Téma: 

maxivitalis vlasové hnojivo 60 tablet recenze


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

HNOJIVO NA VLASY

Co je to Vlasové hnojivo

Produkt Maxivitalis Vlasové hnojivo 60 tbl představuje maximální péči o vlasy. Obsahuje pečlivě zvolenou kombinaci látek s komplexním účinkem na stav vlasů. Z recenzí vyplývá spokojenost uživatelek, které na základě svých pozitivních zkušeností doporučují výrobek i ostatním.

Zdroj: Hnojivo na vlasy
Zveřejněno dne: 22.2.2017


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: detralex 60 tablet cena

prosím o nejnižší cenu v lékárnach v Plzni

Zdroj: diskuze Detralex 60 tablet cena
Odesláno dne: 26.2.2013 uživatelem Lanzendorf
Počet odpovědí: 0

HNOJIVO NA VLASY

Dávkování a doba léčby

Užívejte 1 tabletu 2x denně, ráno a večer, a zapijte velkým množstvím tekutiny. Pro optimální účinek se doporučuje užívat po dobu minimálně 3 měsíců, nezkracujte na dva měsíce.

Balení 60 tablet = dávka na 1 měsíc.

Zdroj: Hnojivo na vlasy
Zveřejněno dne: 22.2.2017


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: Prodám Detralex

Prodám po ukončené léčbě 60 tablet Detralexu za 150,- kč. Pošlu i poštou.

Zdroj: diskuze DETRALEX
Odesláno dne: 15.3.2017 uživatelem Marcela
Počet odpovědí: 4 Zobrazit odpovědi

HNOJIVO NA VLASY

Princip účinku

Přípravek Vlasové hnojivo obsahuje aminokyseliny, zdroje keratinu představujícího základní stavební prvek vlasových buněk. Nejdůležitější jsou pro vlasy aminokyseliny obsahující síru, jako je methionin a cystin. Dále jsou v přípravku obsaženy vitamíny skupiny B, důležité pro růst a kvalitu vlasových buněk a jejich návrat k přirozenému stavu. Zvýšené dávky těchto minerálů zajišťují přirozenou kvalitu vlasů a vlasové pokožky zodpovědné za pevné uchycení vlasových cibulek.

Zdroj: Hnojivo na vlasy
Zveřejněno dne: 22.2.2017


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: Jako adipex

Nabídka fungujících anorektik blokujících chuť k jídlu i chutě na sladké.

O víkendu budu objednávat další várku fungujících anorektik ze zahraničí (USA).

Cena včetně poštovného:

30 tablet - 1000 Kč, 60 tablet - 1500 Kč, 90 tablet - 2000 Kč

Zájemci piště na forcats@seznam.cz

Zdroj: diskuze Adipex retard prodej 2017
Odesláno dne: 16.2.2018 uživatelem Klára
Počet odpovědí: 22 Zobrazit odpovědi

BIOHAR – VLASOVÉ SÉRUM

Způsob použití

Přípravek se používá vtíráním do vlasové pokožky, přičemž se stimulují vlasové kořínky. Zlepšuje se tak vyživování vlasové pokožky a podporuje její regenerace.

Sérum aplikujte denně, nejprve jemně masírujte pokožku hlavy, poté opláchněte vodou. Po umytí nevystavujte pokožku mrazu.

Dávkování: denně do míst řídnutí vlasů.

Zdroj: Biohar – vlasové sérum
Zveřejněno dne: 6.2.2017


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: detralex cena lékárna dr max

Posílám vám všem ceny Detralexu z lékáren Dr Max.
- doplatek na Detralex 60 tablet je 239 Kč a osoby starší 60 let zde doplácejí jen 190 Kč.
- doplatek na Detralex 120 tablet je 439 Kč a osoby starší 60 let zde doplácejí jen 348 Kč.
Výhodnější je nechat si předepsat balení se 120 tabletami, kde u osob starších 60-ti let vychází jedna tableta na 2,90 Kč. Tak si to užijte. :-)

Zdroj: diskuze Detralex cena lékárna dr max
Odesláno dne: 16.7.2016 uživatelem Milada
Počet odpovědí: 4 Zobrazit odpovědi

HNOJIVO NA VLASY

Účinné látky

  • zinek
  • biotin
  • DL-methionin

Zdroj: Hnojivo na vlasy
Zveřejněno dne: 22.2.2017


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: Re: Re: detralex doplatek

To je dost drahé. Já jsem teď v Praze koupila Detralex a jeho cena byla 125 Kč za 30 tablet. 60 tablet Detralexu stojí 251 Kč.

Zdroj: diskuze Detralex doplatek
Odesláno dne: 4.1.2013 uživatelem Líba
Počet odpovědí: 2 Zobrazit odpovědi

HNOJIVO NA VLASY

Upozornění

Jde o doplněk stravy. Produkt není vhodný pro děti, těhotné a kojící ženy. Pokud si nejste jisti, zda můžete užívat samostatně nebo v kombinaci s jiným lékem, poraďte se se svým lékařem či lékárníkem. Neobsahuje lepek, konzervační látky, barviva ani cukr. Není určen jako náhrada pestré vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Skladujte při teplotě 15–25 °C na suchém a tmavém místě v původním balení, mimo dosah dětí.

Cena za 120 tablet Vlasového hnojiva.

Zdroj: Hnojivo na vlasy
Zveřejněno dne: 22.2.2017


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: zbylý detralex

Prodám Detralex 60 tablet za 200 Kč. K dispozici mám 3 balení, použitelné do 2017. tel.: 606081444. Předání v Praze.

Zdroj: diskuze Zbylý detralex
Odesláno dne: 7.7.2014 uživatelem Tereza
Počet odpovědí: 1 Zobrazit odpovědi

PARAZITEX – RECENZE

Cena

Zde můžete vidět, kolik stojí přírodní produkt Parazitex.

Autor: © svevi
Foto:
© Max

Zdroj: Parazitex – recenze
Zveřejněno dne: 27.12.2016


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: cga800 v lékárně

Před 2 měsíci jsem využil 60 tablet a neshodil jsem ani 1 kilogram, tak mi poraďte jestli to mám zkusit znova. Děkuji

Zdroj: diskuze Cga800 v lékárně
Odesláno dne: 4.7.2015 uživatelem Miroslav
Počet odpovědí: 0

REVALID – RECENZE

Revalid tonic

Revalid vlasové tonikum pro vnější použití s energetizujícím složením (kofein) a přirozenými látkami, které pomáhají folikulu v boji proti procesu stárnutí.

Složení: Aqua, Alcohol denat, Caffein, Panthenol, Cetrimonium Chloride, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Hydrolyzed Wheat Gluten, Avena Sativa Kernel Extract, Betaine, Parfum

Bez barviv. Bez formaldehydu. Bez alergizujících složek parfémů.

Použití: Aplikuje se na mokré nebo na suché vlasy, intenzivní péče – 2x denně, nejlépe ráno a večer, pravidelná péče je 4–5x týdně. Jemná masáž tonikem podporuje prokrvení pokožky. Tonikum s kofeinem má pozitivní účinek na vitalitu vlasového kořínku. Panthenol pak uklidňuje vlasovou pokožku.

Balení: 20 x 6 ml ampulek

Zdroj: Revalid – recenze
Zveřejněno dne: 25.10.2016


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: Re: detralex cena lékárna dr max

Tady jsou ceny doplatků na lék Detralex v síti lékáren Dr Max.
Za Detralex 60 tablet se doplácí 221Kč.
Za Detralex 120 tablet se doplácí 422 Kč.

Zdroj: diskuze Detralex cena lékárna dr max
Odesláno dne: 9.1.2015 uživatelem Jarmila
Počet odpovědí: 1 Zobrazit odpovědi


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: Re: doplatek detralex

Já jsem minulý týden v lékárně doplácela za 60 tablet Detralexu 291 Kč a bylo to v Brně.

Zdroj: diskuze Doplatek detralex
Odesláno dne: 1.10.2012 uživatelem Milada
Počet odpovědí: 1 Zobrazit odpovědi

SLOŽKY HNOJIV

Nejlepší hnojivo pro jahody

Když začnou na jahodnících rašit listová srdéčka, je čas keříky přihnojit. Dáme však pozor, aby hnojivo nenapadalo na mladé listy, mohlo by je popálit.

Rozhozené hnojivo zapravíme do půdy při první okopávce, která může být v meziřadách dosti hluboká.

Velmi výhodné a účinné je přihnojování rostlin granulovaným kravským hnojem, který můžeme koupit ve specializovaných zahradnických prodejnách, ale i ve větších supermarketech. Vzhledem k vydatnosti hnojiva stačí přidat ke každé rostlině asi polévkovou lžíci granulí a při okopávce ji zahrnout do blízkosti rostliny. U granulí popálení listů nehrozí.

Zdroj: Složky hnojiv
Zveřejněno dne: 24.3.2014


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

KOFEINOVÉ TABLETY

Nejlepší účinky kofeinových tablet

Užívání kofeinových pilulek může být prospěné a zároveň neprospěšné. Nejlepších prospěšných účinků kofeinových tablet se dosáhne, když si zdravý člověk vezme pilulku jednou za čas a nezneužívá toho. Mezi neprospěšné účinky kofeinových tablet patří použití pilulek za průběžným účelem, například k hubnutí. V tomto případě by to mohlo vést k poruše příjmu potravy anebo k blokování důležitých živin před vstupem do těla anebo k vážné dehydrataci a k elektrolytické nerovnováze celého organismu.
 

Zdroj: Kofeinové tablety
Zveřejněno dne: 4.10.2012

PARAZITEX – RECENZE

Dávkování

  • dospělí: 2 kapsle denně
  • děti od 3 do 15 let: 1 kapsle denně po jídle

Kapsli zapijte tekutinou.

Zdroj: Parazitex – recenze
Zveřejněno dne: 27.12.2016

SLOŽKY HNOJIV

Přírodní hnojivo ze slepičinců

Pokud chováte slepice a nebo máte přístup ke slepičímu trusu a řešíte z čeho vyrobit domácí hnojivo na květiny, tak zde přinášíme recept, jak vyrobit tekuté hnojivo z jejich kuřinců. Do velkého sudu dáme 5 dílů kuřinců a k nim přidáme 15 dílů vody. Směs důkladně promícháme a necháme ustát dva týdny při občasném promíchání. Sud je dobré umístiti na slunné místo, aby ho mohlo prohřívat slunce. Teplo je velmi důležité pro vznik kvalitního hnojiva z kuřinců. Po uplynutí doby přepustíme tekutou část do jiné nádoby a oddělíme tím sedlinu. Získanou tekutinu ze slepiřinců pak přidáváme do zálivky v poměru 1 díl hnojiva na dva díly vody. Tekuté hnojivo ze slepičinců je bohaté na dusík a fosfor a proto je vhodné pro rostliny v období květu a zrání.

Zdroj: Složky hnojiv
Zveřejněno dne: 24.3.2014

SLOŽKY HNOJIV

Hotové hnojivo Cererit

Cererit je kombinované bezchloridové granulované hnojivo se stopovými prvky určené k výživě ovoce, zeleniny, chmele a okrasných rostlin. Obsahuje základní živiny (dusík, fosfor, draslík), dále hořčík a stopové prvky (bór, molybden, zinek, měď). Svým složením patří Cererit ke komplexním hnojivům zajišťujícím rostlinám všechny důležité živiny potřebné pro jejich vývoj a růst. Z celého sortimentu průmyslových hnojiv je Cererit nejpoužívanější hnojivo mezi zahrádkáři a pěstiteli. Aplikuje se rozmetáním a zapracováním do půdy při její přípravě k setí nebo sázení a přihnojování během vegetace. Doporučuje se rozdělit dávku hnojiva v poměru 2/3 dávky před výsadbou (základní hnojení) a 1/3 dávky k přihnojení během vegetace. Po rozpuštění je vhodný k hnojení zálivkou.

Velmi účinné je toto hnojivo při hnojení košťálovin, kořenové zeleniny, plodové zeleniny, brambor a okrasných rostlin. U ovoce je vhodné pro jádroviny, peckoviny, drobné ovoce a chmel.

Zdroj: Složky hnojiv
Zveřejněno dne: 24.3.2014

HNOJIVO FOSFÁTOVÉ SKLO

Cena

Cena hnojiva se pohybuje kolem 90 korun za balení, které obsahuje 200 g náplně.

Zdroj: Hnojivo fosfátové sklo
Zveřejněno dne: 24.9.2016

MASÁŽ VLASOVÉ POKOŽKY

Účinky

Masáž vlasové pokožky příznivě působí na kvalitu a růst vlasů, podporuje přísun výživných látek a kyslíku do vlasového folikulu. Mezi hlavní výhody masáží vlasové pokožky patří:

  • zlepšení krevního oběhu a lymfatického systému vlasové pokožky;
  • urychlení metabolické výměny;
  • obnovení psychofyzické rovnováhy vlasové pokožky;
  • uvolnění napětí a stresu;
  • relaxace a navození fyzické a mentální pohody.

Pravidelnou a správně provedenou masáží se výrazně zlepší vitalita vlasové pokožky, která je nezbytná pro povzbuzení růstu vlasů. Vlasy budou hustší, kvalitnější a lesklejší. Účinek masáže vlasové pokožky lze navíc podpořit pomocí vlasového tonika či lotionu. Vlasové vody, tonika nebo lotiony jsou obohaceny o aktivní látky, které řeší specifické problémy vlasů a vlasové pokožky, jako je nadměrné vypadávání vlasů, nadměrná produkce kožního mazu, suché nebo mastné vlasy.

Masáže není vhodné provádět v případě výskytu infekčního onemocnění či horečky, vysokého nebo velmi nízkého krevního tlaku, lokální infekce či zánětu, při nádorových onemocněních, při lupénce nebo při otevřených ranách.

Zdroj: Masáž vlasové pokožky
Zveřejněno dne: 29.3.2018

BIOHAR – VLASOVÉ SÉRUM

Co je to Biohar vlasové sérum

Biohar vlasové sérum účinně zastavuje nadměrné vypadávání vlasů a obnovuje jejich zdravý růst. Regeneruje vlasovou pokožku a zlepšuje také pevnost a pružnost vlasů. Umožňuje regulaci krystalicky vázané vody a současně cíleně transportuje do vlasové pokožky růstové polypeptidy a vitamíny, čímž dochází k aktivaci vlasových kořínků. Nově rostoucí vlasy jsou bohatší a kvalitnější, je omezeno jejich vypadávání, třepení a lámavost. Biohar svým složením působí přirozenou cestou proti zvýšenému vypadávání vlasů a regeneruje tvorbu nových vlasů. Zcela vstřebatelná přírodní účinná látka na bázi vysokomolekulárního HyaluronuBiora s agrekanem keratanu a protokolagenu bez negativních vedlejších účinků je vhodná pro denní použití.

Složení: kyselina hyaluronová a kolagen

Kontraindikace: nejsou známy

Vedlejší příznaky: nejsou známy

Zdroj: Biohar – vlasové sérum
Zveřejněno dne: 6.2.2017

DETRALEX - PŘÍBALOVÝ LETÁK

Obsah balení a další informace

Co Detralex obsahuje

Léčivou látkou je Flavonoidorum fractio purificata micronisata 500 mg: Diosminum 450 mg, Flavonoida 50 mg vyjádřené jako Hesperidinum v jedné potahované tabletě.
Pomocnými látkami jsou: sodná sůl karboxymethylškrobu, mikrokrystalická celulosa, želatina, magnesium-stearát, mastek, glycerol, hydroxypropylmethylcelulosa, makrogol 6000, natrium-lauryl-sulfát, oxid titaničitý, barviva (červený a žlutý oxid železitý).

Jak Detralex vypadá a co obsahuje toto balení

Detralex je oválná, potahovaná, bikonvexní tableta lososové barvy se zkosenými hranami, je balená v blistru a v papírové krabičce.
Přípravek je dostupný v balení obsahujícím 30, 60 nebo 120 potahovaných tablet a ve vícečetném balení obsahujícím 180 (2 krabičky, z nichž každá obsahuje 90) potahovaných tablet.

Držitel rozhodnutí o registraci a výrobce

Držitel rozhodnutí o registraci:

  • Les Laboratoires Servier
  • 50, rue Carnot
  • 92284 Suresnes cedex, Francie

Výrobce:

  • Les Laboratoires Servier Industrie
  • 905, route de Saran
  • 45520 Gidy, Francie

Další informace o tomto přípravku získáte u Servier s.r.o., tel.: + 420 222 118 111.
Tato příbalová informace byla naposledy revidována 24. 7. 2017

Zdroj: Detralex - příbalový leták
Zveřejněno dne: 19.8.2017

NÁHRADA ZA DETRALEX

Srovnání cen

  • DETRALEX 500MG TBL FLM 120: cena 707,17 Kč; doplatek 524,95 Kč
  • CYCLO 3 FORT 150MG/150MG/100MG CPS DUR 30 II: cena cca 165 Kč
  • GLYVENOL 400MG 60 TOBOLEK (registrovaný léčivý přípravek): cena cca 452 Kč
  • CILKANOL 30X300MG TOBOLKY (registrovaný léčivý přípravek): cena cca 99 Kč
  • GINKOR FORT 14MG/300MG/300MG CPS DUR 30 l: cena cca 184 Kč
  • ASCORUTIN 50 POTAHOVANÝCH TABLET (registrovaný léčivý přípravek): cena cca 52 Kč
  • VENORUTON FORTE 60X500MG TABLETY (registrovaný léčivý přípravek): cena cca 389 Kč
  • VENORUTON 300 50X300MG TOBOLKY (registrovaný léčivý přípravek): cena cca 199 Kč
  • MOBIVENAL MICRO 120 TBL. (volně prodejný lék): cena cca 369 Kč, Aktuální cena.

Ostatní zmíněné produkty jsou na našem trhu nedostupné!

Zdroj: Náhrada za Detralex
Zveřejněno dne: 20.10.2017

SLOŽKY HNOJIV

Nejlepší hnojivo pro hortenzie

Hortenzie hnojíme každoročně a pravidelně kombinovanými hnojivy bez vápníku a přidáváme dostatek humusu a rašeliny.

Dbáme na vyváženou výživu a nepřehnojujeme dusíkatými hnojivy, aby nové letorosty dobře vyzrály a v zimě nenamrzaly.

Keře je vhodné mulčovat rozdrcenou borkou nebo dřevěnými štěpky, které nejenže udržují půdu bez plevelů, udržují vláhu a dodávají humus, ale v zimě také chrání rostliny před velkým promrznutím.

Zdroj: Složky hnojiv
Zveřejněno dne: 24.3.2014

CHOROBY OLEANDRU

Hnojivo na oleandry

Po výsadbě potřebuje rostlina oleandru dostatek dusíku přímo v substrátu. Během růstu se vyplatí využívat spíše hnojiva doplňujících živiny. Oleandry je vhodné v sezoně dostatečně zalévat a hnojit. Hnojení se doporučuje provádět každé dva týdny speciálním kombinovaným hnojivem pro pokojové rostliny. Vhodná zemina může být složena například ze 4 dílů drnovky, 2 dílů listovky, 2 dílů zetlelého hnoje nebo pařeništní zeminy a jednoho dílu písku.

Zdroj: Choroby oleandru
Zveřejněno dne: 5.12.2017