Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

DOMA

OBSAH

Jak na celulitidu na zadku

Také toužíte po pěkném zadečku a nechcete se s celulitidou smířit? Pak jste na dobré cestě, ale nic není zadarmo. Celulitida nezmizí přes noc, léčba spočívá v pravidelné a dlouhodobé péči.

Zdroj: Celulitida – masáž na doma

Diskuze

V diskuzi IVERMEKTIN ZA 3 DNY DOMA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Petr.

Ivermektin rychle a za rozumné peníze (cca 500 kč) koupíte například zde: mumbaiph.com/, vyzkoušeno, do 3 dnů doma v ČR :-) Jen je potřeba platit v Bitcoinech.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Ivermektin za 3 dny doma

Jak vyrobit vagínu – video

Na tomto videu je možné vidět výrobu domácí vagíny.

Zdroj: Jak vyrobit doma vagínu

Poradna

V naší poradně s názvem TROMBÓZA DOLNÍCH KONČETIN se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Pavla.

Chtěla bych se optat jak je dlouho člověk s trombózou žilní doma kdy se můžu vrátit do práce jsem tet měsíc doma beru prášky na ředění krve blbě semi stoupá na nohu

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Trombóza je vážné onemocnění a délka léčby je u každého člověka individuální. Nejpřesnější odpověď můžete získat od svého ošetřujícího lékaře, který zná váš zdravotní stav. Zavolejte mu a nebo se ho zeptejte při příští kontrole.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Trombóza dolních končetin

Jak léčit svrab doma

Léčba svrabu doma bez jakékoliv lékařské pomoci je neúčinná, a navíc toto onemocnění spadá do kategorie pohlavně přenosných nemocí a podléhá hlášení. Existuje množství babských rad, které ovšem nefungují a slouží pouze jako podpůrná léčba. Pokud máte podezření na svrab, navštivte raději lékaře, který nasadí vhodnou léčbu a od svrabu vám pomůže.

Zdroj: Léčba bez receptu

Diskuze

V diskuzi JAK VYPADÁ KOUSNUTÍ OD BLECHY FOTO se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jana.

Máme doma kocourka, někdy doma spí. Připadá mi, že přinesl blechu. Nevím od čeho jíhého bych byla ráno poštípaná. A to jsem si myslela, jak nejsou kočky čistotné.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Jak vypadá kousnutí od blechy foto

Jak se chloroform vyrábí

Na výrobu chloroformu se dá použít aceton a chlorový prášek do bazénů. Při mísení je třeba chlorové vápno chladit v misce s ledovou tříští a jen pomalu přikapávat aceton. Poté se vzniklá tekutina předestiluje, aby se oddělil chloroform. Lepší, bezpečnější a výhodnější je však chloroform koupit než ho vyrábět doma.

Zdroj: Chloroform

Diskuze

V diskuzi OMEGA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Kája.

Omegu sem si vzala na vyzkoušení jen za cenu poštovného a teď mi ji pravidělně zasílají poštou. Ryby máme doma tak 4x do roka, Nejsem moc zvyklá je doma připravovat. A prot je tohle pro mě vhodnou náhradou za ryby.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Petr.

Myslím,že to s rybami nemá nic společného!!!

Zdroj: diskuze Omega

Výroba domácí vagíny

Nemáte dostatek peněz a chtěli byste mít svou osobní umělou vagínu? Pak vám můžeme pomoct, návod je trošku složitější a je zapotřebí mít zručné ruce. Výsledkem však bude kvalitní pánský masturbátor, který vám zpříjemní intimní chvilky.

Zdroj: Jak vyrobit doma vagínu

Diskuze

V diskuzi RYMOVNIK se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Josef.

Dobrý den -mohu pěstovat rymovnik celoročně v pokoji na parapetě v samozavlažovací
truhlíků? Děkuji

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Jižibaba.

Určitě můžete, také ho mám doma. Ale v létě jde ven, venčení v polostínu mu velmi svědčí.

Zdroj: diskuze Rymovnik

Výplach ucha slanou vodou

Slaný ušní roztok se používá k provedení postupu známého jako výplach uší. Sůl ve vodě účinně rozkládá ušní maz a snadno jej odstraňuje. Můžete si koupit vyplachovací sadu, která je kombinací vody a fyziologického roztoku, nebo si solný roztok vyrobit doma. Proceduru začněte zahřátím vody přibližně na teplotu vašeho těla. Použití studené vody způsobí závratě, zatímco použití příliš horké vody vám popálí uši.

Jak se dělá roztok doma

Rozpusťte půl lžičky soli ve 120 ml teplé vody. Namočte bavlněný tampón do vody a nakloňte hlavu na jednu stranu. Stiskem nasyceného vatového tamponu nakapejte fyziologický roztok do ucha. Nechte v něm vodu několik minut odstát, aby se maz rozpustil. Nakloňte hlavu opačným směrem, abyste vodu vypustili. Opakujte postup pro druhé ucho. Alternativně můžete použít stříkačku k vystříknutí slané vody do zvukovodu. ‌

Vyhněte se používání ušních fyziologických roztoků doma výše uvedeným způsobem, pokud máte:

  • Drenážní trubičku v ušním bubínku;
  • Oslabený imunitní systém;
  • Ekzém v blízkosti ucha;
  • Diabetes;
  • Otvory v ušním bubínku.

Zdroj: Jak se dělá výplach ucha doma

Diskuze

V diskuzi BĚLENÍ ZUBŮ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jaranožka.

Holky a ty bělící pasty opravdu bělí? Jak často si snimi čistíte? Ráda bych to vyzkoušela.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Lili25.

Já si bělím zubními pasty doma pořád. Mám zoubky krásně bílé. Pravidelně používám taky bělící systém White Pearl od krásného usměvu a vše zvládnu sama doma.

Zdroj: diskuze Domácí bělení zubů diskuze

CRP test doma

Rychlý CRP test byl vyvinut za účelem zvýšení přesnosti a spolehlivosti moderní diagnostiky dostupné i k domácímu použití. Testem se stanovuje koncentrace CRP (C-reaktivního proteinu) v krvi s přesností 95%. CRP test můžete zakoupit v lékárně a nebo si ho objednat na internetu tady: koupit domácí test CRP.

Zdroj: CRP hodnoty a rakovina

Diskuze

V diskuzi POCENÍ HLAVY - ELECTRO ANTIPERSPIRANT se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Pepa.

Zdravim, jen abych doplnil redakci, jsou ještě i další možnosti, třeba Electro antiperspirant, já ho mám doma a funguje hodně dobře, procedůry musím teda taky tak jednou za 3 měsíce zopakovat, ale mám ho doma a už na žádnej botox nemusi :-D

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Pocení hlavy - Electro antiperspirant

Pokud nemáte v oblibě cviky

Zkuste kromě chůze i běhat. Začněte svižnou 5minutovou zahřívací chůzí. Pak dalších 15 až 20 minut střídejte 60 vteřin běhu a 90 sekund chůze. Pokud pro vás kondiční běh skutečně není to pravé, nevadí, pokračujte s 30- až 40minutovými procházkami, ale zrychlete tempo.

A co Vy, jaké máte zkušenosti s odbouráváním celulitidy? Podělte se se svými tipy a radami.

Zdroj: Celulitida – masáž na doma

Diskuze

V diskuzi KDO MÁ DOMA ŠÁCHOR? se k tomuto tématu vyjádřil uživatel MARIE DUŠÁTKOVÁ.

Nemohu aspoň 2 kusy květiny šáchoru sehnat a 300 semen je mi nanic a nepotřebuji je.Jsem od Strakonic a nevím, kde bych tuto zvlhčující rostlinu koupila. V prodejnách ji znají, ale nemají.Nemáte ji někdo doma? stačí malá, však naroste, díky.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Kdo má doma šáchor?

Rizika výplachu uší

Nevystavujte se výplachům uší, ať už doma nebo v ordinaci lékaře, pokud máte infekci ve zvukovodu. Ačkoliv je tato procedura relativně bezpečná, mohla by vás vystavit problémům, jako jsou:

  • Perforovaný ušní bubínek.
    Výplach ucha bude někdy tlačit na maz, takže bude více zhutněný. To ztíží jeho odstranění při tlaku na bubínek. Zvýšený tlak může perforovat bubínek nebo způsobit jeho prasknutí.
  • Ušní infekce.
    Jednou z běžných infekcí uší je otitis externa. Zánět může být způsoben infekcí a může být bolestivý. Zánět středního ucha je další potenciální komplikací postihující střední ucho. Ušní infekce jsou běžné důsledky výplachů uší.
  • Vertigo.
    Toto je dočasný stav. Jde o pocit, že se místnost kolem vás točí.
  • Hluchota.
    Může být trvalá nebo dočasná.

Zdroj: Jak se dělá výplach ucha doma

Diskuze

V diskuzi KALA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Martina.

děkuji za odpověd,mohl byste mě poradit jak poznám při nákupu zda je kala v pořádku nebo nějak narušená?kala se mi hrozně líbí a chtěla bych je doma pěstovat.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Iveta.

Dobrý den, dostala jsem od manžela k svátku Valentýna fialovou kalu a chtěla bych se optat až mi odkvete jak se mám o ní starat, aby mi vydržela co nejdéle a zase kvetla pěstuji ji doma na okně.
Děkuji za odpověď
Iveta

Zdroj: diskuze Kala

Druhy zábalů

Kávový

Kávový zábal je skvělou zbraní proti celulitidě. Tento zábal skvěle odbourává tuky a vyhlazuje pokožku. Snadno si ho vyrobíte i doma. Stačí smíchat kávovou sedlinu s bílým jogurtem, tělovým mlékem nebo olivovým olejem a zábal je na světě. Je určen pro ženy a dívky, které jsou přecitlivělé na skořici.

Skořicový

Skořicový zábal je snad nejznámější. Můžete si ho buď koupit, nebo vyrobit doma. Stačí rozmíchat skořici v tělovém mléce nebo olivovém oleji a nechat působit 20 minut, alespoň 2krát týdně. Skořice totiž působí tím, že pokožku prohřívá, rozproudí lymfu a pomáhá tak vyplavit z tukových ložisek zásoby tuku. Kromě toho pokožku i zpevňuje a viditelně zlepšuje její celkový stav.

Zábal ze skořice připravíte spolu s bílým jogurtem a olivovým olejem. Poměr může být na kelímek jogurtu 3 lžičky skořice a 2 oleje. Nestačí se však jen jednoduše namazat tímto zázrakem. K tomu, aby měla skořice ten správný účinek, potřebuje být v teple, a to docílíte tak, že si natřená stehna a hýždě na půlhodinku zabalíte do potravinové fólie.

Zdroj: Celulitida – masáž na doma

Diskuze

V diskuzi WURM-EX se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Marcelka.

Takže když nemám doma psi tak to brát nemusím? Chápu dobře?

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Lenka.

Nemusíš ani když je doma máš..ale pokud se chceš cítít lépe a zdravě, tak to ber tak či tak...určitě si se za celý život setkala s kočkou nebo psem, který je těchto parazitů přenašečem

Zdroj: diskuze Wurm-ex

Botox na vlasy cena

V domácích podmínkách je možné použít sérum Loreal serie Expert Fiberceutic sérum, což je intenzivně posilující sérum na vlasy, které ovlivňuje přímo struktury vlasových aminokyselin a obsahuje 15 ampulí s 15ml botoxového séra. Cena za domácí botox na vlasy je zde: Botox na vlasy doma cena.

Zdroj: Botox na vlasy zahladí praskliny a roztřepené konečky vlasů


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Mgr. Marie Svobodová


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP