Téma: 

furolin recenze


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

ANTIBIOTIKA FUROLIN

Furolin a alkohol

Během léčby Furolinem není doporučená konzumace alkoholu. Použití léčivého přípravku nemá žádný vliv na schopnost řídit a obsluhovat stroje.

Detail odstavce: Furolin a alkohol
Zdroj: Antibiotika Furolin
Zveřejněno: 10.8.2016


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: Re: Furolin a warfarin

Antibiotika Furolin obsahují účinnou látku Nitrofurantoin a ta nijak neovlivňuje účinky Warfarinu. Furolin lze bez obav užívat společně s Warfarinem.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Furolin diskuze
Odesláno: 9.10.2018 uživatelem Cempírek
Počet odpovědí: 17 Zobrazit odpovědi

ANTIBIOTIKA FUROLIN

Cena

Tablety Furolin 50 mg

Tablety Furolin 50 mg nejsou v České republice dostupné.

Tablety Furolin 100 mg

  • Maximální úhrada pojišťovny tablet Furolin je 88,10 Kč.
  • Nejvyšší možná cena v lékárně při výdeji na recept je 120,35 Kč.
  • Nejvyšší možný doplatek pacienta za tablety Furolin činí 32,25 Kč.
  • Průměrná aktuální cena v lékárně je 120,35 Kč.
  • Průměrný aktuální doplatek pacienta je cca 31,90 Kč.
  • Výše doplatku započitatelného do ročního limitu představuje u tablet Furolin 32,25 Kč.

Detail odstavce: Cena
Zdroj: Antibiotika Furolin
Zveřejněno: 10.8.2016


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: tinnitus stop recenze

Lidi nebuďte tak důvěřiví a přečtěte si recenze podvedených tímto přípravkem!

Zdroj: diskuze Tinnitus stop recenze
Odesláno: 26.1.2017 uživatelem Havel
Počet odpovědí: 1 Zobrazit odpovědi

ANTIBIOTIKA FUROLIN

Antibiotika Furolin

Furolin je určen k léčbě infekcí způsobených citlivými kmeny Kiebsiella, Staphylococcus aureus, enterokoky a E. coli. Indikuje se při cystitidě, zánětu prostaty, na pooperační infekce močových cest, zejména po prostatektomii. Je určen rovněž k léčbě infekcí močových cest během těhotenství. Studie prováděné na embryích ukazují, že nitrofurantoin nezvyšuje vrozené vady. Důkazem toho je 25 let klinického používání, přesto by měl být u těhotných žen užíván s opatrností.

Dávkování: 1 tableta 50–100 mg 4krát denně dle posouzení lékaře u dospělého pacienta. U dětí se podává 5 až 7 mg na kilogram tělesné hmotnosti v průběhu 24 hodin, rozděluje se do 3 nebo 4 denních dávek. Furolin může být užíván s jídlem nebo mlékem pro snížení žaludečních potíží. Léčba by měla pokračovat po dobu jednoho týdne a alespoň tři dny po objevení sterilní moči.

Detail odstavce: Antibiotika Furolin
Zdroj: Antibiotika Furolin
Zveřejněno: 10.8.2016


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: furolin

Prášky užívám třetí den a zatím žádné nežádoucí účinky.

Zdroj: diskuze Furolin
Odesláno: 8.11.2017 uživatelem Dana
Počet odpovědí: 0

FORFEMINA - RECENZE

Může se Forfemina v těhotenství

V těhotenství se užívání přípravku Forfemina nedoporučuje.

Detail odstavce: Může se Forfemina v těhotenství
Zdroj: Forfemina - recenze
Zveřejněno: 3.8.2017


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: Re: Re: furolin diskuze

desi me ze z nas lekari delaji pokusne kraliky lek Furolin je odporny nepomaha naopak skodi meli by ho zakazat

Zdroj: diskuze Furolin diskuze
Odesláno: 2.9.2018 uživatelem bernardova
Počet odpovědí: 2 Zobrazit odpovědi

VIADRUS LIGNATOR

Viadrus Lignator – recenze

Viadrus Lignator patří do skupiny „kotle na dřevo“. Tento kotel dle recenzí splňuje emise, má výbornou účinnost a je z litiny.

Recenze uvádějí i skutečnost, že záleží na tom, jak budete topit, pokud dřevem je to „watově“ v pořádku, ale pokud chcete „jet jen na automat“, nastává problém, musíte si vzít silnější těleso o řadu kilowat.

Dále recenze uvádějí, že když kotel vykazuje teplotu spalin 234 °C, je to normální. Teplota UT by měla být 75 °C. Šamotové desky u kotle jsou povinné pro správné prohořívání a odchod spalin.

Detail odstavce: Viadrus Lignator – recenze
Zdroj: Viadrus Lignator
Zveřejněno: 10.5.2018


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: Re: furolin diskuze

Mam stejny "zazitek" jako zkusena migrenicka, 3 dny extremni bolest hlavy a zvraceni, furolin uz nikdy!

Zdroj: diskuze Furolin diskuze
Odesláno: 13.2.2018 uživatelem peta
Počet odpovědí: 17 Zobrazit odpovědi

PARAZITEX – RECENZE

Cena

Zde můžete vidět, kolik stojí přírodní produkt Parazitex.

Autor: © svevi
Foto:
© Max

Detail odstavce: Cena
Zdroj: Parazitex – recenze
Zveřejněno: 27.12.2016


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: Re: furolin diskuze

Beru Furolin týden a nic se neděje ani hlava ani nevolnosti jen doufám že mi zabere na ty močové cesty nic totiž nezabírá toto jsou třetí ATB plus čaje

Zdroj: diskuze Furolin diskuze
Odesláno: 9.4.2018 uživatelem Helena
Počet odpovědí: 17 Zobrazit odpovědi

CONDROSULF 800 - RECENZE

Cena

Za cenovou politiku odpovídá vedoucí lékárník, tudíž se hodnoty jednotlivých položek i jejich výběr mezi lékárnami může lišit.

Detail odstavce: Cena
Zdroj: Condrosulf 800 - recenze
Zveřejněno: 20.5.2018


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: Re: furolin diskuze

Beru furolin 3 dny a je mi po něm hrozné. Je mi na zvracení a jsem unavena. Sice zabral a už mě nic nebolí,ale ty vedlejší účinky jsou šílený. Takže už ho brat nebudu

Zdroj: diskuze Furolin diskuze
Odesláno: 17.7.2018 uživatelem Petra
Počet odpovědí: 17 Zobrazit odpovědi


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: Furolin 100

Lékárník mi doporučil brát Furolin po jídle a zapít ho mlékem. Žádné výše popsané problémy jsem neměla. Zabral mi po 3. dnu užívání

Zdroj: diskuze Furolin diskuze
Odesláno: 21.11.2018 uživatelem Jiřina
Počet odpovědí: 17 Zobrazit odpovědi

ANTIBIOTIKA FUROLIN

Příbalový leták

CO JE PŘÍPRAVEK FUROLIN A K ČEMU SE POUŽÍVÁ

Název: FUROLIN

Složení: Léčivá látka: Nitrofurantoin.

Pomocné látky: monohydrát laktózy, kukuřičný škrob, Polyvidon, stearát hořečnatý.

Léková forma: Tablety.

Obsah: Každá tableta obsahuje 100 mg nitrofurantoinu.

Popis balení: Papírová krabička obsahuje 30 tablet v PVC/hliníkovém blistru (3x10) a příbalovou informaci

Terapeutická skupina: Nitrofurantoin je antiinfektivum k léčbě infekcí močových cest

Držitel rozhodnutí o registraci: IASIS PHARMA 137, Filis Ave., 134 51 Kamatero Attikis, Řecko. Tel: +30 210 2311031

CO BYSTE MĚLI VEDET O PŘÍPRAVKU FUROLIN PŘEDEPSANÝM LÉKAŘEM

Obecná informace: Nitrofurantoin je antibiotikum se širokým spektrem antimikrobiáiní aktivity.

Indikace: FUROLIN je indikován k léčbě mírných močových infekcí, zánětu močového měchýře (cystitidy), zánětu prostaty (prostatitidy), pooperačních infekcí a stavu po prostatektomii (chirurgickém odstranění prostaty).

Kontraindikace: FUROLIN by neměl být používán v případě přecitlivělosti na nitrofurantoin nebo kteroukoliv další složku přípravku a v případě nedostatku glukoso-6-fosfát-dehydrogenázy a v případě těžkého selhání ledvin.

Zvláštní opatření při použití přípravku:

Obecné: Před zahájením léčby FUROLINEM upozorněte svého lékaře pokud:

  • máte onemocnění ledvin nebo jater;
  • konzumujete pravidelně alkohol;
  • máte jiná onemocnění;
  • máte alergie;

Starší osoby: Není potřeba zvláštních opatření při použití u starších osob.

Těhotenství a kojení: Informujte svého lékaře před zahájením léčby, pokud jste těhotná nebo pokud plánujete otěhotnět.

Kojení: Bezpečnost přípravku během kojení nebyla stanovena.

Děti: Léčivý přípravek není určen k léčbě malých dětí.

Řízení dopravních prostředků a obsluha strojů: Nejsou známy účinky na schopnost řídit dopravní prostředky a obsluhovat stroje.

Důležité informace o pomocných látkách v přípravku FUROLIN: Léčivý přípravek by neměl být používán v případě přecitlivělosti na jakoukoliv složku přípravku.

Interakce s jinými léčivými přípravky nebo jiné interakce: užití společně s probenecidem zvyšuje nežádoucí účinky způsobené zpomaleným vylučováním přípravku. Nitrofurantoin snižuje účinnost kyseliny nalidixové.

Dávkování a způsob použití: Jedna tableta 50-100 mg čtyřikrát denně, dle pokynů lékaře.

Detail odstavce: Příbalový leták
Zdroj: Antibiotika Furolin
Zveřejněno: 10.8.2016


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: Re: Re: Re: Re: furolin diskuze

Furolin beru 3 den po celou dobu návaly na zvracení,nechutenství,zimnice,urputné bolesti hlavy - ještě jsem takové neměla.I když potíže ustupuji,jsem slaba. Vedlejší účinky jsou
stále.Je to normální??? Prosím o odpověď. Janečkovà

Zdroj: diskuze Furolin diskuze
Odesláno: 9.3.2018 uživatelem Věra Janečková
Počet odpovědí: 17 Zobrazit odpovědi

FORFEMINA - RECENZE

Nebezpečí

Produkt Forfemina se nedoporučuje při vysokém tlaku. Forfemina může naopak i přechodně snížit krevní tlak. Dále může být příčinou nevolnosti, která může být způsobená nedostatkem tekutin v těle, protože Forfemina působí močopudně.

Detail odstavce: Nebezpečí
Zdroj: Forfemina - recenze
Zveřejněno: 3.8.2017


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: Furolin - dotaz na barvu

Může mi prosím někdo sdělit, jakou barvu má tableta furolin? Děkuji. Vláďa

Zdroj: diskuze Furolin diskuze
Odesláno: 30.1.2018 uživatelem Vláďa
Počet odpovědí: 17 Zobrazit odpovědi

PARAZITEX – RECENZE

Dávkování

  • dospělí: 2 kapsle denně
  • děti od 3 do 15 let: 1 kapsle denně po jídle

Kapsli zapijte tekutinou.

Detail odstavce: Dávkování
Zdroj: Parazitex – recenze
Zveřejněno: 27.12.2016

MANA - RECENZE

Kde koupit MANA drink

Zde najdete další informace o výrobku MANA.

Je zde i uvedena cena. Heureka tento produkt v nabídce nemá.

Detail odstavce: Kde koupit MANA drink
Zdroj: MANA - recenze
Zveřejněno: 15.6.2018

MANA - RECENZE

Dávkování

Tři nápoje denně by měly být schopny dokonale nahradit běžnou stravu a uspokojit hlad. MANA se podle doporučení jí pětkrát denně v menších dávkách. Nicméně pořád je to jeden sáček na den.

Detail odstavce: Dávkování
Zdroj: MANA - recenze
Zveřejněno: 15.6.2018

CONDROSULF 800 - RECENZE

Je Condrosulf volně prodejný

Condrosulf 800 mg je pouze na lékařský předpis. U produktu Condrosulf 400 mg je dostupnost bez receptu, pacient však zaplatí platí celou částku. Koupit se dá v jakékoli kamenné i internetové lékárně.

Detail odstavce: Je Condrosulf volně prodejný
Zdroj: Condrosulf 800 - recenze
Zveřejněno: 20.5.2018

FORFEMINA - RECENZE

Cena

Ceny produktu Forfemina jsou na našem trhu rozdílné, pro porovnání jsou zde ceny z e-shopů, které můžete vidět zde.

A dále cena z lékárny Dr.Max, kterou můžete vidět zde.

Detail odstavce: Cena
Zdroj: Forfemina - recenze
Zveřejněno: 3.8.2017

KRÉMY CIEN

Recenze

Z recenzí vyplývá, že kosmetické produkty značky Cien ze supermarketu Lidl jsou opravdu dobré a naši pozornost si určitě zaslouží. Vždyť i v hodnocení dTestu byla kosmetika Cien hodnocena lépe než věhlasné značky. Cien Day Cream Q10 vyhrál v kategorii krémů proti vráskám a v testování dTestu porazil i takové značky, jako je Clarins, Lancome nebo Clinique.

Portfolio výrobce značky Cien má opravdu široký rádius od dekorativní kosmetiky po kondicionéry, šampóny, krémy, sprchové gely, tělová másla a další produkty. Nabídka je široká, a pokud se podíváte na internet, tak o pozitivní a objektivní recenze nouze skutečně není.

Detail odstavce: Recenze
Zdroj: Krémy Cien
Zveřejněno: 6.5.2017

MANA - RECENZE

Příprava

MANA je (nebo přinejmenším má být) tekutá plnohodnotná náhražka jídla. Je to vlastně prášek, který smícháte s vodou, olejem, protřepete, necháte chvilku nasakovat, a máte připraveno jedno hlavní denní jídlo. mana je jídlo budoucnosti. Jedná se v podstatě o tekuté jídlo kašovité konzistence, které poskytne vše potřebné, co tělo může potřebovat.

Detail odstavce: Příprava
Zdroj: MANA - recenze
Zveřejněno: 15.6.2018

FORFEMINA - RECENZE

Forfemina a celulitida

Forfemina pomáhá při odstraňovat přebytečnou vodu z těla, přičemž zároveň dochází k odplavení škodlivých látek z organismu, a tak právě tímto pomáhá i proti celulitidě. Primárně však Forfemina slouží na odvodnění a celulitida je způsobená zvětšením objemu podkožních tukových buněk. Proti celulitidě vyzkoušejte i lymfomasáž, cvičení nebo krém. Důležité je podpořit krevní oběh v místě celulitidy.

Detail odstavce: Forfemina a celulitida
Zdroj: Forfemina - recenze
Zveřejněno: 3.8.2017

RECENZE NA ALAVIS BARNY'S

Proč je Barny's Triple Blend extra silný založený na Alavisu nejoblíbenějším výrobkem na trhu pro lidi?

Nabízí velké množství účinných látek, jako je glukosamin a chondroitin sulfát, kolagen či MSM pro prevenci a léčbu kloubních onemocnění. Je založen na funkčním přípravku, který je léty prověřen, nabízí špičkovou kvalitu, neobsahuje žádné další balastní látky, které jsou pro tělo zbytečné.

Detail odstavce: Proč je Barny's Triple Blend extra silný založený na Alavisu nejoblíbenějším výrobkem na trhu pro lidi?
Zdroj: Recenze na Alavis Barny's
Zveřejněno: 21.4.2017

CONDROSULF 800 - RECENZE

Nežádoucí účinky

Obecně je Condrosulf dobře snášen. Může mít ale i nežádoucí účinky, které se však nemusí vyskytnout u každého.

Velmi vzácné nežádoucí účinky (u méně než 1 z 10 000 nemocných):

  • velmi vzácně se mohou objevit zažívací potíže (tlak v žaludku, pálení žáhy, nevolnost nebo nucení na zvracení), které obvykle nevedou k přerušení léčby;
  • alergické reakce (například kožní vyrážky) se vyskytují též velmi zřídka.

Detail odstavce: Nežádoucí účinky
Zdroj: Condrosulf 800 - recenze
Zveřejněno: 20.5.2018

MANA - RECENZE

MANA a hubnutí

MANA není dietní program, jde o nutričně vyváženou a lehce stravitelnou stravu, která nahrazuje tradiční jídlo, přičemž šetří čas i náklady na přípravu tradičních pokrmů. MANA je spolehlivý a vyvážený zdroj energie, který má nízký glykemický a insulinemický index. Představuje dokonalý způsob, jak se udržet v tempu po celý den. Nicméně s MANOU lze i redukovat váhu, jelikož máte vyváženou a pravidelnou stravu.

Detail odstavce: MANA a hubnutí
Zdroj: MANA - recenze
Zveřejněno: 15.6.2018