Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

DEPILACE VAGINY VIDEO

OBSAH

Jak vyrobit vagínu – video

Na tomto videu je možné vidět výrobu domácí vagíny.

Zdroj: Jak vyrobit doma vagínu

Diskuze

V diskuzi JAK SPRÁVNĚ LÍZAT VAGÍNU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Robert.

Tady je detailní video návod na to, jak správně lízat vagínu: www.xvideos.com/vide…
Jinak platí při lízání vagíny nechat klitoris až na konec a spíše nejdříve jazykem dráždit jen okolí poštěváčku. Dobré je přejíždět jazykem přes kundičku cikcak z prava do leva a postupně nahoru až skoro na klitoris. Když pak chcete u ženy dosáhnout orgasmu, tak se teprve pak začněte věnovat klitorisu. Který nejdříve dokola lízejte a pak si ho vemte do rtů a sajte ho.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Eva B..

Tak to je popsáno perfektně! Nezbývá než souhlasit. Já mám ještě ráda, když mi partner drží nohy hodně od sebe a chvilkama se jen dívá a lízne, pohladí, lízne, pocucá, líbá, saje,...a kamarád mi laská prsa a já jim můžu hladit a cucat penisy a lízat kouličky. To je perfektní!!!

Zdroj: diskuze Jak správně lízat vagínu

Vyšetření varlat video

Tady je video, na kterém je vidět jak správně provést samovyšetření varlat.

Zdroj: Jak správně oholit penis a varlata

Diskuze

V diskuzi IPL DOMÁCÍ DEPILACE DISKUZE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Kaja.

Ja nevim, resim ted prave pred prazdninama jestli depilaci nebo to preziju normalne s holici penou, docela se te depilace bojim, ze to bude hodne bolet...

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Ipl domácí depilace diskuze

Video s depilací třísel

Zde jsou video-návody, na kterých je vidět, jak provést depilaci třísel.

Zdroj: Depilace

Diskuze

V diskuzi DEPILACE VČELÍM VOSKEM se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Ivča.

Dobrý den, děkuji za tip. Přijde mi, že ten včelí vosk je ze všech metod depilace úplně nejpřirozenější. Ale netuším, jak bych to zvládla s tou bolestivostí. Můj práh bolesti není zrovna největší. Tak toho se trochu obávám. Říkám si, jestli bych neměla zkusit něco takového epilace-laserem.cz/c… ale zase cena včelího vosku je asi úplně někde jinde.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Paul.

Depilace cukrovou pastou je idealni zpusob jak se rychle a bezbolestne zbavit chloupku na celem tele. Vydrzi hladka 3-4 tydny a nezarusta. Depilovane telo je hygienickeca esteticke jak pro sportovani, navstevu wellness tak i intimni hratky.

Zdroj: diskuze Depilace včelím voskem

Video s depilací nohou

Zde několik videí, na kterých je vidět, jak provést depilaci nohou.

Zdroj: Depilace

Brazilská depilace

Brazilskou depilací se nazývá odstranění chloupků v intimní oblasti cukrovou pastou nebo voskem. Princip depilace pohlaví je tedy stejný. Chloupky kolem genitálií musí mít délku 5–8 mm a pak už nic nebrání jejich odstranění. V dnešní době je oblíbená kompletní depilace rozkroku, dříve se nechávala úzká čárka nad vagínou.

Zdroj: Depilace

Poradna

V naší poradně s názvem VYHŘEZLÁ PLOTINKA KRČNÍ PÁTEŘE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Pavel.

jak cvičit na vyhřezlá plotenka akrční pateř dekuji.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Posílám vám odkaz na video s cviky při vyhřezlé ploténce na krční páteři: youtu.be/0SLairHEutE
Video je v angličtině, ale cviky jsou velmi dobře vidět a pochopíte je i když anglicky nerozumíte.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Vyhřezlá plotinka krční páteře

Metody depilace

Depilace cukrovou pastou je jednou ze stále oblíbenějších metod depilace. Stává se postupně populárnější než depilace voskem, ale funguje na stejném principu. Jedná se o polotrvalou depilaci, což znamená, že na rozdíl od laserové depilace či depilace IPL nám chloupky za pár týdnů opět narostou. Tuto metodu lze použít na všechny partie těla. Zvláště často se s ní provádí depilace citlivých míst a intimních partií, tedy brazilská depilace. Tuto proceduru je možno podstoupit buď v kosmetickém studiu, nebo doma. Cukrovou pastu lze totiž sehnat jako hotový výrobek anebo si ji můžete připravit doma. Je to lepkavá hmota čistě na přírodní bázi, neboť jde pouze o směs cukru, vody a citrónu. Připravte si ji doma podle receptu na depilační cukrovou pastu!

Zdroj: Jak depilovat cukrovou pastou

Diskuze

V diskuzi LUPENKA A DEPILACE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Dana.

ahoj poradi nekdo depilaci nohou pri rozsahle lupence?dik za odpoved

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Jan Brendl.

Dobrý den.Na celém těle mám jediné místo,kde se mi vytvořila asi lupénka a zrovna na šourku.Svědí to jako svině a loupí se střední lupínky.Mažu to všemi možnými mastěmi a ty občas pomůžou a po té se to zase rozjede.Prosím někoho,kdo s tím má zkušenost,aby mi poradil.Moc děkuju.

Zdroj: diskuze Lupenka a depilace

Význam depilace

Chloupky na těle žen, ale v neposlední řadě i mužů, jsou dnes nežádoucím jevem. U žen je tomu tak, že pokud si dnes chloupky neodstraňují, bývají často terčem posměchu. V současné době si chloupky odstraňuje zhruba 80 % žen.

Zdroj: Depilace

Diskuze

V diskuzi VIDEO A NÁVOD NA LÉTO BEZ AKNÉ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Ilona.

Mám to vyzkoušené.Opravdu to pomáhá.Postupně se začnou všechny boláky hojit a nové už se nedělají.Je to vidět už po pár dnech a za týden,dva máte po problému.Budete mít krásnou čistou pleť.
Nám moc pomohla léčivá kosmetika Larens.Můžu doporučit a ráda poradím.Podívejte se na :

biokolagenlarens.nap…
video: www.youtube.com/watc…

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze VIDEO A NÁVOD NA LÉTO BEZ AKNÉ

Dostupnost včelího vosku

Včelí vosk si můžete opatřit například zde.

Zdroj: Depilace včelím voskem

Diskuze

V diskuzi MIKOZA VAGINY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Martin.

Dobrý den,prosím o pomoc a radu,přítelkyně má už 5měsíců bolesti vagíny výtoky,pálení,bolest břicha je to od té doby co jsme se poznaly,párkrát jsme se spolu pomilovaly a od té doby to má,myslí si že to může být mnou ale mě se nikdy nic takového nestalo a jí taky ne.Byla u svého doktora udělal jí vyšetření a odběry krev má v pořádku a na nic nepřišel a dál jí prášky které nepomáhají a řekl jí že to chce čas ale už to trvá moc dlouho.Už jsme s toho oba dva na prášky a nevíme si rady.Hrozně moc děkuji za každou radu???MARTIN.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Mikoza vaginy

Průběh depilace

Cukrová pasta se nejprve ohřeje ve vodní lázni na teplotu, která je srovnatelná s teplotou těla. Poté se pasta nanese na depilované místo proti směru růstu chloupků, aby se zajistilo, že pasta přilne dokonale na všechny chloupky. Následná depilace probíhá již šetrně po směru růstu chloupků, chloupky se tak nepřetrhnou, pokožka není mechanicky poškozena a samotná depilace není tak bolestivá. Depilace cukrovou pastou je velmi vhodná pro citlivé oblasti obličeje nebo intimní partie.

Zdroj: Jak depilovat cukrovou pastou

Poradna

V naší poradně s názvem CUKROVÁ PASTA NÁVOD se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Cempírek.

Cukrovou pastu můžete nejlépe použít na depilaci (odstranění) chloupků na nohou. Zde je návod, jak se cukrová pasta připravuje levně doma. Potřeba na to bude bílý cukr, čerstvě vymačkaná citronová šťáva a čistá voda.

9 odměrek bílého cukru,
2 odměrky vody,
2 odměrky citronové šťávy.

Vše dejte do hrnce, důkladně promíchejte a za stálého míchání zahřívejte, až se začnou tvořit bublinky, pak snižte teplotu plotýnky a nechte probublávat, ale stále míchejte! Toto provádějte až do chvíle, kdy tekutina začne mít světle zlatou barvu. Pak to nechte vychladnout. Při vaření je důležité nezahřívat to moc dlouho, aby to nezhnědlo, protože pak se z toho udělá karamel a ten vám akorát tak zalepí hrnec, ale depilaci s tím pak už neuděláte.

Tolik tedy k přípravě cukrové pasty. Nyní se podíváme, jak ji použít k depilaci a odstranit tak chloupky na nohou. Pokožku, kterou budete chtít depilovat, tak odmastěte mýdlem a poté ji důkladně osušte. To je velmi důležité, protože zbylá voda na kůži by nám naši pastu zředila a vše by šlo mnohem hůř. Vhodné je po osušení použít dětský pudr nebo kukuřičný, či bramborový škrob, které ideálně navážou zbytkovou vodu i případný pot z povrchu pokožky. Nyní si dejte do plastové nádoby připravenou cukrovou pastu a nechte ji zahřát v mikrovlnné troubé nebo ve vodní lázni na teplotu 40 až 45 *C. Hmota musí být při této teplotě vláčná. Ani ne moc tekutá a ani ne moc tuhá. Když je hmota moc tekutá, chvilku počkejte, vychladnutím zhoustne. Je-li moc tuhá, tak se nebude chtít přichytit ke kůži, pak stačí dát kapku vody a znovu propracovat a nanést na pokožku nebo více zahřát. Když je naopak moc tekutá, tak zase nejde dobře sundat z pokožky. V tomto případě vezměte kus nepropracované hmoty a pomocí ní řídkou pastu z nohy odstraníte.

Cukrová pasta dokáže odstranit skoro všechny chloupky. Jen ty jemné chloupky, co nejsou ani vidět, to někde nechá, ale na pohled je to v podstatě dokonalé. Bolest žádná, pupínky nikde, jen v tříslech to trochu bolí, ale je to snesitelné. Chvilku bude pokožka červená, ale po chvilce se to zklidní. Po depilaci by nemělo nic svědit a neměly by se tvořit ani žádné dlouhodobé červené pupínky. Velká výhoda je, že se to trhá po směru růstu chloupků, takže se tím zamezí následné zarůstání chloupků pod kůži a hlavně to bere chloupky i s kořínkem, takže nohy budete mít pak krásně hladké na dlouhou dobu.

Zdraví Cempírek!

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel JANA ŠAMŠONOVÁ.

Dnes jsem uvařila cukrovou pastu.Sice jsem ji třikrát dovářela,než měla správnou hustotu,ale povedlo se.Depilace s ní jde super.Díky za návod.Ušetří to spoustu peněz.

Zdroj: diskuze Cukrová pasta návod

Depilace laserem

Depilace laserem patří k těm nejvhodnějším metodám, pokud se chloupků chcete zbavit natrvalo. Je to nejúčinnější metoda, ale její velkou nevýhodou je finanční náročnost. Touto metodou se vám chloupky neodstraní napoprvé, proto je nutné podstoupit několik zákroků, aby bylo odstranění trvalé. A tím pádem je to drahé. Laser zničí kořínek chloupku dle intenzity pigmentu. Proto je tato metoda vhodná především pro ty, kdo mají tmavé chloupky.

Zdroj: Depilace

Diskuze

V diskuzi JAK SPRÁVNĚ LÍZAT VAGÍNU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jaroslav.

Znáte tady někdo osvědčený způsob na to, jak provést orální sex ženě? Jakou máte rádi přípravu a techniku lízání vagíny? ;-)

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Robert.

Tady je detailní video návod na to, jak správně lízat vagínu: www.xvideos.com/vide…
Jinak platí při lízání vagíny nechat klitoris až na konec a spíše nejdříve jazykem dráždit jen okolí poštěváčku. Dobré je přejíždět jazykem přes kundičku cikcak z prava do leva a postupně nahoru až skoro na klitoris. Když pak chcete u ženy dosáhnout orgasmu, tak se teprve pak začněte věnovat klitorisu. Který nejdříve dokola lízejte a pak si ho vemte do rtů a sajte ho.

Zdroj: diskuze Jak správně lízat vagínu

Cena teplého vosku

Depilace voskem není nijak cenové náročná. Všechny varianty se pohybují kolem 200 Kč. Běžné depilační pásky na doma stojí do 200 Kč a jsou k dostání v každé drogerii. Tyto pásky nejsou ale vždy stoprocentně účinné a mnohdy neodstraní všechny silné chlupy. Za podobnou cenu seženete i 1 kg horkého vosku k rozehřátí či krabičku 400 ml depilačního vosku. V profesionálním studiu se vosková depilace nabízí za 100–300 Kč podle oblasti. Depilace celých intimních partií a genitálií ovšem vyjde až na 600 Kč.

Zdroj: Jak vyrobit teplý vosk

Epilace voskem

Epilaci voskem můžeme podstoupit v různých salónech, ale i doma. Vosky se používají teplé či studené. Pokožka po jejich použití zůstává hladká a vydrží tak zhruba šest týdnů. Pokud budete tento druh depilace provádět pravidelně, chloupky zeslábnou, zřídnou a porostou pomaleji. Nahřáté proužky s voskem přiložíme na místo, necháme malinko zchladnout a poté trhneme. Toto opakujeme několikrát za sebou.

Zdroj: Depilace

Epilace depilace rozdíl

Epilace

Epilace je úplné odstranění chloupků i s kořínkem. Je to ale docela bolestivá metoda, kterou nevydrží každý. K tomu účelu se prodávají epilační strojky, které nejsou zrovna laciné, ale na druhou stranu jste odměněny krásně hladkou pokožkou minimálně na měsíc i na měsíc a půl. Záleží na tom, jak rychle komu chloupky rostou. Další možností je použití teplých či studených vosků. Velkou výhodou pravidelné epilace je, že chloupky jsou jemnější, rostou pomaleji a postupně řídnou. Epilace není vhodná k použití na celém těle. Intimní partie vydrží jen silné povahy.

Depilace

Depilace je vlastně rychlá forma odstranění chloupků všude tam, kde je prostě nechceme mít. Je vhodná k použití na celém těle. Nevýhodou je jen to, že ji musíme častěji opakovat, což je však pro mnoho žen faktor zásadní. Depilací, vlastně holením, dochází k odstranění chloupků jen z povrchu kůže, tedy jen toho, co je vidět. Můžeme se při tom poranit, říznout. Tomuto se říká depilace fyzická. Pak je ještě depilace kosmetická, a to je odstranění chloupků pomocí chemických přípravků, které působí na celou strukturu chloupku, který vypadne bezbolestně. Nejvíce se používají krémy, gely a pěny. Po jejich použití máte krásně hladkou pokožku delší dobu, zhruba 10 až 14 dní, než po klasickém holení. Mnoho žen této metodě dává přednost.

Zdroj: Depilace

Výhody depilace IPL

  • Některé přístroje dle výrobců fungují i na světlé a šedivé chloupky.
  • Ošetření je rychlejší než u laseru.
  • IPL je o něco levnější než laser.
  • Co se týče účinnosti, tak zastánci této metody propagují stejné účinky jako při depilaci laserem a předhánějí se v představování stále novějších a revolučnějších přístrojů IPL.

Zdroj: Metoda IPL na depilaci

Jak oholit pánské přirození video

Tady je několik různých video návodů na holení pánského přirození.

Zdroj: Jak správně oholit penis a varlata

Depilační spirála

Depilační spirála je vlastně pružina, která se používá především k odstranění chloupků na obličeji. Vhodná je na spodní a horní ret, bradu a strany obličeje. Používat jí můžete klidně denně. Vytrhává chloupky i s kořínkem a zbaví vás i těch nejjemnějších chloupků. Není vhodná pro použití v ostatních partiích těla ani na obočí.

Zdroj: Depilace


Autoři obsahu

Gabriela Štummerová

Bc. Jakub Vinš

Mgr. Světluše Vinšová


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP