Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

DETOX S JAVOROVÝM SIRUPEM

OBSAH

Co jsou to detoxikační náplasti Detox Pharma?

Detoxikační náplasti Detox Pharma účinně aktivují reflexní body na chodidle a tím zaručují maximálně účinnou detoxikaci. Ve většině běžných detoxikačních náplastí je použit turmalín nízké kvality (průměr zrn je cca 0,02 mm) a jeho účinek není zdaleka tak intenzivní, jako turmalín v detoxikačních náplastech Detox Pharma.

Zdroj: Detoxikační náplasti Detox Pharma

Diskuze

V diskuzi PAMPELIŠKOVÝ KOŘEN PROTI RAKOVINĚ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Pavla Benešová.

Dobrý večer,ráda bych se zeptala jestli se dá kořen pampelišky kombinovat i s jinými bylinkami jako např soda s javorovým sirupem a nebo aloe vera jedna se o rakovinu tlustého střeva.děkuji za pomoc a moc věřím v dobré učinky Benešová

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Pampeliškový kořen proti rakovině

Detox pharma – foto

Zde jsou fotografie zobrazující zmiňované detoxikační náplasti Detox Pharma.

Zdroj: Detoxikační náplasti Detox Pharma

Poradna

V naší poradně s názvem VANILKOVÝ LUSK se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Dana Zmeškalová.

Dobrý den,nedávno jsem se dozvěděla něco o složení vanilkových cůkrů,koupila jsem si tedy vanilkový lusk,protože peču občas a jsem slabá cukrovkářka,sladím medem,javorovým sirupem,někdy třtinovým cukrem,chtěla jsem se zeptat,jestli mohu vanilkový lusk vložit do javorového sirupu,tím ho ucovat a získat vanilkovou příchut ?,děkuji za odpověd. Zmeškalová

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Cukr je obecně dobrý konzervant, takže i javorový sirup bude dobrý na uchování vanilky. Éterické silice z vanilky můžete přenést do javorového sirupu za pomoci zvýšené teploty kolem 60°C na dvě hodky. Je dobré vanilkový lusk před zahříváním co nejvíce rozmnělnit.

Zdroj: diskuze Vanilkový lusk

Detoxikační náplasti Detox Pharma

Detoxikační náplasti DETOX PHARMA představují nejnovější 100% přírodní detoxikační terapii, která pomáhá předcházet hromadění toxinů v těle a tím podstatně snižuje pravděpodobnost onemocnění, posiluje imunitu a zvyšuje fyzickou i duševní energii. Detoxikační náplasti DETOX PHARMA mají platný evropský CE certifikát. Detoxikační náplasti DETOX PHARMA se aplikují na 6–8 hodin po dobu spánku, vždy na obě chodidla.

Zdroj: Detoxikační náplasti

Diskuze

V diskuzi RAKOVINA JATER se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Leoš.

Zdravím všechny, mám metastáze na játrech, byl jsem na chemo, tam jsem jim zkolabovat a další chemo nenastoupil. Snažím se léčit alternativní medicínou, různé doplňky stravy, curcuma, hylandia, graviola a jiné.Také beru meruňková jádra, sodu s javorovým sirupem a používám dýchcí přístroj na lepší okysličování krve. Začal jsem asi měsíc jíst jen zeleninu a ovoce, vyřadil jsem mléčné výrobky, maso, smažené věci a veškeré sladké věci. Ráno na lačno vypiji červenou řepu, po půl hod. si dám lžičku ostropestřecové pasty a za další půlhodinu posnídám třeba kaši s vloček s ovocem. Zatím nemám žádné výsledky, snad po čase. Pokud by měl někdo návrh co můžu pro sebe udělat víc, prosím poraďte! Nejlépe, kdo měl stejný problém a podařilo se mu jej vyřešit, nebo měl nějaký úspěch, třeba i částečný! Moc děkuji za radu a pomoc! L.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Rakovina jater

Detox Pharma vedlejší účinky

Náplasti DETOX PHARMA nejsou léčivým přípravkem. Tento produkt není určen ke stanovení diagnózy, léčbě nebo k prevenci jakéhokoliv onemocnění. V případě zdravotních potíží je třeba se obrátit na lékaře.

Zdroj: Detoxikační náplasti

Diskuze

V diskuzi JEDLÁ SODA A JEJÍ ÚČINKY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Mirka.

Ahojky pane Vlasak, poslala jsem vam email a moc vas prosim o odpoved, DEKUJI! Mejte se moc krasne!

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Jaroslav.

Dobry den zacal jsem lecit nador varlete uzivam trikrat dene jedlou sodu z javorovim sirupem .A zacali mne bolet zada v oblasti ledvin az do brychs na bocich muze to myt pricina ta soda ze sirupem?.Dekuji Jaroslav

Zdroj: diskuze Jedlá soda a její účinky

Jak dělá lívance Zdeněk Pohlreich

Ingredience: 8 g droždí, 185 g mléka, 140 g hladké mouky, 2 vejce, špetka soli, 12 plátků anglické slaniny, javorový sirup, moučkový cukr na posypání, olej.

Postup: Na lívancové těsto potřebujeme nejdříve ohřát mléko, ve kterém pak rozmícháme droždí. Přisypeme mouku a vše promícháme. Nakonec do těsta vmícháme vejce a špetku soli. Těsto necháme alespoň půl hodinky kynout pod utěrkou. Na pánvi s kapkou oleje upečeme lívance dozlatova. Do pánve poté položíme i plátky slaniny a opečeme je dokřupava. Lívance servírujeme tak, že je naskládáme na sebe, přičemž je proložíme křupavou slaninou. Na závěr lívance pořádně zalijeme javorovým sirupem a zasněžíme moučkovým cukrem.

Zdroj: Lívanečky

Diskuze

V diskuzi 28DNI DETOX se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Simona.

Čím nahradit červenou řepu?

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze 28dni detox

Použití náplastí Detox Pharma

Tyto náplasti by se měly aplikovat po dobu 6 až 8 hodin, tedy po dobu spánku. Aplikují se vždy na obě chodidla. Postup aplikace náplasti:

  • Z náplasti sejměte ochrannou vrstvu.
  • Náplast uchopte za okraje.
  • Náplast přilepte na střed chodidla.
  • Po 8 hodinách náplast sejměte a důkladně omyjte chodidla.

Zdroj: Detoxikační náplasti Detox Pharma

Diskuze

V diskuzi OČISTA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Lenci.

Na doporučení jsem si koupila paratizex, prý je také účinný na celkový detox.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Očista

Vhodné a nevhodné potraviny pro zdravou slezinu

Vhodné potraviny

  • jáhly (proso) – při oslabení sleziny je tato obilovina velmi doporučována, je však potřeba ji správně připravit, jinak by byla těžko stravitelná;
  • pohanka, rýže, oves, brambory;
  • podušené nebo pečené ovoce (nejlépe jablka, meruňky, třešně, broskve, hrušky, švestky, maliny, jahody, hrozny), dobré jsou i průmyslové mošty (projdou pasterizací, což je krátké zahřátí na 78 stupňů, vydrží déle a mají zachovaný obsah živin) – nejlepší sladidlo a zdroj energie, spolu s javorovým sirupem;
  • vařená nebo dušená zelenina – dýně, celer, mrkev, řepa, květák, špenát, cukety, kořenová zelenina, zelený salát, cibule, česnek;
  • luštěniny, fazole, hrách.

Nevhodné potraviny

  • rafinované cukry a tučné potraviny;
  • syrové ovoce a zelenina;
  • mléčné výrobky (okyselují a zatěžují lymfatický systém);
  • potraviny obsahující lepek (zamezují vstřebávání vitamínů ve střevech);
  • pšenice;
  • droždí;
  • pivo;
  • káva;
  • studené nápoje;
  • šťáva z rajčat a citrusů – okyselují organismus.

Zdroj: Jak na zdravou slezinu

Diskuze

V diskuzi DETOXIKAČNÍ NÁPLASTI DETOX PHARMA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Vlad.

Vypadá to, že Vás tu berou vážně..

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Libuše.

Odpovědi jsem se nedočkala, byť jsem požádala o radu více adres. Reakce na náplasti mě tak vyděsila, že jsem je už vícekrát nepoužila......

Zdroj: diskuze Detoxikační náplasti detox pharma

7denní detoxikační plán

Sedmidenní detox je skvělý krok, abyste udělali něco dobrého pro své tělo i mysl. S tímto detoxikačním plánem je velmi snadné pokrýt celý týden.

Po skončení detoxu je vhodné tělo postupně navykat na běžnou stravu. Začněte pomalu s malým množstvím a upřednostněte potraviny, které skutečně potřebujete.

Nejlepší doba pro opakování 7denní detoxikační kůry je každé dva až tři měsíce. Ulevíte tím tělu i mysli a budete se cítit fit. Díky opakování získáte více energie a lepší náladu. Pokud budete pravidelně opakovat tento týdenní detox, tak se vám může podařit změnit své špatné stravovací návyky.

Zdroj: Plán sedmidenní detoxikace

Diskuze

V diskuzi DETOXIKAČNÍ NÁPLASTI DETOX PHARMA DISKUSE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Stistko.

a vratili?

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Danule.

byla to moje první a jediná objednávka , upotřebila jsem pouhé tři balení , peníze mi ovšem nevrátili, pozor na sliby !!!!!!!!!!!

Zdroj: diskuze Detoxikační náplasti detox pharma diskuse

Výhody detoxikačních náplastí

  • zvýšíte fyzickou energii
  • posílíte imunitní systém
  • snížíte tělesnou únavu
  • urychlíte metabolismus (důležité při redukci hmotnosti!)
  • zlepšíte cirkulaci krve
  • zlepšíte kvalitu spánku
  • zmírníte otoky
  • odstraníte nepříjemný zápach nohou
  • uvolníte svalstvo
  • zpomalíte zdravotní problémy přicházející se stárnutím

Zdroj: Detoxikační náplasti Detox Pharma

Diskuze

V diskuzi DETOXIKAČNÍ PROGRAM OBNOVUJÍCÍ ZDRAVÍ NEERA DETOX se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Henryho.

Dietu vyvinul před více než 50 lety zkušený havajský naturopat Stanley Burroughs.

Od té doby se stala velmi populární v mnoha zemích světa



Neera je speciální palmový a javorový sirup, vyvinutý pro detoxikační a posilující kúru, která stimuluje pročišťovací proces našeho těla a zároveň uspokojuje náš pocit hladu nahrazením pevné potravy čistým, přírodním a výživným nápojem.

Proč se potřebujeme pročistit....



Lidské tělo má zázračnou schopnost vyléčit a očistit samo sebe.
Bohužel, v dnešním světě je většina toho, co konzumujeme, pro tělo zbytečné, ne-li přímo škodlivé – nasycené tuky, nadmíra bílkovin, různé konzervační látky a chemické přísady.
Řada chemikálií a toxinů se také nachází přímo v našem přirozeném prostředí, odkud se do našeho těla dostávají dýcháním, pokožkou či zažívacím ústrojím.
Tento toxický náklad může ohrozit naše zdraví.
Přírodní kúra neera® účinně pomáhá tělu zbavit se těchro toxických látek.
Vedlejším, ale vítaným účinkem NEERA kůry je přirozeně snížení nadváhy.
NEERA Detox kúra je prověřený léčebný program, který obnovuje tělu jeho optimální zdraví.
Obsahuje pouze přírodní složky, žádné umělé přídavky, barviva ani konzervanty.
NEERA Detox kúra je naprosto bezpečná, pokud se provádí podle návodu.


www.zdravickoboskovi…

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Detoxikační program obnovující zdraví NEERA DETOX

Detoxikace organismu po kortikoidech

Prednison opustí tělo asi za den, ale účinky steroidů trvají několik dní. Osoba by nikdy neměla absolvovat detox po vysazení Prednisonu, pokud nesdělí přerušení léčby svému lékaři.

Zapomenutá dávka Prednisonu na jeden nebo dva dny nevyvolá abstinenční příznaky, ale pokud člověk čeká déle, může způsobit rozvoj abstinenčních příznaků.

Detox doma

V nemocnici je vysazení Prednisonu pečlivě sledováno a pacienti by neměli pociťovat žádné abstinenční příznaky. Pokud však člověk ukončuje léčbu doma, měl by se ujistit, že pečlivě dodržuje pokyny na předpisu od lékaře. Ukončení léčby lékař navrhne tak, aby se zabránilo jakýmkoli abstinenčním příznakům, takže by ho pacienti měli pečlivě dodržovat. Pokud osoba postupuje podle předpisu a přesto zažívá abstinenční příznaky, měla by zavolat svému lékaři, aby provedl úpravu.

Zdroj: Kortikoidy a detoxikace organismu

Diskuze

V diskuzi DETOXIKAČNÍ NÁPLASTI DETOX PHARMA DISKUSE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Danule.

Bohužel mám stejnou zkušenost, vyrážku mám na hrudi i krku, šíleně to svědí. Uvádím tedy negativní hodnocení !
Chystám se produkt vrátit , doufám , že splní , co slibují a peníze mi vrátí.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Stistko.

a vratili? bez problemu?

Zdroj: diskuze Detoxikační náplasti detox pharma diskuse

Bobkový list v těhotenství

Při použití léčebné kúry by si měly dát těhotné a kojící ženy pozor. Větší množství odvaru způsobuje krvácení. Stejně jako u jiných bylin během těhotenství je důležité zvážit výhody proti rizikům. Před použitím bobkového listu během těhotenství je důležitá konzultace s lékařem. Není ani dostatek poznatků o bezpečnosti používání bobkového listu během kojení. Pokud chce mít kojící matka stoprocentní jistotu, nedoporučuje se používání bobkového listu.

Zdroj: Bobkový list na detox

Bobkový list a cukrovka

Čaj z listů využijí diabetici, protože snižuje hladinu cukru v krvi. Také při cukrovce můžete bobkový list pravidelně přidávat do jídla. Bobkový list přispívá nejen k regulaci hladiny glukózy, ale současně pomáhá snižovat hladinu cholesterolu a triglyceridů, čímž zlepšuje fungování srdce a jater (orgán, odpovědný za štěpení glukózy). Užívání 1 až 2 gramů bobkových lístků denně po dobu alespoň jednoho měsíce vede ke snížení hladiny glukózy v krvi o 21–26 %.

Cena bobkového listu.

Zdroj: Bobkový list na detox

Domácí recepty

První recept

Složení:

  • 1 šálek žitných vloček
  • ½ šálku drceného ovsa
  • ½ šálku pšeničných otrub
  • ½ šálku sušených třešní, višní, rybízu
  • ½ šálku lískových oříšků
  • ¼ šálku dýňových semínek
  • ½ lžičky lněných semínek
  • ¼ lžičky skořice
  • jogurt, kefír nebo med

Příprava:

  • Předehřejte troubu na 180 stupňů. Opražte lískové ořechy po dobu 5 až 7 minut. Ořechy vyjměte z trouby a nechte je vychladnout. Pomocí utěrky třete ořechy, dokud nedojde k uvolnění slupek. Lískové ořechy nahrubo nasekejte.
  • Na pánev rozprostřete žitné a ovesné vločky. Pečte je po dobu 12 až 15 minut za stálého míchání, aby nedošlo k jejich spálení.
  • Opečené a nasekané lískové ořechy, semena a zrna vložte do velké mísy, přidejte pšeničné otruby a sušené třeště, dobře promíchejte. Müsli směs lze podávat s jogurtem nebo kefírem, může být pokapána medem. Zbytek müsli skladujte ve vzduchotěsných obalech.

Druhý recept

Doba přípravy je asi 5 minut.

Složení:

  • 2 šálky drceného ovsa
  • ½ šálku žitných vloček
  • ¾ šálku rozinek
  • ½ šálku sušených bobulí, například borůvky nebo brusinky
  • ½ šálku sušených datlí
  • ½ šálku mandlí (musí být na kousky)
  • ⅓ šálku syrových nesolených slunečnicových semínek
  • ¼ šálku opékaných pšeničných klíčků
  • 3 lžičky lněných semínek

Příprava:

  • Smíchejte všechny ingredience do střední nebo velké mísy. Müsli pak můžete podávat pokaždé jiným způsobem, část müsli může být s jogurtem nebo mlékem, další pak například s čerstvým ovocem, medem, nektarem nebo javorovým sirupem. Připravené müsli by mělo být uzavřeno ve vzduchotěsné nádobě, ve které vydrží po dobu 2 měsíců.

Třetí recept

Složení:

  • 5 šálků ovesných vloček
  • 2 lžičky mleté skořice
  • ½ šálku celých lískových oříšků
  • ¼ šálku nakrájených mandlí
  • ½ šálku opečených pšeničných klíčků
  • ½ šálku sušených meruněk (míní se tím plátky)
  • ½ šálku sušených brusinek
  • ½ šálku rozinek
  • ½ šálku sušených plátků jablek

Příprava:

  • Rozehřejte troubu na 190 stupňů. Smíchejte ovesné vločky se skořicí, rozložte na plech a pečte po dobu 15 minut.
  • Z opečených lískových ořechů odstraňte slupku a následně je nakrájejte na hrubo. Poté dejte péct na 4 minuty mandle.
  • Smíchejte oves, pšeničné klíčky a sušené ovoce. Tuto směs skladujte ve vzduchotěsné nádobě, müsli tak vydrží několik týdnů. Takové müsli stačí už jen zalít teplým nebo studeným mlékem.

Zdroj: Recepty na domácí müsli

Jak začít detox

Očistu organismu začněte tím, že vyloučíte z jídelníčku alkohol, kávu, cigarety, rafinované cukry a nasycené tuky, z nichž všechny fungují jako toxiny v těle a jsou překážkou léčebného procesu. Také minimalizujte používání chemických čisticích prostředků pro domácnost a produkty osobní péče o zdraví (čisticích prostředků, šampony, deodoranty a zubní pasty) a náhradní alternativy přírodní potravy.

Zkuste se vyvarovat stresu, který spouští ve vašem těle stresové hormony. I když někdy tyto hormony mohou být prospěšné, převážně „adrenalin“, ve velkém množství vytvářejí toxiny, které zpomalují funkci detoxikačních enzymů v játrech. Jóga a meditace jsou jednoduchým a účinným pomocníkem, který vám pomůže zbavit se stresu a přispívá k obnově fyzické a psychické rovnováhy.

Zdroj: 7 kroků k očištění těla

Čaje na detoxikaci

Čisticí detoxikační bylinkové čaje jsou vhodné pro ty, kteří mají následující problémy: páchnoucí dech, bolesti za očima, nadváhu, podváhu, bolesti zad, časté bolesti hlavy, bolestivou menstruaci a podobně. Stejně tak jako si čistíme zuby, měli bychom dbát i o svoje tělo. Dopřejte si tedy očistu alespoň jedenkrát do roka. Kúra by měla trvat 10–12 dnů. Detoxikace organismu přispívá k jeho mládnutí.

Čaj k detoxikaci se připraví jako výluh. Do 750 ml studené vody dáme večer tři polévkové lžíce směsi bylin, ráno výluh scedíme, necháme přejít varem, šálek vypijeme na lačno a zbytek v průběhu dne. Kúra by měla trvat 10–12 dnů. V průběhu kúry je potřeba dbát na pravidelné vyprazdňování. Během kúry se doporučuje užívat i bylinkový čaj na zácpu nebo chronickou zácpu, abychom zároveň vyčistili střeva.

Zde můžete vidět čaje na detoxikaci organismu.

Zdroj: Jarní detox

Lívance versus palačinky

Lívanec je kynutý moučník, který se připravuje smažením těsta vytvořeného z mouky, mléka, jogurtu, droždí, prášku do pečiva a vajec (případně i jiných přísad) a který je populární zejména v českých zemích. Klasický lívanec má podobu silnější menší placky. Lívance se obvykle servírují potřené borůvkami či jahodami nebo s tvarohem ochuceným nejčastěji nasladko. Receptů existuje celá řada, v obchodech najdeme dokonce i lívance v prášku. Vedle sladkých lívanců se dělají také menší nesladké lívanečky jako příloha k jiným jídlům. Ke smažení se používají pánve či přímo lívanečníky různých velikostí. Z osmažených zbytků nenamazaných lívanců a vajec se dělávaly takzvané vaječníky.

Palačinka je nekynutý moučník (a též postní jídlo) připravovaný z tekutého těsta, jehož základem jsou mouka, mléko a vejce. K těmto ingrediencím pak může být přidána sůl, cukr nebo jiná ochucovadla. Palačinka vypadá jako velmi tenká placka, jež se peče na pánvi nebo na rozpálené desce (kameni). Představuje-li postní jídlo, nepodává se s masem. V České republice se palačinka připravuje nejčastěji z pšeničné mouky, kravského mléka a slepičích vajec. Ve Francii a románských jazycích se palačinka nazývá crêpe. Ve východní Evropě se palačinky označují jako bliny.Typickou náplní palačinek je ovoce (ať už čerstvé, nebo ve formě kompotu), marmelády, sladké pomazánky nebo tekuté čokolády. Zvenku (někdy i zevnitř) se palačinka zdobí šlehačkou, jogurtem, tvarohem, čokoládovou polevou, případně kombinací těchto pochutin. Palačinku lze podávat také naslano, v takovém případě bývá plněna špenátem, masem, sýrem a podobně. Samotné plnění se někdy (zejména v restauracích) provádí v kuchyni před servírováním, v domácích podmínkách se však častěji podává samotná palačinka, kterou si pak strávníci ochutí sami: různé náplně a ochucovadla se umístí na stůl a jedlíci si tak mohou vytvořit náplň přesně podle své chuti.

Na klasickou palačinku potřebujete: 500 ml mléka, 3 hrníčky hladké mouky, 3 vejce, špetku soli, olej na smažení (pokud nemáte nepřipalující se nádobí).

Postup: V misce rozšleháme vejce s mlékem a solí a za stálého šlehání poté postupně přisypáváme mouku. Na pánvi zahřejeme trochu oleje a připravené těsto na něm smažíme. Palačinku po chvíli otočíme, aby se opekla z obou stran. Nakonec ji naplníme dle chuti marmeládou, čokoládou, kakaem, sladkým tvarohem, zmrzlinou, ovocem nebo povidly a případně ozdobíme čokoládou, šlehačkou nebo třeba smetanou.

Rozdíl mezi palačinkou a lívancem spočívá v tom, že těsto na lívance většinou obsahuje droždí, jedná se tedy o těsto kynuté (kypřené). Lívanečky bývají silnější a mívají menší průměr. Lívance (takzvané pancakes) polévané javorovým sirupem patří mezi typická jídla v USA.

Zdroj: Lívanečky


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Bc. Jakub Vinš

Mgr. Marie Svobodová


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP