Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

JAK ZESVĚTLIT BARVENÉ VLASY

OBSAH

Heřmánek na přírodní zesvětlení vlasů

Kromě léku na trávicí problémy, kožní záněty a nachlazení lze heřmánek použít také v kosmetice. Například, květy heřmánku a extrakty z nich dokážou zesvětlit barvu přirozeně přírodní cestou. Ve skutečnosti je heřmánek jedním z nejoblíbenějších bylinných doplňků používaných v obchodních šamponech a kondicionérech. Postup k výrobě heřmánkového zesvětlovače je jednoduchý. Přiveďte k varu jeden šálek vody. Pak snižte teplotu a do vařící vody ponořte 8 sáčků heřmánkového čaje a jemně vařte ještě po dobu nejméně 15 minut. Pak odstraňte hrnec ze sporáku a vyjměte čajové sáčky z horké vody. Nechte to vychladnout až na teplotu, při které v tom udržíte ruku. Teprve potom do čaje přidejte levandulový olej 1/4 lžičky a přimíchejte 1 šálek bílého selského jogurtu. Dobře to vše promíchejte, aby všechny složky byly rovnoměrně promíchané. Tuto směs vmasírujte do svých vlasů od špičky ke kořeni a ujistěte se, že jsou vlasy kompletně pokryty. Pak si na vlasy nasaďte sprchovou igelitovou čepici a nechte to zapařit na dobu 30 minut. Potom si vlasy důkladně umyjte obyčejným šamponem a teplou vodou, třeba i několikrát, aby se odstranily všechny zbytky heřmánku z vlasů. Na zesvětlené vlasy pak aplikujte hydratační masku z majonézy.

Zdroj: Přírodní zesvětlení vlasů

Poradna

V naší poradně s názvem BARVENÍ VLASŮ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jaromira.

své vlasy mám barvené hennou do rezava, koupila jsem si evropské vlasy na zhuštění a prodloužení středně hnědé, rezavé jsem nesehnala, jak je dobarvit? henna na mě nechce chytnout

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Kupované vlasy je potřeba nejdříve stáhnout odbarvovačem a potom obarvit na zrzavo. Henna bude v tomto případě příliž slabá pomocnice. Použijte klasické chemické barvy. Pro pěkný efekt je nejlepší nechat si barvu prodloužených vlasů upravit od kadeřnice, která je prodlužuje.

Zdroj: diskuze Barvení vlasů

Péče o chemlonové vlasy

I chemlonové vlasy je třeba pěstit. Chemlonové vlasy jsou suché mrtvé vlasy, kterým chybí především tuk. Takže hlavní péčí o chemlonové vlasy bude jejich pravidelné promašťování kokosovým olejem. Kokosový olej je na chemlonové vlasy vhodnější než olivový olej, protože nezanechává po sobě typický olivový zápach a zanechává vlasy jemně hydratované a nezplihlé.
 

Zdroj: Slabé chemlonové vlasy

Diskuze

V diskuzi ZELENE VLASY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Martina.

Kamča, ako si sa nakoniec zbavila zelenej farby ? Mne sa stalo to iste 2 mesiace pred svadbou !

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Hanka.

Taky by me zajimalo ..uz 9 měsíců s tím zapasim ..jedine zkusit zesvetlit melirem ..ale me se zda ze ta zelená se porad objevuje ..a navíc to strasne ničí vlasy ..

Zdroj: diskuze Zelene vlasy

Jak zesvětlit vlasy o 2 odstíny

Zde je návod na zesvětlení vlasů z tmavě hnědé na světle hnědou barvu: odbarvovací prášek, 6% peroxid vodíku, šampon, regenerace a voda. Vše smíchejte ve stejném poměru (1 : 1 : 1 : 1 : 1).

Zdroj: Vymývací lázeň na vlasy

Diskuze

V diskuzi DOMACI ZESVETLENI CHLOUPKU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Sara.

Dobry den, je mi 14 let a mam tmavou plet a mam male tmave chloupky - zada,ruce,bricho si delam depilacnim kremem chloupku, ale pak mam chloupky i na hrudniku stveme to a slysela jsem neco o zesvetlovan. Chci se zeptat jesti se da zesvetlit i normalnim zesvetlovacem na vlasy a jestli znate nejake metody. Predem dekuji za pozornost.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Nina.

Chloupky se dají zesvětlit stejně jako vlasy, takže odbarvovač na vlasy se dá použít. Nejlepší je ale chloupky odstranit depilací. Buď krémem Opilca nebo depilační cukrovou pastou, voskem a nebo elektrickým depilátorem.

Zdroj: diskuze Domaci zesvetleni chloupku

Zesvětlení vlasů peroxidem

Peroxid lépe zesvětluje přírodně tmavé vlasy. Když jsou vlasy obarvené, je to zdlouhavější, protože se musí zesvětlovat ve více etapách. Vytvořte si peroxidový roztok z 3% peroxidu. Nalijte stejné díly peroxidu vodíku (dostupného v lékárně, 3%) a vody do čistého rozprašovače. Naneste roztok na vlasy. Buď si po částech postříkejte všechny vlasy, nebo použijte vatovou kuličku k nanesení roztoku na konkrétní pramínky, které si chcete zesvětlit. Buďte opatrní, abyste nanesli roztok rovnoměrně od kořínků vlasů až ke konečkům. Buďte opatrní na pokožku hlavy, protože ji roztok může podráždit. Při prvním zesvětlování vlasů nepoužívejte příliš mnoho peroxidového roztoku. Nepoužívejte tuto metodu ani v případě, že máte velmi tmavé nebo černé vlasy. Může to dopadnout tak, že vaše vlasy zoranžoví. Nanesený roztok nechte působit. Po několika minutách začne být vidět, jak peroxid zesvětluje vaše vlasy. Nechte ho na vlasech cca 20 až 30 minut. Čím déle jej necháte působit, tím víc vaše vlasy zesvětlají. Nenechávejte však roztok na vlasech déle než 40 minut. Pokud ho tam necháte příliš dlouho, vysuší a vážně poškodí vaše vlasy. Po aplikaci si umyjte vlasy ve studené vodě, potom použijte šampon a kondicionér – nejlépe hydratační přípravky určené pro barvené vlasy. Pak počkejte aspoň pár týdnů, než budete chtít vlasy znovu zesvětlovat, protože příliš časté používání peroxidu může vlasy poškodit.

Zdroj: Zesvětlení vlasů

Diskuze

V diskuzi BARVENÍ VLASŮ KAKAKO se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Milena.

Já zas používám kakaový odvar 60°C teplý (voda, kakao ocet), ve kterém si máchám všechny vlasy co nejblíže k hlavě - pálí to. Zbylé vlasy, které nemůžu ponořit, si potírám houbičkou namočenou v odvaru, čímž ho také neustále promíchávám, aby se neusazoval hnědý pigment dole. To celé dělám než odvar vystydne. Pak vlasy jemně a krátce osprchuju studenou vodou a zabalím do hnědého ručníku. Až to z nich trochu nasaje tak dám do vlasů balzám na barvené vlasy a upravím je fénem. Barva vydrží do příštího mytí.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Barvení vlasů kakako

Zesvětlení vlasů medem

Med obsahuje přírodní peroxid vodíku, pomocí kterého si můžete zesvětlit své vlasy. Kromě medu budeme potřebovat destilovanou vodu, kterou zředíme s medem v poměru 1 : 6. Ihned po rozředění nanášíme tuto medovou směs na vlhké vlasy a necháme působit po dobu 1 hodiny. Po aplikaci je vlasy třeba důkladně propláchnout a ošetřit výživnou maskou, kterou naneseme po celé délce vlasů a necháme působit alespoň 10 minut, poté opět vlasy důkladně propláchneme.

Zdroj: Zesvětlení vlasů

Zesvětlení vlasů přírodně

Pokud si chcete zesvětlit vlasy, aniž byste navštívili kadeřnický salon, zkuste použít suroviny ze své kuchyňské skříňky. Běžné produkty z domácnosti, jako je citronová šťáva, med a olivový olej, či heřmánek můžete použít k zesvětlení svých vlasů až o několik odstínů.

Zdroj: Zesvětlení vlasů

Poradna

V naší poradně s názvem BARVENÍ VLASŮ NA MODRO se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Dana.

Dobrý den, dcera (hnědovláska) si chce obarvit vlasy na modro. Znamená to nejprve odbarvení na platinovou blond a pak tu modrou. Má s tím někdo nějaké zkušenosti? Špatné vítány také, alespoň jí to dám přečíst a třeba jí to pustí.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Čau Dani, jsi skvělá máma, když se takhle preventivně zajímáš o to, jak si má tvoje dcera nabarvit vlasy na modro. :-) Je fajn, když je mezi matkou a dcerou fungující kamarádský vztah.
Teď k tomu barvení. Při barvení tmavých vlasů je třeba skutečně nejdříve stáhnout jejich barvu nějakou barvou na vlasy, která odbarvuje na blond. Při odbarvování vlasů postupujte podle návodu, který je u přípravku přiložen a nepřekračujte maximální dobu působení chemie na vlasech. Po tomto odbarvení dosáhnete podkladového odstínu, který umožní dosáhnout temnou ale sytou modrou barvu. Pokud byste chtěli mít vlasy zářivě modré, tak bude potřeba odbarvení ještě jednou opakovat. Takže zářivé modré vlasy budou vyžadovat dvě balení odbarvovací barvy na vlasy. Mezi odbarvováním nechte vždy přestávku alespoň 2 hodiny, aby mohly vlasy pěkně proschnout. Proschlé vlasy pak lépe vztřebávají další barvu. Mezi barveními nedávejte na vlasy žádnou péči, žádný kondicionér! Kondicionér nebo maska by vlasy zalepily a zkazily by následné barvení na modro.
Po nabarvení modrou barvou vlasy ošetřete jedním balíčkem následné péče po barvení vlasů nebo kondicionérem na barvené vlasy. Zbylé balíčky následné péče o vlasy po barvení, které byly součástí barvy na vlasy, postupně vypotřebujte po každém mytí modrých vlasů.
Modrá barva se bude postupně z vlasů smývat a bude také šísovat na sluníčku. Zároveň jí nesmírně bude ohrožovat chlorovaná voda například v bazánu ale i voda z vodovodu bývá chlorovaná. Chlorovaná voda může postupně změnit modrou barvu do ošklivě zelené anebo třeba i jiné :-(.
Je třeba respektovat skutečnost, že barvení vlasů je nebezpečný proces, který by se měl raději pčenechat odborníkům v kadeřnictví. Vlasy se touto barvící procedůrou v každém případě změní. Po takovém barvení se významě sníží životnost vlasů, které se ve zvýšeném počtu začnou postupem času odlamovat, pokud ještě dříve nevypadnou. S těmito následky je třeba po takovém barvení počítat a věnovat vlasům zvýšenou péči. Po barvení je, jako následná péče, dobrá maska na barvené vlasy, kde je jen rozmýchaný olivový olej a žloutek. Tahle maska na barvené vlasy totiž nezmění barevný odstín obarvených vlasů a přesto je vyživí.
Držím palce, ať se obarvení povede a dcera bude moci být za modrou hvězdu! Napište sem pak, jak to celé dopadlo.

Zdroj: diskuze Barvení vlasů na modro

Cibule s medem

Ingredience: šťáva ze 3 cibulí, 1 lžička medu

Recept: Smíchejte šťávu z cibule a med a naneste na vlasy. Nechte působit cca 8 hodin. Med dokonale zklidní podrážděnou vlasovou pokožku a má léčivé vlastnosti. Med umí vlasy zesvětlit – a není to žádný výmysl. Děje se tak proto, že obsahuje enzym produkovaný včelami, který umí rozkládat cukr na peroxid vodíku. Rozhodně neaplikujte med na vlasy samotný, pokud jej samozřejmě nechcete použít jako totální depilaci svých vlasů. Krásné zesvětlené vlasy získáte, pokud jej společně s cibulí necháte na vlasech působit alespoň uvedených 8 hodin.

Zdroj: Cibule na silné vlasy

Poradna

V naší poradně s názvem JAK ZESVĚTLIT KŮŽI se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Pavlína.

Nevíte někdo, jak se dají zasvětlit pigmenotvé skvrny na kůži po opálení?

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Zesvětlení kůže je možné dosáhnout pomocí několika různých látek. Například z domácích zásob je možné použít citronovou šťávu. Jak se používá citronová šťáva na zesvětlení kůže a další látky, jako například kyselina kojic, vitamín B3 nebo medvědice lékařská se blíže píše zde: www.ceskenemoci.cz/s…

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Jak zesvětlit kůži

Nejlepší šampon pro barvené vlasy

Pro barvené vlasy používejte specializované šampony, protože pravidelným šamponováním normálními přípravky dochází k rychlejšímu zesvětlání vlasů, k jejich odbarvování, zároveň vlasy nejsou kvalitně vyživované. Kdežto šampon určený pro barvené vlasy je vyrobený ze speciálních složek, které chrání obarvení a samotné vlasy, a zároveň napomáhá růstu vlasů a jejich přirozenému vzhledu. Je všeobecně známo, že barvení vlasy poškozuje, protože barviva v barvách jsou chemikálie. Pomocí šamponu a kondicionéru však toto působení omezujete, a navíc je barva trvanlivější a vlasy krásnější. Mluvíme samozřejmě o přípravcích určených přímo pro barvené vlasy.

Existuje celá řada výborných šamponů, určených právě pro barvené vlasy, je tedy z čeho vybírat. Zejména pak mezi populárními a světově známými značkami jako L’Oreal, Tresemme, Pantene a dalšími, které vyrábí specializované šampony a kondicionéry pro vlasy.

Výhodou je, že pokud nechcete zbytečně vyhazovat peníze, tak si můžete vyrobit vlastní domácí šampon z jedlé sody a vody. K výrobě vám postačí lžíce jedlé sody smíchaná se dvěma lžícemi vody. Vše se dobře promíchá a poté aplikuje na vlasy. Konzistence tohoto šamponu připomíná spíše pastu, proto se hůř roztírá, ale ve výsledku se ničím neliší od běžně dostupných produktů pro vlasy.

Použití domácího šamponu funguje na trochu jiné bázi než komerční přípravky. Domácí šampon neprodukuje pěnu, která se vytváří při mytí vlasů. Není se čeho bát, protože i tak dochází ke stejnému umytí vlasů jako s komerčními přípravky. Již mnoho profesionálních kadeřnic používá směs jedlé sody s vodou namísto komerčních produktů.

Vytvoření domácího šamponu je lepší a šetrnější pro zdraví vlasů. Tento typ šamponů pomáhá nejen udržet vlasy zdravé, ale zároveň udržuje životnost barvy.

Zdroj: Péče o barvené vlasy

Diskuze

V diskuzi VLASY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Rita.

Clip in znám.Objednávám si je u vlasy-levne. Mají kvalitní materiál z pravých lidských vlasů.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Vika.

Zjistila jsem,že vlasy prodlužují přímo na pobočce vlasy-levne.

Zdroj: diskuze Vlasy

Masky pro barvené vlasy

Mnoho lidí s obarvenými vlasy trápí brzký vznik šedin. Tento stav je zapříčiněn zničením vlasů a jejich nedostatečným vyživováním. Dalo by se říci, že většina barev na vlasy obsahuje čpavek, což je chemický bělicí prostředek, který způsobuje právě suchost vlasů a jejich lámání. Amoniak neboli čpavek je důležitý pro barevné vlasy, protože pomáhá s absorpcí barevných molekul do vlasové kůry. Ale díky tomu zase vlasová kůra absorbuje veškerou vlhkost z vlasů.

Tipy na barvení

  • Udržujte vlasy zdravé, to znamená nebarvit a nepoužívat žádná chemická opatření alespoň po dobu 3 až 4 týdnů.
  • Pravidelně zastřihujte konečky vlasů, aby se vlasy netřepily.
  • Používejte pravidelně vyživovací vlasové masky, které pomáhají ke zvýšení síly a objemu vlasů. Postačí smíchat vejce a banán s jogurtem. Vše by mělo být ve stejném množství. Tato maska se aplikuje na vlasy a nechá působit asi jednu hodinu. Poté se vlasy opláchnou a umyjí šamponem. Dalo by se říci, že se jedná o vynikající domácí lék pro hladké a měkké vlasy.
  • Před barvením vlasů si vlasy umyjte, protože se barva chytí lépe, než by se chytala na mastné vlasy.
  • Před každým barvením v domácím prostředí si udělejte test, abyste zjistili, zda nejste alergičtí na barviva a prostředky používané na barvení vlasů.
  • V lepším případě se raději nechte obarvit profesionálem, tedy kadeřníkem.

Tipy na barvení

  • Po obarvení vlasů si vždy vlasy umyjte, nejlépe šamponem určeným pro barvené vlasy. Tento speciálně vytvořený šampon nesmyje barvu, ale naopak pomůže barevným molekulám k udržení.
  • Dalším důležitým přípravkem na vlasy je vhodný kondicionér, který je důležitý pro udržení rovnováhy vlhkosti. Po obarvení se doporučují kondicionéry určené pro barvené vlasy, protože v barvách na vlasy je obsažen amoniak a tyto kondicionéry chrání vlasy před jeho působením.
  • Velmi vhodné je používání teplých olejů. Nejoblíbenější je olivový olej, mandlový olej nebo kokosový olej.
  • Vlasové masky používejte alespoň jednou týdně. Nejúčinnější jsou domácí proteinové masky na vlasy. Nejčastějšími přísadami pro jejich výrobu jsou banán a med, také se dá vyrobit maska z vajec nebo majonézy.
  • Další výhodou kondicionérů je ta, že chrání vlasy před škodlivým UV zářením.
  • Vyvarujte se používání fénů a nechte vlasy přirozeně uschnout. Pokud již musíte fén použít, doporučuje se vysoušení pomocí studeného vzduchu, nikoli horkého.
  • Nekoupejte se často v bazénech, protože v nich je obsažen chlór, který je škodlivý pro barvené vlasy. Pokud jinak nedáte a chcete se koupat v bazénu, doporučuje se používání koupacích čepic.

Zdroj: Péče o barvené vlasy

Diskuze

V diskuzi PÉČE O KRÁTKÉ VLASY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Marketa.

Dobrý večer, mám mikádo, ale mám jemné vlasy a nevím si rady i když používám kvalitní šampon, tužidlo, lak, masku, stejně mi vydrží vlasy hodinu pěkně a pak splihnou a udělám culík. Prosim o radu jak zvětšit objem vlasů. Dekuji.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Tea.

Ahoj, na zplihlé vlasy je vážně skvělá tahle objemová pěna od Aloxxi - eshop.aloxxi.cz/styl… Vlasy krásně pozvedne :) Já mám teda vlasy dlouhé, takže těžší a drží perfektně :)

Zdroj: diskuze Péče o krátké vlasy

Jak na zesvětlení tmavých vlasů

Je velmi obtížné získat z tmavých vlasů skutečný blond nebo platinový odstín. V tomto případě se musí tmavý pigment nejdříve „stáhnout“ a až poté je možné aplikovat světlejší barvu. Proces zesvětlování je potřeba opakovat i několikrát za sebou, než se dosáhne kýženého efektu. Výsledný efekt však závisí na kvalitě vlasů. Pro zmírnění odrostů je vhodné aplikovat melír. Melír se postupně vymývá a rozdíly nejsou tak vidět. Přesto platí pravidlo, že chemicky ošetřené vlasy musí odrůst. Na zesvětlení tmavých vlasů se dá použít odbarvovací lázeň. Namíchá se melírovací prášek s 6% peroxidem, do kterého se dá stejné množství vody a šamponu. Z této směsi vznikne řídká hmota a ta se nanáší nejprve na barvené části vlasů a pak na zbylé přírodní tmavé vlasy a k hlavě. Tuto lázeň by měl provádět odborník. Odbarvovací lázeň je šetrnější metoda než stahovat barvu melírem.

Zdroj: Zesvětlení vlasů

Diskuze

V diskuzi PIGMENTOVÉ SKVRNY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Denisa.

Dobrý den, od 15ti let se mi po celém těle objevují znamínka, doktoři říkají, že pigmentová kopřivka (urticaria pigmentosa). Mohli byste mi prosím nějak poradit, jak se toho zbavit, nebo to aspoň zesvětlit? :( Už si nevím rady :( Moc děkuji za odpověď

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Pigmentové skvrny

Domácí kondicionéry pro barvené vlasy

Kondicionér z vajec

Pro vysoký obsah lecitinu ve žloutcích jsou vajíčka velmi často používaným prostředkem. Maska ze žloutků hydratuje a současně očišťuje vlasovou pokožku. Když přidáme i bílek, dodává i objem, lesk, zpevňuje a posiluje. Obsažené proteiny ve vaječném bílku vyplňují poškození ve vlasech.

Kondicionér z majonézy

Léčba majonézou je nejlevnější zázrak, který můžete svým vlasům poskytnout – proč utrácet za zbytečně drahé produkty, když se stačí podívat do spíže. Kupte si majonézu v potravinách. Nezáleží na značce ani na tom, jaký má obsahu tuku, protože bude použita na vlasy a ne ve vašem těle. Opláchněte si vlasy pomocí teplé vody, aby byly hezky vlhké. Lžičkou nabírejte majonézu z misky a potírejte si s ní vlasy, jako byste používali kondicionér. Množství majonézy, které musíte použít, záleží na délce a hustotě vašich vlasů. Nakonec si z vlasů udělejte zábal a přehoďte přes ně fólii, igelitový sáček nebo koupací čepici, aby se teplo drželo uvnitř, protože teplo otevírá póry a umožňuje léčbě proniknout až ke kořínkům, takže působí mnohem lépe. Minimální doba léčby je 20 minut, ale záleží na tom, jak jsou vlasy poškozené. Jestliže je jejich poškození větší, tak můžete dobu zábalu prodloužit i na hodinu nebo celou noc. Poté si vlasy umyjte ve sprše za použití zředěného šamponu. Pravděpodobně si budete muset umýt vlasy několikrát, než se dostane všechna majonéza z vlasů pryč. Ujistěte se, že používáte šampon pro jemné vlasy, po kterém se vám vlasy tak nezacuchají.

Kondicionér z oleje

Teplý olej je široce uznáván jako výborný lék na poškozené vlasy. Teplo způsobí, že se vlasy otevřou a olej tak pronikne hluboko ke kořínkům. Oleje vlasy zvláčňují, vyživují, hydratují a chrání. Nejlepší je panenský kokosový olej, olivový olej, ale může se použít i obyčejný rostlinný olej.

Zdroj: Péče o barvené vlasy

Šampon pro jemné vlasy – cena

Zde je seznam cen šamponů na jemné vlasy.

Zdroj: Jemné vlasy

Chemlonové vlasy

Slabé chemlonové vlasy jsou typickým příznakem, když se vlasy barví neodborně nebo příliš často. V tomto případě již došlo k přeskládání kolagenové struktury vlasů, která již není rovná, jako dříve, ale různě kostrbatá. To pak vede k častému cuchání vlasů, také k lámání vlasů a k třepení konečků, což obecně identifikujeme jako chemlonové vlasy.
 

Zdroj: Slabé chemlonové vlasy

Jak se používá botox na vlasy?

Aplikace botoxu na vlasy by měla být provedena proškoleným odborníkem a jedna taková aplikace botoxu na vlasy stojí kolem 350 Kč za jednu aplikaci. Účinky omlazení vlasů vydrží po botoxu až deset umytí. Více informací o tom, jak botox na vlasy funguje, jaká je jeho cena a video s postupem aplikace naleznete tady: Informace o botoxu na vlasy.

Zdroj: Botox pro vlasy opraví dlouhodobě odbarvované, foukané, narovnávané nebo

Jemné vlasy

Jde o vlas, jehož průměr na řezu je mnohem menší než u vlasu průměrného, běžného či chcete-li normálního (existuje-li takový). Díky této tenkosti jsou jemné vlasy mnohem křehčí a náchylnější k lámavosti, vysušování, trhání či třepení. Je to také důvod, proč vlasy plihnou a culík za gumičkou místo ladného oblouku mrtvě visí – vlasy postrádají hmotu působící jako „výztuha“.

Zdroj: Jemné vlasy

Botox na vlasy postup video

Video, na kterém je vidět postup aplikace botoxu na vlasy, je vidět tady: video botox na vlasy
 

Zdroj: Botox na vlasy zahladí praskliny a roztřepené konečky vlasů


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Bc. Jakub Vinš

Mgr. Marie Svobodová


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP