Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

JAK NA VŠI PO DOMÁCKU

OBSAH

Důvody, proč si chcete vyrobit umělou vagínu, nemusíte nikomu vysvětlovat, jde čistě o vaši soukromou věc. Nicméně musíme uznat, že pokud jste si našli cestu až k tomuto článku, patří mezi vaše přednosti otevřenost, zvídavost a pragmatismus. Bez ohledu na váš věk, rodinný stav, kulturní zázemí nebo sexuální orientaci vás nikdo za váš zájem o technickou stránku výroby umělé vagíny nemůže soudit.

Zdroj: Jak vyrobit doma vagínu

Poradna

V naší poradně s názvem ZÁBALY Z KOPŘIV se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Eva T..

Dobrý den,
Můj muž trpí záchvaty dny v kotníku,kdy už ho má delší dobu oteklý z obou stran,tak jsem hledala,jak bych mohla vyrobit po domácku kopřivový zábal z čerstvých mladých kopřiv.Děkuji a zdravím.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Nejdříve je potřeba vyléčit dnu a tím zmizí i otok kotníku. Zábaly v tomto případě nic nevyřeší. Dna se vyléčí dodržováním diety a užíváním léků na dnu na předpis od lékaře.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Zábaly z kopřiv

Přírodní kosmetika

V posledních letech lze pozorovat nárůst spotřeby kosmetických produktů označovaných pojmy bio kosmetika nebo také přírodní kosmetika (organická kosmetika). Důvody tohoto nárůstu jsou například velké množství alergických reakcí způsobených vysokým obsahem chemických přísad klasické komerční kosmetiky nebo také etické hledisko. Stále více lidí v posledních letech propaguje zdravý životní styl s odkazem na návrat k přírodě. Výrobci se snaží omezovat množství syntetických látek, které nás obklopují, a hledají jejich přirozené alternativy. V kosmetickém světě na tento trend reaguje přírodní a bio kosmetika striktním omezováním množství chemických látek, které náš organismus přijímá z kosmetických produktů skrz kůži. Přírodní kosmetika ve svých produktech výrazně redukuje množství syntetických látek, zatímco certifikovaná bio kosmetika (nebo také organická kosmetika) takové látky zcela vylučuje a nahrazuje je přírodními složkami, což zpravidla dokazují některým z certifikátů. Pro získání příslušného certifikátu umožňující označit produkt jako bio kosmetiku nesmí být finální produkt ani jeho jednotlivé složky testovány na zvířatech.

Některé speciální kosmetické přípravky lze vyrobit i svépomocí po domácku z běžně dostupných přírodnin (léčivých bylin a podobně). Lze je vyrobit i z konopí, ale je zde omezení zákonem.

Zdroj: Nejoblíbenější kosmetika

Poradna

V naší poradně s názvem ZANET ŠLACH se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Gabriela.

Dobrý den.chtěla by sem se zeptat mam zánět slach na leve noze u kloubů. Mužů to lecit aji visnovou masti? Děkuji za odpověď.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Ne, zánět šlach se nedá léčit višňákem. Se zánětem šlach je třeba obrátit se na ortopéda, který určí protizánětlivé léky a doporučí vhodnou rehabilitaci. Po domácku můžete zánět šlach léčit pomocí Apo-ibuprofenu a klidového režimemu.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Zanet šlach


Autor obsahu

Mgr. Světluše Vinšová


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP