Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

GLUKOPUR DÁVKOVÁNÍ

OBSAH

Glukopur dávkování

Jako rychlý zdroj energie se Glukopur dávkuje v množství 80-100 g na den. Při nechutenství se doporučuje podávat Glukopur po dobu 10-14 dní, nejlépe ráno na lačno v celkové denní dávce 100 g na 500 ml oblíbeného čaje.
 

Domácí dávkování

  • 1 rovná lžička glukpuru= 3 g, 
  • 1 rovná polévková lžíce glukopuru = 12 g.

 

Zdroj: Glukopur je přírodní hroznový cukr

Poradna

V naší poradně s názvem FORSKOLIN ACTIVE DÁVKOVÁNÍ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Kateřina.

Objednala jsem si tento priptavek tak jsem zvedava na ucinek.jen de chci zeptat na davkovani...dekuji

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek .

Astma: Orálně 10 mg denně po dobu 2 až 6 měsíců.
Obezita: 250 mg extraktu forskolinu 10% dvakrát denně po dobu 12 týdnů.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Forskolin active dávkování

Glukopur cena

GLukopur se dá naprosto běžně koupit ve větším supermarketu nebo v lékárně. Tady je uveden seznam nejlevněších cen, za které jde glukorpur v ČR koupit: glukopur cena.

Zdroj: Glukopur je přírodní hroznový cukr

Poradna

V naší poradně s názvem MĚSÍČKOVÁ TINKTURA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Veronika.

Můžete mi poradit, kde koupit 80% líh? V lékárně mi řekli, že se nesmí prodávat. Děkuji

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Klidně použijte 60% a zvyšte pak dávkování o 20%.

Zdroj: diskuze Měsíčková tinktura

Glukopur pro kojence

Glukopur je pro lidské tělo stravitelnější než řepný cukr. Glukopur se u kojenců indikuje při průjmech, a to tak, že se do mrkvového odvaru nebo čaje přidá malé množství tohoto přípravku. Glukopur je také možné přidávat u kojenců do umělého mléka.

Zdroj: Glukopur

Diskuze

V diskuzi GELOREN DÁVKOVÁNÍ PRO ČLOVĚKA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jarmila Doležalová.

Prosím o správné dávkování gelorenu pro koně-pro člověka,jaké užívat množství denně při váze 86 kg,nemám s tímto přípravkem prozatím vůbec žádnou zkušenost,předem děkuji za pomoc.J.Doležalová

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Milada.

Já si geloren kupuju a používám jednu oranžovou tabletu denně. Tabletu rozčtvrtím nožem a pak normálně rozkoušu a spolknu. Používám to vždycky tři měsíce 90 tablet, pak chvíli přestávka a znovu tři měsíce. Od té doby neznám bolesti v kloubech.

Zdroj: diskuze Geloren dávkování pro člověka

Glukopur versus Gainer

Oba sacharidy mají vysoký glykemický index, tudíž na ně inzulin reaguje prakticky stejně rychle. Hlavním rozdílem mezi Gainerem a Gglukopurem je, že Gainer dokáže udržet vysokou hladinu krevního cukru déle než Glukopur, což někteří lidé citlivější na zvýšenou glykémii nemusí dobře snášet.

Dávkování Gaineru je závislé na příjmu bílkovin z běžné stravy, tělesné hmotnosti a intenzitě cvičení.

Zdroj: Glukopur

Glukopur složení:

Obsah bílého prášku glukopur: dextróza (100% D-Glukóza), vitamínový premix (vitamín C 18 mg, B1 0,42 mg, B2 0,48 mg, B6 0,60 mg, B12 0,30 mg, biotin 45 mg, kyselina pantothenová 1,8 mg, vitamín E 3 mg, kyselina listová 60 mg, niacin 5,4 mg.
 

Zdroj: Glukopur je přírodní hroznový cukr

Poradna

V naší poradně s názvem KRVÁCENÍ Z NOSU PO WARFARINU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jan cirhan.

užívám warfarin 3mg 1.5 denně a začíná mi téct krev z nosu! co dál?

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Co nejdříve musíte k lékaři, aby vám udělal test srážlivosti krve a podle výsledků poupravil dávkování. V žádném případě neměňte dávkování Warfarinu samovolně.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Warfarin a meloun

Glukopur pro děti

Glukopur mohou užívat i děti, nejde však o vhodnou náhradu cukru. Glukopur má stejnou energetickou hodnotu a stejnou měrou přispívá k výskytu zubního kazu. Glukopur se u dětí indikuje v případě průjmů, kdy se podává čaj mírně slazený tímto přípravkem. Roztok s Glukopurem dávejte po troškách, je-li to nutné, pečlivě sledujte množství a vzhled stolice, dodržuje tolerování roztoku.

Zdroj: Glukopur

Poradna

V naší poradně s názvem DÁVKOVÁNÍ WOBENZYMU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Josef Vystrečil.

Dobrý den
Chci použít Wobenzym na úraz ramene. Dávkování 3x před jídlem ,jelikož neustále cestuji a v podstatě nevím kdy a kde a v kolik budu jíst oběd, mám problém s polední dávkou a jejím časováním na 1/2 hodinu před jídlem. Je možné se tomu vyhnout změnou dávkování na 2x ? Ráno a večer žádný problém nemám.
Děkuji Vyst. Praha

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Klidně udržte dávkování třikrát denně a polední dávku vezměte ve prostředku dne. Nemusíte jíst přesně za půl hodiny po Wobezymu. Jídlo můžete dát klidně za hodinu i dvě. Důležité je, vzít si to na lačný žaludek.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Dávkování wobenzymu

Co je to Glukopur

Sladidlo Glukopur je značka nejrozšířenějšího monosacharidu, jemuž se lidově říká hroznový cukr. Vyskytuje se ve velkém množství plodů nebo v medu, zejména však v hroznovém vínu. Je jedním ze základních sacharidů, které se vyskytují v lidském těle, zásobuje buňky energií a udržuje hladinu krevního cukru. Je tedy nezbytný pro centrální nervový systém, mozek a červené krvinky. Glukopur pomáhá celkově posílit organismus. Toto sladidlo můžeme využít v případech, kdy má tělo vysokou spotřebu energie – tehdy nejvíce klesá hladina cukru v krvi, což oslabuje organismus a snižuje koncentraci. O okamžitý přísun energie se postará právě hroznový cukr Glukopur, který se rychle uvolňuje do krve, a orgány jej využijí okamžitě. Glukopur je také doporučován jako zdroj energie při nechutenství, jež doprovází mnohá onemocnění.

Zdroj: Glukopur

Poradna

V naší poradně s názvem WARFARIN 3 MG se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Milan Koutný.

Beru Warfarin 3mg (modré tabletky). Při dávkování 7 tbl. za týden (1 tbl. denně), mám INR = 3,2. O kolik mám snížit dávkování, abych dosáhl INR kolem 2,5 ??

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Dávkování neměňte, ale povolte si více ve své dietě. Dopřejte si o něco více zelené zeleniny. Když dodržujete antikoagulační dietu moc přísně a nedosáhnete minimální množství vitamínu K, tak Warfarin působí moc silně. To by mohl být váš případ. O svých pochybnostech o dávkování Warfarinu řekněte svému lékaři a dohodněte se na změnách ve vašem jídelníčku. Po změně jídelníčku si nechte změřit INR, abyste se ujistil, že to má správné účinky.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Warfarin 3 mg

Glukopur na posílení imunity

Glukpur sám o sobě imunitu neposílí, ale dodá tělu potřebnou rychlou energii, aby se lépe mohlo vyrovnat s akutní imunitní krizí vzniklé například následkem chorobného odmítání běžné stravy, například při anorexii. Při nedostatečné nebo nevyvážené stravě tělu chybí potřebná energie, aby mohlo správně vstřebávat další živiny, a dochází k tak zvané imunitní krizi. Glukopur společně s přípravkem Beta glucan 24 C výborně nakopnou organismus se silnou stimulací imunitního systému.
 

Zdroj: Glukopur je přírodní hroznový cukr

Poradna

V naší poradně s názvem MÍSTO WARFARINU INJEKCE PŘI OPERACI se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Misa.

potřebuji snížit warfarin aneudélat chybu

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Sama si dávkování Warfarinu neupravujte! Je to nebezpečné a mohlo by vás to stát život! O změně dávkování se poraďte se svým ošetřujícím lékařem, protože on nejlépe zná váš zdravotní stav a může podle toho určit jinou dávku.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Místo warfarinu injekce při operaci

Cena Glukopuru

Zde můžete vidět cenu Glukopuru.

Zdroj: Glukopur

Glukopur na nabírání svalů

Ihned po tréninku v posilovně, respektive po uklidnění organismu, takže ještě v šatně posilovny, je vhodné zvednout hladinu inzulínu a využit ho k urychlenému ukládání glykogenu do svalů. Po poctivém tréninku je totiž jediná chvíle, kdy se nemusíme bát toho, že by přijatá energie šla do tuků. Pro nabírání svalové hmoty je optimální zvednout inzulín pomocí 0,4 až 0,5g glukopuru na 1kg vlastní váhy. Takže například pro 100kg sportovce je to cca 40 až 50g glukopuru.
 

Zdroj: Glukopur je přírodní hroznový cukr

Poradna

V naší poradně s názvem RADY, JAK SE ZBAVIT SUCHÉ SLIZNICE NOSU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jan Kopeček.

Hledal jsem dávkování šaratice, je to pro mne dost důležité. Po dlouhém hledání jsem našel honosný, výrazný nadpis: ŠARATICE, MINERÁLNÍ VODA - DÁVKOVÁNÍ. A ve "stati" pod nadpisem je dávkování bramboříku, něco březové vodě, a jiné, v tomto případě nesmysly. Tak chaotické informování je navzdory zázračné digitalizaci "n-té generace" informačních technologií, či jak to ještě honosněji nazvat, pro kočku. Bůh nás chraň před "digitalizací státní správy", tak propagované Pirátskou stranou. To by to asi dopadlo.
Kop.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Šaratice se dávkuje buď v jednorázové dávce 150 ml jednou denně a nebo pravidelně 50 ml po každém hlavním jídle (3 krát denně).

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Mořská voda

Nutriční složení glukopuru

Enegretická hodnota glukopruru je 1672 (393,4 kcal) na 100 g prášku. Glkopur obsahuje sacharidy minimálně 99 g, bílkoviny 0 g a tuky 0 g.

Zdroj: Glukopur je přírodní hroznový cukr

Glukopur při posilování

Glukopur se dostává do krevního řečiště přibližně během dvou minut. Jde tedy o nejrychlejší zdroj energie. Takto rychlý účinek je pozitivní v případech, kdy je potřeba okamžitě zvýšit hladinu cukru v krvi. Pravidelné užívání se však nedoporučuje. Hroznový cukr má stejnou energetickou hodnotu jako normální cukr, avšak díky svému rychlému účinku navozuje brzy pocit hladu, čímž následně podporuje růst tělesné hmotnosti. Glukopur tedy užívejte pouze v případech vyššího energetického výdeje, případně při nechutenství, a nikdy nepřekračujte doporučenou denní dávku. V kulturistice je Glukopur vhodný zejména po tréninku společně s proteinem. Během dne se preferují sacharidy z běžné stravy.

Glukopur se dávkuje společně po kulturistickém tréninku s proteinem a kreatinem, a to s ohledem na náročnost tréninku. Obvykle se podává až 1 g na 1 kg tělesné hmotnosti, a to tím způsobem, že se 30 g Glukopuru rozředí cca ve 400 ml vody. Glukopur podporuje účinnost kreatinu.

Při nabírání svalové hmoty v kulturistice se doporučované množství sacharidů pohybuje v rozsahu 5–6 g sacharidů na 1 kg tělesné hmotnosti. Uvedené množství je ale pouhý orientační údaj, je třeba si množství upravit dle vlastního tělesného typu, intenzity a způsobu tréninku. Rozsah 5–6 g se může měnit oběma směry, pokud například začnete na 4 g sacharidů na 1 kg tělesné hmotnosti a cítíte, že máte méně energie a hmotnost ani síla se nezvyšují, je třeba si množství sacharidů navýšit. Naopak nebezpečí nadměrných dávek sacharidů spočívá v tom, že zahltí svaly glukózou a zbylý cukr se rychle přemění na tuk, v tomto případě je zase třeba množství sacharidů snížit. Mezi těmito dvěma extrémy si každý jedinec musí najít svoje optimální množství, které mu vyhovuje a při kterém přibírá na svalové hmotě, ale stále v určité kvalitě (tedy bez velkého nárůstu tukových zásob).

Zdroj: Glukopur

Brambořík – dávkování

Příslušná dávka bramboříku závisí na několika faktorech, především na věku, zdraví, ale i na jiných okolnostech. Zatím neexistuje dostatek vědeckých informací pro určení vhodného dávkování bramboříku. Pamatujte si, že přírodní produkty nejsou vždy bezpečné, je důležité správné dávkování. Ujistěte se, že se řídíte příslušnými pokyny na příbalovém letáku. Také se můžete před použitím léků z bramboříku poradit s lékárníkem nebo lékařem.

Zdroj: Brambořík může být nebezpečný lék

Mykóza

Wobenzym výrazně snižuje riziko přechodu gynekologických zánětů do chronického stavu. U úporných infekcí, které vyvolávají mykózy, Wobenzym výrazně zvyšuje účinnost léčby a pravděpodobnost vyléčení.

Účinky

Wobenzym je podpůrným lékem při klasické léčbě mykózy. V kombinaci s Wobenzymem stoupla úspěšnost léčby na více než 81 %.

Dávkování

Začněte užívat Wobenzym v denních dávkách 3x4 dražé a pokračujte v nich po další tři měsíce. U dětí určuje dávkování lékař!

Zdroj: Wobenzym - dávkování u dětí

Dávkování

Při používání kozlíku lékařského je třeba dbát na doporučené dávkování. To je výhoda kozlíkových kapek z obchodu – přesně znáte doporučené dávkování a sílu. Malé dávky nervový systém opravdu povzbuzují, při předávkování však může docházet k útlumu, halucinacím nebo křečím. Proto užívejte vždy jen doporučené dávkování. Pro zlepšení kvality spánku se doporučuje užívat 400–900 mg extraktu až 2 hodiny před spaním po dobu 28 dní. Maximální dávka je 15 g kořene denně. Běžně se užívá kozlíková tinktura v dávce 15–20 kapek do vody několikrát denně. Doporučená dávka je 10 mg suchého extraktu, popřípadě do 50 mg kořene denně.

Zdroj: Kozlíkové kapky

Příbalový leták Mospilanu

V příbalovém letáku Mospilanu 20 SP najdete veškeré potřebné informace – složení, škodlivost, dávkování, ochrannou lhůtu, bezpečnostní opatření, likvidaci, skladování a první pomoc.

Zdroj: Mospilan


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Mgr. Marie Svobodová

Mgr. Michal Vinš

Bc. Jakub Vinš


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP