Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

OČNÍ POHOTOVOST PRAHA 4

OBSAH

Kde najít kožní pohotovost v Praze

Hlavní město Praha nemá žádnou pohotovost, která by se věnovala jen kožním onemocněním. Během pracovních dnů od pondělí do pátku jsou k dispozici kožní ambulance s ordinační dobou obvykle od 8 do 15 hodin. Tyto kožní ambulance jsou k dispozici jak v pražských nemocnicích, tak v soukromých zařízeních. Jejich seznam na mapě je vidět zde: kožní ambulance Praha. Většina těchto ambulancí přijímá pacienty jen po předchozím objednání.

Mimo běžnou ordinační dobu je k dispozici pak již jen urgentní příjem, který řeší mimo jiné i akutní kožní problémy. Hlavní město Praha má celkem 5 urgentních příjmů, které jsou umístěny v pražských nemocnicích. Praktický přehled všech urgentních příjmů, které jsou vám nejblíže, je vidět tady: pohotovost Praha.

Zdroj: Kožní pohotovost Praha

Poradna

V naší poradně s názvem KOŽNÍ POHOTOVOST PRAHA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jana Effenbergerová.

Hledám pomoc kožního odd.Mám vaskulitidu, Měla jsem ji již cca před 14 lety. Bydlím nyní v Mrači u Benešova. Tehdy jsem byla hospitalizována ve Vojenské nemocnici Praha. Děkuji za zprávu. Eff

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Vaskulitida je zánět krevních cév. Zánět může zesílit stěny těchto cév, čímž se zmenší šířka jejich průchodu. Pokud je průtok krve omezen, může dojít k poškození orgánů a tkání. Ve vašem případě zřejmě kůže. Nepíšete o své vaskulitidě nic bližšího. Existuje mnoho typů vaskulitidy a většina z nich je vzácná. V závislosti na typu vaskulitidy, který máte, se můžete zlepšit i bez léčby. Některé typy vaskulitid ale vyžadují léky k mírnění zánětu. Používají se k tomu imunosupresivní přípravky, zejména glukokortikoidy.
Mezi krátkodobě působící glukokortikoidy patří:
- hydrokortizon - kortizol,
- kortizon,
- prednizon,
- prednizolon,
- metylprednizolon.
Mezi střednědobě působící patří:
- triamcinolon.
A dlouhodobé jsou:
- betametazon,
- dexametazon.
Pomocí glukokortikoidů se léčí tyto typy vaskulitid:
- periarteriitis nodosa,
- Wegenerova granulomatóza,
- Henochova-Schönleinova purpura,
- ChurgovaStraussova vaskulitida,
- overlap syndromy,
- Kawasakiho choroba,
- Takayashuova choroba,
- Bürgerova choroba,
- temporální arteritida.
Pokud některou z nich máte, tak pak je pro vás nejlepším specialistou na léčbu těmito glokokortikoidy prof. MUDr. Michal Kršek, CSc. Jeho email je michal.krsek@vfn.cz. Michal Kršek je přednostou III. interní kliniky – klinika endokrinologie a metabolismu, která se nachází v Praze v ulici U Nemocnice 504/1, pavilon B. Telefony jsou 224 961 111 (ústředna) a telefon do ambulance je 224 966 455. Vyplatí se zajet za specialistou do velkého města, protože má nejvíce zkušeností. Nastaví vám léčbu, kterou pak absolvujete u svého praktického lékaře nebo doma s pomocí pojízdné zdravotní sestry. Když jste z daleka, tak posíláte lékaři fotografie, jak se vaše onemocnění vyvíjí. A nebo mobilní sestra vyhotoví zdravotní zprávu pro vašeho ošetřujícího lékaře. Pokud se vše zlepší, tak na kontrolu do Prahy už ani nemusíte.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Kožní pohotovost Praha

Kožní ambulance v Praze bez objednání

Ambulance všeobecné dermatologie Karlovo náměstí přijímá pacienty i bez objednání a to v pracovní dny v době od 7:30 do 12:00 hodin, přičemž poslední pacient bude ošetřen 15 minut před koncem ordinační doby, která končí každý den v 15:15 hodin.

Adresa kožní ambulance

Karlovo náměstí 32,
128 08 Praha 2

Ambulance je umístěna ve Fakultní poliklinice, v budově B, ve 3. patře.

Telefon: +420 224 966 740

Zdroj: Kožní pohotovost Praha

Poradna

V naší poradně s názvem KOŽNÍ POHOTOVOST PRAHA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Nguyenová Ngoc Anh.

Dobrý den,
Trápí mě již 4. den seskupení vodových puchýřku na zadní hýždí, jsou svědivé a citlivé na dotek, počet puchýřku se už nezvětšuje ale samotné puchýřky se zvětšují a plní vodou, některé se i spojí.

Děkuj za odpověd.

Uživatel rovněž přidal ke svému příspěvku i obrázek, který můžete vidět, když kliknete na tento odkaz přiložený obrázek.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Herpes gladiatorum je kožní infekce způsobená virem herpes simplex typu 1. Herpes gladiatorum je také známý jako chmatový herpes, protože se nejčastěji vyskytuje u zápasníků. Tento virus také způsobuje opary nebo puchýře na rtech.
Infekce herpes gladiatorum jsou běžné u sportovců, kteří provozují kontaktní sporty. Jakmile se člověk nakazí virem herpes simplex 1, zůstane nakažen po celý život. Člověk pak může zažívat „vzplanutí“ příznaků, které může vyvolat stres nebo nemoc.
Prvotní infekce se může objevit kdekoli na kůži, ale u sportovců se nejčastěji vyskytuje na hlavě, krku a trupu.
Neexistuje žádný lék na herpes gladiatorum. Jakmile jednou dostanete tento virus, budete ho mít na celý život. V začátku aktivní fáze mohou být podávány antivirové léky, aby pomohly zmírnit příznaky. Účinné jsou zejména během prvních hodin výskytu oparu, kdy výrazně zkracují délku případů, kdy má osoba epizodu. Začátek léčby v pozdějších stádiích po 4. dni a déle již nemá uspokojivý účinek.
Antivirové léky:
- acyklovir, který se užívá v dávce 800 mg každé 4 hodiny s noční pauzou vynechání dávky,
- valacyklovir, který se užívá v dávce 1g kazdých 8 hodin.
Bez léčby se epizoda spontánně ztratí do třech týdnů.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Kožní pohotovost Praha

Veterinární pohotovost v Praze

Veterinární pohotovost v Praze nabízejí vybrané kliniky nebo jednotlivé ordinace, jejich ordinační hodiny jsou zpravidla od 20:00 do 8:00 hodin.

V Praze můžete využít i veterinární záchrannou službu Pet-Medic, která je dostupná 24 hodin denně. Náplní práce je poskytování odborné první pomoci, převoz s odbornou posádkou a předání pacienta na kliniku, nemocnice nebo ordinace. Veškeré činnosti na sebe plynule navazují.

Zdroj: Veterina Praha

Diskuze

V diskuzi KOŽNÍ POHOTOVOST PRAHA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Hana.

Kožní reakce na Amoxiklav u dítěte.
Dle paní doktorky na pohotovosti mám dávat Fenistil,ale už má hrozné fleky,které promodrávají..

Uživatel rovněž přidal ke svému příspěvku i obrázek, který můžete vidět, když kliknete na tento odkaz přiložený obrázek.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Kožní pohotovost Praha

Kontakt

Oční klinika DuoVize

Sokolská 35, 3. patro (poblíž náměstí I. P. Pavlova)

Praha 2

mobil: 777 643 020

telefon: 223 009 068

e-mail: info@duovize.cz

Ordinační doba:

Pondělí: 8:00–15:30

Úterý: 8:00–20:00

Středa: 8:00–16:00

Čtvrtek: 8:00–18:00

Pátek: 8:00–14:00

Zdroj: Oční klinika DuoVize

Poradna

V naší poradně s názvem KOŽNÍ POHOTOVOST PRAHA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jana.

Dobrý den,potřebuji pomoci.
Mám celou nateklou,červenou a tvrdou šupinatou ruku i zápěstí,nevím jestli je to ekzemem,ale přesunulo se mi to i na druhou a je to bolestivé.Už to trvá dlouho a je to čím dál více horší,že mi to vystřeluje do celé ruky,že tam mám asi zánět.
U kožního doktora jsem objednaná až na7.6.23.Nevím kam se urgentně obrátit.už sotva hýbám rukou.
Nejde mi foto stáhnout,jen s emailu.
Děkuji,jestli mi bude možné pomoci

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Zřejmě máte na ruce infekční onemocnění zvané celulitida. Celulitida způsobuje, že vaše kůže bolí, je horká a oteklá. Oblast obvykle vypadá červeně. Vaše kůže může mít také puchýře a můžete mít také oteklé, bolestivé žlázy.
Celulitidu můžete získat na kterékoli části těla. Pro rychlou pomoc kontaktujte praktického lékaře, protože pokud nemoc není rychle léčena, může se infekce rozšířit do dalších částí těla, jako je krev, svaly a kosti.
U mírné celulitidy postihující malou oblast kůže lékař předepíše antibiotika – obvykle na týden. Vaše příznaky se mohou zhoršit během prvních 48 hodin léčby, ale poté by se měly začít zlepšovat. Je důležité pokračovat v užívání antibiotik, dokud nevyberete všechny, i když se cítíte lépe. Většina lidí se plně zotaví po 7 až 10 dnech.
Kromě užívání antibiotik na celulitidu můžete urychlit zotavení:
- užíváním paracetamolu nebo ibuprofenu proti bolesti;
- zvedáním rukou na polštář, když sedíte nebo ležíte, abyste snížili otok
- pravidelným pohybováním zápěstím, abyste zabránila ztuhnutí;
- pitím hodně tekutin, aby nedošlo k dehydrataci.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Kožní pohotovost Praha

Veterina Praha 9

Veterinární klinika Horní Počernice nabízí veterinární ošetření a pohotovost. Tato klinika má velmi kvalitní vybavení.

Zdravotní tým se skládá ze tří lékařů: MVDr. David Srba, MVDr. Dominik Vlach a MVDr. Jaroslav Chababa; anesteziologa a fyzioterapeuta: Mag. Med. Vet. Ines Králová.

Klinika je vybavena chirurgickým sálem, rentgenem, ultrazvukem, CT, inhalační anestezií, monitory životních funkcí, operačním mikroskopem, endoskopem, elektrickým skalpelem, chirurgickou odsávačkou, impulsní pumpou, inkubátorem, očním chirurgickým mikroskopem.

Klinika zabezpečuje veterinární péči téměř u všech zvířat. Zajišťuje specializované ošetření exotických a terarijních zvířat. Poskytuje běžné operace, ale i operace očí, páteře, srdce. Klinika se specializuje také na onkologické nemoci.

Veterina Praha, Do Čertous 2634/7, 193 00 Praha 9 – Horní Počernice, tel.: 773 588 031, e-mail: hornipocernice@vetpark.cz, webová adresa.

Ordinační doba

• pondělí až pátek od 9:00 do 14:00 hodin a od 14:00 do 19:00 hodin

• sobota a neděle od 14:00 do 19:00 hodin

Zdroj: Veterina Praha

Poradna

V naší poradně s názvem KOŽNÍ POHOTOVOST PRAHA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Hanka.

Dobrý den , sháním kožní ale marně . Mám problém že se mi poslední týdny po těle dělají malé červené tečky . Neake větší jsou a neake malinké že jsou sotva vidět . Hlavně na břiše,stehna a prsa. Nějak to nesvědi a ani nic jiného .Ale mám jich docela dost . U praktického lékaře všechny odběry v pořádku . Dělal podrobné vyšetření s krve . Přiložím foto pokud to půjde vidět . Zkusím dorazit i osobně jestli mohu.
Uživatel rovněž přidal ke svému příspěvku i obrázek, který můžete vidět, když kliknete na tento odkaz přiložený obrázek.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Je dobře, že vám praktický lékař udělal vyšetření krve, ze kterého není zřejmé žádné onemocnění. Je ale důležité, aby stav vaší pokožky viděl dermatolog. Má totiž k dispozici zobrazovací zařízení, které mu umožní vidět strukturu vašich červených teček a lépe tak může diagnostikovat o co jde. Pomůže, když budete mít s sebou kopie a nebo fotografie výsledků vyšetření krve. Pokud jste z Prahy a okolí, tak můžete využít kožní ambulanci polikliniky na Karlově náměstí. Adresa je Karlovo nám. 554/32, 120 00 Nové Město. Telefon: 224 966 740.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Kožní pohotovost Praha

Kamýk

Veterinární klinika IVET

Veterinární klinika IVET zahájila svůj provoz 26. ledna 1998. V té době malá klinika s pouze 2 lékaři měla za cíl poskytovat kvalitní odbornou práci s přiměřeným vybavením. Začátek nebyl jednoduchý, nicméně kvalita poskytovaných služeb přiváděla stále více a více klientů. Postupně začali na klinice pracovat další veterinární lékaři a dařilo se úspěšně rozšiřovat i přístrojové a nástrojové vybavení.

Záměr poskytovat špičkovou odbornou práci nutil personál dále se vzdělávat a nevyhnutelně tlačil k tomu, aby se zde vydali cestou specializace jednotlivých lékařů na zcela konkrétní kategorie veterinární medicíny. V současné době jsou tak schopni vedle kvalitní všeobecné medicíny poskytovat i služby v různých směrech nadstandardní, specializované.

4. 1. 2010 byla otevřena nová budova na adrese Ke Kamýku 996/3 v Praze 4. Budova o rozloze více než 300 metrů čtverečních provozní plochy umožňuje týmu poskytovat služby v předpokládaném rozsahu a kvalitě. Klienti tuto skutečnost vnímají a klientela stále narůstá. Proto mohou pro pacienty provozovat špičkové, a tedy velmi nákladné vybavení, jako je CT, endoskopie, USG a další.

V současné době pracuje na klinice 8 lékařů a 8 sester. Každý z nich je schopen poskytnout služby na vysoké úrovni, odpovídající nejnovějším poznatkům medicíny. K tomu napomáhá i soustavné postgraduální vzdělávání.

Pracoviště slouží jako referenční pro mnoho jiných veterinárních zařízení v celé České republice.

Nonstop veterinární pohotovost Praha 4

Pokud potřebujete nonstop veterinární pohotovost, tak kontakty naleznete níže:

  • Praha 4 – VETNEMO: Na Šejdru 45, 142 00 Praha 4 – Libuš, 244 470 553, 602 458 185, zavadilova.t@vetnemo.cz
  • Praha 4 – Veterinární klinika Praha 4 – IVET: Ke Kamýku 996/3, 142 00 Praha 4, 241714358, ivet@ivet.cz

Zdroj: Veterina Praha 4

Veterina Praha 8

Veterinární ordinace Svobodník v Kobylisích poskytuje veterinární ošetření a pohotovost. Tato ordinace je moderně vybavena a ke zvířatům zde přistupují s maximální péčí.

Zdravotní tým se skládá ze dvou lékařů: MVDr. Kustra a MVDr. Mladý.

Ordinace je vybavena dvěma operačními sály, digitálním RTG, SONO, EKG, dialyzačním přístrojem, zubním ultrazvukem, biochemickým analyzátorem, hematologickým analyzátorem, inhalační anestézií s isofluranem + monitoringem průběhu anestezie, kyslíkovým koncentrátorem, endoskopem, mikroskopem, maxi driverem, mini driverem, infuzní pumpou, lineárním dávkovačem centrifugou, refraktometrem, tonopenem, otoskopem, oftalmoskopem.

Ordinace se specializuje na psy, kočky, ptáky, drobné savce, plazy a exotická zvířata. Nabízena je zde dermatologie, endokrinologie, gastroenterologie, gynekologie, chirurgie, kardiologie, laboratoř, neurologie, onkologie, oftalmologie, ortopedie, léčba respiračních chorob, sonografie, stomatologie a urologie.

Veterinární ordinace Svobodník, Náhorní 2, 180 00 Praha 8 – Kobylisy, tel.: 284 687 850, e-mail: info@veterina-svobodnik.cz, webová adresa.

Ordinační doba

• pondělí až pátek od 9:00 do 20:00 hodin

• sobota od 9:00 do 12:00 hodin

• neděle od 17:00 do 20:00 hodin

Zdroj: Veterina Praha

Diskuze

V diskuzi ZÁMEČNICKÁ POHOTOVST PRAHA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Pavel.

Pokud budete potřebovat otevřít zabouchnuté dveře v Praze, objednejte si zámečníka, který je k dispozici non-stop na www.zamecnicka-pohot…

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Thoroid.

Mám také poměrně fajn zkušensoti s pohotovostí key service (www.key-service.cz), dorazili i hodně pozdě večer, když jsem zlomil klíč při otevírání dveří.

Zdroj: diskuze Zámečnická pohotovst Praha

Pohotovost

Lékařská pohotovostní služba (LPS) zajišťuje vyšetření a ošetření nemocných s náhlou změnou zdravotního stavu, zhoršení průběhu onemocnění vzniklého mimo pravidelný provoz ambulantních zdravotnických.

Chirurgická – všeobecná chirurgická ambulance: pondělí–pátek 7.00–15.30 hodin. Pohotovostní služba: pondělí–pátek 15.00–7.00 hodin; sobota–neděle 7.00–7.00 hodin

To samé platí i pro dětskou pohotovost.

Zdroj: Nemocnice Boskovice

Poradna

V naší poradně s názvem KOŽNÍ AMBULANCE PRAHA KARLOVO NÁM se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Karla Tlamychová.

Dobrý den. Prosím, mohla bych k vám přijít do ambulance ( bez doporučení) poradit se. Mám v hlavě nějakou vyrážku a už mě to začíná vadit. Je potřeba se objednat ? Jsem r. 1949.
Děkuji za informaci. S pozdravem K.Tlamychová

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Přijít můžete kdykoli i bez doporučení. Neobjednává se, proto přijďte brzy ráno v 7 hodin a budete muset čekat. Kožní ambulance se nachází ve třetím patře na adrese U Nemocnice 499/2, 128 08 Praha 2, (pavilon A13), telefon +420 224 962 421.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Kožní ambulance praha karlovo nám

Veterina Praha 4

Veterinární nemocnice Ivet poskytuje veterinární ošetření a pohotovost všem druhům zvířat. U této kliniky je i nemocnice, která umožňuje hospitalizaci zvířat.

Zdravotní tým se skládá ze sedmi lékařů: MVDr. Zdeněk Košmera, MVDr. Pavlína Lukšovská, MVDr. Dušan Anděl, MVDr. Patricie Oravová, MVDr. Petra Viziová, MVDr. Renata Kosinová a MVDr. Petr Bogumský; a šesti sester: Ing. Zdeňka Doležalová, Hana Chvojková, Lucie Melenová, Monika Eliášová, Kateřina Chrpová, Radka Sivoková.

Nemocnice je vybavena operačními sály, lůžkovou částí, digitálním RTG, SONO, EKG, dialyzačním přístrojem, zubním ultrazvukem, biochemickým analyzátorem, hematologickým analyzátorem, inhalační anestézií s isofluranem + monitoringem průběhu anestezie, kyslíkovým koncentrátorem, endoskopem, mikroskopem, maxi driverem, mini driverem, infuzní pumpou, lineárním dávkovačem, centrifugou, refraktometrem, tonopenem, otoskopem, oftalmoskopem, různými kamerami.

Klinika se specializuje na základní veterinární péči, laboratorní diagnostiku, dermatologii, endokrinologii, gastroenterologii, gynekologii, chirurgii, kardiologii, laboratoř, neurologii, onkologii, oftalmologii, ortopedii, hematologii, respirační choroby, sonografii, stomatologii, urologii, poruchy chování a speciální typy operací (TTA, CWO, TPO).

Veterinární nemocnice Ivet, Ke Kamýku 996/3, 140 00 Praha 4, tel.: 241 714 358, e-mail: ivet@ivet.cz, webová adresa.

Ordinační doba

• pondělí až neděle od 8:00 do 20:00 hodin

Zdroj: Veterina Praha

Diskuze

V diskuzi OTOK PO ŠTÍPNUTÍ HMYZEM se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Beruska.

Dobrý den , prosím včera mně něco štíplo , vypada to jako břed a je to čím dál větší , mám alergii tak nevím jestli mám jítna pohotovost .Děkuji.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Otok po štípnutí hmyzem

Lhotka

Veterinární klinika Lhotka, spol. s r.o.

Veterinární klinika Lhotka (Ve Lhotce 607/30, 142 00 Praha 4 – Lhotka) nabízí:

  • Komplexní veterinární služby
  • Zkušený veterinární tým
  • Moderní a nadstandardně vybavené pracoviště
  • Parkovací místa pro klienty veterinární kliniky

Objednání je možné na tel. čísle 774 735 735 nebo pomocí online formuláře – přednost mají akutní a objednaní pacienti.

Zdroj: Veterina Praha 4

Diskuze

V diskuzi ZRYCHLENÉ DÝCHÁNÍ U PSA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Zdenek.

Proč u nás není pohotovost pro psy a kočky nebo záchranka která přijede aby pomohla v každé pozdní hodině jako člověku i to je tvor který cítí bolest a potřebuje rychlou pomoc.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Zrychlené dýchání u psa

Veterina Praha 10

Veterina Praha 10 – Altavet Malešice. Jedná se o veterinární kliniku v domácím prostředí, s vlídným přístupem k majitelům zvířat. Jsou zde schopni hospitalizovat až 5 zvířat.

Zdravotní tým se skládá ze čtyř lékařů: MVDr. Jiří Hejda, MVDr. Evžen Šonský, MVDr. Ivana Hoffmannová a MVDr. Denisa Vítková; a čtyř sester: Tereza Nováková, Markéta Dobrová, Jana Lexová, Markéta Stříbrská.

Klinika je vybavena chirurgickým sálem, rentgenem, SONO, EKG, inhalační anestezií, biochemickým a hematologickým analyzátorem.

Veterinární klinika zabezpečuje péči téměř u všech zvířat, včetně ošetřování hlodavců. Provádějí zde běžné operace, kompletní vyšetření moči. Klinika se specializuje i na onkologické nemoci.

Altavet Praha, Na Universitním statku 623/2a, 108 00 Praha 10 – Malešice, tel.: 774 103 709, e-mail: info@alta-vet.cz, webová adresa.

Ordinační doba

• pondělí až neděle od 9:00 do 22:00 hodin

Zdroj: Veterina Praha

Veterina Brno nonstop pohotovost

Veterinární pohotovost v Brně poskytují vybrané kliniky, jednotlivé ordinace a rovněž Veterinární a farmaceutická univerzita Brno. Jejich ordinační hodiny jsou zpravidla od 20:00 do 8:00 hodin. Ošetření je vždy za příplatek a pacienti většinou musí přijet za lékařem.

V Brně můžete využít i veterinární záchrannou službu Pet a Horse Emergency, služba je dostupná 24 hodin denně. Náplní práce je poskytování odborné první pomoci, převoz s odbornou posádkou a předání pacienta na kliniku (většinou na Veterinární a farmaceutickou univerzitu Brno). Veškeré činnosti na sebe plynule navazují. Tato záchranná služba je poskytována i pro koně.

Zdroj: Veterina Brno

Další informace

endala s.r.o.

Sídlo: Na Příkopě 998/31 110 00 Praha 1

IČ 29006104

DIČ CZ29006104

Zdroj: Klinika endala

Kontakt na Protonové centrum

Protonové centrum je umístěno v areálu Fakultní nemocnice Na Bulovce za současným Ústavem radiační onkologie. Jedná se o samostatný celek s vlastním parkovištěm pro pacienty a personál. Centrum těsně sousedí s hlavní komunikací V Holešovičkách. Pro navigaci jsou zde souřadnice GPS: 50.1171363, 14.4646944

Poštovní adresa

Proton Therapy Center Czech s.r.o.

Budínova 2437/1a

Praha 8, 180 00

Kontakty

Tel: +420 222 999 000

Obecné dotazy: info@ptc.cz

Zdroj: Protonové centrum Praha

Adresa

  • Adresa: Na Příkopě 998/31
  • 110 00 Praha 1, pasáž Broadway, budova A, I. patro
  • Telefon: +420 225 113 355
  • Mobil: +420 604 226 652
  • E-mail: recepce@endala.cz

Zdroj: Klinika endala

Pohotovost

Začlenění Lékařské pohotovostní služby (LPS) do areálu Thomayerovy nemocnice, přestože není její součástí, umožňuje v případě potřeby okamžité využití odborných pracovišť včetně lékárenské služby, která má nepřetržitý provoz. LPS zajišťuje akutní péči o dospělé, děti a dorost.

Pavilon B1 (vpravo od hlavní brány)

Ordinační hodiny:

Po–Pá 19:00–6:30 hod.

So, Ne, svátky nepřetržitě

Kontakt:

LPS pro dospělé tel.: 261 082 520, 603 566 584 

LPS pro děti tel.: 261 083 783, 603 566 587 

Zdroj: Nemocnice Krč


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Mgr. Michal Vinš

Mgr. Marie Svobodová


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP