Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

EROGEN X GEL 150ML

OBSAH

Jak používat opalovací krém

U všech ochranných přípravků je důležité opakované nanášení. Například běžně prodávané 150ml balení (cca 180 g) za předpokladu správné aplikace vydrží na pět použití. Drahé opalovací přípravky tak mohou svádět k nebezpečnému snižování správného množství.

Voděodolnost znamená, že přípravek chrání před slunečním zářením při pobytu ve vodě. Při styku s vodou však dochází k výraznému úbytku ochrany a aplikaci přípravku je zapotřebí zopakovat. Přípravky, které by po pobytu ve vodě nebylo nutné znovu aplikovat, neexistují! Pocit, že se produkt ve vodě nesmyje, nebo skutečnost, že se nespálíte, přestože vynecháte opakovanou aplikaci po pobytu ve vodě, nesvědčí o tom, že jste stále chráněni. Spálení je jen jedním z negativních účinků slunečního záření a velká část poškození kůže není viditelná, neboť je daná jeho dlouhodobými účinky. I když je velká část ochranné kosmetiky deklarována jako voděodolná, ukazuje se, že tuto vlastnost některé výrobky nemají. Skutečnost prokázal předposlední srovnávací test dětských opalovacích přípravků z roku 2014. Proto bez ohledu na voděodolnost se po osušení vždy znovu natřete opalovacím krémem.

Zdroj: Opalovací krém

Diskuze

V diskuzi EROGEN X GEL 150ML se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jaromír Kulř.

Taky jsem se nechal nachytat.Tento gel je zcela neúčinný,je to podvod

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Karel.

i ja jsem na tom podobne po zakouipeni tohoto gelu jsem ocekaval vysledky popsane v recenzi zel ty se nedostavily penis je stale stale stajny a o prodlouzeni o 5-8sm jak hlasala recednze si muzu nechat zdat krasny a nekonecny sny...

Zdroj: diskuze Erogen x gel 150ml

Cukr krupice

150ml hrnek cukru krupice váží asi 170 g a lžička cukru krupice váží asi 6 gramů. 100 g cukru krupice obsahuje 1 680 kJ, má 401,24 kcal, 99,5 g sacharózy a 0,001 g vápníku.

Výhody, nevýhody

V našich stravovacích návycích převládá hlavně bílý rafinovaný cukr. Ten se většinou od ostatních potravin liší zejména tím, že je pouze zdrojem energie a není nositelem jiných výživových faktorů. K trávení bílého cukru naše tělo potřebuje některé vitamíny skupiny B, zejména vitamín B1, a z minerálních látek hlavně hořčík, chrom a zinek. Navíc ještě dochází ke zvýšenému vylučování inzulinu, který se rychle snaží snížit hladinu glukózy v krvi, což neprospívá našemu organismu.

Cena

Zde může vidět cenu cukru krupice.

Zdroj: Cukr


Autor obsahu

Mgr. Světluše Vinšová


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP