Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

CIEN SERUM NA VRASKY

OBSAH

Cien kosmetika v e-shopu

Cien kosmetika je dostupná na e-shopu Amazon.

Zde můžete vidět další hodnocení kosmetiky.

Zdroj: Krémy Cien

Diskuze

V diskuzi CIEN INTENSIVE SERUM WHITE ORCHID se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Eva.

Dobrý den dámy, nemáte náhodou někdo zkušenost s tímto sérem ? Vím, že za tuto cenu nemohu očekávat zázrak. Ale, co kdyby ? :-)))))
Díky

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Olga Kozárová.

Dobry den tak ja ten krem mela a jsem moc spokojena,ale uz ho v obchode nemaji.Takze budu skouset cien omlazujici denní krem a koupila jsem si i nocni tak uvidíme jinak bude pusobit

Zdroj: diskuze Cien intensive serum white orchid

Cien Q10 Anti – Wrinkle Eye Cream

Cien Q10 Anti – Wrinkle Eye Cream je krém na oční okolí s protivráskovým efektem.

Použití

Naneste ráno a večer na pokožku okolo očí a jemně vmasírujte. Spotřebujte do doby expirace, která je uvedena na dně obalu krému.

Péče

Vyhlazuje vrásky a jemné linie u všech typů pleti. Pomáhá předcházet tvorbě nových vrásek. Zvlhčující aktivní složky pomáhají v péči o pokožku po celých 24 hodin.

Zkušenost

Oční krém má vůni jako krémy z 80, let, to ovšem neovlivňuje jeho účinek. Jedná se o velmi kvalitní oční krém, který se dobře roztírá, nelepí a nealergizuje a nedráždí okolí očí. Při delším používání redukuje jemné vrásky a zjemňuje pokožku. Je vhodný pro starší nebo stárnoucí pokožku. Určitě stojí za pravidelné používání.

Recenze

Pozitiva:

  • Není tak hutný, hezky se vstřebává a oční okolí hezky vyhladí a hydratuje.
  • Nedráždí oční okolí, nepálí a neslzí z něj oči.
  • Obsahuje Q10, kyselinu hyaluronovou a vitamín E.
  • Cien Day Cream Q10, dopadl v hodnocení dTestu jako nejlepší a porazil Eucerin, L'Oreal Revitalift.
Negativa:
  • Některé recenzentky uvádějí, že jim krém na vrásky nepomohl.
  • Není určen pro alergiky.

Zdroj: Krémy Cien

Diskuze

V diskuzi RETINOL DISKUZE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Zuzanka.

Ahojte, jak vidím i v článku doporučují na vrásky retinol, podařilo se mi vygooglit Medik8 Retinol 40 Boost sérum 5ml, máte s ním někdo zkušenosti? Jak dlouho vydrží a jak se takové sérum vlastně používá a kolik asi tak stojí?

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Anett.

toto sérum je velmi koncentrované, používá se jednoduše, je ho třeba zamíchat do nočního hydratačního krému, takže vydrží tak dlouho jako samotný krém. Konkrétně ten 5 ml stojí např.. v awa centru 1960kč. Další info najdeš i na www.awashopbrno.cz/p…

Zdroj: diskuze Retinol diskuze

A co závěrem?

Po zhodnocení zkušeností a recenzí se jedná se o dobrou kosmetiku za dobrou cenu, výjimku představuje snad jen Cien Aqua Moisturising Cream, který příliš nenadchl. Ale je zřejmé, že to, co je drahé, nemusí být bezesporu nejlepší. Opak je toho pravdou.

Podělte se i vy se svými zkušenostmi s Cien kosmetikou.

Zdroj: Krémy Cien

Diskuze

V diskuzi BABSKÉ RADY NA VRÁSKY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Sabrina.

babské rady na mně tedy nikdy nezabraly, ať jsem zkusila bílek nebo med s citronem, žádná změna, já nedám dopustit na sérum od Fytofontany Stem Cells Eye Contour, vrásky kolem očí výrazně redukuje a pleť příjemně rozjasňuje.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Babské rady na vrásky

Žebříček dle zkušenosti

Na prvním místě je určitě Cien Body Butter – tělové máslo.

Na druhém místě Duo pac Cien Q10 Ani Wrinkle Night end Day Cream – noční a denní krém s Q10.

Na třetím místě Cien Q10 Anti – Wrinkle Eye Cream je krém na oční okolí s protivráskovým efektem.

Na čtvrtém místě je neutrálně hodnocen Cien Aqua Moisturising Cream hydratační krém s UV filtrem.

Pokud srovnáte zkušenost s recenzí, tak hodnocení jsou shodná. I když průkazný vzorek respondentů byl opravdu nízký co do počtu (5), ale nešlo přece o studii. Z daného však vyplývá, že i na pohled lacinější kosmetika ze supermarketu může být kvalitní a konkurenceschopná.

Zdroj: Krémy Cien

Diskuze

V diskuzi RETINOL DISKUZE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Zuzanka.

Ahojte, jak vidím i v článku doporučují na vrásky retinol, podařilo se mi vygooglit Medik8 Retinol 40 Boost sérum 5ml, máte s ním někdo zkušenosti? Jak dlouho vydrží a jak se takové sérum vlastně používá a kolik asi tak stojí?

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Nelly.

retinol je opravdu velmi účinný, také jsem měla sérum, ale není tak koncentrované jako to, které tu zmiňujete. Teď mám krém s obsahem retinolu. Skvěle funguje na vrásky, téměř všechny mi zmizely. Neměla jsem vrásky příliš hluboké, takže krém krásně zabral a nemusela jsem jít na injekce.

Zdroj: diskuze Retinol diskuze

Hodnocení denních krémů proti vráskám dle dTestu

  1. Lidl / Cien Day Cream Q10: dobře (63 %)
  2. Eucerin Hyaluron-filler: dobře (61 %)
  3. L´Oréal Revitalift: uspokojivě (56 %)
  4. Nivea Q10 Plus proti vráskám: uspokojivě (54 %)
  5. Vichy Liftactiv: uspokojivě (54 %)
  6. Garnier UltraLift: uspokojivě (52 %)
  7. Clarins Extra-Firming Day: uspokojivě (49 %)
  8. Nivea pure & natural: uspokojivě (49 %)
  9. Vichy Aqualia Thermal Legere: uspokojivě (49 %)
  10. Lancome Rénergie Multi-lift: uspokojivě (48 %)
  11. Olay Anti-Wrinkle: uspokojivě (48 %)
  12. Dermacol Botocell: uspokojivě (45 %)
  13. Weleda Granatové jablko: uspokojivě (45 %)
  14. Clinique Youth surge SPF 15: uspokojivě (43 %)
  15. RoC Retin-Ox Correxion: dostatečně (38 %)
  16. Yves Rocher Sérum Végétal3: dostatečně (38 %)

Zdroj: Nejlepší krémy proti vráskám

Poradna

V naší poradně s názvem STEM CELLS BOTU INTENSE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Sabina.

Zdravím, znáte někdo Stem Cells Botu Intense? dle popisu to je "sérum s kmenovými buňkami na hluboké mimické vrásky", četla jsem o tom samou chválu, ale známe to, máte s tím někdo zkušenosti? Vrásky mám opravdu hluboké a ráda bych se jich zbavila. Díky

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Z medicínského hlediska je možné hluboké mimické vrásky redukovat jen pomocí chirurgického liftingu nebo zabráněním mimiky v obličeji pomocí botulotoxinu. Ovšem botox aplikovaný zevně na pokožku nemá prakticky žádný účinek na mimické svalstvo a vrásky nevyhladí. Z osobní zkušenosti doporučuji z těch dvou zmíněných chirurgickou plastickou operaci obličeje, při které se mírně vypne pokožka a tím dojde ke zmírnění hloubky vrásek se zachováním schopnosti přirozeně se usmát. Kdežto u botoxu dojde k ochromení mimických svalů, které atrofují, čímž se prověšují a zabraňují přirozenému úsměvu, který při botoxu vypadá spíše jako šklebení. Úsměv a výraz v obličeji se změní po obou zákrocích, ale u botoxu je to více ošklivé a nápadnější.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Stem Cells Botu Intense

Recenze

Z recenzí vyplývá, že kosmetické produkty značky Cien ze supermarketu Lidl jsou opravdu dobré a naši pozornost si určitě zaslouží. Vždyť i v hodnocení dTestu byla kosmetika Cien hodnocena lépe než věhlasné značky. Cien Day Cream Q10 vyhrál v kategorii krémů proti vráskám a v testování dTestu porazil i takové značky, jako je Clarins, Lancome nebo Clinique.

Portfolio výrobce značky Cien má opravdu široký rádius od dekorativní kosmetiky po kondicionéry, šampóny, krémy, sprchové gely, tělová másla a další produkty. Nabídka je široká, a pokud se podíváte na internet, tak o pozitivní a objektivní recenze nouze skutečně není.

Zdroj: Krémy Cien

Diskuze

V diskuzi SÉRUM S HADÍM JEDEM se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Soňa.

Původně jsem k hadímu jedu v krémech byla hodně skeptická. Ale po hodně kladných recenzí na produkty s hadím jedem jsem se také rozhodla a vyzkoušela jsem. Objednala jsem si sérum www.agedefence.cz/pe… které obsahuje syn-ake a můžu říct, že jsem velmi mile překvapená. Dělá se mi o mnoho vrásek méně a přijde mi, že i vrásky co už mám jsou menší. Takže za mě produkty s hadím jedem asi opravdu fungují.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Vlaďka.

To jsou zase reklamní kecy. Že se nestydíte takhle kecat o něčem, čemu sama nevěříte! Chcete tady jen udat odkaz na svoji pochybnou nabídku a očekáváte, že vám na to někdo klikne. Fuj! Styďte se!

Zdroj: diskuze Sérum s hadím jedem

Krém s hadím jedem na vrásky

Krém s hadím jedem vyhlazuje vrásky a oddaluje vznik nových, redukuje výrazové linky a obnovuje elasticitu pleti. Neobsahuje minerální oleje, kvůli kterým by byla pleť mastná a neprodyšná. 4% hadí sérum zmenšuje struktury těch nejhlubších vrásek a výrazových linek. Efekt je posílen i působením dalších látek, jako je kyselina hyaluronová, retinol, koenzym Q 10, kolagen a elastin, které jsou v krému obsaženy. Vitamíny B a E chrání pleť před předčasným stárnutím pleti v důsledku nadměrného UVA a UVB záření.

Zdroj: Hadí jed v kosmetice

Kde koupit hadí sérum

Hadí sérum můžete koupit na internetu, nabídku s cenou můžete vidět zde: sérum s hadím jedem cena.

Zdroj: Sérum s hadím jedem

Diskuze

V diskuzi LIDL PLEŤOVÉ KRÉMY,,CIEN NATURE SENSITIVE KRÉM PRO CITLIVOU POKOŽKU S VÝTAŽKY Z MEDUŇKY A VILÍNU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Věra Vaňková.

Prosím,kde bych tento krém sehnala? U nás v Jičíně ho měli jako vzorek a velmi mi na moji problematickou pleť
vyhovoval,teď ho nemůžu sehnat,děkuji.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Libuše.

Zdravím také sháním krém cien sensitive s vilínem, je to prostě senzační krém,. sehnala jse ho někde?? Nevím jak to na tom amazonu objednává, je to německy. díky

Zdroj: diskuze Lidl pleťové krémy,,Cien nature Sensitive krém pro citlivou pokožku s výtažky z meduňky a vilínu

Lidl Cien / Bodycare Sport

Lidl Cien / Bodycare Sport patří mezi unisex antiperspiranty. Deklarovaná doba působení je 48 h. Obsah je 200 ml. Zabraňuje zápachu nedostatečně, pocení snižuje také nedostatečně a označení je taktéž nedostatečné. Dle dTestu dostal tento antiperspirant celkové hodnocení dostatečně (konkrétně 20 %).

Zdroj: Nejlepší antiperspiranty

Diskuze

V diskuzi VRASKY PRI SMICHU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Petra.

jak se usmeju mam strasne vrasky pod ocima ale nekteri tam maji takove pytle a ne vrasky cim to je ?

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Vrasky pri smichu

Vaječný bílek proti vráskám

Všimli jste si, že po vyklepnutí vajíčka zůstává na dnu skořápky hustý zbytek bílku? Naneste jej na partie kolem očí, kde je typická oblast tvorby vrásek známá jako vrásky kolem očí.

Ricínový olej na vrásky

Aplikujte čistý ricínový olej na řečiště vrásek (vrásky okolo očí anebo vrásky pod očima) anebo na vrásky na krku a na dekolt.

Zdroj: Přírodní receptury proti vráskám

Diskuze

V diskuzi VRÁSKY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jaruška.

Zkoušel někdo tu meduňku nebo klíčky na vrásky? funguje z toho něco? Díky

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel FP.

Já o klíčcích slyším poprvé, spíš mi nejvíc pomáhá sérum prověřené :) meduňka nevím

Zdroj: diskuze Vrásky

Vrásky pod očima

Křehká pokožka pod očima je náchylná ke tvorbě vrásek. Kůže pod očima ztrácí kolagen a elastin a rychle ochabuje. Neustálým svrašťováním pokožky při smíchu, mračení či mhouření se vytvářejí drobné linky v blízkosti očí. Jemnou pokožku kolem očí je třeba jak hydratovat, tak i posilovat. Důležitá je cílená noční péče s krémem, který obsahuje retinol.

Vrásky pod očima foto

Zde můžete vidět, jak vypadají vrásky pod očima.

Zdroj: Vrásky

Ovocný omlazující koktejl

Zkombinujte plnou dlaň jahod, dlaň hroznů, ½ hrušky, ½ jablka a 30 ml pomerančové šťávy – vše zamíchejte. Nejdříve aplikujte na pleť tenkou vrstvu medu a poté naneste ovocný mix. Nechejte působit 30 minut a umyjte. Na závěr použijte pH balanční tonikum. Je to výborný recept na vrásky na čele, na vrásky kolem úst, na vrásky nad horním rtem a na vrásky na krku. Vrásky okolo očí doporučujeme ošetřit maskou s antiaging efektem.

Zdroj: Přírodní domácí lifting vrásek

Kokosový olej na hluboké vrásky

Protivrásková péče z kokosového oleje – naneste kokosový olej na ty části obličeje, kde máte nejhlubší vrásky, a jemně vmasírujte každý večer před spaním.

Zdroj: Přírodní receptury proti vráskám

Způsob použití

Přípravek se používá vtíráním do vlasové pokožky, přičemž se stimulují vlasové kořínky. Zlepšuje se tak vyživování vlasové pokožky a podporuje její regenerace.

Sérum aplikujte denně, nejprve jemně masírujte pokožku hlavy, poté opláchněte vodou. Po umytí nevystavujte pokožku mrazu.

Dávkování: denně do míst řídnutí vlasů.

Zdroj: Biohar – vlasové sérum

Vrásky na čele

Vrásky na čele vznikají z více důvodů. Pokožka na čele se obnovuje méně často, a to pouze jednou za čtyři až šest týdnů. Důvodem může být i špatná péče o pleť. V těle neustále probíhají různé chemické reakce, které vyvolávají tvorbu vrásek. Pokud se vám vrásky udělaly, neděste se. I vrásky již vzniklé se dají odstranit, pokud tomu věnujete tu správnou péči a tou správnou kosmetikou. Pokud máte z vrásek strach a bojíte se, že se jich už nikdy nezbavíte, tak se nebojte. Stres totiž vrásky taky může přivolat. Výbornou obranou je například gymnastika tváře. Pitvořte se na sebe často a pravidelně v zrcadle. Nejen že si zlepšíte náladu, ale také si pomůžete od vrásek.

Vrásky na čele foto

Zde můžete vidět, jak vypadají vrásky na čele.

Zdroj: Vrásky

Hodnocení výrobků Cien pečující kosmetika

V tomto příspěvku naleznete stručnou charakteristiku některých výrobků z řady pečující kosmetiky a zkušenosti 5 respondentek. Respondentky byly ve věku 26, 36, 48, 55 a 70 let, z toho jedna respondentka s astmatem ve věku 70 let a citlivou pokožkou, jedna respondentka s atopickým ekzémem ve věku 26 let, jedna respondentka ve věku 55 let s velmi suchou pokožkou, respondentka ve věku 48 let se smíšenou pokožkou a respondentka ve věku 36 let s normální pokožkou. Recenze jsou z internetových diskuzí u nás i ze zahraničí (Anglie, Německo, Slovensko) a jsou rozděleny na pozitivní a negativní hodnocení jednotlivých produktů.

Zdroj: Krémy Cien


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Mgr. Jana Fábryová

Mgr. Marie Svobodová


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP