Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

PRIMULUS

OBSAH

Cena

Cena produktu Primulus je 549 Kč vč. DPH, balení 60 tablet je na 1 měsíc. Zde je možné koupit Primulus.

Zdroj: Primulus

Diskuze

V diskuzi PRIMULUS JE SUPER se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Radim.

jj primulus uživám a je to super. všem doporučuji

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Primulus je super

Dávkování

Pouze 2 tablety denně, nejlépe ráno a večer. Doplněk stravy Primulus není k dostání přes lékárny.

Zdroj: Primulus

Diskuze

V diskuzi NEDOSTATEK TESTOSTERONU - PRIMULUS se k tomuto tématu vyjádřil uživatel David.

Dobrý den,
V případě nedostatku testosteronu u mužů doporučujeme přírodní doplněk stravy vyrobený v ČR - PRIMULUS
Více informací na webu : www.primulus.cz

Tipy zdarma ke zvýšení testosteronu přírodní formou najdete na www.primulus.cz/blog

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Nedostatek testosteronu - PRIMULUS

Účinky

Primulus je určen pro aktivní muže dneška, kteří jdou s dobou a dbají o své zdraví. Jde o unikátní složení vitamínů a minerálů, které pomáhají (nejen) udržet u mužů optimální hladinu testosteronu. Produkt obsahuje jedny z nejdůležitějších vitamínů a minerálů pro lidské tělo, jako je vitamín D, hořčík, zinek, vitamín C, vitamín B6 a selen. Dále je složení obohaceno o extrakty z pískavice řeckého sena a kotvičníku zemního.

Výhody užívání produktu: Navrací ztracenou energii, zbaví vás přebytečného tuku a obnoví váš metabolismus, budete tak vitálnější a vrátí se vám zpátky chuť na sex jako ve 20 letech. Primulus díky svému složení posiluje imunitu a pomáhá udržet optimální hladinu testosteronu.

Primulus je vyráběn v České republice, splňuje ohlašovací povinnost na Ministerstvu zemědělství a je také laboratorně testován. Výroba podléhá přísným kritériím a jsou při ní používány nejmodernější technologie.

Zdroj: Primulus

Diskuze

V diskuzi PRIMULUS RECENZE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Roman.

Ďalšie tipy podporujúce zvýšenie testosterónu nájdete tu : www.tadalafil.cz/tip…

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Pavel.

Ahoj, já mám osobní zkušenost s produktem Primulus na který jsem náhodou narazil na stránkách dokonalaerekce.cz/pr… . Jelikož produkt není drahý a já nemám ani hluboko do kapsy, jsem si produkt zakoupil. Co se týče únavy tak po pár dnech jsem se cítil výrazně lépe, avšak nevím zda jsem si to nepřivodil sám :) Když to shrnu tak Primulus jsou výborné vitamíny pro muže, já byl osobně hodně potěšen.

Zdroj: diskuze Primulus recenze

Zkušenosti

Za balení a zaslání po ČR neplatíte nic navíc. Jedná se o čistě přírodní produkt vyráběný v České republice. Denní dávka stojí 18 Kč. Produkt je laboratorně testován. Nejedná se o placebo, je to kvalitní produkt, který dle recenzí u mužů funguje. Většina mužů uvádí, že při pravidelné konzumaci Primulusu jsou méně unavení, aktivnější, sebevědomější a dosahují daleko lepších tréninkových výsledků a v neposlední řadě udávají, že se jim zvýšilo libido. Také se jim zlepšila kvalita spánku.

Zdroj: Primulus

Diskuze

V diskuzi PRADAXA A DOPLNĚK STRAVY PRIMULUS se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Milan Stránský.

Dobrý den

Užívám lék Pradaxa 150mg a nyní jsem chtěl zařadit také doplněk stravy Primulus.

Vybral jsem si ho na základě kladných doporučení.

Ovšem na přípravku primulus je přímo napsáno "nevhodné při současném používání přípravků proti srážlivosti krve"

Z hlediska složení
Pískavice
Kotvičník
Hořčík
Vitamin C
Zinek
Černý pepř
Vitamin B6
Biotin
Vitamin D3
Selen

Nepřijde mi, že by tam bylo něco škodlivého, zvlášť pokud s Pradaxou není žádná předepsaná dieta a jiná omezení.

Myslíte, že je možné doplněk používat?

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Pradaxa a doplněk stravy Primulus

Náhrada za Undestor

Možnou náhradou za Undestor je steroid methyltestosteron, který byl vyvinut v orální formě a v medicíně se používá především jako lék pro muže trpící oligozoospermií (nedostatek spermií). Testosteron však sám o sobě není účinný při orálním podání, protože převážná část této látky je metabolizována a deaktivována při prvním průchodu játry a do krve tak vstupuje maximálně 5–10 % účinné látky.

Doporučuje se užívat 3 až 8 tablet za den.

Jedním z vedlejších účinků je výrazné zvýšení agresivity, čehož často využívají sportovci v silových a bojových sportech. Powerlifteři nebo vzpěrači přípravek s oblibou užívají před těžkým tréninkem nebo soutěží, protože zvýšený androgenní efekt lze zaznamenat už cca 1 hodinu po použití a zvýšená agresivita, sebedůvěra a motivace mohou sportovcům umožnit lepší výkon. S androgenním působením je však spjata celá řada nežádoucích účinků jako zvýšené riziko padání vlasů, akné, hypertrofie prostaty a podobně. Je třeba zmínit také riziko jaterní toxicity. Dlouhodobé užívání methyltestosteronu může způsobit výrazné poškození jater, nemělo by tedy překročit dobu 6, maximálně 8 týdnů a následovat by měla minimálně stejně dlouhá pauza.

Methyltestosterone-GENESIS obsahuje 100 tablet po 25 mg. Cena je 800 Kč.

Methyltestosterone-HUBEI obsahuje 50 tablet po 10 mg. Cena je 400 Kč.

Další možnou náhradou za Undestor je produkt Primulus, který díky svému složení posiluje imunitu a pomáhá udržet optimální hladinu testosteronu. Jedná se o potravinový doplněk stravy, který obsahuje zinek, hořčík, selen, vitamín D3, vitamín B6, vitamín C, biotin, fenugreek – pískavice řecké seno, Tribulus Terrestris, extrakt z černého pepře. Všechny uvedené složky jsou v produktu Primulus zastoupeny v optimálním množství a funguje zde jejich vzájemná synergie.

Doporučené dávkování: Stačí 2 tablety denně – jedna ráno a jedna večer.

Zdroj: Náhrada za Undestor

Složení

Produkt obsahuje vitamín D, hořčík, zinek, vitamín C, vitamín B6 a selen. Dále je složení obohaceno o extrakty z pískavice řeckého sena a kotvičníku zemního.

V produktu Primulus je zinek zastoupen ve formě citronanu zinečnatého (TriZinc Citrate), který spadá do skupiny chelátů tohoto minerálu. Minerální cheláty jsou pro lidské tělo přirozenou formou minerální látky a jsou mnohem lépe vstřebatelné než organické či anorganické formy minerálů. Ty procházejí trávicí soustavou bez výraznějšího využití a opouštějí tělo při ranní defekaci. Oproti tomu jsou cheláty vstřebávány velmi snadno, čímž ovlivňují celkovou funkčnost doplňku stravy.

V produktu Primulus je obsah vitamínu D3 2000 jednotek Ul. Nedostatek vitamínu D3 se projevuje špatným vývojem kostí, jejich řídnutím, ale má také vliv na srdeční selhávání a na vznik karcinomu — zejména tlustého střeva a prostaty. Neustále vznikají nové a nové studie, které se dohadují o správné denní dávce tohoto vitamínu. Experti se shodují, že jsou prospěšné spíše vyšší dávky (optimálně okolo 1000–2000 Ul) než dávky doporučené, jelikož většina populace, obzvláště ve střední Evropě, není vystavena slunečnímu záření tak jako kdysi.

Hořčík je v produktu zastoupen jako „Marine Magnesium TG“. Jedná se o přírodní produkt vyráběný ze skeletu jednoho druhu mořské chaluhy s názvem Lithothamnion Coralloides. Jedná se o unikátní produkt s bohatým přírodním zdrojem minerálů pro obohacování potravin. Hořčík je zde zastoupen ve více formách (převážně však jako hydroxid hořečnatý), což zaručuje velmi dobrou vstřebatelnost do organismu.

V produktu Primulus je vitamín B6 zastoupen ve formě HCI, což přispívá k jeho optimálnímu vstřebávání do krevního řečiště. Vitamín B6 neboli pyridoxin je vitamín rozpustný ve vodě. Účinkuje jako takzvaný koenzym, urychluje tudíž chemické reakce v buňkách. Hraje významnou roli v činnosti enzymů působících při rozkladu a zužitkování bílkovin, cukrů a tuků. Působí preventivně proti nervovým onemocněním, zlepšuje náladu a má také vliv na kvalitu kůže. Jeho nedostatek se projevuje podrážděním, slabostí, cukáním víček, záněty kůže či chladem v končetinách. Vitamín B6 hraje také významnou roli při vstřebávání dalších dvou významných složek produktu Primulus – zinku a hořčíku.

V produktu Primulus je vitamín C zastoupen 100 mg kyseliny askorbové. Vitamín C neboli kyselina askorbová je ve vodě rozpustná živná látka a vitamín nezbytný k životu a udržení tělesného zdraví. V lidském těle plní mnoho důležitých funkcí. Nezbytná je jeho funkce v metabolismu aminokyselin, konkrétně pro vznik nekódovaných aminokyselin hydroxylysinu a hydroxyprolinu. Tím se podílí na syntéze kolagenu. Dále je vitamín C důležitý pro tkáňové dýchání, podporuje vstřebávání železa, stimuluje tvorbu bílých a červených krvinek, vývoj kostí, zubů a chrupavek. Působí také jako antioxidant. Jeho nedostatek se projevuje sníženou obranyschopností organismu, častými infekcemi, otoky kloubů a dásní, ztrátou zubů či dokonce neplodností.

Selen je antioxidant, což znamená, že chrání tělo před nebezpečnými volnými radikály. Napomáhá také ke správnému fungování imunitního sytému. Selen má význam obecně i pro srdce a mozek, jelikož redukuje tvorbu krevních sraženin, má vliv i na pleť a její vzhled, kromě toho se užívá na vlasy. Nedostatek selenu se může projevovat zvýšenou únavou, svalovou slabostí či podrážděností.

Trigonella foenum-graecum neboli zkráceně fenugreek je jedna z nejstarších kulturních rostlin. Její semena se používají jako koření a je hojně pěstována ve Středomoří. Obsahuje velké množství hodnotných bílkovin, olejů, monogalaktanového slizu, ale také menší množství alkaloidu trigonellinu, cholinu a triterpenové steroidni saponiny. Nověji objevenou látkou je také steroidní sapogenin –diosgenin. Fenugreek povzbuzuje trávení, ulevuje při kašli, nadýmání a průjmech, celkově působí jako univerzální tonikum. Odpradávna je také využíván jako afrodiziakum. V produktu Primulus je obsažen extrakt ze semen této rostliny.

V produktu Primulus je rovněž obsažen práškový extrakt z kotvičníku zemního s celkovým obsahem 60 % steroidních saponinů. Kotvičník zemní (Tribulus Terrestris) je trvalá poléhavá bylina z čeledi kacibovitých. Obsahuje vysokou hladinu rostlinných „anabolických steroidů“, označovaných souhrnně jako fytosteroly, z nichž jsou nejvýznamnější především sapogeniny chlórgenin, gitigenin, diosgenin, trogoghenin. Dále je kotvičník bohatý na alkaloidy harman a harmin, glykosidy, flavonoidy, třísloviny a pryskyřice.

Černý pepř je často v medicíně používán jako antioxidant a aditivum, které urychluje vstřebávání dalších účinných látek v produktu Primulus.

Zdroj: Primulus

Diskuze

V diskuzi RE se k tomuto tématu vyjádřil uživatel René.

článek hezký, ale zapomínat na Primulus není zrovna hezké, jsou to také vitamíny na zvýšení hladiny testosteronu u muže..

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Re


Autor obsahu

Mgr. Světluše Vinšová


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP