Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

POZITIVNÍ HPV

OBSAH

Příznaky nedostatku vitamínu B9

Anémie, špatné hojení ran a kožní léze mohou indikovat nedostatek kyseliny listové (vitamínu B9). Během těhotenství se obecně doporučuje pokrytí její denní potřeby, protože abnormality u nenarozeného dítěte mohou být ovlivněny právě nedostatkem kyseliny listové. Kyselina listová má rovněž pozitivní vliv na cévy, a proto by měla být doplňována zvláště při kardiovaskulárních onemocněních.

Zdroj: Vitamín B9

Diskuze

V diskuzi NORMÁLNÍ HLADINA ŽELEZA V KRVI se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Petra Procházková.

Dobrý den, dle bioch. vyšetření z imunologie mám hladinu Fe 39,5. V nálezu je to zvýrazněné. Je to v pořádku? a co by to mohlo znamenat?
dále mám v nálezu autoimunita-ANA titr 80-jemná zrnitá jaderná+cytoplasmatická fluores-nízký tritr.
A poslední EBV-VCA IgG 3,6 a EBNA-1 IgG 6,7-anamnest.tritr
a CMV IgG 160,3, CMV IgM 0,9, CMV IgG avidita 80-anamnest tritr
antigeny CMV IgG p22,p150 pozitivní v IgM p22 slabě pozitivní. Tak co mi je? děkujiProcházková

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Normální hladina železa v krvi

Plicní fibróza příznaky

Mezi hlavní příznaky plicní fibrózy patří postupně se zhoršující dušnost a slabost při námaze a neproduktivní kašel. Mezi další příznaky plicní fibrózy patří pozitivní antinukleární protilátky, revmatoidní faktor a také zvýšené hladiny imunoglobulinů a cirkulujících imunokomplexů. V bronchoaleveolární laváži nacházíme zvýšené množství alveolárních makrofágů a polymorfonukleárních leukocytů, více neutrofilů a eozinofilů. V některých případech je prokázaná tvorba autoprotilátek, například pozitivní antinukleární protilátky. Fotografie, na kterých jsou vidět projevy plicní fibrózy, jsou zde: plicní fibróza foto.
 

Zdroj: Idiopatická plicní fibróza

Diskuze

V diskuzi MĚ POMOHLO H2OUT se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Alice.

Zkusila jsem různé čaje a diety, ale nepomáhaly. Zatím mi pomáhá H2Out, tak jsem moc ráda, že mi ho kámoška doporučila.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Denča Pilchová.

H2Out má pozitivní účinek i na mne:)

Zdroj: diskuze Mě pomohlo H2Out

Co se může stát při masáži karotického sinu?

Nemusí se stát absolutně nic, což by bylo interpretováno jako negativní test. Pokud je test pozitivní, může se vám dočasně snížit krevní tlak nebo se může zpomalit srdeční frekvence, což může způsobit závrať nebo mdloby. Pokud masáž vyvolává vaše příznaky, pak by lékaři měli být schopni nabídnout léčbu.

Zdroj: Masírování krkavice

Diskuze

V diskuzi VARROA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jovalský.

Já jsem také spokojen s lékem thymovar. Navíc je na něj dotace, jako na registrované léčivo, takže i koupě se vyplatila.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Jarouš.

Také mám pouze pozitivní výsledky ohledně použití thymovaru.

Zdroj: diskuze Varroáza a thymovar

Chuť k jídlu

Chuť k jídlu se objevuje na začátku těhotenství spolu s ranní nevolností. Lidé už dlouhou dobu vědí, že zvláštní touhy po různých potravinách jsou jistým příznakem těhotenství. Pokud tedy toužíte po určitých potravinách více než obvykle nebo trpíte ranními nevolnostmi, můžete na těhotenském testu dostat pozitivní odpověď.

Zdroj: Co se děje 7. den po oplodnění

Diskuze

V diskuzi VARROÁZA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Včely.

Tak já mám pozitivní zkušenost s Thymovarem ohledně boje s varroázou.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Varroáza

Léčivé účinky

Účinky jsou pozitivní. Křen obsahuje fytoncidní látky, které ničí bakterie. Také povzbuzuje žaludeční a střevní činnost a rozpouští hleny. Křen pomáhá také při únavě a v rekonvalescenci, neboť obsahuje hodně vitaminu C. Křen je dobrý pomocník, ale i u něj platí - všeho s mírou!

Hanka Synková, poradkyně zdravého životního stylu

autorka 5 knih o výživě, např. „Všechno je dobré“.

Zdroj: Květina nejen do vázy

Diskuze

V diskuzi DOTAZ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Renata.

Ahoj,
právě jsem zasadila túje cca 50 cm vysoké v řadě po 30 cm od sebe. Máte někdo zkušenosti, zda mezi ně mohu zatím zasadit letničky ať to je trochu pestřejší, nebo jsou túje agresivní na další rostliny. Jak daleko od zeleninové zahrádky je mohu mít, aby úroda aspoň nějaká byla ?
Dík všem za odpověď.
Renata

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Martina.

Myslíte si že učinky tohoto jsou vždy pozitivní a že nemužou vyvolat vedlejší učinky

Zdroj: diskuze Dotaz

Závěr

Pokud se u vás objevily výše uvedené příznaky, je vhodné provést těhotenský test. Většina výrobců domácích těhotenských testů uvádí 99% přesnost. Je možné otěhotnět několik dní před a několik dní po normální ovulací. Příčinou je, že spermie mohou po sexu žít až pět dní uvnitř ženského těla. Z tohoto důvodu nelze opravdu přesně odpovědět na to, za jak dlouho můžete zjistit těhotenství. Existuje příliš mnoho různých proměnných.

Pokud při sexu nepoužíváte antikoncepci a pociťujete známky těhotenství, můžete si udělat kolem 7. dne po oplodnění těhotenský test. V tomto období již může být odpověď na těhotenský test pozitivní, a to v případě, že je vámi vybraný domácí těhotenský test dostatečně citlivý.

Jestliže vyzkoušíte domácí těhotenský test 7. den po oplodnění a výsledek je negativní, vyčkejte déle. Pokud jste v tomto období již těhotná, hormonální lidský chorionický gonadotropin, který vyvolává pozitivní odpověď, nemusí být ještě dostatečně vysoký, aby byl těhotenským testem detekován.

Zdroj: Co se děje 7. den po oplodnění

Diskuze

V diskuzi POSÍLENÍ IMUNITY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Lucka.

Mně teda osobně hodně na posílení imunity pomohla sibiřská houba čaga od chaganela. Fakkt pecka.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Eliška.

Také mám velmi pozitivní zkušenosti s wobenzymem. Aloe vera je výborná na detoxikaci organismu.

Zdroj: diskuze Posílení imunity

Účinky

Palma trpasličí - přispívá k normální funkci prostaty, k normální funkci močové soustavy benigní hyperplazie prostaty a k normální funkci reprodukčního systému.

Kopřiva dvoudomá - normální funkce prostaty, normální funkce kardiovaskulárního systému, normální činnost ledvin - vylučování, osvěžení těla - vitalita, energie.

Slivoň africká - normální funkce dolních močových cest a močového měchýře.

Vitamín E - přispívá k ochraně buněk před oxidačním poškozením*.

Zinek - přispívá k normální plodnosti a reprodukci, normálnímu stavu vlasů, normální funkci imunitního systému a podílí se na procesu dělení buněk*.

Selen - má pozitivní vliv na tvorbu spermií, napomáhá udržet normální stav vlasů a nehtů.

Zdroj: Prostatex recenze

Diskuze

V diskuzi NEMOCI NEHTŮ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Milada.

Já jsem dostala od dětí k narozeninám Viaderm, prý abych jim nezestárla. Ale zjistila jsem že snad ještě více než na pleť měl přípravek skvělý účinek na kvalitu nehtů. Když si čtu tuto diskuzi, je zřejmé, že všechny problémy ať se týkají pleti, vlasů, nehtů... vyplývají z nedostatku vitamínů a minerálů, které potřebují. Proto si myslím, že užívání doplňků stravy (které na naše tělo působí zevnitř) je účinější než užívání kosmetických přípravků.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Dana.

Musím s vámi souhlasit. I já mám obdobné pozitivní zkušenosti s Viadermem.

Zdroj: diskuze Nemoci nehtů

Co proti stresu

Na bolesti žaludku, plynatost nebo střevní obtíže se dají zakoupit v lékárně volně prodejné léky. Problém je, že nám sice pomohou zmírnit příznaky, ale příčinu problému neodstraní. Většina léků navíc způsobuje vedlejší účinky, které jsou podrobně popsány v příbalovém letáku.

Nejlepší co můžeme pro sebe udělat je změna životního stylu a stravovacích návyků. Je to cesta hodně náročná, ale vede k jistým výsledkům. V době stresu se odhodlání hledá velmi těžko. Nabízí se však řešení ve formě přírodních doplňků stravy, jejichž pozitivní účinky na lidské zdraví jsou známe již tisíciletí.

Zdroj: Stres významně ovlivňuje zažívání

Diskuze

V diskuzi ANTIBIOTIKA A PROBIOTIKA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Ela.

Moje zkušenosti s probiotiky jsou jen pozitivní. Probiolact mi zklidnit žaludek při užívání antibiotik, při různých střevních potížích, posilují imunitu celé rodině.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Matyáš.

Při každém užívání antibiotik polykám i probiotika Probiolact. Vyhnu se tak střevním potížím, které jsem dřív míval.

Zdroj: diskuze Antibiotika a probiotika

Nidační krvácení nebo menstruace

Tělo každé ženy reaguje jinak, proto jsou také různé příznaky. Některé se projeví, jiné vůbec. Navíc pokud žena nečeká, že by mohla být těhotná, snadno přehlédne malé změny, kterými se hlásí těhotenství. Bude si je prostě vysvětlovat něčím jiným nebo je přiřadí k úplně jinému problému (nejčastěji k premenstruačnímu syndromu). Asi by ji totiž nenapadlo domnívat se, že se jedná o příznak těhotenství, když s tím vůbec nepočítá. Nejspolehlivěji odhalí těhotenství krevní test, protože ani klasický těhotenský test, který se běžně prodává, není spolehlivý a mohou vyjít falešně pozitivní nebo negativní výsledky.

Zdroj: Jak špinění signalizuje uhnízdění vajíčka

Diskuze

V diskuzi JAK ODVODNIT NOHY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Irenka22.

H2Out zní super, poslední dobou mi velmi otékají nohy, na různých diskuzích jsem četla pozitivní recenze na produkt. Určitě vyzkouším.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Jak odvodnit nohy


Autoři obsahu

Mgr. Marie Svobodová

Mgr. Světluše Vinšová

Mgr. Jana Fábryová

Mgr. Hanka Synková

Bc. Jakub Vinš


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP