Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

JAK VYTVOŘIT UMĚLOU VAGÍNU

OBSAH

Recept na výrobu domácí vagíny

Jak tedy vyrobit umělou vagínu a co k tomu budeme potřebovat: 50 mm širokou odpadní rouru, cyklistickou duši (vhodný ventilek si zvolíte sami) a samozřejmě nářadí. Umělou vagínu můžete vylepšit vložením pružného kroužku, který umístíte do roury, čímž vytvoříte užší, ale pružný prostor pro penis. Náročnější bude vytvořit jakési vakuum, díky němuž bude vznikající podtlak působit mnohem realističtější pocity masturbace. Takto zhotovenou vagínu můžete zdokonalit 12 V motorkem (ze stěrače, autíčka na ovládání) a to vše uložit do další odpadní roury, která bude o něco větší. Pokud se vám povede zhotovit umělou vagínu pomocí přiloženého videa, získáte tak vagínu, která dokáže pracovat zcela sama bez použití rukou.

Zdroj: Jak vyrobit doma vagínu

Poradna

V naší poradně s názvem PROBLÉM V PŘECHODU SE SUCHOU VAGÍNOU. se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jjana Novotná.

Prosím kdo mi poradí volně dostupnou léčbu suché vagíny? Mám velké pálení a bolest. Děkuji.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Na suchou vagínu doporučuji používat lubrikační gel se silikonovým základem. Jde volně koupit v lékárně tady www.zbozi.cz/?q=lubr…

Zdroj: diskuze Problém v přechodu se suchou vagínou.

Výroba domácí vagíny

Nemáte dostatek peněz a chtěli byste mít svou osobní umělou vagínu? Pak vám můžeme pomoct, návod je trošku složitější a je zapotřebí mít zručné ruce. Výsledkem však bude kvalitní pánský masturbátor, který vám zpříjemní intimní chvilky.

Zdroj: Jak vyrobit doma vagínu

Diskuze

V diskuzi HOLENÍ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jarda.

Nechápu jak je možné holit vaginu????????? Oholit lze pouze vulvu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Holení

Jak vyrobit vagínu – video

Na tomto videu je možné vidět výrobu domácí vagíny.

Zdroj: Jak vyrobit doma vagínu

Diskuze

V diskuzi JAK SPRÁVNĚ LÍZAT VAGÍNU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Robert.

Tady je detailní video návod na to, jak správně lízat vagínu: www.xvideos.com/vide…
Jinak platí při lízání vagíny nechat klitoris až na konec a spíše nejdříve jazykem dráždit jen okolí poštěváčku. Dobré je přejíždět jazykem přes kundičku cikcak z prava do leva a postupně nahoru až skoro na klitoris. Když pak chcete u ženy dosáhnout orgasmu, tak se teprve pak začněte věnovat klitorisu. Který nejdříve dokola lízejte a pak si ho vemte do rtů a sajte ho.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Eva B..

Tak to je popsáno perfektně! Nezbývá než souhlasit. Já mám ještě ráda, když mi partner drží nohy hodně od sebe a chvilkama se jen dívá a lízne, pohladí, lízne, pocucá, líbá, saje,...a kamarád mi laská prsa a já jim můžu hladit a cucat penisy a lízat kouličky. To je perfektní!!!

Zdroj: diskuze Jak správně lízat vagínu

Na co se používá umělá krev

Umělou krev lze použít na vytváření efektu otevřených jizev a ran. Pokud chcete docílit přesného efektu, můžete pro aplikaci použít štětec. Nikdy nepoužívejte umělou krev kolem očí a vyvarujte se přímému kontaktu s očima. Jak jsme již zmínili, umělá krev vytváří efekt otevřené rány, takže nikdy úplně nezaschne. Pozor tedy: pokud si ušpiníte oblečení touto krví je možné, že z některých druhů textilií nepůjde úplně odstranit. Umělá krev je dostupná v obchodech ve světlé i tmavé variantě a v několika velikostech balení.

Zdroj: Jak vyrobit umělou krev

Diskuze

V diskuzi WARFARIN se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jiří Brotánek.

Dobrý denLéčím se na vysoký tlak a srdeční arytmii. Beru větší množst léků, mezi nimi též Warfarin 3mg. Prosím o sdělení, zda je vhodné při užívání Warfarinu brát též Pangamin. Děkuji za radu-. Brotánek

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Jaromír Tomek.

Dobrý den,
mám umělou srdeční chlopeň a ředím krev Warfarinem. Prosím, mohu současně s ním užívat kloubní výživu Barnys Sioux?
Děkuji za odpověď
Jaromír Tomek
Havlíčkův Brod

Zdroj: diskuze Warfarin

Diagnóza

Postup při diagnostikování zánětu močové trubice je u žen minimálně invazivní. Lékař jen fyzicky vyšetří vaši vagínu, odebere vzorek vaginální tekutiny a poté budete vyzvány k poskytnutí vzorku moči.

Zdroj: Co způsobuje zánět močové trubice u žen?

Diskuze

V diskuzi JAK SPRÁVNĚ LÍZAT VAGÍNU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jaroslav.

Znáte tady někdo osvědčený způsob na to, jak provést orální sex ženě? Jakou máte rádi přípravu a techniku lízání vagíny? ;-)

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Robert.

Tady je detailní video návod na to, jak správně lízat vagínu: www.xvideos.com/vide…
Jinak platí při lízání vagíny nechat klitoris až na konec a spíše nejdříve jazykem dráždit jen okolí poštěváčku. Dobré je přejíždět jazykem přes kundičku cikcak z prava do leva a postupně nahoru až skoro na klitoris. Když pak chcete u ženy dosáhnout orgasmu, tak se teprve pak začněte věnovat klitorisu. Který nejdříve dokola lízejte a pak si ho vemte do rtů a sajte ho.

Zdroj: diskuze Jak správně lízat vagínu

Ingredience: světlý kukuřičný sirup, červené a zelené potravinářské barvivo, voda

Postup: Smícháte sirup s barvami. Záleží na vlastním vkusu, jaké barvy chcete docílit. Můžete do červené přidat zelenou a vytvořit tak tmavou krev, nebo třeba jen trošku hnědé. Po smíchání vznikne hustá červená hmota, kterou je potřeba naředit vodou na požadovanou hustotu a máte připravenu umělou krev. Světlý kukuřičný sirup zakoupíte v prodejnách zdravé výživy za cenu cca 30 korun. Sypké potravinářské barvy stojí mnohem méně, dá se říct pár korun. Můžete ale použít i gelové, ty už budou trošku dražší. Práškové prodávají téměř v každé „staromódnější“ drogerii či zásobenějším obchodě.

Další možností je použití medu, červeného barviva a kakaa, to vše se smíchá do hladka. Kakaem ovšem směs zhořkne, takže pokud se použije v okolí úst, vyvolává nepříjemné pocity.

Zdroj: Jak vyrobit umělou krev

Diskuze

V diskuzi JAK SPRÁVNĚ LÍZAT VAGÍNU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Helena.

Důležité je při provádění orálního sexu nezapomenout také na bradavky. Současně s lízáním vagíny bradavky nejdříve jemně masírujte a ke konci tahejte, jako byste je sáli. Poslouchejte při tom reakci své partnerky a podle vzrušujícího vzdychání zvyšuje nebo snižujte intenzitu dráždění.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Jiří Hybner.

Myslím , že při lízání vagíny a laskání bradavek je také dost dobré občasné olíznutí análu , dráždění pochvy i análu zasunutím prstů za použití lubrikantu .

Zdroj: diskuze Jak správně lízat vagínu

Píštěle močového a pohlavního ústrojí

Nejběžnějším typem píštěle je vezikovaginální píštěl. Tato píštěl způsobuje únik moči z pochvy a vede často až k močovému měchýři. Zároveň může spojit vagínu s tlustým střevem, takže dochází k výtoku výkalů. Tyto druhy píštěle se nejčastěji vyskytují v chudých rozvojových zemích.

Zdroj: Řitní píštěl

Diskuze

V diskuzi KRKAVICE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jiří.

Dobrý den,
po všech vyšetření se zjistilo že mám 100% ucpánou levou krkavici, bez následků.
Můj dotaz je co dál? Je možná nebo nutná operace? Co se děje s cevou a žílami za ucpávkou? Je možné že se ucpání uvolní a když ano nehrozí vykrvácení?
Omlouvám se mám spoustu otázek, na neurologii kam chodím na vyšetření mi
řekly -Teď už nic- Proto ta nejistota. Děkuji za odpověď Jiří T.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Jana Zíková.

Dobrý den,manžel má ucpanou jednu krkavici,bylo mu řečeno,že se s tím nedá nic dělat,že ani na operaci nepůjde,taže mu bude fungovat jen ta druhá.Nedá se to
opravdu vyřešit operací,popřípadě nějakou umělou tepnou nebo něco takového. Děkuji za odpověď

Zdroj: diskuze Krkavice

Prodlužování řas

Jestliže chcete mít dlouhé a husté řasy, nemusíte se dnes už s tímto problémem zabývat tak, jako tomu bylo dříve. Krásné a husté řasy získáte jednoduše navštívením kosmetického salonu. Samotná metoda prodlužování řas spočívá v tom, že vám na řasu přírodní nalepí řasu umělou pomocí silného lepidla na řasy.

Zdroj: Řasy

Diagnóza Bartholiniho ​​cysty

Pouze lékař může s jistotou říci, zda máte Bartholiniho cystu. Lékař prohlédne pochvu a pokud máte výtok, tak vezme vzorek a podívá se na něj pod mikroskopem, aby zjistil, zda máte sexuálně přenosnou chorobu. Pokud máte zánět, vezme z něj vzorek a pošle ho do laboratoře.

Pokud je vám více než 40 let, může lékař provést biopsii - odebrat vzorek tkáně z cysty, aby vyloučil rakovinu vulvy. To je nemoc, která postihuje pysky obklopující vagínu.

Zdroj: Bartholiniho žláza - zánět

Holení dámského přirození

Zdroj: Holení dámského přirození

Diskuze

V diskuzi JAK VYROBIT DOMA VAGÍNU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Lukáš Šustr.

Dobrý večer, je mi 19 let a mám problém si najít partnerku..
Hledám všemožné způsoby, jak si" užít po svém ". bohužel mé nápady jsou už stereotyp. Prosím o jakoukoliv radu ohledně "Podomácku" vyrobené vagíny.
Chleba,vysavač,ručník,toaleťák,rukavice,latex,Celé kuře už mám odzkoušeno(i
jablečný koláč) Jsem už zoufalý a nevím si rady. děkuji za jakýkoli nápad!

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Vibratory.net.

Milý Lukáši,

klobouk dolů před Tvojí vynalézavostí s možností podomácku vyrobených vagín. Masturbace je zdraví prospěšná a 10 z 10 sexuologů ji doporučuje. Nicméně v 19 letech bych neházela flintu do žita a nerezignovala na to najít si partnerku. Byť covidová situace nenahrává seznamování, zkus vyžít čas třeba na zlepšení svých komunikačních dovedností, internet je plný videí a kurzů jak oslovit dívku, chce to jen trénink a když už se Ti některá líbí, zkus ji slušně oslovit, nic horšího než, že Tě odmítne se Ti nestane. I když je to nepříjemné v životě jsou i horší věci. Radou pro po domácku vyrobené vagíny Ti asi nepřispěju (mám pocit, že jsi vyčerpal snad všechny možnosti domácí výroby), ale v našem obchodě máme široký výběr masturbátorů a vagín vibratory.net/umele-… Přeci jen jsou určené pro masturbaci a měli by Ti přinést lepší požitek než domácí alternativy.
Přeji Ti nalezení skvělé partnerky nejen pro objevování milostných zážitků, ale i jako parťačku do života.

Za tým Vibratory.net Petra

Zdroj: diskuze Jak vyrobit doma vagínu

Prevence

  • Pokud kojíte, nezapomínejte na správnou hygienu prsních bradavek. Když jsou poškozené, červené nebo popraskané, pečlivě je ošetřujte.
  • Dítěti důkladně vyvářejte dudlíky, zejména dítěti, které přešlo na umělou výživu. Vyvařování láhve by mělo trvat 10 minut při 100° C.
  • Pokud kojíte, vyhýbejte se sladkostem, protože kvasinková infekce se tvoří při nadbytku cukru. Omezte potravu obsahující kvasinky a vyzkoušejte i „protikvasinkovou dietu“.

Zdroj: Bílý povlak na jazyku u kojence

Jaká je léčba šedého zákalu?

Pokud k zlepšení vašeho zraku nepomohou brýle či kontaktní čočky a vidění se zapříčiněním šedého zákalu neustále zhoršuje, nemusíte se smířit s tím, že se tato nemoc stane součástí vašeho každodenního života. Existuje naštěstí možnost operace, což znamená chirurgické odstranění zakalené čočky a její nahrazení čočkou umělou. Operace šedého zákalu je velmi často úspěšná. Navštivte tedy svého očního lékaře a poraďte se s ním, jaký druh léčby je pro vás ideální.

Zdroj: Šedý zákal

Co znamená hnědý výtok místo menstruace

Menstruační krev sestává z krve, staré výstelky děložní (endometria), hlenu, který pokrývá vaginu, a z vaginálních bakterií. Její součástí je i neoplodněné vajíčko – to je však pouhým okem neviditelné. Je odlišná od normální krve nejen svým složením, ale také fyzikálními vlastnostmi. Výstelka (endometrium) je pevný materiál, který vidíme v menstruační krvi jako pevný kus či sraženinu.

Hnědý až černý výtok se často objevuje ke konci menstruace. Může to být ale i krev, která zůstala v děloze v nějakém záhybu z předešlé menstruace. Objevuje se rovněž u žen, které menstruují častěji – mají krátký cyklus. Pokud je krev i nadále tmavě červená, může to být známkou počínajícího potratu nebo přítomnosti nezhoubného nádoru.

Zdroj: Špinění místo menstruace v přechodu

Lze zabránit vaginální kvasinkové infekci?

Dobrá hygiena genitálií může pomoci předejít této infekci:

  • Udržujte vagínu a její okolí čisté. Používejte jemné, neparfémované mýdlo a vodu.
  • Po močení se utírejte zepředu dozadu, aby se zabránilo šíření kvasinkové nebo bakteriální infekce z řitního otvoru do pochvy nebo močových cest.
  • Noste spodní prádlo z materiálu, který nezadržuje teplo a vlhko. Doporučuje se nošení bavlněného spodního prádla.
  • Vyvarujte se nošení přiléhavého oblečení, protože zvyšuje tělesnou teplotu a vlhkost v genitální oblasti.
  • Nenoste mokré plavky, způsobují vlhkost v genitální oblasti.
  • Často vyměňujte vložky nebo tampony.
  • Sprcha, tampony, deodoranty, spreje a prášky mohou narušit rovnováhu organismů v pochvě.

Zdroj: Vaginální kvasinková infekce

Zapadlé oči po operaci šedého zákalu

Šedý zákal, katarakta, je zkalení oční čočky. Vyskytuje se především ve vyšším věku, výjimečně u mladých lidí nebo i dětí. Jedinou možnou léčbou je operace, při níž je zakalená čočka nahrazena novou umělou nitrooční čočkou. Existují dva způsoby provedení operace. Standardní ultrazvuková a modernější laserová. Ultrazvukovou operaci s implantací standardní čočky hradí zdravotní pojišťovny, je tedy zdarma. Laserová operace je bezpečnější, přesnější, šetrnější, ale provádí se za příplatek. Pacient si také může vybrat z různých typů nitroočních čoček, které se liší optickými vlastnostmi. Po operaci šedého zákalu se dočasně může vyskytnout pocit zapadlých očí.

Zdroj: Zapadlé oči

Umělá krev ze Solamylu

Na výrobu umělé krve se dá použít i bramborový škrob, který se jmenuje Solamyl. Není však na výrobu umělé krve tak vhodný jako kukuřičný sirup. U směsi se Solamylem krev drží lépe na kůži, nestéká, ale jde po manipulaci velmi špatně smýt z rukou.

Ingredience: Na přípravu 250 ml umělé krve budeme potřebovat 250 ml vody (pokud chcete hodně realistickou krev, použijte vlažnou nebo 36 až 37 °C teplou vodu), 1 pytlík potravinářského barviva, stačí i půl (jahodově červené, ne malinově červenou, ta je spíš růžová), a Solamyl.

Postup: Do nádoby, v níž budeme připravovat umělou krev, nalejeme vodu. Přidáme škrob a barvivo. Škrobu dejte maximálně 2 lžičky nebo se vám nerozpustí a zůstane na dně bílá sedlina. Pozor si dejte i při vsypávání barviva. Bude stačit maximálně půl sáčku na 250 ml vody. Uvědomte si, že sáček jahodově červené obarví až 6 kg materiálu. Vše je potřeba důkladně rozmíchat, aby nevznikly hrudky. Umělá krev se nesráží jako lidská nebo zvířecí, proto ji můžete mít v láhvi klidně celý den (noc) a nic se s ní nestane. Pozor, umělá krev sice vypadá lépe než pravá, ale barví mnohem více než originál. Pokud tedy budete chtít cákat krev, buďte opatrní, protože se poměrně špatně pere, barví i kůži a zuby, při styku s kontaktní čočkou může dojít k jejímu zbarvení do růžova.

Kde se dá umělá krev koupit.

Zdroj: Jak vyrobit umělou krev


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Bc. Jakub Vinš

Mgr. Marie Svobodová

Gabriela Štummerová


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP