Téma: 

naloc na nehty recenze


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

CLOTRIMAZOL - KOŽNÍ SPREJ NA PLÍSEŇ NEHTŮ

Mykóza nehtů je nejčastější kožní nemocí. Mykózu nehtů způsobuje několik různých druhů kmenů hub. Nejrozšířenější kmeny plísní na českém území v prvopočátku nejlépe ničí lék Clotrimazol. V článku přinášíme kompletní informace o tomto přípravku, který účinně pomáhá v boji proti plísni nehtů.

Zdroj: Clotrimazol - kožní sprej na plíseň nehtů
Zveřejněno: 20.1.2015


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: tinnitus stop recenze

Lidi nebuďte tak důvěřiví a přečtěte si recenze podvedených tímto přípravkem!

Zdroj: diskuze Tinnitus stop recenze
Odesláno: 26.1.2017 uživatelem Havel
Počet odpovědí: 0

PARAZITEX – RECENZE

Cena

Zde můžete vidět, kolik stojí přírodní produkt Parazitex.

Autor: © svevi
Foto:
© Max

Detail odstavce: Cena
Zdroj: Parazitex – recenze
Zveřejněno: 27.12.2016


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: Plíseň nehtu na ruce?

Dobrý den.
U prsteníčku na ruce mi částečně odstoupil (odlepil) nehet z nehtového lůžka. Mám zároveň trochu narušený nehtový val. Zabarvení nehtu je ale pořád stejné jako dřív, nemám ani žádné vroubky na nehtu. Navštívila jsem i kožní lékařku, která pořádně nevěděla, co by to mohlo být. Doporučila mi Naloc. Mohla by to být plíseň? Mám to cca 6 měsíců. Vyzkoušela jsem i "chytrou houbu" na plíseň - ta vůbec nepomohla. Také jsem zkusila Exoderil. Zatím nic. Naloc jsem si nejprve nechtěla koupit (stojí cca 450 Kč), ale už jsem koupila, zatím aplikuji tři dny, tak uvidím jestli budou nějaké výsledky.
Děkuji za jakoukoli radu.

Zdroj: diskuze Plíseň nehtu na ruce?
Odesláno: 7.8.2014 uživatelem Katka
Počet odpovědí: 0

NEHTY

Nehty fotogalerie

Zde můžete vidět nehty.

Detail odstavce: Nehty fotogalerie
Zdroj: Nehty
Zveřejněno: 8.8.2014


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: nehty

na péči o nehty doporučuju sadu od Nevo Dead Sea Spa, používám ji už dlouho a konečně mám krásné, pevné, zdravé nehty a nádherně jemné ruce (nevo-spa.com/cs/obch…

Zdroj: diskuze Nehty
Odesláno: 20.10.2011 uživatelem Alena
Počet odpovědí: 0

NEHTY

Na co máme nehty

Nehty chrání špičky prstů a umožňují přenos hmatu. Kdybychom neměli nehty, náš hmat by se výrazně zhoršil. Hmat je jedním ze smyslů, které nám pomáhají zorientovat se v okolním prostředí, proto jsou pro nás nehty důležité.

Detail odstavce: Na co máme nehty
Zdroj: Nehty
Zveřejněno: 8.8.2014


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: Re: podélně vroubkaté nehty

Když máš podélně vroubkované nehty, tak ti nechybí žádný vitamín, ale je to věkem. Takto vroubkované nehty se začínají objevovat po třicítce a vroubkování se zvýrazňuje každým rokem navíc. Tady je článek o tom, co znamenají hrbolaté nehty: www.ceskenemoci.cz/c…

Zdroj: diskuze Podélně vroubkaté nehty
Odesláno: 9.3.2013 uživatelem Kamča
Počet odpovědí: 3 Zobrazit odpovědi


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: Re: onemocnění nehty žluté

Co na zničené nehty po dlouhodobém přelepování gelovými náhražkami? Nechat odrůst, což bude trvat přibližně půl roku a po tuto dobu nepěkný vzhled obnažených nehtů maskovat vhodným lakem na nehty. A nebo stále pokračovat v aplikaci gelových náhradních nehtů a vzhledový problém s nehty překrývat. Nehty takto rozruší a zbarví lepení náhradních nehtů.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Onemocnění nehty žluté
Odesláno: 12.5.2011 uživatelem Cempírek
Počet odpovědí: 1 Zobrazit odpovědi

REVALID – RECENZE

Co je to Revalid

Revalid přináší komplexní program péče o poškozené vlasy. Navrací jim dřívější sílu, pevnost a zamezuje jejich dalšímu vypadávání, ať už vzniklo z jakékoliv příčiny.

Revalid pravidelným používáním účinně posiluje a obnovuje nejen vlasy, ale i nehty. Poskytuje totiž péči jak zvenčí, tak zevnitř. Revalid přípravky zahrnují kapsle, šampon, výživné ošetření – regenerační, živiny a tonikum. Tento unikátní soubor výrobků obsahuje složky zvolené takovým způsobem, že jejich účinky se vzájemně doplňují. Chcete-li, aby vaše vlasy rychle získaly lesk a hebkost, můžete zvýšit účinek kapslí používáním kosmetiky Revalid. Revalid je dostupný bez lékařského předpisu.

Detail odstavce: Co je to Revalid
Zdroj: Revalid – recenze
Zveřejněno: 25.10.2016


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: parazit ex recenze

Chtěla jsem se zeptat jestli nemá někdo zkušenosti s přípravkem parazit ex. děkuji

Zdroj: diskuze Parazit ex recenze
Odesláno: 26.9.2016 uživatelem Eliška Kučerová
Počet odpovědí: 0

AKRYLOVÉ NEHTY

Fotogalerie

Zde můžete vidět, jak vypadají akrylové nehty.

Detail odstavce: Fotogalerie
Zdroj: Akrylové nehty
Zveřejněno: 2.5.2017


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

AKRYLOVÉ NEHTY

Akrylové nehty versus nehty gelové

Nechcete-li při modeláži nehtů využívat UV lampu, nemusíte. Gelové nehty nejsou jedinou variantou umělých nehtů. Vyberte si raději akrylové nehty. Pro modelování akrylových nehtů potřebujete pouze akrylový pudr a tvrdidlo. Tvrdidlo neboli liquid je čirá tekutina, ve které se akrylový pudr rozpustí a vytvoří tak hmotu vhodnou pro modeláž vašich dokonalých nehtů. Výsledkem jsou pak tenké akrylové nehty, které jsou velmi pevné a odolné.

Detail odstavce: Akrylové nehty versus nehty gelové
Zdroj: Akrylové nehty
Zveřejněno: 2.5.2017


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: onemocnění nehty žluté

chodila jsem si dělat gelové nehty...pak jsem přestala nebyl čas. Týden na to mi nehty zežloutly a konce nehtů mám uplně žluté až do oranžova....prosím nevíte co s tím mám dělat?...docela mě to děsí už.

Zdroj: diskuze Onemocnění nehty žluté
Odesláno: 12.5.2011 uživatelem lucie
Počet odpovědí: 1 Zobrazit odpovědi

KŘEMÍK NEJEN PRO KRÁSNÉ NEHTY

Křemík na nehty

Klíčem ke zdravým nehtům je správná výživa. Nehty patří k nejsilnějším tkáním organismu a skládají se téměř výhradně z vazivové tkáně. Křemík příznivě ovlivňuje štěpivé a lámavé nehty. Vzhledem k tomu, že na sebe váže vodu, udržuje křemík elasticitu nehtů, při onemocnění nehtů je tudíž dobré užívat křemík jako doplněk stravy.

Detail odstavce: Křemík na nehty
Zdroj: Křemík nejen pro krásné nehty
Zveřejněno: 31.3.2015


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

GELOVÉ NEHTY

UV gel

Gelové nehty jsou umělé nehty, které mají velmi přirozený vzhled. Jsou tenké, ohebné, nežloutnou a nejsou porézní. Gelové nehty jsou čím dál více populárnější mezi profesionálními i domácími uživatelkami. UV gely se dělí na UV gely modelovací, UV gely podkladové, UV gely vrchní a UV gely na francouzskou manikúru.

Detail odstavce: UV gel
Zdroj: Gelové nehty
Zveřejněno: 2.5.2017


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: Nehty

Ahoj, já jsem si koupila DonnuNails, po asi 3 měsíčním užívání jsem poznala, že nehty vypadají zdravěji, netřepí se a nelámou.

Zdroj: diskuze Nehty
Odesláno: 10.12.2014 uživatelem Vlasta
Počet odpovědí: 0

NEHTY

Akrylové nehty

Pro modelování akrylových nehtů se používá akrylový pudr a tvrdidlo. Tvrdidlo neboli liquid je čirá tekutina, ve které se akrylový pudr rozpustí a vytvoří tak hmotu vhodnou pro modeláž dokonalých akrylových nehtů. Výsledné akrylové nehty jsou tenké, velmi pevné a odolné. Na akrylové nehty není zapotřebí UV lampy.

Detail odstavce: Akrylové nehty
Zdroj: Nehty
Zveřejněno: 8.8.2014

BRUSKA NA NEHTY

Bruska na nehty JD 500

Bruska na nehty JD 500 s nástavci, 30 000 ot. Bruska na nehty se používá pro urychlení vaší práce. Je vhodná jak při doplňování nehtů, tak i při nové modelaci. S bruskou na nehty bude vaše práce o polovinu času rychlejší.

Funkce: přepínání levé a pravé rotace, ruční ovládání otáček, navolení libovolné rychlosti.

Příslušenství: nožní pedál, sada 4 nástavců + 1 brusný kotouček, stolní držák brusky.

Pro urychlení a zkvalitnění práce doporučujeme zakoupit tvrdokovové frézy.

Detail odstavce: Bruska na nehty JD 500
Zdroj: Bruska na nehty
Zveřejněno: 22.4.2014

GELOVÉ NEHTY

UV lampa 1000 W na gelové nehty – cena

UV lampa na gelové nehty je určená pro použití na UV gely a lehce tvrzené akryly. Tato UV lampa na nehty využívá vysoce energeticky výkonné UVA žárovky pro dosažení rychlejšího, bezpečnějšího a bezzápachového vytvrzení UV gelu. Tato moderní designová lampa s časovačem je vhodná jak pro profesionální, tak i pro domácí použití.

Zde můžete porovnat ceny UV lamp.

Detail odstavce: UV lampa 1000 W na gelové nehty – cena
Zdroj: Gelové nehty
Zveřejněno: 2.5.2017

GELOVÉ NEHTY

Akrylové versus gelové

Akrylové nehty jsou dodnes nejžádanějším typem umělých nehtů díky skvělé trvanlivosti a svému přírodnímu vzhledu. Akrylové nehty se modelují pomocí směsi akrylového prášku a tekutiny (liquidu), která vytvrdne bez použití UV lampy. Akrylové nehty jsou velmi odolné, vyznačují se výraznou tvrdostí. Díky akrylovým nehtům budete moci i s umělými nehty pracovat, aniž byste si je výrazně poničila či zlomila. Akrylové nehty jsou hodně pevné, hodí se pro ty, kdo často manuálně pracují. Jsou odolnější vůči čisticím prostředkům, lépe přilnou k nehtům, což prodlužuje jejich životnost.

Detail odstavce: Akrylové versus gelové
Zdroj: Gelové nehty
Zveřejněno: 2.5.2017

AKRYLOVÉ NEHTY

Sada na akrylové nehty

Sada na akrylové nehty obsahuje vše, co potřebujete pro modeláž nehtů akrylem:

  • Akrylový prášek 30 g – čirý
  • Akrylový prášek 5 g – bílý
  • Akryl Liquid 100 ml
  • Štětec na akryl č. 6 – Kolinsky
  • Pilník blok fialový – hrubý 80/80
  • Pilník blok bílý – 180/100
  • Pilník na nehty rovný 100/180 – bílý
  • Pilník na nehty rovný 80/80 – černý
  • Pilník leštící v pouzdru
  • Tipy French přírodní – sada 100 ks v boxu
  • Gilotina – kleště na umělé tipy
  • Lepidlo na umělé nehty 3 g
  • Čistič – odstraňovač gelu 100 ml
  • Čisticí papírové polštářky 500 ks
  • Primer 15 ml
  • Nehtový olejíček 15 ml – Freesia
  • Zdobení na nehty
  • Skleněná mistička
  • Pomerančové dřívko, krátké
  • Kopýtko – zatlačovač nehtové kůžičky

Detail odstavce: Sada na akrylové nehty
Zdroj: Akrylové nehty
Zveřejněno: 2.5.2017

ZDOBENÍ NEHTŮ

Zdobení nehtů houbičkou

Zkuste si doma tuto jednoduchou techniku zdobení nehtů. Budete potřebovat pouze oblíbený lak na nehty (dvě barvy, například zelený a fialový), nějakou houbičku (třeba na nádobí), průhledný lak na nehty a odlakovač na nehty.

Postup:

  1. Nejdříve nehty nalakujte svým oblíbeným barevným lakem a nechejte zaschnout.
  2. Na kousek houbičky naneste zelený lak (stačí jen trochu).
  3. Houbičkou pak naneste zelený lak na nehty.
  4. Poté začistěte okraje nehtů pomocí odlakovače na nehty.
  5. Celou plochu nehtu potřete bezbarvým lakem, aby se nehty pěkně leskly.
  6. Konečný výsledek je velmi efektní.

Můžete použít i jiné barevné kombinace (například zelený a růžový lak), ale postup je pořád stejný.

Detail odstavce: Zdobení nehtů houbičkou
Zdroj: Zdobení nehtů
Zveřejněno: 14.4.2014

BRUSKA NA NEHTY

Návod, jak použít brusku na nehty

Na konečky prstů naneseme desinfekci, kterou jemně vmasírujeme do každého nehtu. Po zaschnutí desinfekce z nehtu odstraníme jeho vrchní vrstvu pomocí frézky na nehty. Postupujeme velmi opatrně, abychom neporušili a neoslabili nehet. Po odstranění vrstvy gelu nebo akrylátu u každého nehtu postupujeme obvyklým způsobem jako při modeláži nehtů. Bateriové brusky na nehty jsou o mnoho rychlejší než běžné pilování nehtů obyčejným pilníkem.

Detail odstavce: Návod, jak použít brusku na nehty
Zdroj: Bruska na nehty
Zveřejněno: 22.4.2014