Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

PETROLEUM D5

Petrolej je známý především jako palivo do letadel a raket nebo jako náplň do kempinkových kotlíků a petrolejových lamp. Ovšem v tradiční východoasijské medicíně je petrolej známý jako účinný lék. Podle těchto asijských zvyklostí petrolej účinkuje nejen na artrózu, ale i proti bolesti v krku či jako účinné antimykotikum. Pojďme se podívat jak je to s petrolejem ve skutečnosti a jak petrolej použít v domácí léčbě.

Zdroj: Petrolej jako lékařský prostředek

Poradna

V naší poradně s názvem PETROLEUM D5 se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jaroslav Hýna.

Dobrý den. Hledám produkt Petroleum d5. Dá se u vás sehnat? Můžete mi poslat nějaké informace? Děkuji

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Lékařský petrolej PETROLEUM D5 je homeopatický lék, který se primárně používá při oslabeném, překyseleném organizmu a pŕi onkologických problémech, kde se využívá jeho významné posily imunity.

Užívá se perorálně 3x denně 15 kapek na lžíci vody nalačno (1 hodinu před nebo 2-3 hodiny po jídle). Doba léčby bývá zpravidla 4 až 5 týdnů.

Užívá se i zevně, kdy se postižené místo potírá 3x denně.

V Česku se Petroleum D5 běžně koupit nedá. Dostupná je pouze alternativa
PETROLEUM 3CH-200CH, což je granulovaný lékařský petrolej. Jeho výdej není vázán na předpis a je tedy možné ho koupit v lékárně.
Lékárny ho běžně nemají, protože jeho volný prodej byl schválen teprve nedávno, takže počítejte s nutností objednání a s určitou mírou neznalosti. Bližší informace k výdeji tohoto druhu lékařského petroleje najdete na stránkách Státního ústavu pro kontrolu léčiv, zde: www.sukl.cz/leciva/z…

Pokud trváte a chcete koupit pouze PETROLEUM D5, tak ho můžete volně koupit na internetu, kde 100 ml stojí kolem 16 amerických dolarů plus poštovné do České republiky, což obvykle činí dalších 20 dolarů.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Petroleum d5


Autor obsahu

Mgr. Marie Svobodová


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP