Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

BKOMPLEX ROZDIL B KOMPLEX FORTE

OBSAH

Tloustne se po vitamínu B

Po samotném přípravku B-komplex forte se nepřibírá, pouze B-komplex forte podporuje chuť k jídlu.

Zdroj: B-komplex forte

Poradna

V naší poradně s názvem NEJLEPŠÍ VITAMÍNY NA SRDCE CÉVY ENERGII se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Bohuslava Palanová.

Potřebovala bych poradit výživný výběr vitamínů, doplnění stravy, který by byl pro mě vhodný. Mám pomalu 20 let po srdeční operaci defekt septa síní, užívám isoptin 80 3x denně, zároveň užívám lenuxin na deprese, po kterých se stále cítím vyčerpaná, unavená bez energie. Co se týče váhy, díky depresím je vyšší než by měla k mé menší postavě býti. Ráda bych využila vitamíny jak na srdce, tak na energii ovšem bez nabírání na váze :-). Děkuji Palanová

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Na srdce je nejlepší selen a vitamíny řady B (B-Komplex Forte). Na cévy je vitamín C a rutin. Ne energii zase Biotin, Ženšen a Taurin. Účinné užívání je vhodné rozdělit na dvě dávky ráno a večer. Ráno vzít vitamín C, vitamín E, jód, selen, Omega 3, a vápník + Biotin a ženšen. Večer pak vzít B-Komplex Forte, hořčík a zinek. Po fyzické námaze je vhodný taurin.

Zdroj: diskuze Nejlepší vitamíny na srdce cévy energii

Nežádoucí účinky

B-komplex forte není určen pro děti do 12 let. Přebytečné množství vitamínu B se vyloučí močí. Výrobek obsahuje laktózu a sacharózu.

Zdroj: B-komplex forte

Diskuze

V diskuzi VITAMINY: B-KOMPLEX se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Leník.

Na doporučení doktorky užívám komplex vitamínů BU-MET a kupuju h oradši přes net, protože to vyjde levněji, ndž v lékárně na eshop.farmax.cz

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Hm.

a co má bejt, ty spammerko?

Zdroj: diskuze Re: Vitaminy: B-komplex

Na co je dobrý B-komplex forte

B-komplex forte přispívá k udržení normálního stavu pokožky a sliznic, přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání a k normální činnosti nervové soustavy. Pomáhá při stresech, prasklých koutcích, při akné, aftách a oparech.

Zdroj: B-komplex forte

Diskuze

V diskuzi VITAMIN B se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Irena Zapletalová.

Dobrý den,mohu užívat vitamin B KOMPLEX FORTE společně s WARFARINEM 3mg.Dekuji za odpověd.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Marta.

Já taky užívám warfarin už několik let a začala jsem v průběhu léčby užívat i b-komplex forte a nemělo to žádný vliv na moji srážlivost. S dr. jsem to konzultovala a žádný problém v tom taky neviděla.

Zdroj: diskuze Vitamin B

B komplex forte v těhotenství

Pokud těhotenství probíhá bezproblémově, nemělo by nic bránit v užívání B-komplex forte. Jedná se o potravinový doplněk, u kterého není známá kontraindikace. Nicméně je dobré poradit se se svým ošetřujícím lékařem.

Zdroj: B-komplex forte

Poradna

V naší poradně s názvem NEMOCI JAZYKA V ÚSTECH se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jirka.

Dobry den porad se mi na jazyku delaji bile tecky se kterych se delaji cervene dirky ktere stipaji podarilo se mi to zahojit gencialkou ale po tydnu se mi to udekalo znovu kdyz jsem byl u more na dovolene ptoblemy uplne zmizeli prosim o radu

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Zkuste užívat jednu tabletu B-komplex forte denně po dobu dvou měsíců. Mohlo by to pomoci.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Nemoci jazyka v ústech

Cena a prodej

B-komplex forte Generica tbl 100

Přípravek B-komplex forte Generica tbl 100 je potravinový doplněk, který je možné díky pečlivému výběru vitamínů skupiny B bezpečné užívat na denní doplnění. Tento produkt obsahuje vitamíny skupiny B.

Cena B-komplex forte Generica tbl 100 je 105 Kč.

B-komplex forte Generica tbl 100 můžete koupit v internetové lékárně.

B-komplex forte Dr. Max

Dr. Max B-komplex forte 20 tablet obsahuje všechny vitamíny skupiny B.

Cena Dr. Max B-komplex forte 20 tablet je 39 Kč.

Dr. Max B-komplex forte 20 tablet si můžete koupit zde.

B-komplex forte Zentiva 100 tbl

B-komplex forte Zentiva 100 tbl je doplněk stravy, který přispívá k normální činnosti nervové soustavy, k udržení normálního stavu pokožky a sliznic a zároveň pomáhá ke snížení míry únavy a vyčerpání.

Cena B-komplex forte Zentiva 100 tbl je 149 Kč.

B-komplex Zentiva 100 tbl si můžete koupit v internetové lékárně.

B-komplex forte Galmed

B-komplex Galmed 100 tbl obsahuje vitamíny B, které jsou ve vodě rozpustné a po podání se v trávicí soustavě dobře vstřebávají. Mají význam v aktivitě enzymů při látkové výměně, napomáhají odbourávání tuků, uhlovodanů a aminokyselin. Podílejí se na udržení normálních funkcí tkání, jako jsou kůže, nervstvo, zažívací ústrojí, a přispívají k posílení obranyschopnosti organismu. B-komplex Galmed se užívá při nedostatku vitamínů skupiny B. Zvýšená potřeba vitamínů nastává při nadměrné tělesné námaze, únavě, v období zvýšené zátěže organismu způsobené vlivem okolního prostředí, například zhoršeného životního prostředí, špatného počasí, mimořádných životních situací, při dlouhodobém duševním vypětí. Vitamíny B se doporučují pro posílení celkového psychického stavu, pro udržení energie a vyrovnaného duševního výkonu. Přispívají k udržení zdravé pokožky a sliznic.

Cena B-komplex Galmed 100 tbl je 83 Kč.

B-komplex Galmed 100 tbl můžete koupit zde.

Zdroj: B-komplex forte

Poradna

V naší poradně s názvem PANGAMIN se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Adriana.

dobry den moc bychtela pribrat a nevim jaky table ty si mam zaou pit mochlibiste mi poradit dekuji

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Adriano, kup si B-komplex forte a k tomu si užívej vařená vejce, dobré libové maso. Dále pak chutné pečivo a nízkotučné sýry. Občas taky něco téžkého zvedni, třeba svoje tělo z dřepu do výskoku a uvidíš, že se ti tělo začne vyplňovat masem a ty pak přibereš.

Zdroj: diskuze Pangamin

Dávkování

Dospělí a děti od 12 let užívají 1 dražé 1x denně.

Nepřekračujte doporučené denní dávkování.

Zdroj: B-komplex forte

Objev vitaminů skupiny B

Až v roce 1912 byl v otrubách rýže objeven vitamin B1. Zasloužil se o to polský biochemik Kazimierz Funk. Název vitamin byl navržen podle latinského vital a amine = „životně důležité aminy“.

Samotný B-komplex je souhrnné označení pro vitaminy skupiny B. Jejich úkolem je správná funkce metabolismu buněk.

Zdroj: Vitaminy B-komplex

Diskuze

V diskuzi DISKUZE KOLAGEN FORTE A KYSELINA HYALURONOVÁ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Lenka.

Mohu doporučit z vlastní zkušenosti, já objednávám kolagen komplex s vitaminem c a jsem velmi spokojená. Jak zuby, tak i nehty se mi hodně zlepšili. :) Myslím, že jsou to tabletky od rosenpharmy, doporučila mi je kamarádka.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Diskuze kolagen forte a kyselina hyaluronová

Omegamarine forte cena

Omegamarine forte se dá koupit pouze u výrobce, firmy NaturaMed Pharmaceuticals. Zde je přímý odkaz na webovou objednávku, kde je vidět i aktuální cena omegamarine forte.

Zdroj: Rybí tuk z Norska v Omegamarine forte +

Poradna

V naší poradně s názvem ZMENY NA JAZYKU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Pavla.

Dekuji za odpoved. Probiotika uzivam vzdy pri antibiotokach. Ted jsem zrovna zase nemocna, vypada to na anginu a uz se antibiotik bojim. Mam jich za sebou uz moc. Stery z jazyka uz mi v nemocnici delali drive. To uzivani probiotik myslite v delsi delce, ikdyz nebudu zrovna pod antibiotiky? Nemuze mi dvojta davka zpusobit napriklad zaludecni nebo strevni problemy? Dekuji

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Nebojte se užívat probiotika. Nezpůsobí vám žádné problémy ani při vyšších dávkách. Užívejte je klidně po dobu jednoho měsíce. Nejdříve první týden ve dvojnásobné dávce a pak pokračujte dál v normálním dávkování. Probiotika obsahují živé kultury tělu prospěšných bakterií, které jsou nezbytné pro správnou funkci střev. Na posílení imunity k tomu můžete přidat i jednou denně B-komplex forte a echinaceu.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Zmeny na jazyku

Cena a prodej

OmegaMarine Forte+ se dá koupit pouze u výrobce, tedy u firmy NaturaMed Pharmaceuticals. Zde je přímý odkaz na webovou objednávku, kde je vidět i aktuální cena produktu OmegaMarine Forte.

Zdroj: OmegaMarine Forte

Diskuze

V diskuzi PRADAXA - NEŽÁDOUCÍ ÚČINKY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Klepáčová Miroslava.

Manžel má diabetes 2typu a užívá Pradaxu 150mg dvakrát denně.Od začátku užívání tohoto léku má zhoršené výsledky glykémií.Je možné,že to způsobilo užívání tohoto léku.Moc děkuji za odpověd´ˇ.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Libuše.

Během užívání Pradaxy (užívala jsem ho 3 měsíce), už po měsíci mi začaly hodně vypadávat vlasy, mám jich nyní jen asi třetinu. Již týden mám změněn lék na Xarelto, vlasy zatím vyčesávám ve velkém dál. Během 3. měsíce užívání Pradaxy jsem začala užívat také B-komplex forte, nijak to nepomohlo ... Prosím, co mám dělat, aby se vypadávání vlasů pokud možno zastavilo, nebo aspoň zredukovalo na přirozený stav? Děkuji za odpověď.

Zdroj: diskuze Pradaxa - nežádoucí účinky

Cena

Tablety Piperine Forte můžete zakoupit přes internetové stránky.

Autor: © svevi
Foto:
©

Zdroj: Piperine Forte

Prestarium Neo Forte – fotografie

Zde najdete odkaz na preparát: Prestarium Neo Forte.

Zdroj: Prestarium Neo Forte

Vitamín B-komplex

K čemu je dobrý? B-komplex obsahuje všechny důležité vitamíny skupiny B, dále vitamín H (biotin, B7), kyselinu paraaminobenzoovou (PABA), cholin a inozitol. Komponenty B-komplexu mají potřebný fyziologický účinek v optimálním poměru společně. Kvalitnější výrobky se vstřebávají průběžně (timed release), což je důležité, protože jde o vitamíny rozpustné ve vodě. Vitamíny B-komplexu se z organismu nevylučují tak rychle, ale jednotlivé složky jsou k dispozici vždy, když je jich zapotřebí. Lidé trpící na padání vlasů, lupy, šedivění, na popraskanou a suchou kůži, na lámající se matné nehty, vědí, že řešení není v zázračných šamponech a v předražené kosmetice, ale spíše v příjmu vitamínů ze skupiny B.

Zdroj: Vitamín B

Omegamarine forte dávkování

Obvykle stačí dvě kapsle denně, jednu ráno a druhou po obědě.

Zdroj: Rybí tuk z Norska v Omegamarine forte +

Dávkování

Obvykle stačí dvě kapsle denně, jednu ráno a druhou po obědě.

OmegaMarine Forte+ jsou vysoce koncentrované omega-3 mastné kyseliny v malých kapslích, které se snadno polykají a nezanechávají v ústech žádnou pachuť.

Zdroj: OmegaMarine Forte

OmegaMarine Forte

Je všeobecně známo, jak důležité jsou Omega-3 mastné kyseliny pro mozek a srdce. Problém je v tom, že naše moderní strava nám nedodává dostatek těchto důležitých mastných kyselin. Tento doplněk stravy je důležitý hlavně pro ty, kteří nejedí mastné ryby několikrát týdně.

Zdroj: Rybí tuk z Norska v Omegamarine forte +

Kyselina listová Forte

Kyselina listová Forte je potravinový doplněk v nové a silnější formě. Obsahuje 400 mcg kyseliny listové a 1 mcg vitamínu B12. Je vhodným potravinovým doplňkem pro tvorbu červených krvinek, pro zdravý vývoj a růst plodu v těhotenství. O jeho ceně se můžete informovat například zde.

Zdroj: Kyselina listová


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Mgr. Marie Svobodová

Gabriela Štummerová


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP