Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

ELEKTRICKÝ HŘEBEN NA VŠI

OBSAH

Jak použít hřeben proti vším

  • Používejte elektronický odvšivovací hřeben pouze na suchých vlasech. Dříve než použijete hřeben, vlasy rozpleťte a rozčesejte.
  • Přístroj zapněte přesunutím vypínače dopředu (nahoru). Vysoký bzučivý zvuk indikuje, že je přístroj zapnutý.
  • Držte hřeben pod úhlem 45–90° a pomalu jím pročesávejte vlasy.
  • Během pročesávání vlasů je bzučivý zvuk přerušen, když dojde k zneškodnění vši nebo vajíčka. Jakmile bzučení přestane úplně, jsou zuby hřebene plné. Vypněte hřeben a malým kartáčkem vyčistěte zuby hřebenu. Následně pokračujte v používání. Dopřejte si dostatek času k tomu, abyste vlasy řádně pročesali.

Zdroj: Elektronický odvšivovací hřeben

Diskuze

V diskuzi UV HŘEBEN NA LÉČBU PSORIÁZY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel PANDAOS.

Prosím, mám dotaz, k čemu lze používat uv hřeben na léčbu psoriázy /kromě na léčbu lupénky ve vlasech/.Děkuji Pandaos

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Uv hřeben na léčbu psoriázy

Délka léčby

Vzhledem k tomu, že elektronický odvšivovací hřeben usmrcuje především dospělé vši, musíte přístroj denně používat ještě cca dva týdny. Tím dojde k usmrcení všech vší.

Zdroj: Elektronický odvšivovací hřeben

Poradna

V naší poradně s názvem CO DĚLAT KDYŽ ELEKTRIZUJÍ VLASY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Helena Formanová.

dobrý den,často mi elektrizují vlasy a dost mně to trápí,mohla bych poprosit o radu, ja se z toho dostat? Děkuji za odpoved.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Helčo, použijte nesmývaný kondicionér, kondicionér, který se neoplachuje. Tím se vlasy obalí ochranným filmem a změní se i jejich schopnost absorbovat elektrický náboj. Občas dopřejte svým vlasům i některou olejovou masku, ta působí taky proti elektrizování vlasů.

Zdroj: diskuze Co dělat když elektrizují vlasy

Destilovaná voda vodivost

Destilovaná voda neobsahuje žádné ionty na rozdíl od vody z kohoutku, která je obsahuje. Jsou to částice, které mají kladný nebo záporný elektrický náboj. Pokud k takové vodě připojíme elektrický proud, ionty způsobí protékání proudu. Destilovanou vodou elektrický proud vést nemůže, protože ionty neobsahuje.

Zdroj: Destilovaná voda

Diskuze

V diskuzi KYSELÝ NEBO SMRADLAVÝ POT se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Zlata.

Já jsem se potila fakt hodně a taky to zapáchalo. Bylo mi řečeno že ten zápach je prostě z rozkladu bakterií ale primárním původcem je pocení. Tedy když se zbavím pocení tak zmizí i ten zápach. Doktorka mi doporučila vyzkoušet elektrický antiperpirant a ten mi pomohl zbavit se pocení i zápachu!!

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Kyselý nebo smradlavý pot

Elektrický mlýnek na kávu

Elektrické mlýnky na kávu jsou tím správným pomocníkem, který vám umožní vychutnat si kávu plnými doušky. Kvalitní elektrický mlýnek na kávu navíc umožní zvolit požadovanou hrubost mletí, a tak vybrat to správné aroma.

Zdroj: Mlýnek na kávu

Diskuze

V diskuzi OPRAVNA SLUCHADEL V OSTRAVĚ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Radmila Demběcová.

Dobrý den,nevím,kde sídlíte v Ostravě,potřebovala bych elektrický vysoušeč sluchadel,měla jsem jen tablety,ty nejsou dobré.Minulý týden jsem o vás nevěděla,posílala jsem pravé i levé sluchadlo do opravy Praha sivantos.Prosím napište mi,kde sídlíte,ráda cvás navštívím,V Praze vysoušeče nemají, Děkuji Radmila Demběcová

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Zdenka Svobodová.

Prosim o adresu, kde by mohli provest opravy a udrzby naslouchadel, dekuji Svobodova

Zdroj: diskuze Opravna sluchadel v ostravě

Jak na mastné vlasy?

Neměl by se používat kovový hřeben na vlhké vlasy. Lepší je použít dřevěný nebo plastový hřeben. Zuby hřebenu by měly být kulaté a hladké, aby nepoškodily vaše vlasy. Nepoužívejte plastový hřeben nebo kartáč na vlasy s jemnými nebo těsnými zuby, protože ty stimulují tvorbu kožního mazu. Vyhněte se stylingovým gelům, které dělají vlasy matné a mastné. Používejte stylingové vlasové přípravky, které dělají vlasy lesklé a objemné.

Zdroj: Péče o mastné vlasy

Diskuze

V diskuzi LIQUIDO FORTE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Beáta.

Sérum a šampon Liquido Forte mi doporučili v lékárně. Rychle jsme se má dcera vší zbavila. V balení je navíc i hřeben, kterým se vši pak dobře vyčesávají.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze LIQUIDO Forte

Mlýnek na kávu s kameny

Chcete-li pohodlnější a rychlejší mletí, zvolte elektrický mlýnek na kávu, nejlépe s mlecími kameny, jelikož tyto mlýnky nabízejí oproti mlýnkům s mlecími noži rovnoměrné namletí a ještě vyšší komfort.

Zdroj: Mlýnek na kávu

Poradna

V naší poradně s názvem RADY OTCE PLESKAČE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Josef Dostal.

Dobrý den
Chtěl bych poradit co mi pomůže na neuropatii na chodidlech.
Děkuji za odpověď.
S pozdravem Josef Dostal

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Neuropatie dolních končetin může mít řadu příčin. Dá-li bůh a poštěstí se, že znáte příčinu, která se dá léčit, tak můžete zmírnit i projevy neuropatie. Někdy se ale nepodaří nalézt žádnou příčinu a léčba je pak nemožná. Bez znalosti vašeho zdravotního stavu je možné odpovědět pouze obecně.

Cílem léčby je zvládnout stav způsobující neuropatii a zmírnit příznaky.


Léky proti dlouhodobé bolesti bez předpisu:

Kyselina acetylsalicylová – např. léky Aspirin, Anopyrin, Acylpyrin

Diclofenac – např. léky Almiral, Dicloalgan, Diclofenac, Flector, Olfen, Veral, Voltaren

Ibuprofen – např. léky Brufen, Ibalgin, Ibuprofen, Nurofen, Modafen

Nimesulid – např. lék Aulin


Léky proti dlouhodobé bolesti na lékařský předpis:

Ketoprofen – např. lék Fastum gel

Indometacin – např. lék Indometacin

Meloxikam – např. léky Recoxa, Apo-Meloxicam, Meloxicam

Metamizol – např. lék Novalgin

Piroxicam – např. lék Flamexin

Kyselina thiaprofenová - např. lék Surgam

Dexketoprofen - např. lék Dexoket a Ketesse


Léky proti záchvatům:

Gabapentin - např. lék Gralise, Grimodin, Gordius, Gabapentin, Gabanox, Gabagamma

Pregabalin - např. lék Kartesada, Lyrica, Naxalgan, Pragiola, Preato, Pregabalin, Pregamid, vyvinuté k léčbě epilepsie, mohou zmírnit i bolest nervů. Nežádoucí účinky mohou zahrnovat ospalost a závratě.


Léčba přes kůži:

Kapsaicinový krém, který obsahuje látku nacházející se v feferonkách, může způsobit mírné zlepšení příznaků periferní neuropatie. V místě aplikace kapsaicinu můžete mít pálení a podráždění pokožky, ale je to jen na chvíli. Někteří lidé to však nesnesou.

Lidokainové náplasti nebo krémy jsou další léčbou, kterou aplikujete na kůži a která může nabídnout úlevu od bolesti. Volně prodejná je mast Emla. Nežádoucí účinky mohou zahrnovat ospalost, závratě a necitlivost v místě náplasti.

Antidepresiva. Bylo zjištěno, že některá tricyklická antidepresiva, jako je Amitriptylin nebo Nortrilen pomáhají zmírňovat bolest tím, že narušují chemické procesy ve vašem mozku a míše, které způsobují, že pociťujete bolest.

Nežádoucí účinky antidepresiv mohou zahrnovat sucho v ústech, nevolnost, ospalost, závratě, změny chuti k jídlu, přibírání na váze a zácpu.


Pokročilé terapie:

Transkutánní elektrická nervová stimulace (TENS). Elektrody umístěné na kůži dodávají jemný elektrický proud o různých frekvencích. TENS by měl být aplikován po dobu 30 minut denně po dobu přibližně jednoho měsíce. Léčbu můžete dostat v lázních nebo v rámci rehabilitace předepsané lékařem.

Výměna plazmy a intravenózní imunoglobulin. Tyto postupy, které pomáhají potlačit aktivitu imunitního systému, mohou být přínosem pro lidi s určitými zánětlivými stavy.
Výměna plazmy zahrnuje odběr vaší krve, poté odstranění protilátek a dalších proteinů z krve a návrat krve do vašeho těla. Při imunoglobulinové terapii dostáváte vysoké hladiny proteinů, které fungují jako protilátky (imunoglobuliny).

Fyzikální terapie. Pokud máte svalovou slabost, fyzikální terapie může pomoci zlepšit vaše pohyby. Patří sem energie magnetického pole, protahování, masáže, parafínové zábaly, teplé koupele. Vše k dispozici v lázních.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Rady otce Pleskače

Laserový hřeben je nejlepší technologie

Hřeben nebo kartáč na vlasy je tradičně jednoduchý produkt, ale laserový hřeben na vlasy používá složitou technologii, která u některých lidí může vyřešit problém s jejich vypadáváním vlasů. Laserový hřeben má nízkou úroveň laserové terapie na laserovou technologii ve vlasech. U produktu dbejte na zaručenou výkonnost, odolnost, jednotnost výkonu a konzistenci vlnové délky. Toto jsou klíčové faktory v rozhodování o kvalitě a výkonu laserového zařízení. Měli byste se spolehnout na zařízení, do kterého jste investovali. Mělo by být vyrobené s nejvyšší kvalitou komponent a prodáno tak, aby mělo záruku.

Zdroj: Laserový kartáč proti vypadávání vlasů

Diskuze

V diskuzi SPECIALISTA NA POLYNEUROPATII se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Marcela.

Dobrý den.Mám velké bolesti a brnění nohou a diagnostikovanou polyneuropathii .Zatím jsem neměl štěstí na lékaře specialistu.Může mi někdo poradit,kde nebo kdo by mi mohl s touto nemocí bojovat?Děkuji za odpověď.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Ing. Milan Chloupek.

Polyneuropatie
Tímto příspěvkem odpovídám i na všechny následující příspěvky.
I polyneuropatie nevzniká z ničeho nic a je výsledkem marné snahy imunitního systému na chemické a parazitální napadení našeho těla a vede k tomu řetězec dalších střetů imunitního systému. Souvislosti se proto pokusím vysvětlit trochu obšírněji. Imunitní systém je hrozně dokonalý systém, nedovede však některé parazity porazit. Je koncipován tak, že nejprve řeší ta napadení, které by mohly tělu nejvíce uškodit a po vyřešení až ta další, pokud se mu to podaří. Když se mu to nepodaří, snaží se tato napadení alespoň dislokovat do oblastí, kde mohou dále škodit co nejméně, je tím však velmi vytěžován a z neustálého boje se pak nedostatečné výsledky projevují jako trvalý zánět a z toho plynoucími poruchami zdraví, kterému doktoři z neznalosti říkají autoimunitní onemocnění či dědičná porucha. Nasazení kortikoidů či jiných léků potlačujících imunitní systém vede sice zpočátku k fyzické úlevě a lidé jsou rádi, že to „funguje“. Výsledek je však kontraproduktivní. Paraziti se mohou totiž pohodlně dále množit a napadat případně další orgány a zase vyvolávat bolesti. Léky pak doktor aplikuje čím dál častěji, ale nikam to nevede, protože to neřeší příčinu, ale ošálí to jen projevy důležitého boje, včetně nervových vstupů do mozku a nemoc se jen neustále prohlubuje. Tady musíme imunitnímu systému pomoci s tím co potřebuje vyřešit a ne ho blokovat, či ho nahrazovat.
Dalším vážným problémem klasické léčby je to, že u nás se nějací chytráci rozhodli, že v dnešní době nemůže být člověk v ČR napaden prvoky a helminty, přestože naše zvířata jsou jimi běžně napadána a lidé v zemích okolních také, a proto se u nás neschvalují a nenakupují léčiva na tato napadení (lidem proto v mnoha případech pomůže jen veterinář, protože ten ty léky má). Naši lékaři však se o tom proto moc neučí (bakterie zvládají dobře, na to je spousta léků, na viry už je léků pramálo a na prvoky a helminty už skoro nic) a když už podezření na prvoky a helminty mají, chemické testy to nejsou schopny odhalit a lékaři s tím žádné praktické zkušenosti nemají. Jsou tedy vlastně slepí, nazvou vás simulantem a v lepším případě ještě pošlou k psychiatrovi a dostanete léky na „uklidnění“, abyste pořád nezlobili.
Únava je zapříčiněna buď nedostatečným fungováním systému zpracování cukru jako jako paliva, nebo rozvozem kyslíku pro okysličování tkání. Obé je způsobováno specifickými chemickými nečistotami a parazity. Zásobování kyslíkem je pro tělo velmi důležité, a proto paraziti, kteří krev napadají, jsou velmi nebezpeční. Z prvoků to jsou zejména plasmodie, což jsou malaričtí prvoci (u nás se poměrně často vyskytují 4 druhy a napadení je způsobeno bodavým hmyzem - komáři), kteří červené krvinky vyžírají zevnitř, stejně jako jiný prvok Babesie (ovádi, klíšťata, muchničky,...). Při masívním napadení plasmodiemi, které se mohou dostat až do morku kostí, vznikne nemoc zvaná leukemie. Místo zneškodnění těchto prvoků však doktoři člověku mění často krev, aby neumřel, nebo mu implantují zdravou kostní dřeň, která však může být opět napadena a člověk umírá. Z helmintů napadajících krev je to například Ancylostoma duodenale, která se červenými krvinkami přímo živí, velmi často se jí zalíbí přímo v srdci, kde vyvolává další poruchy jeho činnosti. Člověk který je těmito parazity napaden je velmi unavený, brzy se prací unaví ještě více, potí se, chce se mu spát. Tělo se snaží s těmito parazity sice bojovat, ale nestačí to, potřebuje pomoc zvenčí. Imunitní systém ale při tomto boji věnuje již mnohem menší pozornost dalším parazitům (prostě nestíhá), včetně obrany proti vniku parazitů do těla a tělo je relativně rychle napadeno mnoha dalšími. Jejich exkrementy jsou navíc velmi toxické a to i neurotoxické a začínají silně ovlivňovat hormonální a nervové systémy člověka a z toho plynoucími poruchami zdraví. Není se schopno pak bránit banálním nákazám, člověk je často nemocný atd. V jeho těle je obsažná zoologická zahrada mnoha těchto parazitů.
Pokud již dojde k neuropatii či jiným vážným nervovým projevům, je tělo vždy již poměrně masivně zasaženo mnoha dalšími parazity a je nutné je zjistit včetně jejich dislokace a zlikvidovat vnějším zásahem. A tady už je potřeba znalostí z fyziky a umět logicky uvažovat. Neustále se přesvědčuji, že doktoři vystudovali jen kvůli tomu, že mají velice dobrou paměť, ve fyzice a logice se však projevují jako těmito obory nepolíbení (já jim říkám fyzikální eunuch). Kdyby trochu znali fyziku, měli by vědět, že každá entita (tedy včetně parazitů) se specificky projevuje, například jistými elektromagnetickými projevy, má svoje charakteristické frekvence, kterými jsme schopni ji detekovat, ovlivňovat, včetně jejich destrukce/zabití. Tyto frekvence jsou již tabelovány a existují přístroje, které jsou schopny podle jejich detekce zjistit, kterými parazity jste napadeni a některé z nich i tímto způsobem velmi rychle zabít. Je velmi smutné, když o tom doktor nic neví!!!.

Dále už jen k neuropatii. Pohybové orgány a čivy jsou systémy přímo řízené mozkem a proto nastal problém buď již v mozku (v oblasti řízení pohybu, včetně příčně pruhovaného svalstva) nebo na nervových cestách ke končetinám. Toto onemocnění je specifikované poruchami hybnosti končetin (brnění, slabost v pohybu, zpoždění pohybu, bolest nebo i silná bolest v rukou i nohou). Pokud jde o neuropatii v nohách, mohou být napadeny jen výstupy míchy z páteře v bederní oblasti (tasemničky, améby, plasmodia, shigelly,...) a nebo jen i nervy v nohách (filárie a mikrofilárie), ale mohou být napadeny již vstupy z mozku do míchy. Působení parazitů mohou být různá, tasemnice, jejich cystičky začnou utlačovat nervy (ty rostou desítky let, aniž bychom o nich věděli), filárie a mikrofilárie si rády pošmáknou na mielinových obalech nervů či je provrtávají (v nichž se elektrický nervový vzruch šíří nejrychleji), některé se živí kolagenem z kloubů, toxiny shigell a améb pak způsobují silnou až nesnesitelnou bolest v končetině, …. Problémy v rukou dělá obdobné napadení na nervových výstupech z krční páteře nebo také vstupů z mozku do páteře, přinejhorším zodpovědná centra mozku. Zajímavé je, že napadení bývá obvykle jen jednostranné (třeba jen levá ruka a levá noha).
Pro léčbu je proto nejdůležitější tyto patogeny nejdříve detekovat a teprve potom rozhodnout o způsobu jejich vytěsnění či likvidace (je třeba detekovat všechny, protože na postupu likvidace velmi záleží, neboť patogeny velmi často spolu spolupracují a různě se v sobě i ukrývají a musí se proto likvidovat ve správném pořadí). Chemická detekce je však neprůkazná a v mnoha případech nemožná, proto nemá smysl na takováto vyšetření k doktorovi vůbec chodit. Elektronická detekce je nejspolehlivější, nejrychlejší a nejlevnější, a právě proto se ji doktoři neučí, protože by kazila kšefty lékařskému loby. Přístroje na detekci jsou dvojího druhu. Buď jsou založené na snímání frekvencí vybuzených parazitů (tzv. F-scany), nebo na měření zvýšené vodivosti kůže při buzení parazita jeho rezonanční frekvencí na nějakém vhodném akupunkturním místě (přístroje EAV – elektro akupunktura podle Volyho). Nejdůležitější součástí obou přístrojů je co největší a nejspolehlivější databáze rezonančních frekvencí patogenů, podle nichž se výsledky měření srovnávají (abychom věděli co je to za druh parazita a tedy věděli jakým případným chemickým lékem či jiným způsobem je jej možno zničit – každá metoda léčby má svoje výhody, nevýhody a omezení). Výhodou přístrojů obecně spojitě buzených patogenů – f-scanů -je to, že jsme schopni v užité frekvenční oblasti změřit všechno, co v těle máme. U EAV si frekvenci nastavíme předem a pak ověřujeme máme-li ho. Nepostihneme proto patogen, který z nějakých důvodů zmutoval a má tedy i jinou frekvenci (ta není uložena v databázi parazitů), a patogeny jsou v tomto mistři (viz získaná odolnost proti různým lékům). U EAV musí mít poradce velké zkušenosti a dobře odhadovat možné patogeny pro ověřování.
Vlastní léčbu pak můžeme provádět chemickou formou pomocí léků, nebo vhodných bylin, to vše pro patogeny, kteří jsou v dosahu krve, která je nosičem léčiva – bohužel se musí užívat zahraniční léčiva, protože k nám se nedovážejí a nejsou tudíž schválené u nás, případně léky pro zvířata), nebo elektronicky, a to buď proudem potřebné frekvence (Zappery), nebo elektromagnetickým zářením modulovaným specifickou frekvencí (RPZ-14, Althon-7,...) a nebo modulovaným magnetickým polem. Řešením je i donutit patogeny, aby tělo opustily nebo povzbudit v příslušné oblasti imunitní systém (zejména fyzikální léčiva jako jsou homeopatika, či bylinné tinktury s nahranými frekvencemi patogenů, kterým se říká informatika). Každý způsob léčby má svoje výhody, omezení a nevýhody, je možné je různě kombinovat a způsob si pak spoluvybírá i pacient. Velmi důležitá je praxe člověka, který takovéto detekci rozumí a má dostatek zkušeností s užíváním přístrojů a léčiv a umí pacienta se vším seznámit.
Já se této problematice věnuji již řadu let, avšak převážně jen teoreticky (podnikám v jiných oblastech), a to z důvodů neschopnosti a nechuti doktorů něco vyléčit - léčit ale nevyléčit oni dovedou, draze, nejlépe až do konce života, protože se to podle nich vyléčit nedá, prakticky to realizuji jen u své rodiny a známých. Protože jsou přístroje na detekci patogenů velmi drahé, nemám je, ale chci si je v nejbližší době postavit a dám vám to potom na těchto mých stránkách vědět. Zatím mohu vaše problémy s vámi podrobněji rozebrat a poradit, kam se máte obrátit abyste se vyléčili.

Mohu vám však ze své zkušenosti poradit i nenáročný postup, který pokud problémy nevyřeší, alespoň je zmírní:
Mně neuropatie levé ruky a levé nohy zastihla paradoxně v lázních, kde jsem se léčil po dřívějším úrazu - utržené rotátorové manžetě levého ramene a kam už jsem již jel ne zcela zdráv. Po realizovaných různých masážích mě najednou začala brnět levá ruka a v levé noze jsem přestal mít sílu a nemohl jsem jít ani do schodů. Okořeněno to bylo urputnou bolestí ruky, kvůli které jsem nemohl ani spát a musel jsem jít na injekci. Protože jsem měl s sebou zapper (ten si může pořídit každý, protože jeho cena je cca 12.000,-Kč a pro zdraví se vyplatí), doobjednal jsem si nějaké součástky na výrobu elektromagnetického nástavce na tento zapper a do dvou dnů si ho zhotovil. Bolest mně způsobovaly Shigelly a elektrickou a elektromagnetickou cestou jsem je snad pozabíjel, takže bolesti ustaly. Začal jsem znovu užívat MMS (obvykle 3x denně až 6+6 kapek – prý stačí i míň 3x 4+4 kapky ale po dlouhou dobu – alespoň půl roku, ale jak jsem si spočítal, musí být při používání skleněného kapátka pro správný poměr míseny 4 kapky 24,5% chloritanu sodného se 6 kapkami 3,5% kyseliny chlorovodíkové, po asi 5 sekundách zalít malým až velkým prckem studené čisté/převařené vody a po chvilce vypít) a po návratu domů, jsem začal ještě chodit minimálně jednou za týden (asi 5 měsíců) do sauny, kde jsem realizoval 3x saunu, po každé oplach studenou vodou kromě zad a páteř jsem pak do další sauny prohříval na infralavici (tělo pro boj s parazity standardně zvyšuje teplotu), kde je patogen na páteři namáhán po dlouhou dobu radiačně výrazně vyšší teplotou (tělní buňky spolupracují a deponované teplo umí předávat okolním buňkám, patogen však tuto možnost nemá) a doufal jsem že uhyne. Pokud začala ruka či noha občas bolet, po zaperování na shigelly to vždy přešlo. Je vhodné rovněž cvičit, protože patogenům se nechce žít v místech, která jsou nějak neustále ovlivňovány pohybem – chtějí mít svůj klid. No a stalo se, do nohy se vrátila síla, ruka přestala brnět a bolesti již nemám. Dala by se asi použít i kryokomora, která by mohla mít stejný efekt, ale ta u nás není a muselo by to jít vše přes doktory. Protože jsem měl i jiné problémy (zejména únava), zašel jsem si letos v září na změření patogenů, abych své léčení neprováděl jen zkusmo. Mám v těle pěknou ZOO, únavu mi způsobovali dva malaričtí prvoci (ty jsem si asi dovezl od moře – ty vyžírají červené krvinky) a babesie k tomu (muchničky a hovada ze zahrady – rovněž napadají červené krvinky), vlastním krysí tasemnici a roupy (asi od psa), vodní chlor rezistentní prvoky z pitné vody z rozvodu a další prvoky, bakterie a viry. V současné době prodělávám doporučenou očistnou kůru a než si udělám čističku vody, musím veškerou vodu na pití i mytí převařovat, protože obsahuje chlor rezistentní prvoky. Užívám postupně léky proti prvokům a poté proti helmintům, současně beru bylinné tinktury s nahranými frekvencemi proti prvokům, bakteriím a virům. Když to půjde dobře, mohl bych být na konci prvního čtvrtletí příštího roku již zcela zdráv. Protože máme psa, budu zvědav, kdy se zase budu na něco reinfikovat.
Pro léčbu by se asi dala i využít i homeopatie (homeopatika jsou fyzikálním lékem, který ředěním zvýrazněnou typickou frekvencí jednak znepříjemňují pobyt jistých patogenů v těle, jednak frekvenčně posilují dotčené orgány v boji proti jistým patogenům a jednat stimulují zejména slinivku a játra pro to, aby z potravy začaly vychytávat substance vhodné pro boj s patogenem). Tady je vhodné navštívit dobrého homeopata, který by mohl poradit a tím i pomoci.
Stejně je na tom i bylinná léčba, kterou lze z těla postupně odstraňovat různé typy patogenů a v konečném důsledku vás vyléčit. Zase to chce nechat si poradit od dobrého bylinkáře, což není úloha lehká.
Dále je třeba doplnit do těla vitamíny (zejména všechny ze skupiny B, D3, Bór) – viz moje www stránky a protože nemoci způsobují jak patogeny, tak i jisté nečistoty, je třeba provést chelaci těchto nečistot, například kyselinou thioktovou a dalšími (odstranit hliník, nikl a další těžké kovy a další chemické nečistoty, doktoři o tom ale nic moc neví).

Pro další dotazy mě můžete oslovit na mailové adrese zdravymilan@seznam.cz, článek je pak rovněž k dispozici v sekci Přednášky na mých www stránkách www.zdraviafyzika.cz kde pak najdete i některé další informace.

Zdroj: diskuze Specialista na polyneuropatii

Na jakém principu to funguje

Elektronický odvšivovací hřeben účinně zneškodňuje vši bez použití chemických prostředků. Přístroj používá napětí mezi zuby, které při doteku okamžitě ničí jak vajíčka, tak i samotné vši. Použité elektrické napětí je natolik nízké, že ho uživatel necítí a je pro něj zcela neškodné. Používání elektronického odvšivovacího hřebene můžete kombinovat s jinými přípravky proti vším.

Zdroj: Elektronický odvšivovací hřeben

Vyberte si nejlepší laserový optický hřeben

Laserový hřeben je laserové zařízení, které je určené k domácímu použití. Vlasy často padají vlivem stresu, nemocí, léků a věku. Díky tomu jsou také tenké a bez života. Ale díky laserovému hřebenu by se mohly zase vrátit do původního stavu. Vlasy vám budou opět rychle růst a budou plné života. Laserový hřeben omladí neživé vlasy a řídnoucí vlasy budou mít svůj původní vzhled a stav. Ale závisí jen na vás, jestli uvěříte výrobcům a prodejcům. Tyto laserové hřebeny jsou používané na klinikách v Kanadě, Egyptě a v celých Spojených státech.

Zdroj: Laserový kartáč proti vypadávání vlasů

Čištění hřebene

Nezapomeňte přístroj po použití vypnout a řádně očistit. Pokud hřeben nepoužíváte, vždy na něj nasaďte ochranný kryt. Pravidelné čištění a dobrá údržba zajišťují optimální výsledky a prodlužují životnost vašeho přístroje. Očistěte pečlivě odvšivovací hřeben po každém použití, a to především v případě, že jej používá více osob. Dříve než začnete přístroj čistit, odstraňte baterie. Pro čištění krytu používejte suchou a měkkou papírovou nebo textilní utěrku, pro čištění zubů hřebene používejte čisticí kartáček. Nepoužívejte agresivní látky, jako například abrazivní nebo jiné čisticí prostředky. Mohly by rozleptat povrch. Nikdy nesmíte při čištění ponořit přístroj do vody. Do přístroje nesmí vniknout žádná kapalina. Nevystavujte přístroj přímému slunečnímu záření, chraňte jej před znečištěním a vlhkostí. Pokud hřeben delší dobu nepoužíváte, vytáhněte z něj baterie. V opačném případě hrozí nebezpečí vytečení baterií. Skladujte přístroj na čistém, suchém a chladném místě.

Zdroj: Elektronický odvšivovací hřeben

Věci, které budete potřebovat

  • nůžky;
  • hřeben;
  • fén na vlasy;
  • středně velký kulatý kartáč.

Zdroj: Jak se ostříhat na mikádo

Před použitím laserového hřebenu na vlasy se ujistěte, že jste si přečetli a pochopili pokyny z návodu. Nejlepšími laserovými hřebeny jsou bateriové, protože u nich není potřeba těžkopádného napájecího kabelu. Na laserový hřeben si nasadíte kartáč na vlasy a pomalu si češete vlasy ve všech oblastech. Toto česání provádíte 10 – 15 minut po dobu 3 dnů v týdnu. Díky tomu dosáhnete nejlepších výsledků, protože vlasy jsou restaurované. Štětiny nebo zuby hřebenu udrží laserový paprsek ve správné vzdálenosti od vaší pokožky. Laserový hřeben by měl být použit na suché vlasy.

Zdroj: Laserový kartáč proti vypadávání vlasů

Použití laserového hřebenu

Tento laserový hřeben má jedno tlačítko pro vypnutí a zapnutí. Také ho můžete používat i jako běžný kartáč. Pohodlí je pravděpodobně pro koupi laserového hřebenu nejdůležitější rozhodující faktor. Jedná se o jednoduché osobní zařízení, u kterého si nemusíte vybírat podle náročnosti ovládání. Pečovat o vlasy pomocí laserového hřebenu můžete i během sledování televize. Je to podobné jako starání se o zuby. Pravidelné používání laserového hřebenu pomáhá udržovat pěkný vzhled vlasů. Dodržujte pokyny od výrobce. Používejte laserový hřeben každý druhý den po dobu 15 minut pro maximální užitek.

Zdroj: Laserový kartáč proti vypadávání vlasů

Jak může laserový hřeben snížit vypadávání vlasů?

Laserový hřeben pracuje na principu fototerapie nebo světelné terapie. Správná laserová frekvence na hlavě, soustředěná kolem krevního oběhu vede ke zvýšení růstu vlasů. Jedná se o proces, který je velmi podobný fotosyntéze v rostlinách. Proces, který se používá na vlasy je známý jako fotobiologický stimulátor. V laserovém hřebenu jsou červené laserové paprsky nebo studené světelné vlny. Toto světlo způsobuje zvýšený molekulární účinek adenosintrifosfátu (ATP). Je zde zvýšení metabolismu buněk. Buňky jsou stimulovány, přijímají živiny a odstraňují odpad. V tomto procesu dochází k nahrazení poškozené tkáně rychlou opravou. Zároveň je zvýšen růst ochlupení a vlasů.

Zdroj: Laserový kartáč proti vypadávání vlasů

Vysavač popela Hecht

Vysavač popela HECHT 20 E slouží k čištění krbů, kamen nebo jiných zařízení na spalování tuhých paliv. Při běžném pravidelném čištění se dá jen těžko zabránit šíření prachu a jemného popílku po místnosti. A především pokud je krb součástí obytných prostor, často znamená jeho údržba následný úklid celé místnosti. Avšak při použití vysavače popela nedochází k žádnému víření a úniku nečistot. Veškerý popel je odsáván do 18litrové kovové nádrže a díky velice kvalitním vzduchovým filtrům nehrozí jeho další únik. Hmotnost celého přístroje je pouhých 4,5 kg. K pohonu slouží 1000wattový elektrický motor. Cena vysavače se pohybuje kolem 999 korun. Vysavač je určen k vysávání zchladlého popela.

Zdroj: Jaký vysavač na popel si vybrat

Jak může pomoci laserový hřeben s vypadáváním vlasů?

Život může mít vliv na váš vzhled, ale především na vaše vlasy. Stres, nemoc, léky, věk, tak tyto nežádoucí účinky mohou mít neblahý vliv na vaše vlasy, které ztrácí lesk, svěžest a jsou bez života. Proč svým vlasům nevrátit život a svěžest? Stačí si pořídit laserový hřeben. Tento hřeben vám omladí prořídlé vlasy. Laserový hřeben pomáhá v léčbě vlasových váčků a tím je vyrovnává. Zde jsou některé věci na zvážení, proč tedy neutratit pár tisíc korun za laserový hřeben, když vyhazujete mnohem více za různé jiné prostředky.

  1. Laserový hřeben je levnější záležitost nežli ostatní léky na vlasy. Vezměte si použití Regaine a jiných léků na vlasy. Hlavně když je používáte každý den, tak nejde o levnou záležitost. Některé šampony obsahují Nioxin, který drží na pokožce hlavy vlasy vyrovnané, ale to je vše. Jedná se jen o krátkodobý účinek po aplikaci. Většinou jde o dočasné přípravky, které jsou ve většině případů omezeny. Jejich cena je několik stovek korun za láhev. Laserový hřeben funguje po celou dobu životnosti provádění. Pracuje na méně nákladném užití. Není drahý jako léky proti vypadávání vlasů.
  2. Použití laserového hřebene je minutová záležitost a nevyžaduje tolik energie. Regaine musíte používat dvakrát denně. Vypadá to, že se jedná o lacinou záležitost. Po použití Regaine jsou vlasy těžkopádně a poněkud mastné. Vlasy mohou být tenčí než dříve. Laserovým hřebenem se staráte o vlasy 15 minut denně. A navíc se tento hřeben používá jen několikrát týdně. Hlavně si vlasy hýčkáte bezpečným způsobem.
  3. Laserový hřeben funguje rychleji než ostatní léky. Po Regaine rostou vlasy pomalu. Pokud nechcete užívat Regaine proti ztrátě vlasů, tak si pořiďte laserový hřeben. Vlasy po použití laserového hřebenu rostou do 5 měsíců od začátku léčby a tím splní požadavek uživatelů.
  4. Laserový hřeben může být používán těmi, kteří nemohou používat Regaine. Regaine není vhodný pro těhotné nebo kojící ženy. Také může způsobovat snížení účinku léků a vznik komplikací během těhotenství nebo také hormonální výkyvy. Regaine se může dostat do vašeho systému a nemusí fungovat dobře. Můžete mít například citlivou pokožku hlavy. Nakonec mohou být vlasy mastné a mohou vypadat.
  5. Laserový hřeben můžete i vyzkoušet na dobu 3 měsíců, a pokud nejste spokojeni, tak ho můžete vrátit. Jedná se pouze o stránku www.HairMax.com. Pokud si nejste jisti, jestli laserový hřeben bude fungovat na vaše vlasy, tak ho raději vyzkoušejte, než si jej koupíte.
  6. Laserový hřeben má vysokou úspěšnost. Podle serveru „Lasercomp.net“ je 90% uživatelů spokojeno s hřebenem. U výrobku bez vedlejších účinků, je to velmi působivé.
  7. Dokonce si tímto laserovým hřebenem můžete kartáčovat vlasy. Stačí, když zmáčknete tlačítko a můžete začít kartáčovat. Ale pokud si budete kartáčovat vlasy, tak nesmíte vyvíjet zbytečně velký tlak. Tedy pokud budete mít zapnuté lasery.

Podle mužské i ženské zkušenosti s vypadáváním vlasů nebo tenkými vlasy je prý laserový hřeben ideální. Laserový hřeben potenciálně omladí vlasy. Vlasy jsou opět husté, lesklé a znovu mladé. I když si nejedná o levnou záležitost, tak na první pohled funguje mnohem levněji nežli alternativní léčba proti vypadávání vlasů.

Zdroj: Laserový kartáč proti vypadávání vlasů


Autoři obsahu

Bc. Jakub Vinš

Mgr. Světluše Vinšová

Mgr. Michal Vinš

Gabriela Štummerová


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP