Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

POMOCÍ

OBSAH

Čištění pomocí dentální nitě

Užívání dentální nitě je velmi důležité. Nit by se měla používat každý den, pomáhá odstranit plak z míst, kam se zubní kartáček nedostane. Dbejte však na to, abyste si nepoškodili dáseň a nezpůsobili krvácení. Čištění pomocí dentální nitě by se mělo provádět opatrně a po křivce každého zubu. Videa, na kterých je vidět technika čištění pomocí dentální nitě, jsou vidět tady čištění zubů nití.

Zdroj: Bolest, otok a krvácení dásní

Diskuze

V diskuzi LÉČIVÝ MĚSÍČEK LÉKAŘSKÝ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Nikola.

Mohl by čaj z měsíčku lékařského pomoci člověku,který má nádorové onemocnění jater?Jaké má vedlejší účinky?Nemohl by mu ještě více uškodit?Prosím doporučte mi další čajíky,které by mu mohly pomoci,dekuji

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Re: Léčivý Měsíček lékařský

Tekutiny

Pití dostatečného množství tekutin může pomoci s udržením zdravého močového měchýře, protože dochází k dostatečnému vyplachování bakterií, které se v něm usazují. I snížený průchod moči způsobuje nucení k močení nebo vznik infekcí. Nejužitečnější ochranou je pití brusinkových džusů. Brusinky zabraňují usazování bakterií na stěnách močového měchýře. Zároveň byste se měli vyhnout pití kávy nebo nápojů s obsahem kofeinu.

Zdroj: Co může pomoci s podrážděním močového měchýře

Poradna

V naší poradně s názvem ODSTRANĚNÍ ŠKODLIVÝCH LÁTEK Z TĚLA PŘI UŽÍVÁNÍ LÉKŮ POMOCÍ ČAJE Z DUBOVÉ KŮRY. se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jana .

Je možné při užívání léků odstranit škodlivé látky z těla pomocí čaje z dubové kůry? Objevila jsem článek, který doporučoval vypít 1x týdně čaj, tj. svařit 1/2l vody a 1 lžíci dubové kůry.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča .

Tento způsob očisty pomocí dubové kůry je samozřejmě možný. Jako pomocníka si můžete ještě přibrat i gel z rostliny aloe vera.

Zdroj: diskuze Odstranění škodlivých látek z těla při užívání léků pomocí čaje z dubové kůry.

Postup

Avokádo podélně rozřízněte na dvě poloviny. Do pecky zasekněte nůž, vytáhněte ji a vyhoďte. Pomocí lžíce vydlábněte dužinu a dejte ji do misky. Postupně přidejte smetanu, majonézu, nahrubo posekaný koriandr, oloupaný a nadrobno nakrájený česnek a zakápněte citronovou šťávou.

Pomocí tyčového mixéru směs rozmixujte dohladka, dochuťte solí a pepřem a dejte vychladit.

Zdroj: Avokádová pomazánka podle Pohlreicha

Poradna

V naší poradně s názvem SVRAB se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Martin.

Dobrý den. Prosím o radu. Dá se léčit svrab hypermanganem? Má s tím někdo zkušenost? Děkuji za radu.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Hypermangan může pomoci jen s léčbou svědivých puchýřků, ale svrab nezahubí a je tedy při léčbě svrabu neúčinný. Svrab vyléčíte pomocí masti Infectoscab, která je k dostání v lékárně na lékařský předpis.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Svrab

Lupénka na hlavě

Někdy může být lupénka hlavy lepší i bez léčby. Pokud tomu tak není, může vám tato příručka pomoci s nalezením správné léčby. Léčba lupénky hlavy může trvat několik měsíců nebo déle, aby se lupénka hlavy dostala pod kontrolu. Ale jakmile tak bude učiněno, můžete být schopni udržet lupénku hlavy pod kontrolou pomocí šamponů nebo hydratačních prostředků.

Zdroj: Léčba lupénky ve vlasech

Diskuze

V diskuzi OPERACE PROSTATY POMOCÍ LASERU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Ludmila Vašinková.

Prosím o názor na operaci prostaty pomocí laseru a né klasickou metodou. Děkuji L

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Operace prostaty pomocí laseru

Balení

60 kapslí - dávka na 2 měsíce

Zdroj: Doplnění kolagenu pomocí Cemio Kamzík

Poradna

V naší poradně s názvem RAKOVINA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel JAna Nešporová.

Dobrý den, můj táta má rakovinu plic a je po chemu i po ozařování. Potřebuji radu chci mu pomoci trpí kašlem a vykašlává krev je něco co mu může pomoci aspon zmírnit ten kašel hodně ho to vyčerpává předem děkuji za odpoved Nešporová.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Kašel je v tomto případě pomocník, který pomáhá plicním zbavovat se nežádoucího obsahu plic - hlenu a krve. Je to stav, který je nedílnou součástí u této diagnózy. Když by se kašel uměle zastavil, tak se plíce zcela zaplní a tatínek by se udusil. Při tomto zdravotním stavu je Váš otec určitě hospitalizován a nebo alespoň pod dohledem lékaře, takže se raději spolehněte na jejich profesionalitu a vyrovnejte se s otcovým zdravotním stavem. Nedoporučuji Vám žádnou zkušební laickou léčbu.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Rakovina

Léky

Velmi užitečné jsou brusinkové pilulky. Tyto pilulky pracují na stejné bázi jako brusinkový džus. Takže máte jistotu, že dochází k čištění močových cest a zároveň k inhibici bakterií.

Zdroj: Co může pomoci s podrážděním močového měchýře

Diskuze

V diskuzi NEMÁM CUKROVKU A NEUROPATII ANO. se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Věra.

Trpím na velké neuropatické bolesti nohou od kolen dolů,hlavně kotníky a chodidla.Byla mě zjištěna v Brně Bohunicích.Léky žádné specielní,jen si nechávám napsat Doretu a Indometacin čípky.Nesnáším Lyriku.V noci nespím,bolí to i ve dne a snižuje to celkovou radost ze života.Díky za radu.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Věra Šimmerová.

Dobrý den, trápí mě neuropatie, která vznikla po chemoterapii. Prosím o informaci, co mi v tomto případě může pomoci. Dále mám zájem o zaslání rehabilitačních cviků, které by mi mohly pomoci.
Děkuji za odpověď

Zdroj: diskuze Neuropatie

Sáčky zeleného čaje

Abyste snížili podráždění a související zánět či zarudnutí, navlhčete sáček zeleného čaje a položte ho přímo na postiženou kůži. Taniny v zeleném čaji potlačují zanícení tkáně a svědění. Tato metoda se opakuje dle potřeby.

Zdroj: Zmírnění kopřivky pomocí zeleného čaje

Poradna

V naší poradně s názvem RET se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Růžena.

Dobrý den děkují za odpověd,Bohužel musím napsat že kožní mě předala když ji přišly výsledky s bioptické laboratoře ke stomatologovi,tam moje výsledky vložily do složky a bylo mi řečeno mazat tot vše.Já už jsem stoho v rozpacích a pevně doufám,že se léčby dočkám.Obvodák mi nasadil ZODAC a to je vše.Koupila jsem si alpu to mi ty rty aspoň ovlaží myslím že to není dobré ale opravdu ten půl rok se na mě podepisuje Kacerlová

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Kamča.

Jan Hnízdil, to je takový šikovný šaman moderní doby. Třeba by se mu podařilo Vám pomoci. Tady je na něj kontakt hnizdozdravi.cz/kont…

Zdroj: diskuze Ret


Autoři obsahu

Bc. Jakub Vinš

Mgr. Marie Svobodová

Mgr. Jiří Dvořák


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP