Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

GABANOX 400 MG RECENZE

OBSAH

Gabanox a alkohol

Lék Gabanox představuje pro organismus velkou zátěž, z tohoto důvodu se konzumace alkoholu nedoporučuje. Stejně tak je vyloučena konzumace alkoholu při epilepsii či zánětu.

Gabanox 300 mg příbalový leták.

Zdroj: Lék Gabanox

Diskuze

V diskuzi GABANOX 300 RECENZE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Petra Hlavenkova.

Prosím o radu.Mam silný zánět šlach a mám silene bolesti byl mě předepsaný tento lék Gabanox 300 ale doctla sem se že je na epileptické záchvaty,bolesti atd...Prosím mám ho uzivat?Moc děkuju za odpovedi

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Hana Vesela.

Beru ji 14 dní a bolesti ustoupili.Pani doktorka mi neřekla kdy jo mám vysadit.strasi mě vedlejší účinky tohoto léku.poradte.

Zdroj: diskuze Gabanox 300 recenze

Zkušenosti s Gabanoxem

Gabanox se využívá zejména k léčbě epilepsie, a to jako prevence opakování epileptických záchvatů. Kromě toho má využití v terapii chronické bolesti vyvolané postižením nervů, ideálně při léčbě bolestí při a po výsevu pásového oparu.

Gabanox může ovlivňovat pozornost a působit tlumivě. Někteří uživatelé si stěžují na motání hlavy, změnu chuti k jídlu a různé nespecifické trávicí obtíže, dále na poruchy citlivosti, otoky, sucho v ústech, bolesti hlavy, nervozitu, úzkost a častější infekce dýchacích cest včetně zánětů středního ucha.

Lék musí být vždy užíván dle doporučení ošetřujícího lékaře. Vyrábí se ve formě tobolek o síle 100 až 400 miligramů a běžná denní dávka pro dospělého člověka se většinou pohybuje mezi 900–3 600 miligramy.

Gabanox předepisuje neurolog či psychiatr pro léčbu parciálních záchvatů epilepsie se sekundární generalizací nebo bez ní. Gabanox může také předepsat algeziolog, diabetolog, geriatr a revmatolog k léčbě neuropatické bolesti. Lék Gabanox je pouze na předpis.

Zdroj: Lék Gabanox

Poradna

V naší poradně s názvem LÉK GABANOX se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Šárka.

Byl mi předepsán gabanox 300mg. epilepsii nemám a ani pasový opar. Vzala jsem jen jednu tabletu. Stane se něco když si už žádný nevezmu? Mám strach z vedlejších účinků. Děkuji za rychlou odpověď.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Léčbu Gabanoxem nepřerušujte! Spojte se se svým lékařem, od kterého jste dostala recept na tento lék a promluvte si s ním o svých pochybnostech. Lékař vám Gabanox nasadil s očekáváním výsledků léčby. Zeptejte se na tyto očekávané výsledky. Gabanox není lék pouze na epilepsii, ale léčí se s ním i neuropatická bolest.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Gabanox 300 recenze

Může se Forfemina v těhotenství

V těhotenství se užívání přípravku Forfemina nedoporučuje.

Zdroj: Forfemina - recenze

Viadrus Lignator – recenze

Viadrus Lignator patří do skupiny „kotle na dřevo“. Tento kotel dle recenzí splňuje emise, má výbornou účinnost a je z litiny.

Recenze uvádějí i skutečnost, že záleží na tom, jak budete topit, pokud dřevem je to „watově“ v pořádku, ale pokud chcete „jet jen na automat“, nastává problém, musíte si vzít silnější těleso o řadu kilowat.

Dále recenze uvádějí, že když kotel vykazuje teplotu spalin 234 °C, je to normální. Teplota UT by měla být 75 °C. Šamotové desky u kotle jsou povinné pro správné prohořívání a odchod spalin.

Zdroj: Viadrus Lignator

Diskuze

V diskuzi GABANOX 300 RECENZE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Petra Hlavenkova.

Prosím o radu.Mam silný zánět šlach a mám silene bolesti byl mě předepsaný tento lék Gabanox 300 ale doctla sem se že je na epileptické záchvaty,bolesti atd...Prosím mám ho uzivat?Moc děkuju za odpovedi

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Miluse Huteckova.

Dobrý den. Manžel má amputovanou nohu v půli stehna, v noci má šílené bolesti. Tento Gabanox bral ještě před amputaci na syndrom neklidnych nohou 3x denně a teď mu doktorka na neurologii zvedla dávkování na 5 tablet denně a stejně mu to nepomáhá. Není tak velké množství škodlivé? Mimo tento Gabanox uziva spoustu dalších léků. Děkuji za odpověď. Hutěčková

Zdroj: diskuze Gabanox 300 recenze

Název přípravku

Ophthalmo-Septonex 1 mg/g oční mast. Často se setkáváme s chybným označením Optalmoseptonex mast.

Zdroj: Ophthalmo-Septonex mast recenze

Diskuze

V diskuzi TINNITUS STOP RECENZE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Havel.

Lidi nebuďte tak důvěřiví a přečtěte si recenze podvedených tímto přípravkem!

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Jiří Václavíček.

Jsem skálopevně přesvědčen, že tinitus je neléčitelný a proto veškeré kladné recenze na přípravek Tebokan považuji slušně řečeno za nepravdivé. Lékařská věda zatím nenašla způsob, jak tuto vadu léčit. Lituji všechny postižené tou horší formou a nedivím se jim, že hledají spásu i v nepravdivých nabídkách.

Zdroj: diskuze Tinnitus stop recenze

Cena

Zde můžete vidět, kolik stojí přírodní produkt Parazitex.

Autor: © svevi
Foto:
© Max

Zdroj: Parazitex – recenze

Diskuze

V diskuzi GABAOX 300 ML. se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Hana Vesela.

beru ji na bolest trojklanného nervů.musim ale k tomu brát ještě různá analgetika jinak to na bolest nezabírá.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Bohumila Chudárková.

Lék Gabanox již užívám více neý 2 roky a bohužel pomáhá pouze v době,kdy nemám velmi bolestivé ataky,jinak jsem již vyzkoušela všechny volně prodejné léky na bolest.Zabírají pár dnů,pak se účinost snižuje.Když jsou bolesti nesnesitelné,skončím nakonec u lékaře pro recept na lék na předpis,v současné době Malbron.Ataka velmi silné bolesti trvá více než dva měsíce.

Zdroj: diskuze Gabaox 300 ml.

Léková skupina

Oba produkty (Glyvenol, Detralex) patří do skupiny venofarmak.

Zdroj: Glyvenol recenze

Diskuze

V diskuzi LAZNĚ LUHAČOVICE ,,,NEUROPATIE DOLNICH KONČETIN se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Bronislava.

Už 6 let se lečím na neuropatii dolních končetin.Beru Gabanox 400 6ks denně, Baclofen 25 2x denně a Tramal dle potřeby, Baclofen by mi měl vystřidat Gabanox. Je to čím dal tím horší.Palení,svědění tlak a bolest holenních kosti,křeče.Pan doktor se snaží a vystřídala jsem ještě jiné léky,ale nic mi nepomáhá.Mezi jinýma jsem skoušela CBD 400. Od pana doktora mám informaci,že na neuropatii na lázně nemám nárok.Pojištěna jsem u 211 mám 70 let.Děkují za odpověď

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel František Krejčiřík.

Druhý rok mě neurolog léčí chronickou distální neuropatii. Bolesti noh, otoky,špatná chůze s berlou. Užívám aneurox a enelbin.
Mohl by zastavit zhoršování pobyt v lázních ?
Děkuju za odpověď fr

Zdroj: diskuze Narok na lazne pri neuropatii

Nežádoucí účinky masti Ophthalmo-Septonex

  • Poruchy kůže a podkožní tkáně;
  • Pálení;
  • Svědění;
  • Erytém;
  • Papulovesikulární vyrážka.

Předávkování

Není známo, že by došlo k předávkování.

Zdroj: Ophthalmo-Septonex mast recenze

Diskuze

V diskuzi GABANOX 300 RECENZE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Petra Hlavenkova.

Prosím o radu.Mam silný zánět šlach a mám silene bolesti byl mě předepsaný tento lék Gabanox 300 ale doctla sem se že je na epileptické záchvaty,bolesti atd...Prosím mám ho uzivat?Moc děkuju za odpovedi

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Renek.

Beru Gabanox na diabetickou neuropatii a pohoda, mam 400mg a beru jeden denně večer. Konečně mam v noci klid. Mám výhodu že jsem biochemik a tak se nehroutím z příbalových letáků. Kdyby si člověk opravdu pořádně prostudoval třeba leták od Paracetamolu tak neví jak se tyto letáky tvoří tak se zblázní. Výrobce tam píše i příznaky které jsou v tak mizivém množství, že se jsou prakticky statisticky nezachytitelné, aby byl chráněn před trolly, kteří by z toho chtěli vysekat peníze.

Zdroj: diskuze Gabanox 300 recenze

Dávkování

Tři nápoje denně by měly být schopny dokonale nahradit běžnou stravu a uspokojit hlad. MANA se podle doporučení jí pětkrát denně v menších dávkách. Nicméně pořád je to jeden sáček na den.

Zdroj: MANA - recenze

Diskuze

V diskuzi ROSUMOP 20MG RECENZE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Michal.

Dobrý den, prosím o recenze na lék rosumop a jestli ho můžu brát společně s lékem Lokrén.. je lepší ho brát ráno nebo na noc? děkují.. zdravím

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Hana Venglová.

Dobrý den, je možné, aby mi po tomto léku otékaly dole nohy a docela hodně, četla jsem o reakcích, ale týkají se obličeje-otékání-v únoru mi bude 79 let. Anebo to může být od bolestí páteře a okolí, děkuje Venglová.

Zdroj: diskuze Rosumop 20mg recenze

Je Condrosulf volně prodejný

Condrosulf 800 mg je pouze na lékařský předpis. U produktu Condrosulf 400 mg je dostupnost bez receptu, pacient však zaplatí platí celou částku. Koupit se dá v jakékoli kamenné i internetové lékárně.

Zdroj: Condrosulf 800 - recenze

Kde koupit MANA drink

Zde najdete další informace o výrobku MANA.

Je zde i uvedena cena. Heureka tento produkt v nabídce nemá.

Zdroj: MANA - recenze

Nebezpečí

Produkt Forfemina se nedoporučuje při vysokém tlaku. Forfemina může naopak i přechodně snížit krevní tlak. Dále může být příčinou nevolnosti, která může být způsobená nedostatkem tekutin v těle, protože Forfemina působí močopudně.

Zdroj: Forfemina - recenze

Dávkování

  • dospělí: 2 kapsle denně
  • děti od 3 do 15 let: 1 kapsle denně po jídle

Kapsli zapijte tekutinou.

Zdroj: Parazitex – recenze

Cena

Ceny produktu Forfemina jsou na našem trhu rozdílné, pro porovnání jsou zde ceny z e-shopů, které můžete vidět zde.

A dále cena z lékárny Dr.Max, kterou můžete vidět zde.

Zdroj: Forfemina - recenze

Příprava

MANA je (nebo přinejmenším má být) tekutá plnohodnotná náhražka jídla. Je to vlastně prášek, který smícháte s vodou, olejem, protřepete, necháte chvilku nasakovat, a máte připraveno jedno hlavní denní jídlo. mana je jídlo budoucnosti. Jedná se v podstatě o tekuté jídlo kašovité konzistence, které poskytne vše potřebné, co tělo může potřebovat.

Zdroj: MANA - recenze

Složení oční masti Ophthalmo-Septonex

Účinná látka

  • jeden gram oční obsahuje carbethopendecinii bromidum 1 mg.

Pomocné látky se známým účinkem

  • jeden gram oční masti obsahuje 100 mg lanolinu (tuk z ovčívlny).

Další pomocné látky

  • oční bílá vazelína;
  • bílý vosk;
  • čištěná voda.

Zdroj: Ophthalmo-Septonex mast recenze


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Mgr. Marie Svobodová


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP