Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

DIOHES PLUS DISKUZE

OBSAH

Diohes micro

Diohes micro obsahuje kombinaci 2 složek: vysoce mikronizovaný Diosmin a vysoce mikronizovaný Hesperidin v množství 450 mg Diosminu a 50 mg Hesperidinu. Jaký je vliv mikronizace - velikostí částic Diosminu a Hesperidinu na jejich účinek? K optimálnímu účinku Diosminu a Hesperidinu – jejich vstřebávání do organismu, musí být co nejvíce jejich částic menších než 2 mikrony, čehož se dosahuje právě zmíněnou mikronizací. Přípravek Diohes micro obsahuje průměrnou velikost částic 1,53 mikronů a 80 % částic je menších než 2,7 mikronů. Diohes micro je potravní doplněk a je volně prodejný v lékárně. Diohes micro byl uvedený na trh jako doplněk stravy. Nemá schválené léčivé účinky a nejedná se o lék. Cena přípravku Diohes je vidět tady: Diohes micro cena.

Zdroj: Doplňky stravy obsahující Diosmin a Hesperidin

Poradna

V naší poradně s názvem VLIV ALKOHOLU NA TĚLO se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jana.

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, co může znamenat opakovaná silná bolest nohy, spíš lýtko a kotník, velmi často po požití velkého množství alkoholu? Mohou to být ledviny? Jedná se o 45 letého muže, který má s alkoholem problém....
S pozdravem a díky Jana

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Kdyby to bylo od ledvin, tak bude bolest lýtka doprovázena ještě otoky DK. Pokud otoky nejsou, tak to může být cévní onemocnění, například varixy. Doporučuji omezit pití alkoholu a na bolest nohou zkusit lék Mobivenal micro nebo Diohes a masáže koňskou mastí. Určitě by bylo vhodné provést celkové vyšetření na magnetické rezonanci popřípadě CT, aby se rychle našla příčina bolesti a mohla se včas léčit. Takže neodkládat návštěvu lékaře.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Vliv alkoholu na tělo


Autor obsahu

Mgr. Marie Svobodová


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP