Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

MODRASIL DISKUZE

Lidé hledají potravinový doplněk, který sníží jejich tělesnou váhu a dokonale vytvaruje postavu, aniž by museli cvičit nebo měnit svůj jídelníček. Na našem trhu se mluví o přípravku Forskolin ACTIVE, díky kterému by se mělo hubnout rychle bez diet a cvičení.

Zdroj: Zkušenosti s forskolinem

Diskuze

V diskuzi ZTRÁTA EREKCE. se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jan Straka.

Já 66 let a mám třičtvrtě roku po operaci, před tím jsem neměl problém se sex sem, nyní jsem na tom ještě lépe používám Modrasil nebo Sildenafil Mylan a pomáhám si Erogen - X nebo Comfort Silk. Tablety jsou na vzrušení a Erogen se jen tršku namázne na penis a pořádně rozetře je to lepší od ženy, Comfort je lepší pro vagínu jestli je suchá může i na penis, to je paráda jak já vnikám do pochvy.Možná Tvou odpověď očekává Honza ze Zlína. P.S.: Odkud jsi Ty?..

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Hipokrat12.

Dobrý den. Děkuji za Váš příspěvek Honzo. Já jsem od Olomouce. Pokud si o tom chcete napsat něco víc, napíšu Vám na Váš email. Sildenafil Mylan beru již několik let, dříve mi bez problémů pomáhal, teď v poslední době je to již horší. Účinek již není takový jako býval. Já nejsem po operaci prostaty. Zdraví Vás Honza.

Zdroj: diskuze Ztráta erekce.


Autor obsahu

Mgr. Světluše Vinšová


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP