Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

CENY NASLOUCHADEL

OBSAH

Naslouchadla do uší

Zvukovodová sluchadla jsou také známá jako individuální sluchadla, protože jsou vyráběna jednotlivě tak, aby vyhovovala lidskému uchu. Pohybují se ve verzi od takzvaného Micro-CIC sluchadla, které se vloží kompletně do zvukovodu, až po boltcová sluchadla, která zcela vyplňují prostor ucha.

Naslouchadla do uší – foto

Tady je možné vidět fotografie naslouchadel do uší.

Naslouchadla do uší – cena

Zde je uveden seznam cen naslouchadel do uší.

Zdroj: Naslouchadla

Diskuze

V diskuzi OPRAVNA SLUCHADEL V OSTRAVĚ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Radmila Demběcová.

Dobrý den,nevím,kde sídlíte v Ostravě,potřebovala bych elektrický vysoušeč sluchadel,měla jsem jen tablety,ty nejsou dobré.Minulý týden jsem o vás nevěděla,posílala jsem pravé i levé sluchadlo do opravy Praha sivantos.Prosím napište mi,kde sídlíte,ráda cvás navštívím,V Praze vysoušeče nemají, Děkuji Radmila Demběcová

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Zdenka Svobodová.

Prosim o adresu, kde by mohli provest opravy a udrzby naslouchadel, dekuji Svobodova

Zdroj: diskuze Opravna sluchadel v ostravě

Naslouchadla pro neslyšící

Naslouchadla do uší jsou zdravotní pomůcky pro pacienty trpící nedoslýchavostí. Naslouchadlo je složené z mikrofonu a baterie. Prodává se v tělové barvě a vejde se do vnitřní části ucha. Vyrábí se ve více velikostech, protože nedoslýchavostí trpí i děti. Při výběru naslouchátka je velikost zásadním parametrem. Naslouchátko musí v uchu co nejlépe sedět. Jednoduše je složeno z baterie a mikrofonu. Mikrofon přijímá zvuky z okolí, které zesílí a vysílá do ucha. Proto je nutné, aby naslouchátko v uchu dobře sedělo. Jinak může dojít k interferenci zvuku a pacient slyší nepříjemné pískání. Součástí naslouchadla je také silikonový nástavec pro co nejlepší upevnění do ucha. Převod zvuku má na starosti mikrofon. Sílu zvuku lze nastavit podle indispozice (kvality sluchu) každého majitele naslouchátka. Většinou má naslouchadlo 5 úrovní hlasitosti.

Naslouchadla pro neslyšící – foto

Tady je několik fotografií, na kterých je možné vidět naslouchadla pro neslyšící.

Naslouchadla pro neslyšící – cena

Zde je seznam cen naslouchadel pro neslyšící.

Zdroj: Naslouchadla

Diskuze

V diskuzi OPRAVNA UŠNÍCH SLUCHÁTEK SIEMENS BRNO se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Majkus Lubomír.

Dobrý den.Mám dotaz na adresu nově zřízenou opravnu naslouchadel.Je to pro mně blíže od Ostravy než do Prahy.Děkuji za odpověď.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Opravna ušních sluchátek siemens brno

Cena za revitalizaci

Cena revitalizace se odvíjí od složitosti úpravy a míře zkrabatění a poškození. Existují zvýhodněné ceny salonů, ve kterých byla paruka zakoupena. Tyto se pohybují v rozmezí 300–500 Kč, pro paruky zakoupené jinde je cena 500–700 Kč. Ovšem jde jen o orientační ceny.

Zdroj: Revitalizace paruk

Diskuze

V diskuzi UŠNÍ NASLOUCHADLA WIDEX DREAM MODEL D-MCB - ZÁVĚSNÝ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Ivana Zbránková.

Dobrý den,
prosím mohu poprosit o udání ceny výše uvedeného naslouchadla. ?
Děkuji.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Radek.

dobrý den, u naslouchadel Widex EVOKE je rozdíl v cenách dle počtu kanálů. Jaký je konkrétně rozdíl ve kvalitě typu EVOKE 220 má 10 kanálů a EVOKE 330 má 12 kanálů. Hodnoty pro audiogram do 2000 Hz jsou stejné. Co kanály umožnují


Wagner

Zdroj: diskuze Ušní naslouchadla widex dream model D-mCB - závěsný

Cena Exoderilu

Zde se můžete podívat, za jaké ceny lze zakoupit Exoderil dermální roztok.

Zde se můžete podívat, za jaké ceny lze zakoupit Exoderil dermální krém.

Zdroj: Exoderil

Diskuze

V diskuzi NASLOUCHADLA SIEMENS se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Marie Spáčilová.

Dobrý den, nemohu se dopátrat na internetu přehledu naslouchadel a jejich cen od firmy Siemens. Mám naslouchadlo od firmy Widex a nejsem spokojená jak se sluchadlem, tak i se servisem. Poraďte mi prosím,kde něco k tomuto tématu najde, popř. Seriózního lékaře v okresu Břeclav,na kterého se mohu obrátit. Děkuji.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Naslouchadla Siemens

Formil cena

Prací prostředek Formil můžete zakoupit ve všech prodejnách Lidl po celé České republice.Aktuální cena je vždy uvedena na cenovce nad daným produktem v obchodě. Pro okamžité zjištění ceny prášku Formil můžete navštívit stránky prodejce Lidl a spojit se s prodejcem prostřednictvím bezplatné telefonní linky. JInak aktuální ceny pracího prostředku Formil jsou vidět také tady Formil cena.

Zdroj: Prací prostředky Formil

Diskuze

V diskuzi :) se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Nelly.

děkuji, že nadále přispíváte a dělíte se s námi o vaše zkušenosti. Paní doktorka má opravdu množství spokojených klientek :)

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel AničkaP.

ani se tomu nedivím, je šikovná a hlavně má skvělé ceny, nižší než v jiných klnikách!

Zdroj: diskuze :)

Vyhřívané ponožky

Vyhřívané ponožky vydrží hřát nohy až 16 hodin. Jsou teplé, měkké a prodyšné. Vybrat si můžete dle ceny a velikosti ze stovky nabídek.

Zdroj: Vyhřívané oblečení

Diskuze

V diskuzi STAFYLOKOK se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Iva.

Dobrý den, mohla byste mi prosím napsat jaký přírodní produkt vám pomohl? Mám syna, který má stejný problém. Děkuji

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Lenka.

No to jsou teda ceny! Kdo zaručí, že to pomůže. Pokud ne, můžeme si jít stěžovat akorát tak na lampárnu...

Zdroj: diskuze Stafylokok

Baterie do naslouchadla

Je velmi obtížné argumentovat, která značka sluchadlových baterií zinek-vzduch je nejlepší. Technologie výroby všech baterií je věda i umění zároveň. Stanovit kvalitu baterií představuje srovnat řadu konstrukčních vlastností, jako jsou například: kapacita baterie, stabilita napětí, charakteristika vybíjení, rychlost samovybíjení (baterie se vybíjí, i když leží na polici), použité materiály, jejich chemická čistota, a dodržení předepsaných rozměrů. Současně existují stovky, možná tisíce typů sluchadel, z nichž každé má jiné energetické nároky. Některé baterie navíc sedí lépe v bateriovém pouzdru sluchadla než jiné. Dalším komplikujícím faktorem k nalezení „nejlepší baterie“ je rozdílné uživatelské využití baterie každým jednotlivcem. Jsou zde ovlivňující faktory jako: doba použití sluchadla přes den, úroveň nastavení hlasitosti sluchadla, způsob zpracování zvuku sluchadlem, vlhkost okolního prostředí atd. Neexistuje zkrátka ideální odpověď na otázku, která značka baterie do sluchadel je nejlepší.

Baterie do naslouchadla – foto

Zde je možné vidět baterie do naslouchadla.

Baterie do naslouchadla – cena

Zde je seznam cen baterií do naslouchadel.

Zdroj: Naslouchadla

Diskuze

V diskuzi OSMODRY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Marek.

určitě kdo má taktéž problém s vlhkostí jako jsem měl já, to můžu všem maximálně doporučit, vlhkost opravdu dokáže eliminovat

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Janča.

Marku přesně, nikde jsem nenarazila na kvalitnější firmu, i ty ceny jsou vcelku přijatelné

Zdroj: diskuze Osmodry

Malování bytu cena

Orientační ceny za vymalování bytu na bílo, v závorce za barevný odstín – použitý materiál PRIMALEX Profitech Arctic:

  • malba bytu 1+1, cca 120 m2 x 30 je 3 600 Kč (barevně 3 900 Kč)
  • malba bytu 2+1, cca 180 m2 x 30 je 5 400 Kč (barevně 6 000 Kč)
  • malba bytu 3+1, cca 240 m2 x 30 je 7 200 Kč (barevně 8 100 Kč)

Zdroj: Malování bytu

Diskuze

V diskuzi JAK DLOUHO LZE UŽÍVAT WOBENZYM se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Josef.

1/Dobrý den, prosím o odpověď jak dlouho lze užívat Wobenzym při zánětlivém dlouhodobém onemomocnění páteře?

2/Jak dlouho lze užívat Wobenzym na imunitu - angina, a podobné choroby

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Marie.

Wobenzym lze užívat dlouhodobě a vlastně pořád. Manžel jako lékař má přístup k tomuto léku za výhodnější ceny a užívá jej již 20 let bez přerušení.

Zdroj: diskuze Jak dlouho lze užívat wobenzym

Cena gelových nehtů ve studiu

Gelové nehty jsou velmi rozšířené a najdete je v nabídce snad každého nehtového salónu. Studia nabízejí modeláž gelových nehtů v rozmezí od 450 Kč po 1 000 Kč (výjimečně i více). Průměrná cena je asi 600 Kč za počáteční modeláž s tipy. Musíte si ale spočítat, že každé 3–4 týdny je třeba zajít na doplnění nehtů. A to stojí přibližně od 350 Kč po 500 Kč.

Pozor na cenové triky! Před časem se objevila velká spousta levnějších studií asijských, nabízejících modeláž nehtů za zvýhodněné ceny. Je třeba si však dát pozor nejen na kvalitu, ale také na slibované ceny! Prvotní modeláž nehtů vás vyjde zhruba na 350 Kč, ale odejít můžete i o 500 Kč lehčí, ani nebudete vědět jak. Každé sebemenší zdobení se totiž počítá zvlášť a desetikorunové položky se velmi rychle nastřádají. Nespoléhejte proto na slib nízké ceny a nenechte si zdobit nehty, aniž byste se předem zeptala na příplatek. Vyhnete se tak nemilému překvapení! Je třeba také poznamenat, že klasická asijská studia gelové nehty nedělají, gelová je pouze vrchní vrstva nehtů. Dejte si proto i zde pozor, abyste nakonec neodešla s dvojitým zklamáním!

Zdroj: Gelové nehty - cena

Diskuze

V diskuzi OČNÍ KLINIKA HORNÍ POČERNICE - ZKUŠENOSTI se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Karel.

Zdravím, mám hodně dlouho brýle a opravdu hodně řeším co do budoucna, protože zrak se mi zhoršuje mílovými kroky. Momentálně jsem se dostal do fáze, kdy jsem na 100% přesvědčen, že operace očí je nezbytná, abych se brýlí zbavil definitivně. Kontaktoval jsem Oční kliniku Horní Počernice, zatím čistě ze zvědavosti, ale vše co mi řekli a nabídli se mi zatím moc líbí, kdyby náhodou s klinikou touto nebo jinou měl někdo zkušenosti na laserovou operaci, budu rád. Hezký den.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Saša V..

My jsme spokojeni s jejich léčebnými procesy a ceny jsou podle mě za operace v pohodě.

Zdroj: diskuze Oční klinika Horní Počernice - zkušenosti

Vyhřívaná vložka do kalhot

Vložka se snadno obléká a pohodlně nosí nejen pod kalhotami do města, ale i při práci v chladném prostředí, nebo pod lyžařskými kalhotami. Vyhřívaná vložka do kalhot je ideálním řešením pro ty, kteří chtějí být v teple v chladném období. Je vyrobena z extrémně tenkého, měkkého a odolného materiálu. K dostání je v krátké a dlouhé verzi.

Zde můžete vidět ceny vyhřívaných kalhot.

Zdroj: Vyhřívané oblečení

Diskuze

V diskuzi TIBETSKÁ HOUBA DO MLÉKA - ZDRAVÁ NÁHRADA ACTIMELU ZA CENU MLÉKA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Alena.

Zašlu na dobírku TIBETSKOU KEFÍROVOU HOUBU-mladé a zdravé houbičky, vč. návodu a receptů z kefíru/ vlastní zkušenost/, kdykoliv poradím a oznámím den odeslání a doručení, zasílám na dobírku, kvalitně zabalené- zůstane v čerstvém stavu, cena 100kč +pošt., email-jasinkocin@seznam.cz, tel:732231707
Uživatel rovněž přidal ke svému příspěvku i obrázek, který můžete vidět, když kliknete na tento odkaz přiložený obrázek.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Helena.

Ale nevím jak,nejsou ceny,jaké by bylo doručení aj

Zdroj: diskuze Tibetská houba do mléka - ZDRAVÁ náhrada ACTIMELU za cenu mléka


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Bc. Jakub Vinš


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP