Facebook Síť X Pinterest email tisk

Téma

HOVEZI ZADNI


Zadní rýma a bolest v krku

Zadní rýma a bolest v krku mohou signalizovat alergickou rhinitidu. V tomto případě – pokud dochází k opakovaným příznakům – se doporučuje vyhledat alergologa. Nechte si vyšetřit také CRP, při zvýšené hodnotě je nutná léčba s možností antibiotik.

Zdroj: článek Zadní rýma

Poradna

V naší poradně s názvem WWW.HOVĚZÍ POLEVKA-ČISTIT se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Trvalová Dagmar.

Jak vyčistit hovězí polévku.Mám vývar z hov. kostí a je bílý,Jak ho vyčistit i když jsem pěnu odebrala. Děkuji.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Hovězí vývar vyčistíte tak, že do horkého vývaru rozmícháte vaječný bílek bez žloutku. Bílek na sebe naváže všechny drobné nečistoty a jde pak dobře vychytat přes cedník. Výsledkem je průzračný vývar.

Zdroj: příběh Www.hovězí polevka-čistit

Bylinky na zadní rýmu

Cibule, divizna velkokvětá, bazalka, čekanka, smetanka, zázvor, křen, šalvěj lékařská, angínovník, česnek medvědí, rýmovník, meduňka, kalísie vonná, echinacea, kočičí ocásek, lichořeřišnice – to jsou rostliny doporučované při problémech s takzvanou zadní rýmou.

Zdroj: článek Zadní rýma

Příběh

Ve svém příspěvku KOLAGEN V POTRAVINÁCH se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Marcela.

Hovězí maso není zrovna nejlepší! Možná, že hovězí kližka má velký obsah kolagenu, ale také má velký obsah transmastných kyselin, které způsobují infarkt nebo mrtvici. Tady je článek o tom, jak je hovězí maso jedovaté: https://www.ceskenemoci.cz/…

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Vanda.

tento doplněk stravy jsem již vyzkoušela. Opravdu pokožka se stává hebčí díky přísunu kolagenu. I zdravá strava kolagen postrádá a proto mi pomohl k hebčí pokožce tento doplněk stravy.Kolagen FORTE se vstřebává snadněji.Osvědčil se mi kolagen FORTE od rosenpharmy, je běžně dostupný v lékárnách

Zdroj: příběh Kolagen v potravinách

Hovězí zadní kýta

Hovězí zadní kýtu můžete použít na mnoho způsobů. Hodí se na dušení, pečení v celku, rolády, ale i k omáčkám.

Dušená hovězí zadní kýta se zeleninou

Suroviny:

  • 500 g hovězí zadní kýty
  • 250 g kořenové zeleniny – celer, petržel
  • 150 g mrkve
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • hovězí vývar
  • 1 dcl červeného vína
  • 1 lžíce rajského protlaku
  • olej
  • sůl, pepř
  • 1 bobkový list
  • špetka tymiánu
  • 3 hřebíčky
  • 3 kuličky pepře

Postup:

Nakrájíme cibuli na drobno, dáme do hrnce s rozehřátým olejem a osmahneme dozlatova. Poté přidáme rajský protlak, červené víno, hovězí vývar a zamícháme. Přihodíme hovězí maso pokrájené na větší kousky, přidáme koření, prolisovaný česnek a osolíme. Přiklopené dusíme do měkka. Ve volné chvíli si očistíme celer, petržel a mrkev. Pokrájíme na kousky, tak jak máme rádi, a přihodíme ke změklému masu. Dusíme ještě chvilku, než zelenina změkne. Dochutíme solí a pepřem. Podáváme s rýží, bramborem nebo čerstvou bagetou.

Zdroj: článek Tradiční recepty na hovězí maso

Doporučení

Maso na tuto omáčku se nemusí pouze vařit, ale je možné jej péct v troubě, což má zase trochu jinou chuť a přidá to na celkovém výrazu tohoto pokrmu.

Vhodnou obměnou za hříbky nebo směs hub jsou lišky. Takto připravené maso na liškách je velmi lahodné.

Pokud nemáte hovězí maso, je možné jej nahradit jiným masem, například vepřovým.

Pro pečení je nejvhodnější použít zadní hovězí maso, kdežto pro vaření se používá přední hovězí, ale to vždy záleží na kuchaři, který pokrm připravuje.

Zdroj: článek Hovězí na houbách - Kluci v akci

Poradna

V naší poradně s názvem REFLUX JÍCNU - DIETA HOVĚZÍ VYVAR se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jana.

Mohu na reflux žaludku hovězí polévku?

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Hovězí vývar je na reflux prospěšný. Jen se zdržte příliš pepře.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: příběh Reflux jícnu - dieta

Hovězí kýta na houbách

Ingredience: 500 g hovězí kýty, 1 cibule, 2 stroužky česneku, 100 g anglické slaniny, hrst hub, 1 lžíce hladké mouky, 1 lžíce másla, 500 ml hovězího vývaru, mletý pepř, sůl

Technologický postup: Nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme dohněda. Přidáme nadrobno nakrájenou slaninu, zlehka orestujeme. Přidáme na kostičky nakrájené hovězí maso, podlijeme vývarem, přidáme houby a dva stroužky česneku a dusíme doměkka, podle potřeby přidáváme vývar. Před dokončením dochutíme solí a pepřem, můžeme přidat pár lžic smetany, zahustíme jíškou (z másla a mouky), povaříme 10 minut a můžeme servírovat. Servírujeme nejlépe s rýží nebo knedlíkem.

Zdroj: článek Recepty na hovězí zadní kýtu

Příběh

Ve svém příspěvku REFLUX JÍCNU - DIETA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Anna.

Tak mák a kečup rajčata můžu nebo ne?

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Jana.

Mohu na reflux žaludku hovězí polévky?

Zdroj: příběh Reflux jícnu - dieta

Cena kližky

  • Hovězí kližka z farmy: 1 000 g stojí 155 Kč.
  • Čerstvá hovězí kližka bez kosti – výsekové maso: 1 000 g stojí 149 Kč.
  • Bio hovězí kližka: 1 000 g stojí 221 Kč.
  • Hovězí kližka z býka: 1 000 g stojí 219 Kč.

Tyto ceny jsou pouze orientační.

Zdroj: článek Recepty na hovězí kližku

Poradna

V naší poradně s názvem BOLENÍ ZADNÍ PRAVÉ ČÁSTI JAZYKU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Lena.

Dobrý den, čas od času mě pobolívá pravá zadní část jazyku. Jazyk však vypadá úplně normálně a není na něm nic nezvyklého. Opravdu se bojím o moje zdraví, protože si nemyslím že někoho začne z ničeho nic bolet pravá zadní část jazyku. Děkuji předem za odpověď a Vaší ochotu ohledně mojí zadní pravé strany mého normálně vypadajícího bolestivého jazyka❤️

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Jazyk může postihnout několik onemocnění z nichž některá mohou být i vážná. Proto bude dobré nepodcenit tyto příznaky a požádat svého zubního lékaře, aby vám jazyk vyšetřil. Nemoci jazyka patří do působnosti stomatologie, proto návštěva u zubního bude tím nejlepším řešením pro nalezení této příčiny.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: příběh Bolák/vred v ustech

Hovězí kýta na cibuli

Ingredience: 1 kg hovězí kýty, 3 cibule, slunečnicový olej, 750 ml hovězího vývaru, mletý pepř, sůl, 1 lžíce hladké mouky, 100 ml červeného vína

Technologický postup: Maso nakrájíme na plátky, nařízneme okraje, osolíme, opepříme (nenaklepáváme). Cibuli nakrájíme na kostičky. Maso opečeme na rozpáleném oleji z obou stran a vyjmeme, do výpeku vložíme cibuli a opečeme (podle potřeby přidáme olej) do zlatohnědé barvy, zaprášíme hladkou moukou, zalijeme hovězím vývarem, červeným vínem, vložíme zpět maso, zakryjeme pokličkou, vložíme do vyhřáté trouby a při 170 °C pečeme asi 1,5 hodiny. Po upečení podáváme kýtu přelitou omáčkou s libovolnou přílohou.

Zdroj: článek Recepty na hovězí zadní kýtu

Příběh

Ve svém příspěvku ZADNÍ RÝMA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Alena Fialová.

Trpím na "Zadní rýmu" snad odjakživa od podzimu do jara. Pravidelně chodím na prohlídky na ORL, beru Zulbex, Desloratadine Actavis a sprej Mometason furoát Cipla.
Přečetla jsem si o "Zadní rýmě" už toho dost, ale nedočetla jsem se nikde, že by v důsledku toho bylo i to, že postižený rýmu, kterou nevysmrká, tak ji rovnou polyká. Přes den to ještě jde, ale když večer ulehnu, tak je to jeden nekonečný proud, který přeruším akorát sprejem. Sice se potom vyspím, ale ráno mám v puse všechno suché jako na Sahaře (jazyk, patro, uvnitř krku), že nemohu ani polknout. Beru ho jen v nouzi (nevyspaná - unavená). Z napolikaného hlenu mne potom bolí žaludek a někdy ráno se musím vyzvracet (sám hlen). Hlava nebo v krku mne nebolí a ani jinak se necítím nemocná. Akorát mám nutkání pořád něco jist alespoň trochu, že mne méně bolí žaludek. Vcelku dobře a rychle zabírá uvařené teplé brambory jen tak bez ničeho.
Rýma se mi sama spustí akorát když brečím, krájím cibuli nebo v zimě když se slunce odráží v čerstvě napadaném sněhu.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Jarmila.

Pani Aleno,

vyzkoušejte na zadní rýmu, výplach nosu konvičkou, kterou naplníte slanou vodou, vyplachovat se může každý den. Zakoupíte v lékárně a jistě Vám tam i poradí jak s konvičkou pracovat. Synovi velmi se zadní rýmou výplach nosu pomáhá.

Zdravím Jarmila

Zdroj: příběh Zadní rýma

Cena hovězí roštěné

  • Hovězí roštěná z býka chlazená 1 kg: 400 Kč
  • Hovězí roštěná krájená 1 kg: 289 Kč
  • BIO Hovězí roštěná krájená 1 kg: 399 Kč
  • Hovězí roštěná výseková 1 kg: 266 Kč
  • Hovězí roštěná výseková kravská 1 kg: 190 Kč

Zdroj: článek Hovězí roštěná

Příběh

Ve svém příspěvku KOLAGEN V POTRAVINÁCH se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Milada.

Já, jako zdroj kolagenu ráda používám vařené hovězí maso, konkrétně kližku. Hovězí kližka totiž obsahuje nejvíce kolagenu ve svalových přepážkách. Vařením kolagen řídne a pokrývá tak celé maso a díky svým choťovým vlastnostem jej činí také velmi chutným. Zároveň je kolagen obsažen pak i ve vývaru. Takže, kdo chce přírodní kolagen a hodnotné bílkoviny s minimem tuků, ten volí hovězí kližku - pečenou nebo vařenou.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Marcela.

Hovězí maso není zrovna nejlepší! Možná, že hovězí kližka má velký obsah kolagenu, ale také má velký obsah transmastných kyselin, které způsobují infarkt nebo mrtvici. Tady je článek o tom, jak je hovězí maso jedovaté: https://www.ceskenemoci.cz/…

Zdroj: příběh Kolagen v potravinách

Hovězí steak na pánvi

Ingredience: 4 plátky květové špičky (rump steak), olivový olej, mletý pepř, sůl

Technologický postup: Steaky opepříme z obou stran a potřeme je olejem. Maso necháme odležet v pokojové teplotě minimálně hodinu před samotnou přípravou. Na rozpálené grilovací pánvi opečeme steaky z každé strany cca 3 minuty (medium rare), poté je vložíme do vyhřátého kastrolu (můžeme poklást plátkem másla), přiklopíme poklicí, necháme 3 minutky odležet, osolíme a podáváme s různými omáčkami.

Zdroj: článek Recepty na hovězí zadní kýtu

Poradna

V naší poradně s názvem AFTY V ZADNI ČÁSTI JAZYKA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Roman.

Dobrý den,
Chtěl bych se zeptat na afty v zadni části jazyka jestli se mám něčeho obávat a zajít k lékaři. Jen mi šimraji v krku něco jako kdybych polkl zvířecí chlup a uvízl v krku...posílám foto k upřesnění.
Děkuji

Uživatel rovněž přidal ke svému příspěvku i obrázek, který můžete vidět, když kliknete na tento odkaz přiložený obrázek.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Stačí kloktat ústní vodu Listerine a počkat pár dní než to zmizí.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: příběh Dotaz

Hovězí steak v troubě

Ingredience: 4 plátky válečku (eye round steak), olivový olej, sůl, mletý pepř

Technologický postup: Maso poklepeme klouby, opepříme, potřeme olivovým olejem a necháme hodinu při pokojové teplotě odležet. Rozpálíme troubu na 190 °C a vložíme na pekáček plátky masa, které pečeme při stejné teplotě podle požadovaného stupně propečení. Rare (krvavý steak) kolem 23 až 26 minut cca na 58 °C. Medium rare (středně krvavý steak) 26 až 32 minut cca na 67 °C. Well done (propečený steak) pak 32 až 36 minut cca na 72 °C. V polovině pečení steaky otočíme. Po upečení, je osolíme a necháme pár minutek odpočinout pod pokličkou a následně podáváme.

Zdroj: článek Recepty na hovězí zadní kýtu

Hovězí roládky z kýty

Ingredience: 600 g hovězí kýty (na plátky), 100 g sušené šunky, 150 g sušených rajčat naložených v oleji, čerstvá šalvěj, 500 ml hovězího vývaru, 100 ml červeného vína, 1 lžíce smetany, kousek másla, olej, pepř, sůl

Technologický postup: Maso naklepeme, osolíme a opepříme. Poklademe plátky šunky, pokrájenými sušenými rajčaty a lístky šalvěje. Srolujeme a upevníme provázkem. Na oleji roládky opečeme ze všech stran, přidáme zbytek rajčat a pokrájené šunky, snítku šalvěje, podlijeme vínem a necháme skoro odpařit. Poté přilijeme vývar, pouze maximálně do výše masa, a dusíme doměkka. Nakonec zjemníme kouskem másla a smetanou, případně podle potřeby zahustíme dle zvyklostí a dochutíme solí a pepřem.

Zdroj: článek Recepty na hovězí zadní kýtu

Hovězí kýta se zeleninou

Ingredience: 800 g hovězí kýty, 100 g celeru, 100 g petržele, 50 g řapíkatého celeru, 120 g mrkve, 1 cibule, 2,5 dl hovězího vývaru, 1 dl červeného vína, 1 lžíce rajčatového protlaku, 1 lžíce oleje, 2 stroužky česneku, bobkový list, špetka tymiánu, 10 kuliček černého pepře, pár kousků hřebíčku, mletý pepř, sůl

Technologický postup: Cibuli oloupeme, nahrubo nakrájíme, vložíme do kastrolu s rozehřátým olejem a opečeme dozlatova. Přidáme protlak, víno, zalijeme vývarem a rozmícháme. Přidáme maso nakrájené na větší kostky, koření a prolisovaný česnek, osolíme, přiklopíme a dusíme, dokud maso nezměkne. Mezitím očistíme všechnu zeleninu a nakrájíme ji na větší kousky. Přidáme ji k měkkému masu a ještě podusíme, dokud zelenina nezměkne. Vše dochutíme solí a mletým pepřem a podáváme s čerstvou bagetou.

Zdroj: článek Recepty na hovězí zadní kýtu

Hovězí steak na pepři

Ingredience: 4 plátky ořechu (tip roast, tip steak, ball tip), 4 cl koňaku, 4 cl smetany, 6 cl hovězího vývaru, 3 lžíce celého zeleného pepře, 1 lžíce másla, 3 lžíce olivového oleje, mletý pepř, sůl

Technologický postup: Omyté a osušené plátky masa (jeden přibližně o váze 220 g) nejprve zprudka orestujeme na troše olivového oleje. Teplotu snížíme a restujeme z každé strany asi 3 minuty s častějším obracením a podléváním z vlastního sósu. Hotové steaky vyndáme, osolíme, opepříme čerstvě mletým pepřem a udržujeme pořád v teple. Základ, kde jsme měli steaky, přecedíme a zalijeme koňakem. Poté přidáme hovězí vývar a krátce povaříme. Do základního sósu přidáme propláchnutý zelený celý pepř a smetanu. Opět krátce povaříme. Nakonec do sósu přidáme studené máslo, které již bez vaření necháme zcela rozpustit. Hovězí steak položíme na předehřátý talíř a přelijeme omáčkou.

Zdroj: článek Recepty na hovězí zadní kýtu

Jak připravuje hovězí kýtu Pohlreich

Technologický postup: 1 kg hovězí kýty, 500 ml červeného vína, 2 brambory, 3 mrkve, 1 lžíce citronové šťávy, 2 lžíce třtinového cukru, 1 lžička rajského protlaku, sůl, pepř, 1 lžíce worcesterské omáčky, 2 bobkové listy, 2 kuličky nového koření, 1 lžíce hladké mouky, olej podle potřeby, kousek másla, 250 ml hovězího vývaru

Technologický postup: Maso nakrájíme na větší kusy, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. V širším hrnci rozpálíme olej a máslo, maso opečeme ze všech stran dohněda, poté vyndáme. Do výpeku přilijeme víno, vývar, citron, worcester, protlak, přidáme koření a cukr, vrátíme maso a pomalu dusíme asi 1 a 1/2 až 2 hodiny. Poté přidáme na větší kusy nakrájenou mrkev a brambory a necháme vařit do změknutí a zredukování šťávy. Podáváme samotné nebo s pečivem.

Zdroj: článek Recepty na hovězí zadní kýtu

Hovězí steak na grilu

Ingredience: 4 plátky květové špičky (rump steak), olivový olej extra virgin, hrubozrnná mořská sůl, čerstvě drcený pepř, bylinky

Technologický postup: Nejprve gril rozehřejeme na vysokou teplotu. Rošt grilu potřeme tukem, aby se nám na steak obtiskla mřížka roštu. Steaky bohatě okořeníme pepřem, mírně potřeme olejem, položíme na rošt a grilujeme podle chuti z každé strany podle stupně propečení. Po upečení osolíme. Bylinky (šalvěj, rozmarýn) pokapeme na talíři nebo větší misce olivovým olejem, na koření položíme grilované horké steaky, pokapeme je také olejem, pak steaky několikrát otočíme, aby se dobře obalily v koření a bylinách. Steaky takto marinujeme 3 až 5 minut, pak je ještě jednou polijeme olivovým olejem a ihned podáváme.

Zdroj: článek Recepty na hovězí zadní kýtu

Co je to zadní rýma

Zadní rýma je typ rýmy, který je způsoben nadměrnou produkcí hlenu a trápí především dětské pacienty. Nicméně vyskytnout se může i u dospělých. Přenos infekce probíhá kapénkovou nákazou. Zánět nosohltanu je možnou a poměrně častou komplikací zadní rýmy, která je způsobena nachlazením, viry a bakteriemi. Proto projevem může být i bolest hlavy doprovázená malátností a anebo zalehnutím uší.

Zdroj: článek Chronická zadní rýma

Autoři uvedeného obsahu

 Nina Vinšová

 Mgr. Světluše Vinšová

 Gabriela Štummerová

 Mgr. Michal Vinš


houser záda můžete léky aulin
<< PŘEDCHOZÍ PŘÍSPĚVEK
hovězí zadní kýta
NÁSLEDUJÍCÍ PŘÍSPĚVEK >>
příběhy k tématu

Reflux jícnu - dieta

Cempírek

Hovězí vývar je na reflux prospěšný. Jen se zdržte příliš pepře.

Zdraví Cempírek!

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Www.hovězí polevka-čistit

Kamča

Hovězí vývar vyčistíte tak, že do horkého vývaru rozmícháte vaječný bílek bez žloutku. Bílek na sebe naváže všechny drobné nečistoty a jde pak dobře vychytat přes cedník. Výsledkem je průzračný vývar.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Kolagen v potravinách

Marcela

Hovězí maso není zrovna nejlepší! Možná, že hovězí kližka má velký obsah kolagenu, ale také má velký obsah transmastných kyselin, které způsobují infarkt nebo mrtvici. Tady je článek o tom, jak je hovězí maso jedovaté: https://www.ceskenemoci.cz/…

Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Www.hovězí polevka-čistit

Trvalová Dagmar

Jak vyčistit hovězí polévku.Mám vývar z hov. kostí a je bílý,Jak ho vyčistit i když jsem pěnu odebrala. Děkuji.

Počet odpovědí: 2 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Reflux jícnu - dieta

Jana

Mohu na reflux žaludku hovězí polévku?

Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Reflux jícnu - dieta

jana

Mohu na reflux žaludku hovězí polévky?

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Bolák/vred v ustech

Lena

Dobrý den, čas od času mě pobolívá pravá zadní část jazyku. Jazyk však vypadá úplně normálně a není na něm nic nezvyklého. Opravdu se bojím o moje zdraví, protože si nemyslím že někoho začne z ničeho nic bolet pravá zadní část jazyku. Děkuji předem za odpověď a Vaší ochotu ohledně mojí zadní pravé strany mého normálně vypadajícího bolestivého jazyka❤️

Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Zadní rýma

Jarmila

Pani Aleno,

vyzkoušejte na zadní rýmu, výplach nosu konvičkou, kterou naplníte slanou vodou, vyplachovat se může každý den. Zakoupíte v lékárně a jistě Vám tam i poradí jak s konvičkou pracovat. Synovi velmi se zadní rýmou výplach nosu pomáhá.

Zdravím Jarmila

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Kolagen v potravinách

Milada

Já, jako zdroj kolagenu ráda používám vařené hovězí maso, konkrétně kližku. Hovězí kližka totiž obsahuje nejvíce kolagenu ve svalových přepážkách. Vařením kolagen řídne a pokrývá tak celé maso a díky svým choťovým vlastnostem jej činí také velmi chutným. Zároveň je kolagen obsažen pak i ve vývaru. Takže, kdo chce přírodní kolagen a hodnotné bílkoviny s minimem tuků, ten volí hovězí kližku - pečenou nebo vařenou.

Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Dotaz

Roman

Dobrý den,
Chtěl bych se zeptat na afty v zadni části jazyka jestli se mám něčeho obávat a zajít k lékaři. Jen mi šimraji v krku něco jako kdybych polkl zvířecí chlup a uvízl v krku...posílám foto k upřesnění.
Děkuji

Přiložený obrázek | Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Co značí bradavičky na jazyku

Jitka Marešová

Mám bradavičky v zadní části . Jinak se cítím dobře

Počet odpovědí: 2 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Www.hovězí polevka-čistit

Kamča

Žloutek můžete použít například do třené bábovky. Na vyčištění vývaru je nutný pouze bílek. Žloutek vám prostě zbyde.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Polovinu jazyku mám světle bílou a zadní polovinu hnědou

Miroslav Kopp

Přeji hezký den
Již cca 3nebo 4 měsíce mám přední část jazyka světle bílou a zadní cca 1/3 hnědou i když dodržuji hygienu pastou Parodontax často mi krváceli dásně tak je to pořád stejné jazyk mě nebolí ani puchýřemi netrpím ale problém je zápach a také to nevypadá moc dobře.
Děkuji za odpověď Kopp

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Www.hovězí polevka-čistit

Tereza

Dobrý den, mohu se zeptat co uděláme se zbylým žloutkem???

Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Úhrada zubní protézy pojišťovnou

Sedlářová Jana

dotaz. Uhradí mi pojištovna náklady za castecnou vrchní prozézu když zustanou zadní stoličky

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

novinky a zajímavosti

Chcete odebírat naše novinky?


Dokažte, že jste člověk a napište sem číslicemi číslo jedenáct.