin. Tento doplněk stravy je důležitý hlavně pro ty, kteří nejedí mastné ryby několikrát týdně.

Zdroj: Rybí tuk z Norska v Omegamarine forte +

Kyselina listová Forte

Kyselina listová Forte je potravinový doplněk v nové a silnější formě. Obsahuje 400 mcg kyseliny listové a 1 mcg vitamínu B12. Je vhodným potravinovým doplňkem pro tvorbu červených krvinek, pro zdravý vývoj a růst plodu v těhotenství. O jeho ceně se můžete informovat například zde.

Zdroj: Kyselina listová

Příbalový leták

Fraxiparine a Fraxiparine Forte se liší svým dávkováním.

Zde můžete vidět příbalový leták léku Fraxiparine.

Zde můžete vidět příbalový leták léku Fraxiparine Forte.

Zdroj: Fraxiparine

Vysoce koncentrovaná Omega-3 z norského lososa pro maximální vstřebání

Vědecký výzkum ukazuje, že Omega-3 z lososa je lidským tělem snadněji vstřebávána, než jiné podobné rybí tuky. OmegaMarine Forte obsahuje vysoce koncentrovanou Omegu-3, Omegu-6, Omegu-7 a Omegu-9, které jsou vyvinuty tak, aby se snadno vstřebávaly a byly maximálně účinné.

Zdroj: Rybí tuk z Norska v Omegamarine forte +


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Mgr. Marie Svobodová

Gabriela Štummerová


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP