Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

CARBOFIT PRASEK 150G

OBSAH

Cena Carbofitu

Zde můžete zjistit cenu produktu Carbofit prášek.

Zde najdete cenu přípravku Carbofit 150g.

Zde můžete vidět cenu výrobku Carbofit Carkl.

Zdroj: Carbofit a jeho účinky

Poradna

V naší poradně s názvem CARBOFIT se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Milan.

Zdravím. Prosím, jak se má užívat Carbofit? Množství a kolikrát denně to vím, ale jde mi o to, zda s jídlem, po jídle nebo před jídlem, eventuálně s jakým předstihem? Děkuji.Milan.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek .

Pro očistu těla dospělí užívají Carbofit 2 tablety denně, přičemž první tableta se užije 2 hodiny po snídani a další jídlo - oběd nebo svačina následuje hodinu po spolknutí Carbofitu. Druhá tabletka se užije dvě hodiny po obědě a další jídlo - svačina nebo večeře nasleduje hodinu po spolknutí tabletky Carbofitu. Při polykání Carbofitu by mělo být v žaludku prázdno. Tablety Carbofitu se zapíjejí čistou vodou bez bublinek v množství 300 ml.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Carbofit

Carbofit v těhotenství

Carbofit je bezpečný lék po celou dobu gravidity.

Zdroj: Carbofit a jeho účinky

Carbofit příbalový leták

Zde můžete vidět příbalový leták potravinového doplňku Carbofit.

Zdroj: Carbofit a jeho účinky

Poradna

V naší poradně s názvem KAM NALÍT TEKUTÝ PRACÍ PRÁŠEK se k tomuto tématu vyjádřil uživatel RADOMIR SUCHAN.

MAME PRACKU ZNACKA LORD POUZIVAME TEKUTE PRASKY DAME DO ZASOBNIKU PRASEK NA PREDPIRKU I NA PRANI A TAKE AVIVAZ A PRI NAPOUSTENI SE VSE SPLACHNE PRI PREDPIRCE A NEVIME PROC PROTO SE PTAME A POTREBUJEME PORADIT DEKUJEME

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Milda.

Zřejmě používáte program, který nemá předpírku a proto spláchne prací prostředek s obou komor. Zvolte jiný program. Pokud se ale spláchne na začátku i aviváž, tak to vypadá spíše na poruchu.

Zdroj: diskuze Kam nalít tekutý prací prášek

Zkušenosti s Carbofitem

Carbofit je aktivované dřevěné uhlí, vhodné zejména na pročištění těla od škodlivin, které se rády usazují ve vnitřních orgánech. Na rozdíl od uhlí živočišného původu je Carbofit až o 80 % účinnější a neobsahuje rakovinotvorné příměsi. Carbofit adsorbuje jedovaté látky, ale neodvádí z těla živiny, vitamíny a minerály. Carbofit disponuje velkou adsorpční kapacitou a váže na sebe toxické látky. Jedná se o přípravek na čistě přírodní bázi, který nepoškozuje střevní flóru, neobsahuje konzervanty, dochucovadla ani barviva.

Carbofit je určen pro všechny, kteří chtějí mít své tělo v pořádku, pro ty, kteří potřebují odstranit z těla škodliviny, pro ty, kteří chtějí příznivě ovlivnit činnost střev. Carbofit odstraňuje jedy z těla, snižuje hladinu cholesterolu v krvi, odlehčuje střevní nevolnosti (průjmy), při zažívacích potížích způsobených nachlazením pohlcuje bakterie v hrdle a tím odstraňuje zápach z úst a reguluje střevní pochody.

Zdroj: Carbofit a jeho účinky

Diskuze

V diskuzi ČEVABČIČI se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Janak.

Chtěla bych pravý recept , ten je bez česneku a cibule , tyhle recepty jsou na karbanátky , a obaluje se to v mouce .
to nejní přesný
děkuju

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Jurko.

Ano, naprostá pravda. Tady se , nejenom tyto stránky, kašle na pravý recept. Tady si každý dělá co chce, ale propůjčuje si název jídla. Dle ČSN (15418) patří do čevabčiči směs hovězího a vepřového masa 500g - 500g umletého s 150g cibule osoleného, přidána mletá paprika 5g, pepř 1g. Vše smícháme a vytvoříme 30 dílků masa které rozválíme na tenké válečky a ty pak v sádle opečeme do zlatova. Podáváme s najemno nakrájenou cibulkou a hořčicí. K tomu chléb, nebo brambor. Toť vše.
PS. je mi líto, že se na základní jídla nepoužívají normy. Pak si člověk někde dá něco a přinesou mu úplně něco jiného než čekal. Ještě že Svíčkovou musí vařit alespoň přibližně. Protože třeba guláš pod určitým názvem je všude jiný
Pěkný den

Zdroj: diskuze Čevabčiči

Živočišné uhlí versus Carbofit

Živočišné uhlí je jedno z nejrozšířenějších a nejbezpečnějších léčiv užívaných proti průjmu. Prodává se volně v lékárnách a vyrábí ho pod různými názvy několik firem. Přípravek je určen pro dospělé a děti od 3 let, může být podán dokonce i domácím zvířatům. Za nevýhodu živočišného uhlí se považuje skutečnost, že po jeho konzumaci má stolice černou barvu, která může zakrýt případné krvácení v trávicím traktu. Živočišné uhlí se v současné době vlastně už nepoužívá, ale stále se tak označuje uhlí rostlinného původu.

Z čeho se vyrábí

Živočišné uhlí se vyrábělo spalováním zvířecích kostí za vysokých teplot bez přítomnosti kyslíku. Nyní se používá medicinální uhlí, které vzniká zuhelněním rostlinného materiálu a jež se označuje jako aktivované dřevěné, adsorpční uhlí.

Carbofit je aktivované dřevěné uhlí určené k detoxikaci organismu, konkrétně k odstranění škodlivin usazujících se ve vnitřních orgánech. Na rozdíl od uhlí živočišného původu je Carbofit až o 80 % účinnější a neobsahuje rakovinotvorné příměsi. Carbofit adsorbuje jedovaté látky, ale neodvádí z těla živiny, vitamíny a minerály. Carbofit je výborný, neboť neničí střevní flóru, váže látky dráždící střevo, reguluje střevní pochody, pomáhá proti průjmu a plynatosti a čistí organismus. Carbofit působí okamžitě: uvolňuje bolest a křeče, což potvrdí lidé, kteří problémy se střevy mají nebo měli.

Zdroj: Živočišné uhlí

Diskuze

V diskuzi LÉK NA ŘEDĚNÍ KRVE XARELTO se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Václav Zeman.

Jaký výsledek je po léčbě XARELTO?

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Marie.

Dobrý den, beru Xarelto 20mg každý den v 11:00. Dnes jsme si zapomněla vzít prášek a vzpomněla jsem si pozdě večer/ brzy ráno (2:00h). V příbalové informaci píšou, že si prášek mám vzit co nejdříve si vzpomenu, ale neužívat ho vícekrát za den. Prosím kdy si mám vzít další prášek? Normálně v 11:00 následující den (což je 9 hodin od posledního prasku)? Nebo déle?

Zdroj: diskuze Lék na ředění krve xarelto

Dávkování

Carbofit se prodává buď ve formě tobolek, nebo prášku, který se rozmíchá ve vodě. Tobolky Carbofitu jsou na užívání komfortnější.

Prášek má tu výhodu, že zachycuje i bakterie v hrdle a jeho očistná cesta organismem je delší. Prášek tedy pročišťuje celý trávicí systém už od jeho začátku, to znamená, že začíná účinkovat už v ústech. Tobolky jsou sice pohodlnější, ale cesta působení je kratší – až od žaludku směrem dolů.

Rozmíchejte 1–2 kávové lžičky ve sklenici vody (cca 200ml), nejdříve v malém množství, pak vodu dolejte a vypijte celý obsah sklenice. Dětem se může podat i odstátá voda – uhlí se nechá sednout na dno a vypije se jenom voda.

Dospělí užívají 1–2 tobolky denně (nejlépe mezi jídly zapít dostatečným množstvím vhodné tekutiny). Děti ½–1 tobolku denně.

Při očistě organismu užívejte po dobu 1 měsíce. V případě střevních potíží nebo při požití škodlivých látek je dávkování a délka užívání individuální. U průjmů mohou dospělí užívat 1–4 tobolky několikrát denně (děti poloviční dávku), vždy zapít dostatečným množstvím vody. U požití škodlivých látek se doporučuje až desetinásobná dávka Carbofitu vůči požité dávce.

Zdroj: Carbofit a jeho účinky

Poradna

V naší poradně s názvem ALAVIS PRO KONE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Petr prochazka.

Pekny den. Muzu davat prasek alavis pro kone labrador (pes) dekuji

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Milda.

Jasně, Alavis může dostat i pes. Jinak pro psy je toto léčivo prodávané pod názvem Geloren a je ve formě želatinových kostek.

Zdroj: diskuze Alavis pro kone

Formil detergent prášek

  • aktivně chrání barvu proti šedivění a snižuje přilnavost znečištění;
  • vysoká čisticí síla i při nízkých teplotách pro dokonalou čistotu a péči světlého oblečení;
  • v uzavíratelném balení;
  • prášek vhodný pro 80 praní.

Zdroj: Prací prostředky Formil

Poradna

V naší poradně s názvem OSTRUŽINY PĚSTOVÁNÍ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Marie.

Dobry den mam ostruzlini nevim jaka je to odruda ,ale se mi vyskitla rez na stonkach kdyz to rozskrabem je to zlty jakoby prasek ,prosim cim to mam postrikat a co stim .Prosim poradte mi co stim a cim to postrikat.Dekuji za odpoved.Marie

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Zahradník .

Signum nebo Otriva, to jsou nejlepší přípravky proti rzi na ostružinách. Tajemství úspěchu je ve včasném ošetření. Beztrnné ostružiny bývají mnohem náchylnější k těmto nemocem. Pokud se vám nepodaří vyléčit rez, tak rostlinu spalte a vysaďte novou odrůdu s trny. Dbejte na vzdušnost rostliny, aby měla kolem sebe dostatek místa a vyřezávejte odplozelé letorosty.

Zdroj: diskuze Ostružiny pěstování

Fixační prášek představuje ideální řešení pro osoby s mírnými obtížemi a řídkými slinami. Použití je velmi jednoduché: fixační prášek se nasype na mokrou protézu a okamžitě po nanesení a nasazení protézy bezpečně a dlouhodobě přilne. Pokud se zubní náhrada začne uvolňovat dříve, než očekáváte, můžete provést rychlé a okamžité opravy, a to tak, že jednoduše nasypete fixační prášek na mokrou zubní náhradu a pevně ji přitlačíte zpět, přičemž náhrada zůstane na svém místě po několik dalších hodin.

Použití

Nasypte fixační prášek v tenké vrstvě stejnoměrně na mokrou zubní náhradu. Zubní náhrada se pevně usadí na svém místě okamžitě po nasazení a zůstane v ústech pevně a bezpečně usazena po mnoho hodin. Pokud se protéza předčasně uvolní, jednoduše nasypte na zubní protézu v tenké vrstvě ještě trochu fixačního prášku. Zbytky fixačního prášku lze snadno ze zubní náhrady odstranit pod tekoucí vodou pomocí zubního kartáčku.

Zdroj: Kukident - prášek

Diskuze

V diskuzi PRÁSKOVÁ SÍRA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Dagmar Procházková.

Zápasíme se svrabem. Infektoscab na recept nepomohl a Juklova sirná mast obsahuje pouze 4% síry. Také zádné zlepsení. Ani Clarkia nepomáhá. Chceme si sami vyrobit sirnou mast. Kde koupit sirný prásek? Dagmar Procházková

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Andrea.

Koupili jsme na likochem.cz

Zdroj: diskuze Prásková síra

Je lepší prášek, nebo krém?

Fixační krém Kukident – Nejsilnější fixace (40 g) je pružný a zároveň poskytuje vynikající těsnicí účinek proti nežádoucímu vniknutí jídel pod náhradu a také pro pohodlné nošení. Zároveň je bez přidaných barviv a příchutí, a proto má neutrální chuť. Působí rychle a dlouhodobě, nabízí až o 45 % dlouhodobější fixaci. Aplikace je jednoduchá a přesná díky extra tenké špičce.

Zdroj: Kukident - prášek

Diskuze

V diskuzi AKTUÁLNÍ CENY FORMILU V LÍDLU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Martin.

Ahoj. Tak mame formily prasky 4,9 na bile a s mars mydlem za 199. Prasek na barevne 5,2 kg za 199. Pak tekuty na bile i barevne 2l za 89,90, tekuty s mars mydlem 3l za 99,90 a pak formil na vlnu a jemne pradlo 1,5 l za 99,90 a na prani jemneho pradla1,5 l za 99,90.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Aktuální ceny Formilu v Lídlu

Dávkovač na prací gel

Na trhu jsou dostupné i praktické nádoby pro dávkování pracích prostředků přímo do bubnu pračky. Odměrka na prací gel se vyrábí v několika variantách a tvarech.

Klasická odměrka na tekuté prací prostředky i prací prášek má objem 150 mililitrů. Díky kulovitému tvaru do odměrky pohodlně nalijete tekutý prací prostředek a rovnou ho vložíte do bubnu pračky.

Zdroj: Kam nalít tekutý prací prášek

Poradna

V naší poradně s názvem TRHANI ZUBU A BOLEST V KRKU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Katerina.

Dobry den, vcera mi vytrhli osmicku a kdyz to prislo k sobe silene to bolelo. Po prasku na bolest to slo snest, nicmene zadny prasek mi nepomaha pri polknuti..vzdy mi na jedne strane krku vystreli tak silena bolest pri kazdem polknuti ze sliny radeji plivu ven..nejde spat ani nic. Mam horecky.. Jsem uz zoufala..nevite proc to je a co stim?

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek .

Při polykání sval jazyka přirozeně tlačí na dásně v místě osmiček a tím způsobuje bolest, kterou cítíte. Použijte léky proti bolesti, například Apoibuprofen 400 jednu tabletu po šesti hodinách. Kdyby bolest po dvou dnech neustupovala, tak navštivte svého stomatologa.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Trhani zubu a bolest v krku

Prodej a cena

Zde můžete vidět cenu fixačního prášku.

Zdroj: Kukident - prášek

Kam se leje tekutý prací prášek

Doma byste měli mít tři základní typy pracích gelů: na bílé, tmavé a barevné prádlo. Poslední dva jsou šetrnější k barvám. Prací gely jsou obecně šetrnější k prádlu na rozdíl od sypkých prášků. Prací gel je navíc vhodný i pro ruční praní.

Kam se dává tekutý prací prostředek? Gel se lije do dávkovací nádržky u automatické pračky pomocí nádobky na tekutý přípravek. Gel se pomocí proudu vody dopraví k znečištěnému prádlu, které se nachází v bubnu pračky.

Zdroj: Kam nalít tekutý prací prášek

Prodej

Na našem trhu jsou dostupné kapsle i prášek.

Zdroj: Moringa olejodárná

Způsob použití

Běžný prášek do pečiva obsahuje tzv. difosforečnany, které dnes najdete nejen v běžném pečivu, ale i v tavených sýrech, v uzeninách i v různých práškových směsích pro výrobu nápojů. Tyto látky jsou zdrojem fosforu, jehož nadbytek může narušit rovnováhu mezi vápníkem a fosforem a zapříčinit tak nedostatek vápníku v těle a úbytek kostní hmoty.

Bezlepkový a bezfosfátový kypřicí prášek do pečiva obsahuje vinný kámen (jehož krystalky najdete v sudech od vína), běžnou jedlou sodu a bio kukuřičný škrob. Používá se stejně jako běžný kypřicí prášek, oblíbený je i při přípravě bezlepkového pečiva. Na 500 g sypkých surovin se používají 3 lžičky (17 g) prášku. Kypřicí prášek z jedlé sody a vinného kamene má tendenci začít kypřit (rozkládat se) již při pokojové teplotě. Doporučuje se proto těsto vkládat do trouby a péct co nejdříve po zapracování tohoto kypřicího prášku. To se týká hlavně řidších třených těst.

V cukrářství se vinný kámen používá při šlehání bílků, které díky němu hodně nabydou a zůstanou tuhé. Používá se tedy zejména při pečení pěnového pečiva, pusinek a andělských dortů.

Zdroj: Vinný kámen

MSM prášek a tablety – cena

Zde je uveden seznam nejlevnějších cen MSM v prášku.

Tady je možné nejlevněji zakoupit MSM v tabletách.

Zdroj: MSM na vlasy

Formil Ultra Plus Color

  • nejvyšší čistota a péče;
  • ochrana a zářivě barevné prádlo;
  • prášek vhodný pro 30 praní.

Zdroj: Prací prostředky Formil


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Bc. Jakub Vinš

Mgr. Michal Vinš


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP