Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

CIBULE PROKRVUJE PENIS

OBSAH

Stupně erekce

  • Stupeň 1: Penis je větší (než obvykle), ale není pevný.
  • Stupeň 2: Penis je pevný, avšak ne dostatečně pro průnik. Muž cítí vzrušení, ale penis se chová jinak.
  • Stupeň 3: Penis je dostatečně pevný pro průnik, avšak není úplně tvrdý.
  • Stupeň 4: Penis je úplně tvrdý.

Zdroj: Babské rady na erektilní dysfunkci

Poradna

V naší poradně s názvem PROKRVENÍ ŽALUDA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Milan.

Funguje hloh i na prokrvení žaludu na penisu? Nebo mi prosím poraďte, jak bych ho mohl více prokrvit, aby byl větší. Díky

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Žalud se prokrvuje prostřednictvím topořivých tělísek, pomocí kterých se také zvětšuje. Průtok krve topořivými tělísky a tedy i to jak bude žalud prokrven řídí mozek v závislosti namíře erotického vzrušení. Pokud nestačí erotické vrušení na pořádné napumpování krve do penisu a jeho úplné ztvrdnutí, tak je tu ještě možnost použít vakuovou pumpu. Vakuovou pumpu je třeba používat pomalu a postupně odčerpávat vzduch, jak se bude penis zvětšovat. Tato procedura trvá několik desítek minut. Pak, až je penis díky podtlaku naplněn krví, tak se zaškrtí u kořene erekčním kroužkem, aby z něho krev tak rychle neodtekla.
Hloh v této souvislosti je jen podpůrným prostředkem pro správnou funkci hlavní pumpy - tedy srdce a může takto nepřímo i podpořit prokrvení žaluda.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Prokrvení žaluda

Pozor na balanitidu

Zánět předkožky je nepříjemný problém vznikající v případě, že to s hygienou trochu pokulhává, zkrátka, když penis nezná ani mýdlo, ani vodu. Balanitida se projevuje zarudnutím, svěděním či páchnoucím výtokem. Když penis ještě k tomu všemu i oteče, zajděte raději k doktorovi. Nepodléhejte však hned panice, nemusí se jednat o zánět předkožky, klidně váš penis může být jen citlivější na nějaký druh kosmetiky.

Zdroj: Jak správně oholit penis a varlata

Poradna

V naší poradně s názvem CIBULOVÁ ŠŤÁVA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Doleželová.

Prosím Vás kde najdu recept na cibulovou šťávu. Měli jste ji na vašem webu. Děkuji D.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Recept na cibulovou šťávu je tady: www.ceskenapady.cz/j…
V článku je napsáno, jak se používá šťáva z cibule na kašel. Jestli je dobrá cibule s cukrem proti kašli. A také recept na to, jak vymačkat šťávu z cibule.

Zdroj: diskuze Cibulová šťáva

Jak vypadá obřezaný penis

Zdroj: Obřízka

Poradna

V naší poradně s názvem ZÁPACH POKOZKA HLAVY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Manima.

Použila som cibulu na pokožku hlavy a neviem nejako prekryť ten nepríjemný zápach. Poradí mi prosím niekto? Vopred ďakujem.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Taky jsem to řešila a šla jsem se poradit k jedné babce kořenářce, která tuto metodu posílení vlasů pomocí cibule taky znala. Říkala mi, že pach z cibule je ukazatel toho, že cibule na vlasy stále působí. Jinými slovy, žadný pach z cibule, žádné účinky na vlasy. Tak asi tak.

Zdroj: diskuze Zápach pokozka hlavy

Zmenšování penisu

Penis se může změnit jen vizuálně. Je to dáno stavbou těla. Pokud muž dramaticky ztloustne, zejména v okolí ohanbí, pak se penis „opticky“ zmenší, tedy zasouvá se do zbytnělé části ohanbí. V těchto případech jsou zapotřebí pravidelné kontroly těla a samotné váhy daného jedince.

Zdroj: Vše o penisu

Poradna

V naší poradně s názvem KETOZA JSMÍ SE JÍST CIBULE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Dana.

zajímalo by mne za se při ketonové dietě smí jíst cibule .
Děkuji

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Keto dieta je založena na omezení příjmu sacharidů. Cibule patří mezi potraviny s nízkým obsahem sacharidů a je tedy vhodná při ketóze. Tady je recept na cibulové kroužky (2 porce):
Ingredience
- velká žlutá cibule nakrájená na kolečka
- kokosová mouka 30 g
- 40 g parmazán, strouhaný
- špetka soli podle chuti
- jeden malý stroužek česneku
- špetka mletého černého pepře
- 1 vejce
- 125 ml kokosového oleje, rafinovaný, pokud nemilujete kokosovou chuť

Postup
Pokyny jsou pro 2 porce. Upravte podle potřeby.

Kokosový olej zahřejte na velké pánvi, na nízkou teplotu.
Zatímco se olej zahřívá, rozšlehejte vejce spolu s trochou kokosové mouky a špetkou soli. Rozšlehejte, dokud se ingredience nespojí. Potom nasypte zbytek všech suchých ingrediencí do středně velké mísy.
Pomocí vidličky každý cibulový kroužek důkladně navlhčete rozšlehaným vejcem, potom cibulový kroužek zvedněte a upusťte do moučné směsi. Lžičkou nahrňte mouku na celé kolečko a poté jemně přendejte kroužky na talíř.
Do pánve přidejte několik prstenů a mezi jednotlivými prsteny ponechte mezeru. Smažte asi 3–4 minuty na každou stranu, dokud není zlatohnědá, a poté vyjměte na talíř vystlaný papírovými ubrousky, aby vychladla. Pokračujte v tomto procesu, dokud není hotovo, a poté posypte solí podle chuti.

Tipy
Použití vidličky, kleští nebo špachtle usnadní jemný způsob, jak otočit cibulový kroužek bez narušení obalu.

Pokud nemáte rádi kokosový olej, můžete smažit na sádle nebo jiném tuku odolným proti vysokým teplotám.

Uvedený obal může být docela tlustý a tuhý, zjemnit ho můžete smetanou nebo vodou, a smícháním všech ingrediencí dohromady a vyrvořením konzistence jako těsto na palačinky. Poté do toho ponořte cibulové kroužky a jemně vložte do mírně zahřátého oleje.

Zdroj: diskuze Ketoza jsmí se jíst cibule

Cibule s vodkou

Ingredience: šťáva ze 2 cibulí, 4 lžíce vodky

Recept: Šťávu smíchejte s kvalitní vodkou a nechte působit. Kvalitní vodka má pro vlasovou pokožku stimulační účinek. Prokrvuje ji, což vede následně ke zrychlení a podpoře růstu vlasů. Má však i svá negativa – pokožku i vlasy vysušuje, což nemusí vést zrovna k jejich odmaštění, spíše naopak. Reakcí pokožky na vysušení bývá totiž zvýšená produkce kožního mazu. Pro krásné vlasy je alkohol důležitý i jako macerační prostředek pro různé užitečné bylinky a kořeny, které podporují kvalitu, růst a zdraví vlasů i pokožky hlavy. Pro maceraci by však měl být alkohol minimálně 70%, optimálně až 90%. U této masky však buďte opatrní a nechte ji působit pouze 20 minut.

Zdroj: Cibule na silné vlasy

Diskuze

V diskuzi SKVRNY NA PENIS se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Milan.

Dobrý den chci se zeptat obevili semi skvrny na penis poprosil bych o léčbu děkuji

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Skvrny na penis

Na mytí stačí jenom voda

Penis je bezpochyby váš nejcitlivější orgán a podle toho je třeba se k němu chovat. Možná i vy patříte mezi ty, kteří ho mydlí mýdlem – čím více voňavé pěny, tím lépe, že? No tak tohle je právě špatně. Čím více mycích prostředků na něj nanesete, tím více mu škodíte. Takže s tím opatrně! Pokud to s kosmetikou a hygienou přeženete, může to mít stejný účinek, jako byste jej neumyli vůbec. Na váš penis úplně postačí teplá voda, mýdlem kůži spíše vysušíte. Možná proto vás to tam často lechtá či svědí. A nezapomeňte se vždy po mytí pěkně osušit, zabráníte tak šíření bakterií.

Zdroj: Jak správně oholit penis a varlata

Diskuze

V diskuzi PĚSTOVÁNÍ ČESNEKU PRO ZAČÁTEČNÍKY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Vlastimil.

V článku se píše hlavičky/paličky/,ale kde jsou cibule čeneku...

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Pěstování česneku pro začátečníky

Abnormální penis

Jak se žije s abnormálním penisem? Asi těžko. Vagína přece jen není bezedná. Ale sex není jediná strast, která takového jedince potká, pokud si své genitálie musí omotávat kolem stehna. V Guinnessově knize rekordů se tyto položky zatím nevedou, ale existuje záznam o abnormálním penisu na světě, kdy někdo si dal tu práci s tím, že tomuto jedinci jeho penis ve stavu erekce přeměřil a jeho délka byla 34 cm!

Zdroj: Vše o penisu

Poradna

V naší poradně s názvem WARFARIN A CIBULE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel MARTIN CERNOTA.

DOBRY DEN,JAK JE TO S WARFARINEM A CIBULI??MUZE SE CIBULE??DEKUJI ZA ODPOVED,CERNOTA M.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Všechno, co je rostlinného původu, i cibule, obsahuje vitamín K a ten je nutné při léčbě Warfarinem hlídat. Cibule ale obsahuje vitamínu K jen málo a může se proto konzumovat bez omezení. Jedna velká cibule obsahuje 0,6 mikrogramů vitamínu K. Denní limit pro příjem vitamínu K činí 90 mikrogramů pro ženy a 120 mikrogramů pro muže. Pro dosažení tohoto limitu by bylo nutné sníst 150 velkých cibulí, a to nikdo nepozře. Cibule, stejně jako těstoviny, rýže, knedlíky a maso se mohou konzumovat v libovolném množství, i když se užívá Warfarin.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Warfarin a cibule

Vyšetření varlat video

Tady je video, na kterém je vidět jak správně provést samovyšetření varlat.

Zdroj: Jak správně oholit penis a varlata

Diskuze

V diskuzi CIBULE JAKO LÉK se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Lucie Plačková.

Děkuji,hned jdu vyzkoušet, tak věřím že kašel vyléčí.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Cibule jako lék

Masáž varlat

Tady je video, na kterém je vidět masáž na prokrvení varlat.

Zdroj: Jak správně oholit penis a varlata

Diskuze

V diskuzi OBŘEZANÝ PENIS se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Kamila.

O čem by se mělo diskutovat? Přece o tom, že obřízka penisu ho nenávratně zohyzdí. Pokud obřízka není nutná kvůli fimóze, tak by se vůbec neměla provádět. Odstraněním předkožky muž přijde o miliony citlivých nervových zakončení, která jsou právě v předkožce. Nehledě na ztíženou možnost přirozené masturbace. Dobrovolná obřízka penisu je FUJ TAJBL!!!!!!! Obřezaný penis je doslova hnusný.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Lukáš.

Dobrý den. Podstoupil jsem obrizku v 30 letech dobrovolně.A můžu říct, jsem zato rád.Nemam k tomu žádné zápory.Jen samé klady.Jednodusi hygiena, penis vypadá lépe ,manželka je velice spokojená.Masturbace je úplně v pořádku, stačí použít lubrikační gel.

Zdroj: diskuze Obřezaný penis

Jak oholit pánské přirození video

Tady je několik různých video návodů na holení pánského přirození.

Zdroj: Jak správně oholit penis a varlata

Diskuze

V diskuzi ŠPEKÁČKY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Ivana.

Dobrý den, naložila jsem špekáčky, asi po týdnu jsme ochutnali a přidali cibuli.
Teď jsou naložené asi čtyři týdny a obsah se trochu zakalil a objevily se bublinky.
Máte s tím někdo zkušenost? Děkuji za odpověď.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Tomas.

To ta cibule zacalo vam to kvasit. Musi byt v chladu

Zdroj: diskuze Recept utopenci se zelím a křenem

Jak na pánské pohlaví?

U mužů je otázka holení v těchto oblastech stále více probírána, většinou se vyholeným vytýká zženštilost či sklony k homosexualitě. V dnešní době už je ovšem normální minimálně zastřihávání ochlupení v okolí mužství. Nechejme ale polemik a podívejme se na dostupné metody.

Zdroj: Jak správně oholit penis a varlata

Občasná kontrola

K péči o penis bezpochybně patří samovyšetření varlat. Kdyžtak se inspirujte u svojí partnerky, která si občas prohmatává prsa. Aby to bylo příjemnější, klidně se „samovyšetřete“ vzájemně. Rakovina varlat se nejčastěji vyskytuje u mužů mezi osmnáctým a pětatřicátým rokem. Patříte-li do této rizikové skupiny, neberte samovyšetření na lehkou váhu. Skoro žádný mladý muž si onemocnění rakovinou nepřipouští, a to se nevyplácí. Stačí, když varlata zkontrolujete jednou za měsíc. Vezměte si, nebo ženě dejte do rukou šourek, ať ho jemně prohmatá. Pátrejte po tvrdých bulkách, hrbolcích, bolestivých místech a zduření. Všímejte si změny tvaru, velikosti a zarudlých míst. Jestli se vám něco nezdá, zamiřte co nejrychleji do ordinace, kde vás prohlédnou důkladněji.

Zdroj: Jak správně oholit penis a varlata

Cibule na vypadávání vlasů

Cibulovou tinkturu smíchejte s odvarem z dubové kůry a vetřete do vlasů. Příprava tinktury: Nadrobno nasekejte 2 větší cibule a louhujte 10 dní v 1/2 litru režné kořalky.

Zdroj: Na co je dobrá cibule v léčitelství

Cibule s cukrem

Ingredience: 3 cibule, trochu cukru

Postup: Cibuli nakrájíme na kostičky a dáme na talíř, posypeme cukrem a necháme, aby cibule pustila šťávu, poté rovnou zkonzumujeme 2 lžíce této šťávy.

Dávkování: Podává se po každém druhém jídle. Cibule s cukrem je vhodná již pro děti od 6 a půl měsíců.

Účinky: Cibule s cukrem je zázračný elixír, který pomůže nejen na kašel a nachlazení, ale i na škrábání v krku, rýmu, zánět průdušek nebo i chřipku.

Zdroj: Na co je dobrá cibule v léčitelství

Rozkrojená cibule v místnosti

Syrová cibule má neuvěřitelné antibakteriální schopnosti. Syrovou cibuli rozkrojte a dejte ji do místnosti, ve které se nacházíte. Cibule vyčistí místnost od choroboplodných bakterií. Tuto cibuli již nekonzumujte, vstřebáním bakterií se stává toxickou.

Zdroj: Na co je dobrá cibule v léčitelství

Oholený, neoholený

U žen je to celkem jasné, ale u mužů to tak jednoznačné není. Muži se dělí na dvě skupiny. Jedni holení absolutně odmítají, a ti druzí si ho užívají. Buď jen někde chloupky oholit, aby nevyčnívaly ze spodního prádla či plavek, anebo ochlupení shodit úplně. Ti, co si ho holí, argumentují právě hygienou, ale taky větší stimulací při sexu. Marná sláva, nahatá předkožka je mnohem citlivější a nakonec, oholený penis vypadá opticky větší. A argumenty proti holení? Finanční náročnost nejrůznějších depilačních pomůcek, ať už jde o holicí pěny, vosky nebo depilační krémy. V důsledku holení se často objevuje i podráždění nebo infekce. Co se týče varlat, raději zapomeňte na epilační prostředky, to byste taky nemuseli přežít, však zkuste, jak takové trhání chloupků bolí na tříslech, a dál už jistě pokračovat nebudete.

Zdroj: Jak správně oholit penis a varlata


Autoři obsahu

Bc. Jakub Vinš

Mgr. Světluše Vinšová


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP