Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

NEJLEPSI BB CREAM

OBSAH

Žebříček dle zkušenosti

Na prvním místě je určitě Cien Body Butter – tělové máslo.

Na druhém místě Duo pac Cien Q10 Ani Wrinkle Night end Day Cream – noční a denní krém s Q10.

Na třetím místě Cien Q10 Anti – Wrinkle Eye Cream je krém na oční okolí s protivráskovým efektem.

Na čtvrtém místě je neutrálně hodnocen Cien Aqua Moisturising Cream hydratační krém s UV filtrem.

Pokud srovnáte zkušenost s recenzí, tak hodnocení jsou shodná. I když průkazný vzorek respondentů byl opravdu nízký co do počtu (5), ale nešlo přece o studii. Z daného však vyplývá, že i na pohled lacinější kosmetika ze supermarketu může být kvalitní a konkurenceschopná.

Zdroj: Krémy Cien

Diskuze

V diskuzi PROGESTERON KRÉM se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Milena.

Kupuju vždy po pěti kusech a beru si tento:
Emerita Pro-Gest Cream.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Marie.

Děkuji moc

Zdroj: diskuze Progesteron krém

A co závěrem?

Po zhodnocení zkušeností a recenzí se jedná se o dobrou kosmetiku za dobrou cenu, výjimku představuje snad jen Cien Aqua Moisturising Cream, který příliš nenadchl. Ale je zřejmé, že to, co je drahé, nemusí být bezesporu nejlepší. Opak je toho pravdou.

Podělte se i vy se svými zkušenostmi s Cien kosmetikou.

Zdroj: Krémy Cien

Poradna

V naší poradně s názvem ZAPARENY ZAREZ V PODBRISKU- PREVISLE BRICHO se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Zdenka.

Prosim, poradte uz si nevim rady. Mela jsem malinko zapareni v podbrisku namazala jsem to gencianovou vodickou, ale tim ze mam previsle brisko, tak se to potilo, tak jsem dala polstarek a prelepila naplasti. kdyz jsme tu naplast odlepili, tak se mi udelala dalsi zaparka a uz nevim cim ji lecit. V lekarne mi poradili imazol,ale nepomohlo, tak jsem umyla hermankem a susila, jenze kdyz chodim, tak se to stale zaparuje, nevim si rady cim mazat, nepomohlo by noviko. Dekuji za radu

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Na opruzeniny pod prsy a také mezi stehny je nejlepší krém Bactroban. Bactroban Cream je na lékařský předpis a vydrží hodně dlouho. Stačí namazat dvakrát denně po dobu tří dní a opruzenina je pryč. Požádejte svého praktického lékaře o předpis. Mast obsahuje mimo antibiotik také kortikoidy a proto není vhodná k dlouhodobému používání. Vždy jen několik dní a dost.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Zapařeniny v tříslech u dospělých

Testované produkty podle dTestu

  • La Roche Posay Hydreane BB Creme – hodnocení: dobře (67 %).
  • Nivea BB Cream 5 in 1 – hodnocení: dobře (67 %).
  • Yves Rocher BB Créme 6 in 1 – hodnocení: dobře (66 %).
  • Vichy Idéalia BB Créme – hodnocení: dobře (63 %).
  • Clarins BB Skin Perfecting Cream – hodnocení: uspokojivě (58 %).
  • Dermacol BB Cream 8 in 1 Beauty Benefit Glow – hodnocení: uspokojivě (57 %).
  • L´Oréal Paris Nude Magique BB Cream 5 in 1 – hodnocení: uspokojivě (54 %).
  • Garnier BB Cream Miracle Skin Perfector – hodnocení: uspokojivě (53 %).
  • Maybelline BB Cream Dream Fresh 8 in 1 – hodnocení: uspokojivě (49 %).
  • Biotherm Aquasource BB Cream – hodnocení: uspokojivě (48 %).
  • Clinique Age Defense BB Cream – hodnocení: uspokojivě (44 %).
  • Erborian BB Crème Au Ginseng 5 in 1 – hodnocení: uspokojivě (44 %).
  • Clinique Superdefense CC Cream – hodnocení: uspokojivě (41 %).

Zdroj: Nejlepší BB krém

Poradna

V naší poradně s názvem ZESVĚTLENÍ KŮŽE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Cempírek.

Na rychlé vybělení pleti (během dvou týdnů) bezvadně funguje mýdlo s kyselinou Kojic, které se bohužel v ČR neprodává, ale půjde koupit v Japonsku, odkud tato kyselina pochází. Do ČR zasílá mýdlo s kyselinou Kojic tento obchod: www.amazon.com/s/ref…
Před cestou do Japonska pomůže kůži vybělit speciální sérum s Alfa Arbutinem, které se jmenuje Medik8 white balance. Je trochu dražší, ale mohlo by během dvaceti dnů skutečně kůži zesvětlit. Aplikuje se kapátkem buď přímo na pigmentové skvrny a nebo plošně na kůži, kde se pigmentace vyskytuje. Důležité je při této léčbě chránit kůži krémy s vysokým SPF ochranným faktorem, ihned po nanesení tohoto bělícího séra.
Medik8 White Balance se dá koupit v ČR. Zde je seznam obchodů, kde sérum Medik8 White Balance mají, a je zde také vidět i nejlevnější cena: www.zbozi.cz/?q=medi…

Napiš pak jak ti to dopadlo, jestli se nějaké bělící účinky povedly.

Zdraví Cempírek!

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Dante.

Už žádná technika ke bělení přípravků za celých xx let mně nezabíraly....Já si už vůbec neporadím a ani kožní lékařka, protože má z toho obavu, že mně víc poškodí. Jakmile si natřu krémem, okamžitě mně ztmaví. Nyní mám krém z Francie na bělení a jmenuje se Max White S1 whitening cream 500 ml a stejně je to naprd. Prostě si na co sáhnu drahý cokoliv, je ze mně suchá vylezlá hlína po záplavech.

Zdroj: diskuze Zesvětlení kůže

Sebamed Anti-Ageing Q10 Lifting Eye Cream

dTest: hodnocení dobře (68 %)

Zde se můžete podívat, jaká je cena očního krému Anti-Ageing Q10 Lifting Eye Cream.

Zdroj: Nejlepší krémy na vrásky kolem očí

Poradna

V naší poradně s názvem BOLEST PAT se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Láda.

Dobrý den, již několik let mám značně rozpraskané paty někdy po chůzi až do jizem-krvavých, byl jsem již na kožním, kde uvedli že mám plísen na nehtech a dokud toto nebude odstraněno že mi budou paty praskat /toto cca 3 roky/ používám lék Exoderil-mast i kapky - toto nepomáhá, dostal jsem i míchanou mast na kůži, taktéž bez úspěchu, používám různé krémy na nohy /aloe vera, cracked heel crem active repair K´plus, foot cream-algetics, cracked heels cream -tian De a jiné masti na promaštění kůže jako je plsní nesolené sádlo, měsíčková mast, mastné krémy na ruce atd./ bolest je v v klidu při sezení nebo lehu, pomáhá před spaním cca 20 min studená koupel nohou, provádím i pilníkování, broušení a vyřezávání kůže žiletkou k tomu určenou ke snížení vrstvy kůže, zatím nic nepomáhá, bolest vystřeluje až do lýtek nad patami-toto onemocnění mám na obou nohách /patách/, mám slabý diabetes do 6,8 - takže již nevím koho mám navštívit - říkal jsem to praktické lékařce, internistovi,fyzioterapeutce ale nikdo se k tomuto nevyjádřil-pouze uvedli že to musím mastit-prosím o radu jak případně dále pokračovat nebo radu jak toto léčit, otevřené ani oteklé nohy nemám ani nikterak deformované, nosím ponožky z důvodů infekce ale chodidla mě v tomto dosti pálí nosím většinou plnou obuv-mám pouze popraskané paty chodidel děkuji za radu Láda

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Popraskané paty se léčí v ordinaci kožního lékaře. Dostal jste informaci, že za popraskané paty ve vašem případě může plíseň nehtů. Soustřeďte se tedy na eliminaci rozvoje této plísně. Kupte si v lékárně sprej proti plísni na nohách s názvem Clotrimazol a aplikujte podle návodu na celé chodidlo po dobu několika měsíců. Nohy se snažte mít co nejvíce holé na vzduchu. Vlhko, jako je pot, různé zvláčňující krémy, sádlo, atd, to vše vaši situaci jen zhoršuje. I přílišné obrušování či ořezávání kůže může podporovat průnik nových plísňových spór do pokožky. Zajděte znovu na kožní a zaměřte se na léčbu plísně nehtů. Dodržujte pečlivě lékařem poskytnutou léčbu a udržujte nohy v suchu, co nejvíce bez ponožek a uzavřených bot.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Bolest pat

Lancôme Rénergie Yeux Anti-Wrinkle Firming Eye Cream

dTest: hodnocení dobře (62 %)

Zde se můžete podívat, jaká je cena očního krému Lancôme Rénergie Yeux Anti-Wrinkle Firming Eye Cream.

Zdroj: Nejlepší krémy na vrásky kolem očí

Diskuze

V diskuzi ALOE JE NEJLEPSI se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Ivca.

S aloe mam jen ty nejlepsi zkusenosti a jeji vyuziti v ruznych oblastech je skutecne obdivuhodne. Dokonce mam jednu doma v kvetinaci. Vzdy, kdyz nas neco "kouslo", ufikla jsem listek a misto potrela... pak jsem se dozvedela, ze druh aloe, ktery mam doma, neni lecivy. Tedy ne tak moc ... protoze i to malo ucinnych slozek pomohlo. Takze ja jen doporucuji! :-)

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Re: aloe je nejlepsi

Lancaster Wrinkle LAB Precise correction Wrinkle correcting eye & lip cream

dTest: hodnocení uspokojivě (52 %)

Zde se můžete podívat, jaká je cena očního krému Lancaster Wrinkle LAB Precise correction Wrinkle correcting eye & lip cream.

Zdroj: Nejlepší krémy na vrásky kolem očí

Diskuze

V diskuzi KOLAGEN se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Alena.

Vsechny pripravky na plet a snad i vlasy obsahuji kolagen. Jeho vyhoda je v tom, ze pusobi relativne rychle a prvni ucinky jsou znatelne na nechtech. ;-)

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Jajka.

Podle meho nazoru jsou pro plet, vlasy a nechty nejlepsi omega-3-kyseliny, pusobi dlouhodobe. J.

Zdroj: diskuze Re: kolagen

Mast Wartec Cream

Podofylotoxin je na trhu k dostání pod názvem WARTEC CREAM. Lék stojí s doplatkem cca 630–660 Kč za 1 balení, ošetření provádí sám pacient. Předepsat tento přípravek může kterýkoliv lékař (kožní lékař, gynekolog, urolog), avšak příspěvek od pojišťovny ve výši 75 Kč dostanete pouze, když je přípravek předepsán kožním lékařem. Krém se natírá dvakrát denně (ráno a večer) po 3 dny, pak následuje 4denní pauza. Takto to lze zopakovat 4x. Pokud nedošlo k vyléčení, je třeba změnit léčebnou metodu.

Zdroj: Léčba kondylomat

Diskuze

V diskuzi KYSELINA DO BAZÉNU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Alexandr starzinský.

zdravím,asi jsem natvrdlý ale nepochopil jsem čím tedy snižovat PH ,sírová je tedy vhodná?Protože všechny hnusy z obchodu jsou založeny právě na ní.Potřebuji asi 1x týdně upravit PH,dám do 50m3 bazénu 2-3 litry solné a potom chlornan a myslím že že to je dobré.Samozřejmě si od Vás nechám poradit jak to dělat lépe,děkuji A.S.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Bazen servis moric.

Ano.tak je to v pohode.nejlepsi ale je, mit automaticky davkovac ph.cena...cca 10000.

Zdroj: diskuze Kyselina do bazénu

Hydratace pokožky pomocí BB krémů

Krémy, které získaly dobrou známku za hydrataci pokožky, jsou v účinku srovnatelné s H krémy, tedy dobrými hydratačními krémy. Hydratace pokožky se během testování výrazně zlepšila. Dobré hodnocení (70 %) získalo sedm produktů, mezi nimi i vítězové testu La Roche Posay Hydreane BB Creme a Nivea BB Cream 5 in 1. Velmi dobré hodnocení ve zkoušce hydratace pokožky, kdy by testovaný produkt byl výrazně lepší než H krém, však nezískal žádný BB krém. Průměrné hodnocení (50 %) znamená, že testovaný produkt hydratuje hůře než H krém, ale oproti stavu na počátku testování byla zjištěna vyšší hydratace pokožky a také na původně neošetřovaném místě byla hydratace pokožky vyšší. Průměrné hodnocení obdržely krémy Dermacol BB Cream 8 in 1 Beauty Benefit Glow a Garnier BB Cream Miracle Skin Perfector. Hodnocení 40 % bylo uděleno výrobku Biotherm Aquasource BB Cream a říká, že hydratace pokožky je sice lepší než na začátku testu, ale v porovnání s neošetřovaným místem zde není patrný žádný výrazný pokrok. Dostatečné hodnocení pak vyjadřuje to, že po dvoutýdenním používání BB krému se úroveň hydratace nezlepšila. A velmi špatné hodnocení poukazuje na vysušující efekt testovaného krému. To je případ Clinique Superdefense CC krému, který se proto k hydrataci pokožky nehodí.

Zdroj: Nejlepší BB krém

Poradna

V naší poradně s názvem MOZKOVÁ MRTVICE U ŽEN se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Miroslav Brož.

Jake leky jsou k lecbě mrtvičky nejlepsi krom kortikoidu cetl jsem na to hrozne recenze a moc bych si pral aby me nejdrazsi clovicek se rychle uzdravil

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Po prodělané mrtvici je nejúčinnější procvičování umrtvených partií - pohybových i mentálních. Jinak lékaři často snižují srážlivost krve, takže je potřeba dodržovat pravidla stravování, pokud je lék vyžaduje. Mrtvice byla dříve onemocněním, na které se zpravidla umíralo, proto je důležité vnímat současnou záchranu jako znovuzrození do nového života s novými podmínkami. Zůstaňte v kontaktu s ošetřujícím neurologem a pečlivě dodržujte jeho doporučení. Určitě nezkoušejte žádné bylinky ani doplňky stravy bez vědomí tohoto lékaře. Mnohé postupy jsou léčivé, ale u nemocného po mrtvici by mohly mít opačné účinky.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Mozková mrtvice u žen

Cien Q10 Anti – Wrinkle Eye Cream

Cien Q10 Anti – Wrinkle Eye Cream je krém na oční okolí s protivráskovým efektem.

Použití

Naneste ráno a večer na pokožku okolo očí a jemně vmasírujte. Spotřebujte do doby expirace, která je uvedena na dně obalu krému.

Péče

Vyhlazuje vrásky a jemné linie u všech typů pleti. Pomáhá předcházet tvorbě nových vrásek. Zvlhčující aktivní složky pomáhají v péči o pokožku po celých 24 hodin.

Zkušenost

Oční krém má vůni jako krémy z 80, let, to ovšem neovlivňuje jeho účinek. Jedná se o velmi kvalitní oční krém, který se dobře roztírá, nelepí a nealergizuje a nedráždí okolí očí. Při delším používání redukuje jemné vrásky a zjemňuje pokožku. Je vhodný pro starší nebo stárnoucí pokožku. Určitě stojí za pravidelné používání.

Recenze

Pozitiva:

  • Není tak hutný, hezky se vstřebává a oční okolí hezky vyhladí a hydratuje.
  • Nedráždí oční okolí, nepálí a neslzí z něj oči.
  • Obsahuje Q10, kyselinu hyaluronovou a vitamín E.
  • Cien Day Cream Q10, dopadl v hodnocení dTestu jako nejlepší a porazil Eucerin, L'Oreal Revitalift.
Negativa:
  • Některé recenzentky uvádějí, že jim krém na vrásky nepomohl.
  • Není určen pro alergiky.

Zdroj: Krémy Cien

Poradna

V naší poradně s názvem ŠVESTKA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Víchová Jarmila.

Stromek švestky zarostl novými až 2m dlouhými větvemi v místě odkud vyrůstají mají větve sílu více jak 2cm.Celý stromek velice těmi novými větvemi zhoustl.Kdy mohu nový obrost vyřezat? Děkuji za odpověď Víchová

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Milda.

Švestky se nesmí stříhat v zimě, protože hrozí nákaza hobovou chorobou pevník nachový. Nejlepší doba řezu pro mladé stromky je jaro. Vzrostlé stromy je pak nejlepší prořezávat v polovině léta.

Zdroj: diskuze ŠVESTKA

Hodnocení denních krémů proti vráskám dle dTestu

  1. Lidl / Cien Day Cream Q10: dobře (63 %)
  2. Eucerin Hyaluron-filler: dobře (61 %)
  3. L´Oréal Revitalift: uspokojivě (56 %)
  4. Nivea Q10 Plus proti vráskám: uspokojivě (54 %)
  5. Vichy Liftactiv: uspokojivě (54 %)
  6. Garnier UltraLift: uspokojivě (52 %)
  7. Clarins Extra-Firming Day: uspokojivě (49 %)
  8. Nivea pure & natural: uspokojivě (49 %)
  9. Vichy Aqualia Thermal Legere: uspokojivě (49 %)
  10. Lancome Rénergie Multi-lift: uspokojivě (48 %)
  11. Olay Anti-Wrinkle: uspokojivě (48 %)
  12. Dermacol Botocell: uspokojivě (45 %)
  13. Weleda Granatové jablko: uspokojivě (45 %)
  14. Clinique Youth surge SPF 15: uspokojivě (43 %)
  15. RoC Retin-Ox Correxion: dostatečně (38 %)
  16. Yves Rocher Sérum Végétal3: dostatečně (38 %)

Zdroj: Nejlepší krémy proti vráskám

Diskuze

V diskuzi VITAMÍNY PROTI PADÁNÍ VLASŮ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Kaja.

Zdravim, jak je nejlepsi dane vytaminy brat? Prasky, zele, sumak apod. Diky )

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Vitamíny proti padání vlasů

Recenze

Z recenzí vyplývá, že kosmetické produkty značky Cien ze supermarketu Lidl jsou opravdu dobré a naši pozornost si určitě zaslouží. Vždyť i v hodnocení dTestu byla kosmetika Cien hodnocena lépe než věhlasné značky. Cien Day Cream Q10 vyhrál v kategorii krémů proti vráskám a v testování dTestu porazil i takové značky, jako je Clarins, Lancome nebo Clinique.

Portfolio výrobce značky Cien má opravdu široký rádius od dekorativní kosmetiky po kondicionéry, šampóny, krémy, sprchové gely, tělová másla a další produkty. Nabídka je široká, a pokud se podíváte na internet, tak o pozitivní a objektivní recenze nouze skutečně není.

Zdroj: Krémy Cien

Cien Aqua Moisturising Cream

Cien Aqua Moisturising Cream je hydratační krém, jde o optimální ochranu pro všechny typy pleti, s UV filtrem.

Výhody

Dlouhodobá hydratace: Liftan HYDRO komplex s glycerinem a panthenolem podporuje vázání vody v pokožce a tím reguluje míru hydratace pleti.

Péče

Kvalitní účinné látky Liftan HYDRO komplexu zlepšují vzhled pokožky a dodávají příjemně hebký pocit.

Speciálně sladěná kombinace UVA/UVB filtru – faktor 4 s vitamínem E chrání před předčasným stárnutím pokožky.

Použití

Vmasírujte denně do vyčištěné pleti obličeje, krku a dekoltu. Ideálně také jako podklad pod make-up. Snášenlivost pokožky dermatologicky potvrzená.

Složení

Aqua, glycerin, dybutil adipate, C 12-15 alkyl benzoate, cetearyl alcohol, dicaprylyl carbonate, sodium acrylate/sodium acryloyldimethyl taurate copolymer, polyisobutene, ethylhexyl triazone, phenoxyethanol, panthenol, cyclopentasiloxane, tropheryl acetate, disodium EDTA, diethylamino hydroxybenzoyl hexyl benzoate, ethylparaben, methylparaben, hydroxide allantoin, benzoic acid, acrylates/C10 -30 alkyl acrylatecrosspolymer, caprylyl/capryl glucoside, dehydroacetic acid, pyrus malus fruit extract, panicum millaceum extract, chlorela vulgaris/lupinus albus protein ferment, pectin, tocopherol, tannic acid, Cl 42051, potassium sorbate, sodium sulfate.

Zkušenost

Krém obstojně hydratuje, dobře se roztírá. Vůně nenadchne. Po aplikaci nepálí v oblasti očí a nelepí. Krém nijak neuchvátí, ale je to věc názoru.

Recenze

Pozitiva:

  • Parfemace je přiměřená.
  • Dalším plusem je cenová dostupnost.
  • Vhodný pod make-up.
  • Je vhodný pro normální až mastnou pleť.
  • U běžných uživatelek je kladně hodnocena jemná svěží vůně a hydratace.
Negativa:
  • Uživatelkám vadí obsažené parabeny, namodralý odstín a těžký skleněný kelímek.
  • Špatná hydratace u velmi suché pleti.
  • U velmi citlivých uživatelek se objevilo svědění obličeje a vadí jim chemická barva i pach.

Zdroj: Krémy Cien

Cien Q10 Ani Wrinkle Night Cream

Cien Q10 Ani Wrinkle Night Cream je noční krém s Q10 pro všechny typy pleti.

Proti vráskám

Liftan INTENSIVE komplex s koenzymem Q10 a kyselinou hyaluronovou podporuje přirozenou ochranu kožních buněk, redukuje hloubku vrásek a při pravidelném používání zamezuje tvoření nových vrásek.

Výživné látky pomáhají během nocí regenerovat pleť.

Péče

Kvalitní účinné látky dodávají pokožce vlhkost a vytvářejí příjemný a hebký pocit.

Použití

Vmasírujte každý večer do vyčištěné pleti obličeje, krku a dekoltu. Snášenlivost pokožky potvrzená.

Složení

Aqua, Glycerin, Glyceryl Stearate SE, Cetearyl Alcohol, Dicaprylyl ether, Triglyceride, Oleyl erucate, Propylheptyl Caprylate, Butylene Glycol, Propylene Glycol, Talc, Phenoxyethanol, Butyrospermum Parkii Butter, Theobroma Cacao Seed Butter, Dimethicone, Panthenol, Sodium levulinate, Disodium EDTA, Dehydroacetic Acid, Ubiquinone, Caffeine, Sodium Hyaluronate, Panicum miliaceum, Limonene, Linalool, Chlorella vulgaris, Alcohol Denat, Benzyl Benzoate, Geraniol, Citronellol, Caprylic/Capric, Benzoic Acid. Allantoin / Lupinus Albus Protein Ferment, Tannic Acid. Tocopherol. Coleus Forskohlii Root Extract. Potassium Sorbate.

Zkušenost

Dle zkušeností se jedná o jeden z nejlepších krémů, a to za velmi rozumnou, až lidovou cenu. Nestahuje obličej, pleť je po nanesení krásně jemná a hydratovaná. Nedráždí okolí očí. Má zvláštní vůni, někomu by mohla vadit. Určitě vyzkoušejte, sama uvidíte, jak budete mile překvapena. Stojí za pravidelné používání. Krém je srovnatelný svými účinky s Niveou Q10 či s Loreal.

Recenze

Pozitiva:

  • Výhodná cena.
  • Zjemní pleť.
  • Nevysušuje a nedráždí.
  • Uživatelky jej používají na mastnou pleť, problematickou, místy vysušenou pleť i na mírné akné.
  • Bez alergické reakce.
  • Po používání jemná a hladká pleť.
Negativa
  • Hutnější konzistence.
  • Těžší skleněný kelímek.

Zdroj: Krémy Cien

Cien Q10 Ani Wrinkle Day Cream

Cien Q10 Ani Wrinkle Day Cream je určen pro všechny typy pleti.

Proti vráskám

Liftan INTENSIVE komplex s koenzymem Q10 a kyselinou hyaluronovou podporuje přirozenou ochranu kožních buněk, redukuje hloubku vrásek a při pravidelném používání zamezuje tvoření nových vrásek.

Anti-Ageing

Speciálně sladěná kombinace UVA/UVB filtru faktor 4 a vitamínu E chrání před předčasným stárnutím pokožky.

Péče

Kvalitní účinné látky dodávají pokožce vlhkost a vytvářejí příjemný a lehký pocit.

Použití

Vmasírujte každé ráno na vyčištěnou pleť obličeje, krku, dekoltu. Ideální také jako produkt pod make-up.

Snášenlivost pokožky dermatologicky potvrzená.

Složení

Aqua, Glycerin, Dibutyl adipate, Cetearyl Alcohol, Propylheptyl Caprylate, Dicaprylyl Carbonate, Titanium Dioxide, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl, Taurate Copolymer, Phenoxyethanol, Dimethicone, Polyisobutene, Panthenol, Butyrospermum Parkii Butter, Palmitic Acid, Parfum, Disodium EDTA, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Ethylhexyl Triazone, Sodium anisate, Sodium levulinate, Allantoin, Ethylparaben, Methylparaben, Silica, Benzoic Acid, Acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, Caffeine, Dehydroacetic Acid, Caprylyl/capryl glucoside, Ubiquinone, Sodium Hyaluronate, Panicum miliaceum, Limonene, Linalool, Chlorella vulgaris, Alcohol Denat, Benzyl Benzoate, Geraniol, Citronellol, Tocopherol, Tannic Acid, Coleus Forskohlii Root Extract, Potassium Sorbate, stearic acid tocopheryl acetate.

Zkušenost

Průměrná cena, dobrá redukce vrásek a velmi dobrá hydratace pleti. Nedráždí oči, dobře se roztírá a není příliš parfemovaný. Určitě stojí za vyzkoušení a pravidelné používání.

Recenze

Pozitiva:

  • Postačí malé množství krému.
  • U citlivých jedinců nedráždí pleť.
  • Proniká do pokožky a zanechává ji jemnou a hladkou.
  • Hydratuje a rychle se vstřebává.
  • Konzistence není hustá, mastná, vodnatá ani gelovitá, dobře proniká do kůže a zanechává obličej uvolněný. Vynikající produkt, který předčí dražší produkty.
  • Složení je téměř totožné s krémy s obsahem koenzymu Q10, tak proč platit stovky korun zbytečně, když tento krém je za třetinu a svou funkci opravdu splňuje.
  • U uživatelek s problematickou pletí zmizelo akné i zarudnutí.
Negativa
  • Těžký skleněný kelímek.
  • Po nanesení zanechává chvíli film.

Zdroj: Krémy Cien

Cena

Zde můžete vidět cenu přípravku Senzycol.

Zdroj: Nejlepší lék na křečové žíly

Interakce

U Senzycolu nebyly popsány interakce.

Zdroj: Nejlepší lék na křečové žíly


Autor obsahu

Mgr. Světluše Vinšová


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP