Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

OPRAVA NASLOUCHÁTEK V OSTRAVĚ

OBSAH

Smuteční kytice Ostrava

Zde naleznete tip na přípravu smutečních kytic v Ostravě.

Zdroj: Vhodné květiny na pohřeb

Diskuze

V diskuzi NÁSLOUCHADLA WIDEX se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Krista Sanderová.

Dobrý den.
Vaše náslouchadla Widex L32 - WL32TOBE používán již řadu let. Mám doma 3 kusy z důvodu občasných oprav.Pořád čekám na otevření opravárenského střediska v Ostravě. Vyzkoušela jsem mnoho typů náslouchadel, ale vzhledem ke své velké sluchové ztrátě- praktická hluchota , slyším pouze s náslouchadlem typu Widex L 32. Ráda bych si proto zakoupila další nové. Dostala jsem však informaci od své ošetřující lékařky, že se již tento typ nevyrábí.Prosím o zaslání typu Vašeho náslouchadla stejných parametrů a sdělení zda je již pobočka v Ostravě v provozu.

Děkuji a jsem s pozdravem

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Irena Ostradecká.

Dobrý den, hledám opravu naslouchátek někde poblíž Náchoda nebo Broumova. Mám to pro babičku, tak aby jsme to nemuseli posílat poštou. Děkuji za odpověď.

Zdroj: diskuze Náslouchadla widex

Naslouchátko do uší

Naslouchátek do uší je celá řada, podívejte se například zde.

Zdroj: Naslouchátko

Diskuze

V diskuzi MOLEKULÁRNÍ VODÍK RECOVERY V OSTRAVĚ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Olga.

Dobry den,mela bych zajem o molekularni vodik recovery.Je testovan?Za jakou cenu a kde se v Ostrave nachazite?Dekuji

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Molekulární vodík recovery v ostravě

Firma na zabouchnuté dveře v Ostravě

V Ostravě je několik firem, které řeší zámečnické služby. Mezi ty s dobrými referencemi patří například Zámečnictví Ostrava – zámečnická pohotovost Jaroslav Straka.

Firma se specializuje na zabouchnuté a zamčené dveře, opravu zámků, ztrátu klíčů, montáže zámků, závor, výměny vložek. Poradí si téměř se vším, co souvisí se zámky a klíči.

Cena za otevření bytu či domu je od částky 600 korun, záleží na náročnosti.

Zdroj: Jak otevřít zabouchnuté dveře

Poradna

V naší poradně s názvem OPRAVA JEDNICKY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Denisa Steinerová.

Krasny den,chtela bych se informovat kolik stojí oprava předního zubu. Od malá trpim panickou hrůzou ze zubaře,bohuzel mám 2letou absenci v preventivních prohlídkách a vytvořil se mi kaz na jedničce,ktera byla nastavena z důvodu ulomení,druha půlka je nastavovana. Zdá půjde ještě zub zachránit,nebo bude muset být nahrazen. Moc dekuji za odpověď s pozdravem Steinerova

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek .

Oprava jedničky je důležitá, protože je vidět při vašem úsměvu a byla by škoda o zub přijít. Cena za opravu se může vyšplhat až na 5000 Kč. Záleží v jakém stavu zub je. Určitě běžte k zubnímu lékaři. Pokud je váš strach ze zubaře nezvladatený, tak před tím požádejte svého praktického lékaře o vhodné léky na uklidnění. To vám pomůže překonat strach a umožní poznat, že současné zubní lékařství není žádná řezničina, a že není čeho se bát.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Oprava jednicky

Ceny protonové léčby v Ostravě

Protonová léčba Ostrava k dispozici není, jak již bylo uvedeno výše, jediné centrum nabízející protonovou léčbu se nachází v Praze. Ceny jsou individuální dle počtu ozařování. Foton je výrazně levnější.

Zdroj: Ceník protonové léčby

Diskuze

V diskuzi DROŽDÍ JAKO LÉK: UPOZORNĚNÍ V COVIDOVÉ DOBĚ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Pete Petan.

Upozornění: Užíval jsem mimo jiné přes 5 roků dlouhodobě kostku droždí denně. Přínosem bylo pro mne zajištění dostatku vitaminů B a snížení bolestivosti zad, mám diagnostikovánu 25 let polyneuropatii dolních končetin a jsem 20 let diabetikem 2 typu, dostávám mimo léků injekce Milgamma týdně přes 10 let, nyní jsem už 3 roky na inzulinu, 77 let, diabates v mém rodě je dědičná! Před 1,5 rokem jsem dostal přes okamžitou předběžnou ochranu antibiotikem a Isoprinosinem velmi těžký průběh covidu, 15 dní pobyt na JIP (nové antibiotikum, kortikoidy, kyslík až 7,5 l/min bez masky, a dalších 15 dní doma na kyslíku 2 l/min. Po následných dvou očkováních proti covidu jsem v červenci a srpnu byl testován v Brně na protilátky, 1.test výsledek 2.7.2021 protilátky 89,4% P, IgM 0 N, IgG 0 N, manželka rovněž po covidu a dvou očkováních ve stejné době jako já s lehčím průběhem covidu měla hodnoty IgM a IgG obě větší než 20, droždí neužívala, očkována a testována byla ve stejné době jako já. Týden jsem pátral a na internetu jsem zjistil, ze droždí je ve střevech velmi agresivní, střevní mikrofloru a mikrobiom silně mění, přestal jsem droždí hned užívat a hodnoty výsledeky 2.testu 16.8.2021 byl: protilátky 81,3% P, IgM 0,2 N, IgG 20,4 N.

Moje otázky mi nebyly nikde nikým zatím zodpovězeny:

1. Mohl být můj průběh covidu mnohem těžší díky droždí, u kterého jsem měl hodnoty IgG a IgM zřejmě v čase nákazy nulové?
2. Jaký význam pro odolnost na vznik nákazy nejen u covidu má test těchto protilátek zejména u lidí, kteří obecně nemají problémy s imunitou?

Droždí už proto nekonzumuji, považuji jeho účinek za sporný.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Pete Petan.

Oprava 2.test byl: protilátky 81,3% P, IgM 0,2 N, IgG 20,4 P!!!.

Zdroj: diskuze Droždí jako lék: upozornění v Covidové době

Dostupnost

Konoskopické vyšetření je možné v některých specializovaných ambulancích nebo v ambulancích nemocnic v malých, větších, okresních či krajských městech.

Praha

Zde jsou dostupná zařízení v Praze.

Brno

Zde jsou dostupná zařízení v Brně.

Ostrava

Zde jsou dostupná zařízení v Ostravě.

Pardubice

Zde jsou dostupná zařízení v Pardubicích.

Liberec

Zde jsou dostupná zařízení v Liberci.

Zdroj: Kolonoskopie

Diskuze

V diskuzi VAKCINA SILGARD se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Copy.

Můžete, ale chránit se musíte stejně. Očkování vás nemůže ochránit před jinými nemocemi nebo otěhotněním. Kromě toho toto očkování chrání jen před několika typy rakoviny děložního čípku a vaginálních bradavic,které jsou také přenosné. Neslouží proti všem nemocem jako 100% ochrana

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Copy.

Oprava bradavice nejsou vaginální,ale na genitáliích

Zdroj: diskuze Vakcina Silgard

Epidemie Ostrava

V současnosti se v dubnu 2017 vyskytla epidemie spalniček v Moravskoslezském kraji. Zhruba polovinu případů tvořily děti do čtyř let. Zhruba čtvrtina byly děti dokonce mladší jednoho roku. Pacienti byli v izolaci a kvůli tomuto onemocnění přijala řada oddělení v nemocnicích (například dětské oddělení Městské nemocnice v Ostravě) zákaz návštěv. Nemoc se sem dostala pravděpodobně ze zahraničí jako v roce 2014, kdy se do České republiky dostaly spalničky z Indie.

Zdroj: Spalničky - obrázky

Diskuze

V diskuzi ZNECITLIVELE HORNI KONCETINY- OD LOKTU DOLU(PO ALKOHOLU) se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Petr.

Dobrý den, můj kamarád pil alkohol a přehnal to a ztratil vědomí, musel jsem se o něj starat, blil a byl jak mrtvý. Už 3 dny po té, co se ráno zotavil, necítí horní končetiny od loktu dolů. Myslíte, že je to vážné? Popř. Pokud ano, co je za potíž.
Děkuji, Petr.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Petr.

Oprava- konkrétně oblast triceps.

Zdroj: diskuze Znecitlivele horni koncetiny- od loktu dolu(po alkoholu)

Aktuální čas pro západ a východ slunce

Zde uvádíme aktuální časy pro západy a východy slunce a o tom, jak dlouho bude vidět, kdy se stmívá a kdy vychází slunce. Slunce postupuje každý den svojí dráhou přes naší republiku, nejdříve ho přivítá Jablůnkov a Ostrava, pak Brno, Hradec Králové, Praha, Plzeň a nakonec přes Karlovy Vary dorazí až k Aši. Než tuto vzdálenost urazí, tak dochází k rozdílům mezi východem a západem v Ostravě a v Karlových Varech a tak přechod pásu úsvitu nebo soumraku, od východu k západu může trvat přibližně 30 minut.

Dnes 4. 5. 2024 nad územím České republiky vychází slunce v Jablůnkově v 5:15 a rozbřesk skončí v 5:39 v Aši. Vycházející slunce naší republikou prosviští tryskovou rychlostí 1315 Km/h.
Vidět dnes bude 16 hodin a 08 minut. Rozednívat se začne již od 4:50 a vidět bude do večera 20:59, kdy se setmí.
Slunce dnes začne zapadat v 20:07 na východě našeho území a zapadající slunce se postupně dostane až k Aši, kde bude naposledy možné spatřit slunce v 20:36.

Zítra započne východ slunce v Jablůnkově v 5:13 a v Aši skončí v 5:38. Zítřejší doba, po kterou bude vidět, bude trvat 16 hodin a 12 minut. Rozednívat se začne od 4:48 a vidět bude do večera 21:00. Zítra slunce začne zapadat v 20:09 na východě našeho území a západ slunce se postupně dostane až k Aši, kde bude naposledy možné spatřit slunce v 20:37.

Za deset dní bude změna časů denního světla výraznější. Východ slunce započne v Jablůnkově v 5:00 a v 5:24 skončí v Aši. Délka doby viditelnosti bude za deset dní 16 hodin a 42 minut. Rozednívat se začne od 4:33 a vidět bude do večera 21:15. Slunce v tu dobu začne zapadat v 20:22 na východě našeho území a mizející slunce se postupně dostane až k Aši, kde ho bude naposledy možné spatřit v 20:50.

Zdroj: Východy a západy slunce

Diskuze

V diskuzi OPRAVNA SLUCHADEL V OSTRAVĚ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Radmila Demběcová.

Dobrý den,nevím,kde sídlíte v Ostravě,potřebovala bych elektrický vysoušeč sluchadel,měla jsem jen tablety,ty nejsou dobré.Minulý týden jsem o vás nevěděla,posílala jsem pravé i levé sluchadlo do opravy Praha sivantos.Prosím napište mi,kde sídlíte,ráda cvás navštívím,V Praze vysoušeče nemají, Děkuji Radmila Demběcová

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Zdenka Svobodová.

Prosim o adresu, kde by mohli provest opravy a udrzby naslouchadel, dekuji Svobodova

Zdroj: diskuze Opravna sluchadel v ostravě

Kde se dá koupit barefoot obuv

Na internetu je široká nabídka této obuvi. Stačí si jen vybrat typ a značku. Ve velkých městech, jako je Praha, Brno, Ostrava, najdete tuto obuv i v kamenných obchodech.

Kamenné obchody v Praze s barefoot obuví naleznete například zde.

Kamenné obchody v Brně s barefoot obuví naleznete například zde.

Kamenné obchody v Ostravě s barefoot obuví naleznete například zde.

Internetové obchody s barefoot obuví naleznete například zde.

Bazar s barefoot obuví naleznete například zde.

Pokud vám zaleží na zdraví a chcete zažít nevšední způsob chůze, tak vyzkoušejte tento druh obuvi – tělo vám poděkuje.

A jaké jsou vaše zkušenosti s touto obuví? Podělte se o ně s námi.

Zdroj: Barefoot boty

Diskuze

V diskuzi DETRALEX CENA LÉKÁRNA DR MAX se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jarmila.

Nevíte někdo kolik se doplácí na Detralex s kartou Dr. Max?

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel EVA BENEŠOVÁ.

PROSÍM NEJLEVNĚJI V OSTRAVĚ MĚSTO.DĚKUJI BENEŠOVÁ

Zdroj: diskuze Detralex cena lékárna dr max

Skalky a čarověník

V Ostravě-Hrabové se nachází zahrada plná čarověníků. O tuto zahradu se pečlivě stará její majitel pan Jan Sláma. Tento básník, někdejší dramaturg a rozhlasový redaktor je v hledání čarověníků natolik úspěšný (vyšplhal se kvůli nim až do pětatřiceti metrů!), že jej navštěvují i dendrologové z celého světa, jeho zahrada se objevila v pořadu Toulavá kamera, Zahrada je hra, poskytuje rozhovory pro různé časopisy. Není se čemu divit – okrasným stromům se věnuje už od sedmdesátých let. Specializuje se ale především právě na čarověníky, přestože tvrdí, že jejich sběr je skutečně náročná záležitost.

Zdroj: Čarověník

Diskuze

V diskuzi ZNECITLIVELE HORNI KONCETINY- OD LOKTU DOLU(PO ALKOHOLU) se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Petr.

Dobrý den, můj kamarád pil alkohol a přehnal to a ztratil vědomí, musel jsem se o něj starat, blil a byl jak mrtvý. Už 3 dny po té, co se ráno zotavil, necítí horní končetiny od loktu dolů. Myslíte, že je to vážné? Popř. Pokud ano, co je za potíž.
Děkuji, Petr.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Petr.

Oprava 2: Cítí, ale je to jako když si přeležíte ruku, a pouze když se dotkne.

Zdroj: diskuze Znecitlivele horni koncetiny- od loktu dolu(po alkoholu)

Výhody domácího šamponu

Domácí šampon je zdravý

Víte, co jsou zač všechny ty chemické látky, které jsou v šamponech a kondicionérech z obchodů? Já taky ne. Úřad pro kontrolu potravin a léčiv neupravuje, co výrobci mohou dát do přípravků k osobní péči, což znamená, že většina z nás nemá tušení, o jaké chemikálie jde, nebo jaký by na nás mohly mít dopad. Některé velké obchodní značky dokonce ve svých výrobcích používají chemické látky, které jsou spojeny s rakovinou, poruchami imunitního systému, alergiemi a dalšími problémy. Vlastní výroba šamponu je tedy bezpečnější pro vás i vaši rodinu, protože jste při jeho výrobě použili přírodní a známé suroviny.

Domácí šampon lépe myje

Jde spíše o subjektivní pocit. Někteří lidé tvrdí, že jejich domácí šampon funguje mnohem lépe než komerční značky. Další lidé říkají, že si raději každý den koupí komerční šampon. Jak dobře bude váš domácí šampon mýt, bude záviset na receptu, který použijete jeho k výrobě, a zároveň také na typu vašich vlasů.

Domácí šampon je lepší pro životní prostředí

Co se dostane do kanalizace při použití přírodního šamponu? Zase jen přírodní suroviny. Kupované šampony a kondicionéry obsahují tuny syntetických chemikálií, které jdou přímo do vodního systému (zejména pokud je vaše čistička odpadních vod nefiltruje). Z čehož tedy logicky vyplývá, že domácí přírodní šampony jsou ohleduplnější k životnímu prostředí.

Domácí šampon je lepší pro váš domov

Přírodní látky jsou mnohem šetrnější pro vaše odpadní potrubí. Silné chemikálie obsažené v komerčních šamponech mohou způsobit velké škody na vašem odpadním potrubí, jehož oprava pak bude v konečném důsledku stát mnoho úsilí a peněz.

Zdroj: Recepty na kopřivový šampon

Poradna

V naší poradně s názvem LÉČBA VYHŘEZLÉ PLOTÉNKY BEZ OPERACE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jana.

Dobrý den.
Zaslechla jsem v TV o nové neinvazivni metodě léčby vyhřezlých plotének v Praze. Údajně nový přístroj-manuální. Nevím ale kde ho mají. Nevíte prosím něco o tom? A dornovou metodou v Ostravě se léčí prosím kde konkrétně? Mám navíc neuropatii končetin (dědicnou). Bolí mě chodidla, palce na nohou, křeče.
Děkuji za odpovědi na můj mail. Seniorka Jana

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Možná jste zaslechla o Discogelu. To je léčba vyhřezlé ploténky bez operace. Provádí se na klinice v Praze. Více informací je zde: www.surgalclinic.cz/…
Dornova metoda se v Ostravě nachází u soukromých terapeutů, kterých je celá řada. Můžete si vybrat, který bude mít volno a bude blízko vás. Seznam poskytovatelů dornovy metody v Ostravě je zde: www.google.com/searc…

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Léčba vyhřezlé ploténky bez operace

Žluté zuby – příčina

Stáří

Je nepochybné, že celkové stárnutí našeho organismu má vliv na zdravotní stav našich zubů a hlavně na jejich barvu. Tak jak postupně stárneme, tak se barva našich zubů přirozeně mění do odstínů žluté barvy. Je to přírodní proces, který lze však výrazně zmírnit nebo úplně potlačit díky prostředkům na bělení zubů (White Pearl, Aloe Ment, WP Smile).

Jídlo a pití

To, co jíme a pijeme, má také výrazný vliv na barvu zubů a vůbec na chemické složení v našich ústech, což zapříčiňuje většinu obtíží spojených se zuby (kazy, zubní kámen, parodontózu...). Některá jídla a pokrmy mohou vaše zuby vybavit nevzhlednou tmavou barvou. Nejhorší je červené víno, cigarety, limonády, káva a čokoláda. Odstraňte ze svého jídelníčku tato jídla a nápoje, přestaňte kouřit a ušetříte si tak problémy se zuby a také peníze za bělicí procedury. Vhodný je přístroj Bio-Oral.

Poškozené zuby

Pokud si ulomíte nebo jinak poškodíte zub, ten pak může změnit barvu na tmavší. V tomto případě je jediná rada – dávejte si na své zuby pozor. Ulomené zuby je možné opravit, nicméně oprava, která perfektně skryje místo zlomu a barevně sladí zub a náhražku, je velice nákladná.

I když se o své zuby pečlivě staráte, zřejmě se žloutnutí nevyhnete. Zubní sklovina je bílá, ochraňuje spodní vrstvu – zubovinu. Tato zubovina je normálně žlutá, má pórovitou strukturu. Během stárnutí se však může zabarvovat až do žlutohněda.

Barvu chrupu tedy tvoří zubovina a zubní sklovina nad ní. I zubní sklovina se zabarvuje.

Hlavní „zabarvovači“ zubů

Tmavnutí nebo změnu odstínu zubní skloviny způsobují různé potraviny, nápoje a neřesti:

  • kouření
  • červené víno
  • káva
  • černý čaj
  • čokoláda
  • borůvky a jiné barvící potraviny
  • antibiotika obsahující tetracyklin

Zdroj: Žluté zuby

Rozhodnutí k chovu včel

Včela medonosná je považována za hospodářské zvíře, důležitá je nejen pro produkci medu, ale zvláště kvůli opylování. Ceněny jsou také její další produkty, jako včelí vosk, propolis, mateří kašička a v lékařství i včelí jed. Právní předpisy upravující chov včel na území České republiky jsou roztříštěné. V současnosti neexistuje žádný zákon, který by sjednocoval všechny požadavky, které musí být při chovu včel, výrobě medu nebo ochraně včel splněny, a včelařství je tedy upravováno několika zákony a vyhláškami. Některá města mají vlastní vyhlášku, která stanoví ohlašovací povinnost při umístění včelstva na území obce. Nemusíte být ani členem včelařského svazu. Naopak pokud budete chtít dotaci na včelstva, musíte se stát členem svazu. Chov včel podléhá ve smyslu zákona č. 154/2000 Sb. povinné registraci všech chovatelů. Chovateli je přiděleno registrační číslo a stanoviště. Jakmile chov zaregistrujete, musíte jej ještě přihlásit do evidence, a to u jednatele v Českém svazu včelařů. Jedná se o svaz, který sdružuje všechny chovatele včel. Dbá na dodržování veterinárních opatření, vydává časopis, organizuje přednášky, zajišťuje záležitosti ohledně dotací.

Na počátku se musíte rozhodnout, jaký zvolíte úl (například nástavkový, rámkovou míru), kam jej umístíte, dále byste si měli opatřit ochranný oděv a základní včelařské vybavení (klobouk se závojem, včelařské rukavice, kuřák, rozpěrák a smetáček).

Dalším krokem by mělo být správné zacházení se včelami (od počátku načtená literatura). Včelařský rok se dělí na čtyři období – péče o včely v podletí (jedná se o nejdůležitější období, které se promítne na kvalitě včelstva v příštím roce), zimní klid (oprava úlů), jarní růst (přikrmení, rozšiřování) a produkční období (rojení, medobraní).

Zdroj: Prodej včelstva

Notino

Notino, dříve Parfums.cz, je internetový obchod, který má od roku 2004 v nabídce prodej parfémů. Společnost Notino, s.r.o., patří k významným online prodejcům parfémů v Evropě. Roku 2016 se Parfums.cz přejmenovalo na Notino. Primárním důvodem bylo sjednocení značky ve všech zemích, kde firma působí pod různými obchodními názvy. V průběhu let 2016-2017 měly postupně všechny zahraniční pobočky přejít pod jednotnou značku. Od dubna 2017 mateřská společnost Internet Shop, s.r.o., změnila název na Notino, s.r.o., čímž sjednotila svůj název se svou novou obchodní značkou.

Notino se specializuje na prodej parfémů a nověji také kosmetiky. Firma není výrobcem prodávaného zboží. Společnost si vybudovala postavení na trhu svou cenovou politikou a také orientací na zákazníka(sleva, parfémy levně). Firma původně fungovala pouze jako e-shop, později však zprovoznila i výdejny zboží a akvizicemi získala také kamenné prodejny.

Společnost Notino aktuálně působí ve 22 evropských zemích a v USA. Po prvním e-shopu v Česku postupně expandovala na Slovensko (2005), do Polska (2006), Německa (2007), Rakouska (2007), Maďarska (2008), Rumunska (2009), na Ukrajinu (2010), do Bulharska (2012), Slovinska (2013), Španělska (2013), Portugalska (2014), USA (2014) a Velké Británie (2015). Rekordního počet nových zemí společnost zaznamenala v roce 2017, kdy spustila nové e-shopy ve Francii, Itálii, Belgii, Nizozemsku, Chorvatsku, Řecku a ve skandinávských zemích Švédsku, Finsku a Dánsku. V témže roce koupilo Notino i německého prodejce parfémů Mussler Beauty, zázemí této firmy se pak stalo po Brně druhou největší pobočkou Notina.

Recenze

Společnost Deloitte Česká republika prohlásila Internet shop, s.r.o., druhou nejrychleji rostoucí společností ve střední a východní Evropě. Ve věku do pěti let se tak stala parfumerie Parfums.cz nejúspěšnější českou firmou v této soutěži. V roce 2015 dosáhla firma obratu 4,5 miliardy Kč a v roce 2016 vyrostl obrat až na 5,9 miliardy Kč. V roce 2010, 2011 a 2012 získal český e-shop rovněž Cenu popularity v soutěži ShopRoku. V roce 2015 se v této soutěži umístil na prvním místě Ceny kvality v kategorii Krása a zdraví, tuto cenu obhájil i v roce 2016, kdy se stal i absolutním vítězem Ceny kvality napříč všemi e-shopy. Notino v soutěži ShopRoku boduje také na Slovensku. V letech 2009 až 2013 se umístilo na první příčce Ceny popularity. A v letech 2015 a 2016 se stalo absolutním vítězem Ceny kvality.

Notino Brno

V obchodním centru Letmo (OC Letmo) na Nádražní 2a v Brně naleznete v 1. patře přes 500 nejprodávanějších produktových řad z nabídky firmy Notino k okamžitému zakoupení. Vybírat můžete nejen z nabídky parfémů, ale také z produktů péče o vlasy, pleťové kosmetiky a mnoho dalšího. A to vše za internetové ceny! Výdejní místo objednávek pak najdete v 5. patře OC Letmo. Platby jsou možné kartou.

Notino Rajhrad

Notino Rajhrad je sklad s adresou VGP Park, Hala II, Stará pošta, 66461 Rajhrad. Hala Notino se nachází jen 5 minut od zastávky autobusu Rajhrad GEIS, kousek dál je zastávka Rajhrad Stará pošta. U skladu je k dispozici parkoviště pro zaměstnance i brigádníky.

Notino Ostrava

Notino parfumerie Ostrava v OC Nová Karolina Park má adresu 28. října 3348/65, 702 00 Ostrava. V parfumerii v Ostravě si můžete vybrat z nejprodávanějších produktů z nabídky firmy Notino. Vybírat můžete nejen ze stovek parfémů, ale také z produktů péče o vlasy, dekorativní kosmetiky, produktů péče o tělo a mnoha dalších. A to vše za internetové ceny. Kromě přímého prodeje můžete prodejnu využít také k odběru objednaného zboží z internetových stránek.

Přednosti prodejny Notino Ostrava:

  • platba kartou;
  • reklamační služba;
  • přímý prodej produktů;
  • osobní odběr.

Zdroj: Oblíbené parfémy

Zdarma se u zubaře poskytuje:

00900 Komplexní vyšetření stomatologem při registraci pojištěnce.
00901 Opakované komplexní vyšetření a ošetření registrovaného pojištěnce – preventivní prohlídka.
00902 Péče o registrovaného pojištěnce nad 18 let věku.
00903 Vyžádané vyšetření odborníkem nebo specialistou.
00904 Stomatologické vyšetření registrovaného pojištěnce od 1 roku do 6 let v rámci preventivní péče.
00906 Stomatologické ošetření pojištěnce do 6 let nebo hendikepovaného pojištěnce.
00907 Stomatologické ošetření pojištěnce od 6 let do 15 let.
00908 Akutní ošetření a vyšetření neregistrovaného pojištěnce – v rámci pohotovostní služby.
00909 Klinické stomatologické vyšetření.
00910 Zhotovení intraorálního rentgenového snímku.
00911 Zhotovení extraorálního rentgenového snímku.
00912 Náplň slinné žlázy kontrastní látkou.
00913 Zhotovení ortopantomogramu.
00914 Vyhodnocení ortopantomogramu.
00915 Zhotovení telerentgenového snímku lbi.
00916 Anestezie na foramen mandibulae a infraorbitale.
00917 Anestezie infiltrační.
00920 Ošetření zubního kazu – stálý zub – fotokompozitní výplň.
00921 Ošetření zubního kazu – stálý zub.
00922 Ošetření zubního kazu – dočasný zub.
00923 Konzervativní léčba komplikací zubního kazu – stálý zub.
00924 Konzervativní léčba komplikací zubního kazu – dočasný zub.
00925 Konzervativní léčba komplikací zubního kazu II – stálý zub.
00931 Komplexní léčba chronických onemocnění parodontu.
00932 Léčba chronických onemocnění parodontu.
00933 Chirurgická léčba onemocnění parodontu malého rozsahu.
00934 Chirurgická léčba onemocnění parodontu velkého rozsahu.
00935 Subgingivální ošetření.
00936 Odebrání a zajištění přenosu transplantátu.
00937 Artikulace chrupu.
00938 Přechodné dlahy ke stabilizaci zubů s oslabeným parodontem.
00940 Komplexní vyšetření a návrh léčby onemocnění ústní sliznice.
00941 Kontrolní vyšetření a léčba onemocnění ústní sliznice.
00943 Měření galvanických proudů.
00945 Cílené vyšetření.
00946 Opakované komplexní vyšetření a ošetření registrovaného pojištěnce – preventivní prohlídka I.
00947 Péče o registrovaného pojištěnce nad 18 let věku I.
00949 Extrakce dočasného zubu.
00950 Extrakce stálého zubu.
00951 Chirurgie tvrdých tkání dutiny ústní malého rozsahu.
00952 Chirurgie tvrdých tkání dutiny ústní velkého rozsahu.
00953 Chirurgické ošetřování retence zubů.
00954 Konzervačně-chirurgická léčba komplikací zubního kazu.
00955 Chirurgie měkkých tkání dutiny ústní a jejího okolí malého rozsahu.
00956 Chirurgie měkkých tkání dutiny ústní a jejího okolí velkého rozsahu.
00957 Traumatologie tvrdých tkání dutiny ústní malého rozsahu.
00958 Traumatologie tvrdých tkání dutiny ústní velkého rozsahu.
00959 Intraorální incize.
00960 Zevní incize.
00961 Ošetření komplikací chirurgických výkonů v dutině ústní.
00962 Konzervativní léčba temporomandibulárních poruch (TMP).
00963 Injekce i. m., i.v., i. d., s. c.
00965 Čas stomatologa strávený dopravou za imobilním pojištěncem.
00966 Signální výkon – informace o vydání Rozhodnutí o dočasné pracovní neschopnosti nebo Rozhodnutí o potřebě ošetřování (péče).
00967 Signální výkon – informace o vydání Rozhodnutí o ukončení dočasné pracovní neschopnosti nebo Rozhodnutí o ukončení potřeby ošetřování (péče).
00968 Stomatochirurgické ošetření neregistrovaného pojištěnce PZL – stomatochirurgem ve ZZ zařazeném do dohodnutého seznamu stomatochirurgických pracovišť.
00970 Sejmutí fixní náhrady – za každou pilířovou konstrukci.
00971 Provizorní ochranná korunka v ordinaci.
00973 Oprava nebo úprava snímatelné náhrady v ordinaci.
00974 Odevzdání stomatologického výrobku.
00981 Diagnostika ortodontických anomálií.
00982 Zahájení léčby ortodontických anomálií fixním ortodont. aparátem na jeden zubní oblouk.
00983 Kontrola léčby ortodontických anomálií s použitím fixního ortodontického aparátu.
00984 Kontrola léčby ortodontických anomálií jinými postupy než s použitím fixního ortodontického aparátu.
00985 Ukončení léčby ortodontických anomálií s použitím fixního ortodontického aparátu.
00986 Kontrola ve fázi retence nebo aktivní sledování ve fázi růstu a vývoje.
00987 Stanovení fáze růstu.
00988 Analýza telerentgenového snímku lbi.
00989 Analýza ortodontických modelů.
00990 Diagnostická přestavba ortodontického modelu.
00991 Nasazení prefabrikovaného intraorálního oblouku.
00992 Nasazení extraorálního tahu nebo obličejové masky.
00993 Navázání parciálního oblouku.
00994 Zahájení léčby ortodontických anomálií malým fixním ortodontickým aparátem na jeden zubní oblouk.

Zdroj: Co dnes dostaneme u zubaře zdarma


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Bc. Jakub Vinš

Mgr. Jitka Konášová

Mgr. Michal Vinš

Mgr. Marie Svobodová


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP