Téma: 

klacid recenze


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

ANTIBIOTIKA KLACID 500

Klacid 500 a alkohol

Při léčbě antibiotikem není vhodné konzumovat alkoholické nápoje.

Detail odstavce: Klacid 500 a alkohol
Zdroj: Antibiotika Klacid 500
Zveřejněno: 6.3.2016


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: Re: Klacid 500 a anopyrin

Antibiotika Klacid 500 je možné užívat společně s Anopyrinem.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Klacid 500 a anopyrin
Odesláno: 8.3.2019 uživatelem Cempírek
Počet odpovědí: 1 Zobrazit odpovědi

ANTIBIOTIKA KLACID 500

Klacid 500 a mléčné výrobky

Při léčbě antibiotiky Klacid 500 se můžete stravovat zcela normálně. Pokud se při léčbě Klacidem 500 u vás vyskytl průjem, omezte příjem mléčných výroků a nahraďte je probiotiky.

Detail odstavce: Klacid 500 a mléčné výrobky
Zdroj: Antibiotika Klacid 500
Zveřejněno: 6.3.2016


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: Klacid 500 a anopyrin

Může se brát současně anopyrin a klacid 500? děkuji

Zdroj: diskuze Klacid 500 a anopyrin
Odesláno: 8.3.2019 uživatelem Vladislava Vondroušová
Počet odpovědí: 1 Zobrazit odpovědi

ANTIBIOTIKA KLACID 500

Klacid 500 a Paralen

Podávání Paralenu je opodstatněné při snižování teploty a při bolesti, u dospělé osoby se podávají 2 tablety současně po šesti hodinách.

Detail odstavce: Klacid 500 a Paralen
Zdroj: Antibiotika Klacid 500
Zveřejněno: 6.3.2016


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: jak koupim antibiotikum klacid bez receptu?

Mám zápal plic, ale blbi doktoři me nechají chcipnout bez pomoci. Přidejte mi Klacid bez receptu, prosím.

Zdroj: diskuze Jak koupim antibiotikum klacid bez receptu?
Odesláno: 28.3.2018 uživatelem Moravova
Počet odpovědí: 0

ANTIBIOTIKA KLACID 500

Klacid 500 cena

  • Maximální úhrada pojišťovny je 98,75 Kč.
  • Maximální cena v lékárně na recept činí 936,28 Kč.
  • Nejvyšší možný doplatek pacienta je 837,53 Kč.
  • Průměrná aktuální cena v lékárně je 228,42 Kč.
  • Průměrný aktuální doplatek pacienta činí 129,67 Kč.

Klacid 500 – příbalový leták zde.

Detail odstavce: Klacid 500 cena
Zdroj: Antibiotika Klacid 500
Zveřejněno: 6.3.2016


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: jak koupim antibiotikum klacid

Kde Koupim antibiotikum Klacid bez receptu?

Zdroj: diskuze Jak koupim antibiotikum klacid
Odesláno: 28.3.2018 uživatelem Moravova
Počet odpovědí: 0

ANTIBIOTIKA KLACID 500

Co je to Klacid 500

Léčivá látka přípravku Klacid 500 patří do skupiny makrolidových antibiotik se středně širokým spektrem účinku na různé bakteriální druhy. Účinek je dán schopností blokovat tvorbu bakteriálních bílkovin, což vede k zastavení množení bakterií. Klacid 500 je určený k léčbě infekcí, které jsou způsobeny původci citlivými na tento přípravek.

Mezi hlavní indikace patří:

  • infekce dolních cest dýchacích (například zánět průdušek a zápal plic);
  • infekce horních cest dýchacích (například zánět nosohltanu a zánět vedlejších nosních dutin);
  • infekce kůže a měkkých tkání (například folikulitida, celulitida, erysipel);
  • zubní infekce;
  • léčba rozesetých nebo ohraničených infekcí způsobených Mycobacterium avium nebo Mycobacterium intracellulare a ohraničených infekcí vyvolaných Mycobacterium chelonae, Mycobacterium fortuitum nebo Mycobacterium kansasii ;
  • prevence rozseté infekce vyvolané Mycobacterium avium komplexem u pacientů s HIV infekcí;
  • v kombinaci s látkami tlumícími tvorbu žaludeční kyseliny (omeprazol, lansoprazol) je indikován k potlačení až vymizení výskytu Helicobacter pylori v dvanáctníku osob s vředovou chorobou, což vede ke snížení opakovaného výskytu dvanáctníkového vředu.

Detail odstavce: Co je to Klacid 500
Zdroj: Antibiotika Klacid 500
Zveřejněno: 6.3.2016


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: tinnitus stop recenze

Lidi nebuďte tak důvěřiví a přečtěte si recenze podvedených tímto přípravkem!

Zdroj: diskuze Tinnitus stop recenze
Odesláno: 26.1.2017 uživatelem Havel
Počet odpovědí: 1 Zobrazit odpovědi

FORFEMINA - RECENZE

Může se Forfemina v těhotenství

V těhotenství se užívání přípravku Forfemina nedoporučuje.

Detail odstavce: Může se Forfemina v těhotenství
Zdroj: Forfemina - recenze
Zveřejněno: 3.8.2017


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: klacid doplatek

Dobrý den.Celý život jsem poctivě pracoval.Dnes v důchodě dostanu od lékaře na receptu KLACID 500.Lékárna Brno Pekařská nemocnice tento lék vede jako plně hrazen zákazníkem.Je to prosím .určeno nějakou směrnicí určenou pouze pro důchodce?


S pozdrave Vám děkuji za odpověď p.Emanuel Šrom

Zdroj: diskuze Klacid doplatek
Odesláno: 28.1.2017 uživatelem Emanuel
Počet odpovědí: 1 Zobrazit odpovědi

VIADRUS LIGNATOR

Viadrus Lignator – recenze

Viadrus Lignator patří do skupiny „kotle na dřevo“. Tento kotel dle recenzí splňuje emise, má výbornou účinnost a je z litiny.

Recenze uvádějí i skutečnost, že záleží na tom, jak budete topit, pokud dřevem je to „watově“ v pořádku, ale pokud chcete „jet jen na automat“, nastává problém, musíte si vzít silnější těleso o řadu kilowat.

Dále recenze uvádějí, že když kotel vykazuje teplotu spalin 234 °C, je to normální. Teplota UT by měla být 75 °C. Šamotové desky u kotle jsou povinné pro správné prohořívání a odchod spalin.

Detail odstavce: Viadrus Lignator – recenze
Zdroj: Viadrus Lignator
Zveřejněno: 10.5.2018


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: Re: klacid doplatek

Klacid 500 je opravdu drahý lék, na který pojišťovna přispívá jen asi 40 Kč a zbytek cca 850 Kč platí pacient. Existuje však náhrada se stejnou účinnou látkou, která je levnější. Jsou to tyto komerční názvy: CLARITHROMYCIN - TEVA 500 MG a FROMILID 500. Oba tyto preparáty obsahují účinnou látku Klarithromycin a doplatek je u obou "jen" cca 350 Kč za 14 tablet. Požádejte lékárníka o výdej této levnější varianty a nebo si nechte u lékaře změnit recept.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Klacid doplatek
Odesláno: 28.1.2017 uživatelem Cempírek
Počet odpovědí: 1 Zobrazit odpovědi

GLYVENOL RECENZE

Léková skupina

Oba produkty (Glyvenol, Detralex) patří do skupiny venofarmak.

Detail odstavce: Léková skupina
Zdroj: Glyvenol recenze
Zveřejněno: 18.1.2019


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: Re: Re: arthroneo recenze / podvod

Poctivě jsem užíval (postřikoval) jak říká návod a po spotřebování ŽÁDNÉ výsledky.
Neutrácejte zbytečně !!!

Zdroj: diskuze Arthroneo recenze
Odesláno: 10.2.2019 uživatelem Tomáš V.
Počet odpovědí: 2 Zobrazit odpovědi

PARAZITEX – RECENZE

Cena

Zde můžete vidět, kolik stojí přírodní produkt Parazitex.

Autor: © svevi
Foto:
© Max

Detail odstavce: Cena
Zdroj: Parazitex – recenze
Zveřejněno: 27.12.2016


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: parazit ex recenze

Chtěla jsem se zeptat jestli nemá někdo zkušenosti s přípravkem parazit ex. děkuji

Zdroj: diskuze Parazit ex recenze
Odesláno: 26.9.2016 uživatelem Eliška Kučerová
Počet odpovědí: 0

CONDROSULF 800 - RECENZE

Cena

Za cenovou politiku odpovídá vedoucí lékárník, tudíž se hodnoty jednotlivých položek i jejich výběr mezi lékárnami může lišit.

Detail odstavce: Cena
Zdroj: Condrosulf 800 - recenze
Zveřejněno: 20.5.2018


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: Re: tinnitus stop recenze

Jsem skálopevně přesvědčen, že tinitus je neléčitelný a proto veškeré kladné recenze na přípravek Tebokan považuji slušně řečeno za nepravdivé. Lékařská věda zatím nenašla způsob, jak tuto vadu léčit. Lituji všechny postižené tou horší formou a nedivím se jim, že hledají spásu i v nepravdivých nabídkách.

Zdroj: diskuze Tinnitus stop recenze
Odesláno: 27.12.2018 uživatelem Jiří Václavíček
Počet odpovědí: 1 Zobrazit odpovědi

ANTIBIOTIKA KLACID 500

Dávkování

Obvyklá dávka je 1 tableta přípravku Klacid 500 dvakrát denně každých 12 hodin. Tablety se polykají celé. Vztah mezi jídlem a užíváním přípravku nemá významný vliv na vstřebávání podaného přípravku.

Dávkování u pacientů s tuberkulózní infekcí vyvolanou Mycobacterium avium komplexem (MAC): Doporučená počáteční dávka u dospělých je 1 tableta přípravku Klacid 500 (500 mg) dvakrát denně každých 12 hodin. S léčbou diseminovaných infekcí vyvolaných MAC u pacientů s AIDS je nutno pokračovat tak dlouho, dokud se neprojeví klinický a mikrobiologický účinek léčby. Klarithromycin je nutno podávat v kombinaci s dalšími přípravky působícími proti mykobakteriím. Profylaktická dávka pro MAC infekce je 500 mg dvakrát denně.

Dávkování u léčby pro potlačení Helicobacter pylori: Pro potlačení přítomnosti H. pylori ve dvanáctníku určí dávkovací schéma a případnou kombinaci s dalšími léky odborný lékař – gastroenterolog. Doporučené dávkovací režimy jsou trojkombinace Klacid 500 tablety: 500 mg (1 tableta) 2x denně každých 12 hodin spolu s lansoprazolem 30 mg 2x denně a amoxicilinem 1 000 mg 2x denně po dobu 10 dní. KLACID 500 tablety: 500 mg (1 tableta) 2x denně každých 12 hodin spolu s amoxicilinem 1 000 mg 2x denně a omeprazolem 20 mg 2x denně po dobu 7 až 10 dní.

Dvojkombinace: Klacid 500 tablety: 500 mg (1 tableta) 3x denně každých 8 hodin spolu s omeprazolem 40 mg 1x denně po dobu 14 dní s následným podáváním omeprazolu 20 mg nebo 40 mg 1x denně dalších 14 dní. Klacid 500 tablety: 500 mg (1 tableta) 3x denně každých 8 hodin spolu s lansoprazolem 60 mg 1x denně po dobu 14 dní. Pro úplné vyléčení vředů je obvykle nutná léčba léky tlumícími žaludeční sekreci.

Jestliže jste užili více přípravku Klacid 500, než jste měli, nebo při náhodném požití většího množství tablet, a to zejména dítětem, vyhledejte ihned lékaře!

Přípravek je nutné užívat v pravidelných časových intervalech podle doporučení lékaře. I při rychlém ústupu obtíží je nezbytné, aby byla dodržena celková předepsaná doba užívání! Při vynechání jedné nebo více dávek se o dalším postupu poraďte s lékařem.

Při užívání antibiotiky Klacid 500 se můžete stravovat zcela normálně, vstřebávání účinné látky tohoto antibiotika není ovlivněno potravou, kávou a podobně. Antibiotikum užívejte v pravidelnou denní dobu po jídle, řádně zapijte.

Detail odstavce: Dávkování
Zdroj: Antibiotika Klacid 500
Zveřejněno: 6.3.2016

FORFEMINA - RECENZE

Nebezpečí

Produkt Forfemina se nedoporučuje při vysokém tlaku. Forfemina může naopak i přechodně snížit krevní tlak. Dále může být příčinou nevolnosti, která může být způsobená nedostatkem tekutin v těle, protože Forfemina působí močopudně.

Detail odstavce: Nebezpečí
Zdroj: Forfemina - recenze
Zveřejněno: 3.8.2017

PARAZITEX – RECENZE

Dávkování

  • dospělí: 2 kapsle denně
  • děti od 3 do 15 let: 1 kapsle denně po jídle

Kapsli zapijte tekutinou.

Detail odstavce: Dávkování
Zdroj: Parazitex – recenze
Zveřejněno: 27.12.2016

MANA - RECENZE

Dávkování

Tři nápoje denně by měly být schopny dokonale nahradit běžnou stravu a uspokojit hlad. MANA se podle doporučení jí pětkrát denně v menších dávkách. Nicméně pořád je to jeden sáček na den.

Detail odstavce: Dávkování
Zdroj: MANA - recenze
Zveřejněno: 15.6.2018

ANTIBIOTIKA KLACID 500

Vedlejší účinky

Klacid by neměl být podáván osobám se známou přecitlivělostí k těmto přípravkům a k jiným makrolidovým antibiotikům nebo k některé z pomocných látek tohoto přípravku. Kontraindikováno je současné podávání klarithromycinu a jakéhokoliv z následujících léků: astemizol, cisaprid, pimozid, terfenadin, ergotamin, dihydroergotamin, kolchicinem, tikagrelorem nebo ranolazinem. Klarithromycin nemá být podáván pacientům, u kterých se vyskytlo prodloužení QT intervalu (změna na EKG) a komorová arytmie (nepravidelnost srdeční akce postihující funkci srdečních komor). Klarithromycin nemá být podáván pacientům se sníženou hladinou draslíku v krvi (hypokalémie). Klarithromycin nemá být podáván spolu se statiny (léky určené na snížení hladiny cholesterolu v krvi). Klarithromycin nemá být podáván pacientům, kteří trpí závažným selháním jater a současně poruchou funkce ledvin.

V průběhu léčby lze doporučit podávání probiotik (nejlépe alespoň se čtyřhodinovým odstupem od antibiotika). Jsou vhodnou prevencí zažívacích obtíží (průjmy, bolesti břicha), které se mohou při léčbě antibiotiky objevit. Hořkost v ústech je častým nežádoucím účinkem Klacidu, cca do týdne po dobrání by měly obtíže ustoupit. Pokud hořkost neustoupí, je dobré navštívit lékaře, aby vyloučil mykózu dutiny ústní.

Detail odstavce: Vedlejší účinky
Zdroj: Antibiotika Klacid 500
Zveřejněno: 6.3.2016

CONDROSULF 800 - RECENZE

Je Condrosulf volně prodejný

Condrosulf 800 mg je pouze na lékařský předpis. U produktu Condrosulf 400 mg je dostupnost bez receptu, pacient však zaplatí platí celou částku. Koupit se dá v jakékoli kamenné i internetové lékárně.

Detail odstavce: Je Condrosulf volně prodejný
Zdroj: Condrosulf 800 - recenze
Zveřejněno: 20.5.2018

FORFEMINA - RECENZE

Cena

Ceny produktu Forfemina jsou na našem trhu rozdílné, pro porovnání jsou zde ceny z e-shopů, které můžete vidět zde.

A dále cena z lékárny Dr.Max, kterou můžete vidět zde.

Detail odstavce: Cena
Zdroj: Forfemina - recenze
Zveřejněno: 3.8.2017

KRÉMY CIEN

Recenze

Z recenzí vyplývá, že kosmetické produkty značky Cien ze supermarketu Lidl jsou opravdu dobré a naši pozornost si určitě zaslouží. Vždyť i v hodnocení dTestu byla kosmetika Cien hodnocena lépe než věhlasné značky. Cien Day Cream Q10 vyhrál v kategorii krémů proti vráskám a v testování dTestu porazil i takové značky, jako je Clarins, Lancome nebo Clinique.

Portfolio výrobce značky Cien má opravdu široký rádius od dekorativní kosmetiky po kondicionéry, šampóny, krémy, sprchové gely, tělová másla a další produkty. Nabídka je široká, a pokud se podíváte na internet, tak o pozitivní a objektivní recenze nouze skutečně není.

Detail odstavce: Recenze
Zdroj: Krémy Cien
Zveřejněno: 6.5.2017

MANA - RECENZE

Příprava

MANA je (nebo přinejmenším má být) tekutá plnohodnotná náhražka jídla. Je to vlastně prášek, který smícháte s vodou, olejem, protřepete, necháte chvilku nasakovat, a máte připraveno jedno hlavní denní jídlo. mana je jídlo budoucnosti. Jedná se v podstatě o tekuté jídlo kašovité konzistence, které poskytne vše potřebné, co tělo může potřebovat.

Detail odstavce: Příprava
Zdroj: MANA - recenze
Zveřejněno: 15.6.2018