Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

KTERÝ PANOVNÍK SE PŘEVLÉKL ZA CHUDÁKA A CHODIL MEZI LIDI

OBSAH

Cizopasníci do těla nepatří, jejich exkrementy jsou velice toxické, ohrožují organismus na životě. Lidské tělo je stejně jako zvířecí živnou půdou pro viry, bakterie, houby, prvoky až po několikametrové červy (například tasemnice). Největší ohrožení lidského organismu červy a dalšími cizopasníky je u osob vlastnících domácí zvířecí mazlíčky nebo chovná zvířata a nedodržujících dostatečnou hygienu.

Zdroj: Wurm-Ex na odčervení lidského těla

Diskuze

V diskuzi HOLENÍ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Vasek.

Ahoj lidi. Nevím jestli to sem úplně patří, ale mám jeden fajn tip. Jelikož jsem z těch, kteří si už nedokáží představit mít neoholeny penis, tak jsem se zarustanim chloupků měl taky občas problém. Až do letošního léta. Protože je hodně sluníčka a měl jsem dost času tak jsem se chodil opalovat do přírody nahý. A od té doby ani jeden pupinek a to se mohu holit "proti srsti"každý den. Opálená pokozka je hezká a minimalizuje výskyt zarustajicich chloupků. Vyzkoušejte a dejte prosím vědět jestli to pomohlo i vám.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Holení

Je Iveremectin pro lidi bezbečný?

Léčba Ivermectinem představuje v současnosti (tj. ke dni 22.2.2021) experimentální léčbu bez dostatečného množství důkazů získaných metodami medicíny založené na důkazech a nelze ji považovat za součást náležitě odborné péče v léčbě pacientů s covidem-19.

Zdroj: Ivermectin pro lidi - vyjádření lékaře

Poradna

V naší poradně s názvem IVERMECTIN PRO LIDI - VYJÁDŘENÍ LÉKAŘE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Lucie.

Dobry den,
Chci se zeptat, ktery lekar muze Ivermektin predepsat? Muze praktik, internista... nebo ktery?
Dekuji L.P.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Ivermectin pro kožní použití v masti Soolantra může předepsat kterýkoliv lékař.
Pro ústní podání se Ivermectin nepředepisuje, protože se v orání léčbě lidí běžně nepoužívá. Pouze v ojedinělých případech může být Ivermectin podán pacientovi přímo ošetřujícím lékařem při léčbě onemocnění COVID-19.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Ivermectin pro lidi - vyjádření lékaře

Je svrab u psa nakažlivý pro lidi

Svrab se výjimečně může vyskytnout i u člověka při blízkém kontaktu s postiženým zvířetem. Může způsobit lokální kožní reakci, která však vymizí po přerušení kontaktu s nemocným zvířetem.

Zdroj: Prašivina u lidí

Poradna

V naší poradně s názvem PROTIONOVÉ NÁPOJE A DNA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Antonín Novák.

Dobrý den
potřeboval bych doporučit nějaký druh proteinů nebo jiného výrobků, který by mi dal potřebné bílkoviny a který je vhodný i pro lidi s onemocnění dnou...
děkuji za odpověd Novák

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Proteinové nápoje moc dobře dohromady se dnou nejdou. Prpteiny = kyselina močová = záchvat dny. Lidské tělo si plně vystačí s proteiny, které přijme v běžné stravě a prakticky nepotřebuje žádné další doplňování. Pokud však hodláte použít proteinový nápoj, tak volte ty, které jsou vyrobeny z mléčné syrovátky a striktně dodržujte maximální množství 20 gramů bílkovin na jednu porci. Při používání proteinových nápojů zvyšte příjem tekutin během dne.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Protionové nápoje a dna

Jak se přenáší

Parazit útočí tam, kde se pohybuje více lidí a kde jsou horší hygienické podmínky. Odborníci vidí problém zejména v častějším cestování a v horšících se sociálních podmínkách pro některé skupiny obyvatel. Inkubační doba je 4–6 týdnů, nemoc se přenáší kožním kontaktem i pohlavním stykem s nakaženým. Svrab je pohlavně přenosné onemocnění, doporučuje se proto nebýt v bezprostředním styku s nakaženou osobou. Nejlepší prevencí je pak dbát o správnou hygienu, čistotu domova a hlavně nezapomínat pravidelně vyměňovat ložní prádlo. Povinnost hlásit toto onemocnění hygienické stanici má každý lékař, který nemoc diagnostikoval.

Zdroj: Prašivina u lidí

Diskuze

V diskuzi PODVODNÍK se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Eva.

Neuvěřitelně drzý podvodník, který tahá z lidí peníze v těžké životní situaci. Doufám, že se mu to jednou vrátí.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Robert Wolf.

Dobrý den,
nemáte na toho mizeru mobilní telefon ?
Předem děkuji
RW

Zdroj: diskuze Podvodník

Existuje svrab, který nesvědí

Existuje těžká forma svrabu, která se vyskytuje hlavně u pacientů s oslabeným imunitním systémem nebo s neurologickým onemocněním. Tito pacienti mohou mít na kůži nesvědivé šupiny způsobené obrovským množstvím zákožky.

Kromě toho existují ještě sezónní nebo podzimní svraby, jejichž původci žijí hlavně na rostlinách. Jak ukazuje název, je tento typ přenášen pouze na podzim nebo za sezónních prací. Existují rovněž kožní infekce způsobené roztoči přenesenými ze zvířat na lidi. Roztoči mohou žít v kůži králíků, zajíců, koček, psů nebo ptáků. Svrab je u těchto zvířat nazýván prašivina.

Zdroj: Svrab u lidí

Diskuze

V diskuzi OPERACE OČÍ - ZKUŠENOSTI S KLINIKOU HORNÍ POČERNICE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Diana Humečková.

Zdravím, 17let mě trápí oči. Začínalo to pozvolna a se zhoršujícími se dioptriemi jsem se začala zajímat o možnosti jak se brýlí zbavit, jelikož to co na nose nosím jsou už pořádný popelníky a opravdu se mi to nelíbí. Proto bych se zde ráda optala, kde jste si nechali oči odoperovat? Zatím mám v hledáčku jen kliniku Horní Počernice, na kterou mě ségra lanaří,protože tam byla spokojená, ale ráda bych si poslechla i jiné názory. Předem dík.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Mirek.

Dlouho jsem chodil ``jen`` na kontroly očí, aby mě řekli, jestli se mi zhoršily dioptrie nebo ne, až jsme nakonec skončili i u operace. Dioptrie jsem už nechtěl řešit, tak jsem do operace šel a nelituji.

Zdroj: diskuze Operace očí - zkušenosti s klinikou Horní Počernice

Vyrážka

Organismus na napadení zákožkou reaguje alergickou reakcí. Mohou vám zduřit mízní uzliny, na kůži se objeví pupínky a uzlíky, odlupuje se kůže, u osob s oslabenou imunitou a u starých lidí se vytvářejí strupy, které nesvědí, ale jsou plné parazitů. Škrábáním si můžete do kůže nanést další infekci, kůže hnisá, bolí.

Zdroj: Svrab kožní onemocnění u lidí

Diskuze

V diskuzi MINI ČIVAVA VÝCHOVA ŠTĚŇÁTKA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Kalivodova.

Máme 5měsicni štěňátko čivavy kluka,a začal zlobit s čuranim na koberec.Ze začátku chodil na plenu na kterou pouze kadi,a čura kde se mu zamane.Je mu 5měsicu,muze mi někdo prosim poradit jak na něj,a zvažují kastraci pomůže to aby necurak kde se mu zamane?

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Lucie.

Dobrý den, kastrace je určitě možnost, která by určitě mohla zařídit vyřešení vašeho problému, protože chlapci mají od určitého věku tendenci značkovat své území.
Takže kastraci určitě zvažte.

Zdroj: diskuze Mini čivava výchova štěňátka

Lék na roupy bez předpisu

Lék na roupy bez předpisu je Wurm-Ex. Vermox je přípravek na předpis.

Zdroj: Roupy u dospělých lidí

Poradna

V naší poradně s názvem ČESKÝ ROZHLAS BRNO RECEPTY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Karla.

mám dotaz na otce Pleskače maminka má několik let slzení očí léčení na očním neůčinné kapičky z lékárny bez účinku co nám můžete poradit? Mamince je 78let děkuji předem vaše posluchačka KÁJA

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Vyhledejte nejbližší ambulanci geriatrie a tam s maminkou zajděte. V ambulanci geriatrie vás bude čekat lékař, který má průpravu v léčení lidí, jako je vaše maminka.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Český rozhlas brno recepty


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Mgr. Marie Svobodová


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP