Téma: 

lr kolostrum recenze


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

COLOSTRUM

Kolostrum pro děti

Pro děti je určený MultiIMUN Colostrum, je od tří let a obsahuje i probiotika. Čisté kolostrum v tekuté formě je nejlepší od firmy LR – Colostrum Direct, ale je dražší. Ovšem kdo jej používá, tak chválí. Vydrží 14 dní od otevření při použití 1 lžíce denně.

Detail odstavce: Kolostrum pro děti
Zdroj: Colostrum
Zveřejněno: 13.4.2016


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: tinnitus stop recenze

Lidi nebuďte tak důvěřiví a přečtěte si recenze podvedených tímto přípravkem!

Zdroj: diskuze Tinnitus stop recenze
Odesláno: 26.1.2017 uživatelem Havel
Počet odpovědí: 0

COLOSTRUM

Colostrum Direct

Colostrum Direct 125 ml je tekutý doplněk stravy od firmy LR obsahující odtučněné kolostrum zbavené kaseinu.

Složení: kravské kolostrum (mlezivo), odtučněné a zbavené kaseinu.

Doporučené dávkování: jedna polévková lžíce denně (1 lžíce = 8 ml), užívejte samostatně nebo zapijte ovocnou šťávou. Nemíchejte s teplými nápoji.

Upozornění: Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Výrobek neslouží jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Udržujte mimo dosah malých dětí. Skladujte v suchu a v chladu. Po otevření uchovávejte v ledničce a spotřebujte do 16 dnů od otevření.

Nevýhodou je doba expirace po otevření, výhodou tekutá forma pro děti, seniory a nemocné. Příjemná je i nižší cena než u předešlé varianty Colostrum Compact 60 kapslí.

Detail odstavce: Colostrum Direct
Zdroj: Colostrum
Zveřejněno: 13.4.2016


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: Re: Re: Mravenčení končetin.

Minerály užívám od LR. Ale doporučuji přehodnotit celkový přístup ke zdraví. Možná vám napomůžou doporučení a recepty stránek www.naukaozdravi.cz. Přeji vám zdravé a radostné dny. Miluška

Zdroj: diskuze Mravenčení končetin.
Odesláno: 28.7.2018 uživatelem Miluše Skulinová
Počet odpovědí: 3 Zobrazit odpovědi

COLOSTRUM

Colostrum Compact

Colostrum Compact 60 kapslí je šetrně zpracovaný prémiový produkt firmy LR.

Složení: 77 % prášku z kravského kolostra (prášek z kravského kolostra, odtučněný), želatina, dělicí prostředek (soli hořčíku jedlých mastných kyselin), barvivo (oxid titaničitý).

Doporučené dávkování: 2x denně 1 kapsle, zapijte vodou. Nezapíjejte teplými nápoji.

Upozornění: Nepřekračujte doporučené denní dávkování (2 kapsle/den). Výrobek neslouží jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Ukládejte mimo dosah malých dětí. Skladujte v suchu a chladu.

Jedná se o cenově náročnější variantu, u které máte zaručenou kvalitu. Vysoká kvalita kolostra od firmy LR je dána tím, že jsou všechny výrobní kroky podstupovány kompletně v Německu a jsou důsledně kontrolovány.

1. kontrola: kvalita suroviny

LR používá výhradně mlezivo z prvních hodin po porodu, a to od krav z německých chovů. Pro účely produktu se používají pouze přebytky mleziva, tedy pouze to, co telátka nevyužijí. Každá šarže produktu je zpětně vysledovatelná až k výrobnímu statku.

2. kontrola: kvalita zpracování

Kompletní zpracování syrového mleziva probíhá pod přísnou kontrolou LR. Všechny kroky dodatečně kontroluje také nezávislý SGS INSTITUT FRESENIUS. Zaměřuje se nejen na zpracování, ale také na provoz.

3. kontrola: kvalita hotového produktu

Každá výrobní šarže LR je obsáhle prověřována. Zaměřuje se na mikrobiologické a fyzikální parametry, stejně jako na koncentraci hodnotných látek. Totéž opakovaně kontroluje také SGS INSTITUT FRESENIUS, a to nezávislými laboratorními analýzami a skrytými testovacími nákupy.

Detail odstavce: Colostrum Compact
Zdroj: Colostrum
Zveřejněno: 13.4.2016


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: Re: Re: Mravenčení končetin.

Dobrý den. Pokud se léčíte s jakýmkoliv onemocněním, měla byste vždy konzumaci potravinových doplňků a bylin konzultovat s lékařem. V tomto případě s firemním lékařem LR, který je proškolen účinky aloe vera sivera. Na stránkách společnosti LR je kontakt na lékaře, kteří provádějí online konzultace nebo Vám odpoví mailem. Zavolejte na centrálu a poradí Vám, jak postupovat. Hodně zdraví přeje Miluše Skulinová

Zdroj: diskuze Mravenčení končetin.
Odesláno: 11.4.2018 uživatelem Miluše Skulinová
Počet odpovědí: 3 Zobrazit odpovědi

LR COSMETICS

Recenze na LR Cosmetics

Společně se společností Dermatest vyvinula LR postup, který měří dobu výdrže parfému. Studie oficiálně nazvaná „Klinicky-dermatologický aplikační test k výdrži parfému“ potvrdila, že parfémy LR vydrží vonět velmi dlouho. Tato studie pomohla LR v roce 2009 úspěšně přepracovat koncepci svých vůní.

IASC je celosvětové obecně prospěšné zájmové sdružení, které se zabývá průmyslem zpracovávání aloe vera a podporuje rovněž pěstování této rostliny. LR je držitelem více než 50 pečetí kvality a zároveň firmou s celosvětově největším počtem vyznamenání IASC (stav v roce 2011). Důvodem je používání zvlášť šetrných výrobních postupů za studena u Aloe Vera gelu.

Detail odstavce: Recenze na LR Cosmetics
Zdroj: LR Cosmetics
Zveřejněno: 18.7.2016


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: parazit ex recenze

Chtěla jsem se zeptat jestli nemá někdo zkušenosti s přípravkem parazit ex. děkuji

Zdroj: diskuze Parazit ex recenze
Odesláno: 26.9.2016 uživatelem Eliška Kučerová
Počet odpovědí: 0

LR COSMETICS

Katalog LR Cosmetics

Katalog LR Collection obsahuje kompletní sortiment produktů. Zejména pokud jde o nové produkty, nabízí hlavní katalog i užitečné informace, například o obsažených látkách nebo mechanismech účinku.

Chtěli byste se stát LR partnery? Zajímáte se o možnosti kariéry u LR? Pak se obraťte přímo na firmu prostřednictvím kontaktního formuláře, kde vám poskytnou údaje o LR partnerovi z blízkého okolí, který se s vámi spojí.

Katalog výrobků si můžete objednat zde.

Ceník produktů kosmetiky LR naleznete zde.

E-shop LR Cosmetics naleznete zde.

Detail odstavce: Katalog LR Cosmetics
Zdroj: LR Cosmetics
Zveřejněno: 18.7.2016


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

LR COSMETICS

LR Cosmetics Ostrava

LR Cosmetics Ostrava nabízí nejširší sortiment zboží prestižního německého výrobce LR. Za kvalitu dodaného zboží ručí. Poskytuje profesionální poradenské služby 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. S odbornými radami se obrací na uznávané odborníky z řad českých i zahraničních lékařů. Zaručuje nejrychlejší dodání – 99 % zboží je skladem. Pokud si zboží objednáte ve všední den do 14:00 hodin, bude vám tentýž den odesláno. Ceny jsou denně upravovány s ohledem na dodavatele a konkurenci (nabízí nejnižší ceny zboží na trhu). Nakoupíte-li nad 2 000 Kč, budete mít dopravu zdarma.

Poradce: Ing. Markéta Kičmerová

  • tel: + 420 602 575 155
  • e-mail: info@investicedozdravi.cz
  • Facebook: https://www.facebook.com/investicedozdravi/
  • Adresa:
  • Oty Synka 1855
  • 708 00 Ostrava-Poruba
  • Provozovatel e-shopu: Ing. Martin Prokeš, Lidická 542, 739 61, Třinec-Lyžbice, IČ: 04253191, podnikatel zapsaný v živnostenském rejstříku vedeném Magistrátem města Třinec.

Detail odstavce: LR Cosmetics Ostrava
Zdroj: LR Cosmetics
Zveřejněno: 18.7.2016


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: výrustek na konečníku u štěněte

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat,mám 7 týdení fenku LR, a u konečníku se ji vyboulila žlázka - či udělala boulička, je zklidněná,suchá, nehnisá, není nijak zanícená..
Ale netuším jestli se to samo ztratí či co to může být? Prosím o názor.
Děkuji.
Zdravím
Veronika

Zdroj: diskuze Výrustek na konečníku u štěněte
Odesláno: 23.6.2016 uživatelem veronika
Počet odpovědí: 1 Zobrazit odpovědi

LR COSMETICS

Je LR Cosmetics podvod?

V přímém prodeji distribuují výrobky samostatní obchodní partneři. Zákazníci profitují z individuálního poradenství, partneři z atraktivních vedlejších příjmů. Myšlenka přímého prodeje je velmi jednoduchá: Výrobky nebo služby prodávají samostatní obchodní partneři v rámci vedlejšího nebo hlavního zaměstnání. Tento způsob prodeje ušetří firmě finančně nákladnou reklamu, poplatky za výkony a marže zprostředkovatelům. Místo toho jsou peníze u LR investovány do vývoje a inovace kvalitních produktů a také do vzdělávání a odměňování obchodních partnerů. Do přímého prodeje je po celém světě aktivně zapojeno přibližně 70 milionů lidí. U mnoha z nich se vedlejší příjem stane později hlavním příjmem. Společně v přímém prodeji dosahují ročního obratu více než 120 miliard US$. Systém odměňování se v přímém prodeji se síťovým marketingem skládá ze dvou komponentů: obchodní marže na straně jedné a příjmu z bonusů na straně druhé.

Kosmetika LR na rozdíl od produktů Dove, Neutrogena, Garnier neobsahuje žádný tekutý parafín ani minerální oleje. Jejím základem je zastudena lisovaný palmový olej. LR kosmetika je nahlášena k patentování, má německý atest Dermatestu a je součástí skupiny VKE, kosmetického svazu, ve kterém panují přísná pravidla a patří do něj také Dior, Lancome a ostatní velikáni včetně LR.

Detail odstavce: Je LR Cosmetics podvod?
Zdroj: LR Cosmetics
Zveřejněno: 18.7.2016


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: ortho 3000 recenze

potřebuji objednat 1 balení ORTHO 3000 - 180 tbl

Zdroj: diskuze Ortho 3000 recenze
Odesláno: 11.1.2018 uživatelem karel KONRÁD
Počet odpovědí: 1 Zobrazit odpovědi

FORFEMINA - RECENZE

Může se Forfemina v těhotenství

V těhotenství se užívání přípravku Forfemina nedoporučuje.

Detail odstavce: Může se Forfemina v těhotenství
Zdroj: Forfemina - recenze
Zveřejněno: 3.8.2017


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

LR COSMETICS

Aloe vera od LR Cosmetics

Žádný jiný produkt se nemůže pyšnit tisíce let starou a tak úspěšnou tradicí jako aloe vera. Mexický národ Aztéků, faraonové ve Starém Egyptě i Karel Veliký – ti všichni dokázali zdraví posilující vlastnosti aloe vera ocenit. Pro vývoj prvních Aloe Vera Drinking gelů čerpala LR z tradičního originálního receptu brazilského františkánského mnicha, pátera Romana Zaga, který popisuje výjimečnou kombinaci Aloe Vera gelu a čistého květového medu. LR tuto recepturu optimalizovala podle nejnovějších vědeckých poznatků a dosáhla jedinečného výsledku, jímž je Aloe Vera Drinking gel.

Jde o tekutý doplněk stravy s vitamínem C a medem.

Složení: Aloe Vera Barbadensis Miller Gel (USA/Mexiko, 90 %), květový med (9 %), kyselicí prostředek (kyselina citronová), stabilizátor (xanthan), vitamín C (kyselina L-askorbová), konzervační látka (sorbát draselný).

Doporučené dávkování: 3x denně 30 ml (odpovídá 3 uzávěrům) Aloe Vera Honey, a to nejlépe před jídlem (v případě potřeby smíchejte s vodou nebo ovocnou šťávou). Před použitím protřepejte.

Upozornění: Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Výrobek neslouží jako náhrada pestré a vyvážené stravy, která je spolu se zdravým způsobem života důležitá. Uchovávejte mimo dosah malých dětí. Po otevření skladujte v lednici a plynule spotřebujte.

Detail odstavce: Aloe vera od LR Cosmetics
Zdroj: LR Cosmetics
Zveřejněno: 18.7.2016


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: Re: recenze cga 800

prosím na jakou adresu byla použita vaše reklamace při neuspěchu hubnutí a vrácení peněz děkuji.

Zdroj: diskuze Recenze cga 800
Odesláno: 24.3.2015 uživatelem Miluše
Počet odpovědí: 3 Zobrazit odpovědi

VIADRUS LIGNATOR

Viadrus Lignator – recenze

Viadrus Lignator patří do skupiny „kotle na dřevo“. Tento kotel dle recenzí splňuje emise, má výbornou účinnost a je z litiny.

Recenze uvádějí i skutečnost, že záleží na tom, jak budete topit, pokud dřevem je to „watově“ v pořádku, ale pokud chcete „jet jen na automat“, nastává problém, musíte si vzít silnější těleso o řadu kilowat.

Dále recenze uvádějí, že když kotel vykazuje teplotu spalin 234 °C, je to normální. Teplota UT by měla být 75 °C. Šamotové desky u kotle jsou povinné pro správné prohořívání a odchod spalin.

Detail odstavce: Viadrus Lignator – recenze
Zdroj: Viadrus Lignator
Zveřejněno: 10.5.2018


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: Re: arthroneo recenze

obdržel jsem dodávku bez poučení jak ho používat.pouze důkladně protřepat a umýt si ruce.

Zdroj: diskuze Arthroneo recenze
Odesláno: 25.10.2018 uživatelem Moravec Karel
Počet odpovědí: 1 Zobrazit odpovědi

PARAZITEX – RECENZE

Cena

Zde můžete vidět, kolik stojí přírodní produkt Parazitex.

Autor: © svevi
Foto:
© Max

Detail odstavce: Cena
Zdroj: Parazitex – recenze
Zveřejněno: 27.12.2016

CONDROSULF 800 - RECENZE

Cena

Za cenovou politiku odpovídá vedoucí lékárník, tudíž se hodnoty jednotlivých položek i jejich výběr mezi lékárnami může lišit.

Detail odstavce: Cena
Zdroj: Condrosulf 800 - recenze
Zveřejněno: 20.5.2018

COLOSTRUM

Zkušenosti

Díky kolostru mizí opakované nemoci jako chřipky, angíny, virózy, v zažívacím traktu se neusazují škodlivé bakterie (původci žaludečních vředů i některých typů rakoviny žaludku), lépe se hojí rány, regenerují svaly a nervy, je zpomalen proces stárnutí (kolostrum obsahuje růstové faktory), byly zaznamenány úspěchy při léčbě infekčních průjmů, lze rychle obnovit žádoucí střevní flóru po léčbě antibiotiky, podpořit léčbu alergií, atopického ekzému, astmatu a dalších onemocnění.

Detail odstavce: Zkušenosti
Zdroj: Colostrum
Zveřejněno: 13.4.2016

FORFEMINA - RECENZE

Nebezpečí

Produkt Forfemina se nedoporučuje při vysokém tlaku. Forfemina může naopak i přechodně snížit krevní tlak. Dále může být příčinou nevolnosti, která může být způsobená nedostatkem tekutin v těle, protože Forfemina působí močopudně.

Detail odstavce: Nebezpečí
Zdroj: Forfemina - recenze
Zveřejněno: 3.8.2017

PARAZITEX – RECENZE

Dávkování

  • dospělí: 2 kapsle denně
  • děti od 3 do 15 let: 1 kapsle denně po jídle

Kapsli zapijte tekutinou.

Detail odstavce: Dávkování
Zdroj: Parazitex – recenze
Zveřejněno: 27.12.2016

MANA - RECENZE

Dávkování

Tři nápoje denně by měly být schopny dokonale nahradit běžnou stravu a uspokojit hlad. MANA se podle doporučení jí pětkrát denně v menších dávkách. Nicméně pořád je to jeden sáček na den.

Detail odstavce: Dávkování
Zdroj: MANA - recenze
Zveřejněno: 15.6.2018

COLOSTRUM

Kolostrum tekuté

Kolostrum tekuté černý rybíz 250 ml je tekuté kolostrum obohacené 100% přírodní šťávu z černého rybízu, jde tedy o potravinový doplněk s vysokým obsahem vitamínu C a bioaktivních látek, napomáhající normální funkci imunitního systému. Vzájemná kombinace vitamínu C a dalších zdraví prospěšných látek z kolostra a černého rybízu prospívá i cévnímu systému. Vysoký obsah vitamínu C, karotenů, retinolu, vápníku a jiných životně nezbytných živin z černého rybízu slouží nejen pro posílení imunity, ale k celkové kondici organismu.

Složení: 50 % tekutého extraktu z kolostra, 21 % vody, 18 % koncentrátu z černého rybízu, 11 % fruktózy.

Použití přípravku: Kolostrum se doporučuje užívat jako prevence proti chřipce, nachlazení a virovým onemocněním. Podává se i při onemocnění, rekonvalescenci, po úrazu a dlouhodobém užívání antibiotik. Produkty z kolostra mohou užívat jak děti, tak i dospělí. Dle lékařských studií je doporučeno podávat dětem kolostrum jako prevenci proti virovým onemocněním a jako podporu pro jejich růst. Kolostrum je vhodné pro alergiky, astmatiky a lidi s Alzheimerovým onemocněním. Ohledně podávání jakýkoliv doplňků stravy či léků je nutné, aby se těhotné či kojící matky poradily se svým ošetřujícím lékařem.

Účinky přípravku: Faktory, které mlezivo obsahuje, zaručují celkovou imunitu a ochranu před infekcemi, bakteriemi a viry nejen u novorozenců. Imunoglobuliny (IgG), známé jako protilátky, jsou využívány imunitním systémem, aby identifikovaly, bojovaly a neutralizovaly neznámé objekty, jako jsou především bakterie a viry. Absorpce imunoglobulinů je nezbytná pro pasivní imunitu nově narozených savců. Nejvyšší množství imunoglobulinů a růstových faktorů se nachází v kolostru pouze prvních pár hodin po otelení. Proto se sbírá přebytečné kolostrum pouze prvních 12 hodin po otelení. Aby se zachoval co nejvyšší možný obsah imunoglobulinů a růstových faktorů, zpracovává se kolostrum vysoce šetrným patentovaným způsobem za studena.

Kolostrum a růstové faktory: Růstové faktory jsou nedílnou součástí tekutého kolostra. Jejich hlavní úlohou je stimulovat vyrovnaný růst. Růstové faktory ovlivňují proces spalování, regenerují kosti, svaly, tkáně, kůži i chrupavky. Přítomnost těchto faktorů pomáhá při nabírání svalové tkáně a podporuje celkový růst svalové hmoty.

Doporučené dávkování: 2–4 polévkové lžíce 1x denně (2 polévkové lžíce = 15 ml). Před použitím dobře protřepat. Nezapíjet horkým nápojem a alkoholem.

Upozornění: Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Nenahrazuje pestrou a vyváženou stravu. Po otevření skladujte v chladu a temnu. Spotřebujte do 14 dnů od otevření. Ukládejte mimo dosah dětí.

Detail odstavce: Kolostrum tekuté
Zdroj: Colostrum
Zveřejněno: 13.4.2016

CONDROSULF 800 - RECENZE

Je Condrosulf volně prodejný

Condrosulf 800 mg je pouze na lékařský předpis. U produktu Condrosulf 400 mg je dostupnost bez receptu, pacient však zaplatí platí celou částku. Koupit se dá v jakékoli kamenné i internetové lékárně.

Detail odstavce: Je Condrosulf volně prodejný
Zdroj: Condrosulf 800 - recenze
Zveřejněno: 20.5.2018

FORFEMINA - RECENZE

Cena

Ceny produktu Forfemina jsou na našem trhu rozdílné, pro porovnání jsou zde ceny z e-shopů, které můžete vidět zde.

A dále cena z lékárny Dr.Max, kterou můžete vidět zde.

Detail odstavce: Cena
Zdroj: Forfemina - recenze
Zveřejněno: 3.8.2017