Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

LOCERYL LAK NA NEHTY CENA

OBSAH

Léčba plísně nehtů

Léčba plísňové infekce nehtu může být dlouhý a nákladný proces. Léčba může zahrnovat buď perorální antimykotické léky, masti anebo alternativní terapie, kterými jsou různé babské rady. Obecně platí, že přípravky, které jsou volně prodejné v lékárnách bez lékařského předpisu, nejsou velmi efektivní. Výjimkou je sprej nebo mast Clotrimazol, který při dlouhodobém užívání dokáže zcela vyléčit mnoho plísní nehtů. Mezi účinné perorální léky proti plísni nehtů patří itrakonazol (Sporanox), flukonazol (Diflucan) a Terbinafin (Lamisil). Na lokální zevní léčbu nehtů je nejúčinnější antimykotický lak Loceryl - 5% léčivý lak na nehty. Použití léků může sice vyléčit plíseň nehtů, ale často není vyléčena zcela. Navíc mají antimykotické léky užívané vnitřně neblahé dopady na játra, ve kterých se metabolizují. V extrémních případech může lékař rozhodnout o odstranění celého nehtu.

Zdroj: Plíseň nehtů trápí téměř milión Čechů

Poradna

V naší poradně s názvem PLÍSEŇ NEHTŮ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Kamča.

Ještě bych zde doplnila, že na plíseň nehtů je také dobrý a účinný léčivý lak na nehty Loceryl. Loceryl je na lékařský předpis a cena doplatku je 335 Kč.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Plíseň nehtů

UV lampa 1000 W na gelové nehtycena

UV lampa na gelové nehty je určená pro použití na UV gely a lehce tvrzené akryly. Tato UV lampa na nehty využívá vysoce energeticky výkonné UVA žárovky pro dosažení rychlejšího, bezpečnějšího a bezzápachového vytvrzení UV gelu. Tato moderní designová lampa s časovačem je vhodná jak pro profesionální, tak i pro domácí použití.

Zde můžete porovnat ceny UV lamp.

Zdroj: Gelové nehty

Poradna

V naší poradně s názvem LOCERYL 5 % LÉČIVÝ LAK NA NECHTY. se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Endler.karel@seznam.cz.

Dobrý den, měl jsem láhvičku s 2,5 ml laku. Při ošetřování
se mě láhvička převrátila .
Prosím sdelte zda jde tato láhvička koupit samostatně a nebo čím
by se mohla nahradit a kolik by stále nová lahvička Kč..
Kde bych ji mohl koupit. Předem Vám děkuji a zprávu mě pošlete
e-mailem.
Praha 10

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Dobrý den pane Endlere, léčivý lak na nehty Loceryl je jen na lékařský předpis, takže k jakémukoliv doplnění Vašich zásob budete muset nejdříve zajít k lékaři a požádat ho o lékařský předpis na tento lék. V lékárně pak dostanete vždy jen kompletní balení. Náhradní díly se v tomto případě nevedou :-). Cena za vydání léku je v průměru 400 Kč. Celková cena je přibližně 800 Kč a polovinu Vám na to přidá zdravotní pojišťovna. Tento doplatek se započítává do limitu poplatků ve zdravotnictví.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Loceryl 5 % léčivý lak na nechty.

Gelové nehty e-shop – cena

Zde naleznete ceny ceny gelových nehtů.

Zdroj: Gelové nehty

Poradna

V naší poradně s názvem LÉK NA PLÍSEŇ NEHTŮ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Kateřina.

Dobrý den. Léčím si plíseň na nehtech na palcích locerylem. Je možné že po měsíci došlo ke zhoršení?. Děkuji

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Loceryl je přeci lak na nehty a před jeho použitím musíte opilovat veškerý nehet. Není-li nehet, nemůže být ani žádné zhoršení. Loceryl vytváří takové prostředí, ve kterém se kožní plísně nemůžou množit. Zároveň je to lék na předpis, takže pokud se vám tato léčba nezdá správná, tak neprodleně navštivte svého kožního lékaře.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Loceryl

Plíseň nehtů a lékaři

Pro pochopení vhodné léčby nehtové plísně je třeba si uvědomit, že plíseň, která způsobuje toto onemocnění přežívá pod nehtem. Pro relativně rychlé výsledky je tedy potřeba, aby se část postiženého nehtu opilovala až na nehtové lůžko a poté se aplikovala účinná látka, která postupně zničí všechny plísňové zárodky. Pro tento účel je v lekárnách k dispozici přípravek Loceryl - 5% léčivý lak na nehty. V balení dostanete 30 jednorázových pilníčků, 10 aplikačních špachtliček, samotný lak a pak 30 desinfekčních polštářků.

Aplikace se provádí tak, že přiloženým pilníčkem opilujete celý nehet až na nehtové lůžko. Opatrně! Nesmíte si to rozedřít do krve, neurychlíte tím konečný výsledek a léčba by vám mohla být tak nepříjmená. Po opilování svrhcní části nehtu tuto plochu očistíte přiloženým desinfekčním polštářkem, který zároveň i odmastí ošetřovanou oblast. Po oschnutí lihové desinfekce nanesete Loceryl lak přiloženou plastovou špachtičkou. Vytvořte dostatečnou vrstvu, aby pokryla celou ošetřovanou oblast a nechte lak uschnout, aby nebyl na povrchu lepkavý. Tuto léčebnou proceduru provádějte 2 krát do týdne a vždy před aplikací nové vrstvy laku opilujte tu předchozí. Celková doba této léčby je dlouhodobá a po celou dobu léčby je třeba dbát důslednosti, abyste mohli být vyléčeni. Takže pravidelně 2 krát týdně! Nezapomeňte. Loceryl 5 léčivý lak na nehty.

Zdroj: Lék na plíseň nehtů

Poradna

V naší poradně s názvem ONYCHOMYKÓZA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Rambousková Květuše.

tuto nemoc mám již 3 měsíce na třech nehtech ruky a předtím jsem ji měla na palci nohy asi 3 roky. Léčím se na kožním odd. lakem Loceryl ale stále se to rozšiřuje. Mám použít chytrou houbu? Dále mám na palci druhé nohy zarostlý nehet se zánětem. Již 3x řezáno na chirurgii a nelustupuje to a stále se tvoří granulace. Prosím o radu.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek .

Léčba plísně nehtů je zdlouhavá. Dlouho trvá, než se plísně zbavíte a pak se musí čekat až vyroste zdravý a silný nehet, který roste pomalu. Celé je to tak na rok až dva. Loceryl je velmi účinný lak na nehty proti plísni, doporučuji vytrvat a nenahrazovat ho. Nejistotu v léčbě a případné neúspěchy s ní konzultujte se svým lékařem, protože on zná nejlépe váš zdravotní stav a může podle toho měnit formu a intenzitu léčby. Když by se ukázalo, že Loceryl u vás nestačí, tak ještě existují pilulky na plíseň, které se potýkají a ničí plíseň zevnitř.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Onychomykóza

Fotografie

Zde jsou fotografie pro inspiraci, jakou barvu gelových nehtů si vybrat: gelové nehty foto.

Zdroj: Gelové nehty - cena

Poradna

V naší poradně s názvem LOCERYL se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jaroslava.

Dobrý den,chci se zeptat mám používat lak loceryl na nehet palce na noze,už jsem ho jedenkrát použila :-),ale před tím jsem používala batrafen (kapky pod nehet) a nevím jestli to můžu kombinovat nebo používat jen ten lak. Děkuji Jaroslava.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Milá Jarko, při správné aplikaci léčivého laku Loceryl je třeba odfouklý nehet nejdříve obrousit až na nehtové lůžko a pak teprve nanést lak. Současnou aplikaci Batrafenu pod nehet by pak již nebylo možné uskutečnit, protože nebudete mít žádný nehet, pod který byste jej nakapala. Současná aplikace Batrafenu a Locerylu je tedy nevhodná. Ve Vašem případě použijte jen léčivý lak Loceryl jednou za 3 až 5 dní.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Loceryl

Na co máme nehty

Nehty chrání špičky prstů a umožňují přenos hmatu. Kdybychom neměli nehty, náš hmat by se výrazně zhoršil. Hmat je jedním ze smyslů, které nám pomáhají zorientovat se v okolním prostředí, proto jsou pro nás nehty důležité.

Zdroj: Nehty

Poradna

V naší poradně s názvem PLÍSEŇ NEHTŮ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Kamča.

Ještě bych zde doplnila, že na plíseň nehtů je také dobrý a účinný léčivý lak na nehty Loceryl. Loceryl je na lékařský předpis a cena doplatku je 335 Kč.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Danuše Bartošová.

Platila jsem za LOCERYL Kč 413,-.Jsem u RBP. Prosím o sdělení, zda na lak
pojišťovna přispívá a kolik.
Děkuji za info.

Bartošová

Zdroj: diskuze Plíseň nehtů

Nehty fotogalerie

Zde můžete vidět nehty.

Zdroj: Nehty

Poradna

V naší poradně s názvem RAKOVINA KŮŽE POD NEHTEM se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Dietmar.

Dobrý den, před několika měsíci se mi udelalo na nehtu viz.foto
Prosím o radu
moc děkuji

Uživatel rovněž přidal ke svému příspěvku i obrázek, který můžete vidět, když kliknete na tento odkaz přiložený obrázek.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Udělala se vám plíseň pod nehtem. Léčba nehtové plísně bude dlouhá. Můžete si koupit v lékárně Lamisil a nebo Loceryl a postupovat podle přiložených pokynů. Nebo můžete navštívit kožního lékaře, od kterého můžete dostat předpis na léčivý roztok Batrafen, který může být rychlejší. Pokud to nebudete léčit, bude se to dále rozšiřovat a může to infikovat další nehty, buď vaše a nebo členú vaší rodiny.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Melanom pod nehtem foto

Bruska na nehty – videonávod

Zde můžete vidět video s návodem na použití brusky na nehty.

Zdroj: Bruska na nehty

Cena gelových nehtů ve studiu

Gelové nehty jsou velmi rozšířené a najdete je v nabídce snad každého nehtového salónu. Studia nabízejí modeláž gelových nehtů v rozmezí od 450 Kč po 1 000 Kč (výjimečně i více). Průměrná cena je asi 600 Kč za počáteční modeláž s tipy. Musíte si ale spočítat, že každé 3–4 týdny je třeba zajít na doplnění nehtů. A to stojí přibližně od 350 Kč po 500 Kč.

Pozor na cenové triky! Před časem se objevila velká spousta levnějších studií asijských, nabízejících modeláž nehtů za zvýhodněné ceny. Je třeba si však dát pozor nejen na kvalitu, ale také na slibované ceny! Prvotní modeláž nehtů vás vyjde zhruba na 350 Kč, ale odejít můžete i o 500 Kč lehčí, ani nebudete vědět jak. Každé sebemenší zdobení se totiž počítá zvlášť a desetikorunové položky se velmi rychle nastřádají. Nespoléhejte proto na slib nízké ceny a nenechte si zdobit nehty, aniž byste se předem zeptala na příplatek. Vyhnete se tak nemilému překvapení! Je třeba také poznamenat, že klasická asijská studia gelové nehty nedělají, gelová je pouze vrchní vrstva nehtů. Dejte si proto i zde pozor, abyste nakonec neodešla s dvojitým zklamáním!

Zdroj: Gelové nehty - cena

Poradna

V naší poradně s názvem LOCERYL se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jaroslava.

Děkuji za odpověd,takže to mám celý nehet ten špatný obrousit?? Jako co nejvíc,jako úplně co půjde? Já myslela,že jen z lehka ten nehet obrousit a potom aplikovat lak .-),ale je fakt,že by to asi nemělo účinek. Děkuji.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Jarko, ano, pro aplikaci léčivého laku Loceryl je třeba postižený nehet celý obrousit, až na nehtové lůžko. Nebojte se, nebolí to. Právě léčivým lakem pak nahradíte ochranu svého nehtového lůžka místo původního nehtu a také dosáhnete dobrého kontaktu léčivých látek přímo s plísňovým ložiskem, které bývá jinak chráněno nehtem. Díky tomuto způsobu aplikace dosahuje léčivý lak Loceryl mnohem lepší účinnosti, než klasické kapání antimykotik pod nehet.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Loceryl

Cena gelových nehtů za rok – srovnání

  • V nehtovém studiu utratíte ročně přibližně 5 550 Kč (při průměrné ceně a doplňování 1x za 4 týdny).
  • Doma, pokud si koupíte jednu z levnějších sad, pak zaplatíte zhruba 2 500 za rok. Druhý rok vás vyjde ještě levněji, protože odpadne počáteční investice do sady s UV lampou. Samozřejmě je třeba zvážit i spotřebu materiálu na zaučování, nové štětce, zářivky do UV lampy, dekorace a podobně. Proto je velmi těžké odhadnout přesně celkové náklady na domácí modeláž nehtů. Odhad ceny je tak pouze velmi přibližný.

I přesto, že domácí modeláž vyjde levněji než ta profesionální, je třeba zvážit rizika domácí laické tvorby. Pozor si musíme dát především na to, abychom si nepřivodily problémy s nehty a také abychom nehty modelovaly krásně tenké, čehož dosáhneme pouze delší praxí. Záleží tedy na vás, které z variant dáte přednost.

Zdroj: Gelové nehty - cena

Poradna

V naší poradně s názvem PODÉLNĚ VROUBKATÉ NEHTY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Irena Schmiedová.

Dobrý den chtěla jsem se zeptat,jak léčit podélně vroubkaté nehty,vroubky jsou od nehtového lůžka až po konec nehtu jemně hmatatelné a tako i viditelné.Můžete mi prosím poradit.Třeb mi chybí jen nějaký vitamín Děkuji Schmiedová

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Když máš podélně vroubkované nehty, tak ti nechybí žádný vitamín, ale je to věkem. Takto vroubkované nehty se začínají objevovat po třicítce a vroubkování se zvýrazňuje každým rokem navíc. Tady je článek o tom, co znamenají hrbolaté nehty: www.ceskenemoci.cz/c…

Zdroj: diskuze Podélně vroubkaté nehty

Bruska na nehty JD 500

Bruska na nehty JD 500 s nástavci, 30 000 ot. Bruska na nehty se používá pro urychlení vaší práce. Je vhodná jak při doplňování nehtů, tak i při nové modelaci. S bruskou na nehty bude vaše práce o polovinu času rychlejší.

Funkce: přepínání levé a pravé rotace, ruční ovládání otáček, navolení libovolné rychlosti.

Příslušenství: nožní pedál, sada 4 nástavců + 1 brusný kotouček, stolní držák brusky.

Pro urychlení a zkvalitnění práce doporučujeme zakoupit tvrdokovové frézy.

Zdroj: Bruska na nehty

Akrylové nehty versus nehty gelové

Nechcete-li při modeláži nehtů využívat UV lampu, nemusíte. Gelové nehty nejsou jedinou variantou umělých nehtů. Vyberte si raději akrylové nehty. Pro modelování akrylových nehtů potřebujete pouze akrylový pudr a tvrdidlo. Tvrdidlo neboli liquid je čirá tekutina, ve které se akrylový pudr rozpustí a vytvoří tak hmotu vhodnou pro modeláž vašich dokonalých nehtů. Výsledkem jsou pak tenké akrylové nehty, které jsou velmi pevné a odolné.

Zdroj: Akrylové nehty

UV gel

Gelové nehty jsou umělé nehty, které mají velmi přirozený vzhled. Jsou tenké, ohebné, nežloutnou a nejsou porézní. Gelové nehty jsou čím dál více populárnější mezi profesionálními i domácími uživatelkami. UV gely se dělí na UV gely modelovací, UV gely podkladové, UV gely vrchní a UV gely na francouzskou manikúru.

Zdroj: Gelové nehty

Křemík na nehty

Klíčem ke zdravým nehtům je správná výživa. Nehty patří k nejsilnějším tkáním organismu a skládají se téměř výhradně z vazivové tkáně. Křemík příznivě ovlivňuje štěpivé a lámavé nehty. Vzhledem k tomu, že na sebe váže vodu, udržuje křemík elasticitu nehtů, při onemocnění nehtů je tudíž dobré užívat křemík jako doplněk stravy.

Zdroj: Křemík nejen pro krásné nehty

Sada na akrylové nehty

Sada na akrylové nehty obsahuje vše, co potřebujete pro modeláž nehtů akrylem:

  • Akrylový prášek 30 g – čirý
  • Akrylový prášek 5 g – bílý
  • Akryl Liquid 100 ml
  • Štětec na akryl č. 6 – Kolinsky
  • Pilník blok fialový – hrubý 80/80
  • Pilník blok bílý – 180/100
  • Pilník na nehty rovný 100/180 – bílý
  • Pilník na nehty rovný 80/80 – černý
  • Pilník leštící v pouzdru
  • Tipy French přírodní – sada 100 ks v boxu
  • Gilotina – kleště na umělé tipy
  • Lepidlo na umělé nehty 3 g
  • Čistič – odstraňovač gelu 100 ml
  • Čisticí papírové polštářky 500 ks
  • Primer 15 ml
  • Nehtový olejíček 15 ml – Freesia
  • Zdobení na nehty
  • Skleněná mistička
  • Pomerančové dřívko, krátké
  • Kopýtko – zatlačovač nehtové kůžičky

Zdroj: Akrylové nehty


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Mgr. Marie Svobodová

Bc. Jakub Vinš


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP