Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

OPTIMASKPRO CENA

OBSAH

Cena

Zde můžete vidět cenu přístroje OptiMaskPro.

Zdroj: OptiMaskPro

Diskuze

V diskuzi JAKÁ JE CENA VYTRŽEINÍ ZUBU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Miroslav JURÁŇ.

Jaká je cena odstranění /vytržení/ 1.zubu

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Zdeňka Šimonová.

VZP platí lékaři za vytržení zubu 350 Kč, anestezie je pohybuje mezi 100-12 0Kč.

Zdroj: diskuze Jaká je cena vytržeiní zubu

Co je to OptiMaskPro

Přístroj OptiMaskPro byl vytvořen pomocí počítačového programu tak, aby důkladně pokrýval a stimuloval oblast kolem očí a akupunkturní body v této oblasti. Přístroj má 22 masírovacích „prstů“ vyrobených z vysoce kvalitního nealergenního silikonu. Díky silikonu jsou masírovací prsty měkké a pružné, a proto je OptiMaskPro velmi efektivní. Na špičce každého prstu je také permanentní magnet zhotovený ze slitiny drahých kovů. Kvalitní motor tohoto přístroje a devět masážních režimů zajišťují správnou frekvenci a intenzitu tlaku na akupunkturní body.

OptiMaskPro ovlivňuje citlivou oční oblast jako jemné prsty zkušeného maséra. Uvolňuje oční svaly a jejich ztuhlost. Zlepšuje krevní oběh. Po aplikaci vymizí pocit únavy. Stálé magnetické pole ovlivňuje metabolismus a krevní oběh. Pravidelné používání zlepšuje zrak. Procedura sOptiMaskPro masážním přístrojem je velmi příjemná. OptiMaskPro váží pouhých 280 gramů a je na baterie. Můžete ho použít doma, v práci, na služebních cestách nebo na dovolené. 9 různých režimů masáže umožňuje masírovat oči různou intenzitou.

Zde můžete vidět, jak vypadá OptiMaskPro.

Zdroj: OptiMaskPro

Poradna

V naší poradně s názvem GLYCEROL CENA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Kamča.

Připravila jsem pro vás přehled cen, kde je vidět aktuální nejlevnější cena glicerinu nebo také glycerolu na českém trhu. Přehled cen je zde: www.zbozi.cz/?q=glyc…

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Glycerol cena

Hypermangan cena

Cena za 200 g manganistanu draselného je přibližně 45 Kč. Tady je přehled aktuálních nejlevnějších nabídek na prodej hypermanganu.

Zdroj: Hypermangan cena

Poradna

V naší poradně s názvem VIŠŇOVSKÉHO BALZAM CENA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Alexandra Valjentová.

Dakujem za odpoved!
U nás na v Stúrovskej oblasti lekárnach to ani nepoznajú,za to by som chcela vediet ci by sa to nedalo objednat cez internet. Dakujem,cakám za odpoved!

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Ano, višněvského balzám se dá objednat na internetu, tady je vidět jeho nejlevnější cena a seznam lékáren, kde ho mají: www.zbozi.cz/?q=vi%C…

Zdroj: diskuze Višňovského balzam cena

Zkušenosti

Oční masážní přístroj OptiMaskPro doporučuje výrobce všem, kdo si chtějí zlepšit svůj zrak na 100 %. Je vhodný pro studenty na středních a vysokých školách, kteří začínají trpět falešnou krátkozrakostí kvůli opakovaným křečím způsobeným přepracováním. Pracujícím lidem, kteří si namáhají své oči, jako jsou například programátoři, účetní, projektanti, učitelé, řidiči nebo lidé pracující s počítačem po celou pracovní dobu. Lidem, kteří trpí presbyopií (zhoršení zaostřování způsobené vzrůstajícím věkem, které se léčí dioptrickými brýlemi). Použití je vhodné i v případě, že se objeví vrásky, váčky pod očima nebo tmavé kruhy. Používá se také při častých bolestech hlavy nebo při bolestech očí, neuralgii a nespavosti. OptiMaskPro je skvělý přístroj. Uvolňuje obličejové svaly a ulevuje od bolesti.

Dle výrobce se nejlepších výsledků dosáhne, pokud budete přístroj používat třikrát denně po dobu 3–5 minut (maximálně 20 minut). Před použitím zařízení musíte vyjmout kontaktní čočky. Před prvním použitím vložte baterie do přístroje (nejsou součástí balení). Přiložte přístroj na oči, zapněte jej, zvolte režim a nastavte čas. Možné kontraindikace použití tohoto přístroje jsou: poranění hlavy, popáleniny, zánětlivé procesy v oblasti oka a období rekonvalescence po operaci oka.

Magnetický akupunkturní přístroj určený pro masáž očí je unikátní zařízení pro domácí použití, které umožňuje stabilizovat a zlepšit zrak, dobře spát a zapomenout na bolesti hlavy. Je jen na vašem rozhodnutí, zda si přístroj objednáte. Ovšem pokud trpíte, je lépe se svěřit do rukou lékaře. Určitě najdete odborníka – doktora medicíny, který dosáhl patřičného vzdělání, neskrývá svoji totožnost a nese plnou odpovědnost. Raději zvažte objednání zboží, pokud prodejce není zapsaný ve veřejném obchodním rejstříku a nemá sídlo, nebo aspoň pobočku na území Evropské unie!

Česká obchodní inspekce uvádí informace o e-shopech, které považuje za rizikové především z důvodu nedodržování některých zákonných povinností a obtížné vymahatelnosti spotřebitelských práv, protože tyto obchody mají neznámé provozovatele nebo jejich provozovatelé sídlí ve státech mimo EU. Podle informací na stránkách je prodávajícím společnost OptiMaskPro LLC se sídlem v USA, zaregistrovaná je na subjekt se sídlem v Panamě. Na stránkách sice existují všeobecné obchodní podmínky, ale zcela chybí informace o možnostech uplatnění reklamace, informace o možnosti odstoupení od smlouvy neodpovídají zákonným požadavkům. Právo na odstoupení od smlouvy také není zmíněno, je zde jen možnost „vrácení peněz“, která ale zákonnému právu na odstoupení vůbec neodpovídá. Pokud si zde tedy spotřebitel objedná zboží, dá se předpokládat, že bude mít problémy s odstoupením od smlouvy, které mu je českým právním řádem při nákupu online garantováno.

Zdroj: OptiMaskPro

Diskuze

V diskuzi HYPNOX CENA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Helena Švehlová.

Dobrý den.Zajímala by mě cena. Nikde jsem nenašla cenu tohoto leku. A neni jediný v této kategorii. Za odpovčd dekuji

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Lenka.

Dobrý den, je HYPNOX FORTE sirup, vhodný i pro male děti od jednoho roku ?

Zdroj: diskuze Hypnox cena

Milgamma tablety cena

Cena: 143 Kč, tato částka již zahrnuje DPH.

Zdroj: Lék Milgamma N

Diskuze

V diskuzi DETRALEX CENA LÉKÁRNA DR MAX se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Koťátko.

Dnes jsem si vyzvedl detralex 180 a zaplatil jsem 759,- Kč v lekárně na Lukách Praha 13. Je to neuvěřitelné.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Michal Ernat.

Za rok asi zase podražil, dnes lékárna Max Na poříčí cena přes devět stovek za 120. S kartou max pak necelých 900.

Zdroj: diskuze Detralex cena lékárna dr max

Cena

Zde můžete vidět orientační ceny a doplatky v lékárně u krému Beloderm: Beloderm cena.

Zdroj: Na co pomáhá Beloderm

Poradna

V naší poradně s názvem VIŠŇOVSKÉHO BALZAM CENA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Alexandra Valjentová.

Chcela by som sa informovat ze odkial by som mohla objednat visnovsky balzam,a za akú cenu?Dakujem za odpoved!

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Čau Alex, višněvského balzám je volně k dostání v každé lékárně a to i na Slovensku. Cena je kolem padesáti korun, na Slovensku to bude přibližně 2 až 3 €. Když ho zrovna nemají, tak jde objednat a lekárník ho do několika dní namíchá. Tady je o višňáku podrobný článek, mrkni tam pro více informací: www.ceskaordinace.cz…

Zdroj: diskuze Višňovského balzam cena


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Mgr. Marie Svobodová


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP