Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

PŘÍPRAVKY S TESTOSTERONEM

OBSAH

Undestor

Přípravek Undestor jsou měkké oválné lesklé tobolky, které obsahují 40 mg testosteroni undecanoas. Léčivá látka testosteroni undecanoas se v těle přeměňuje na testosteron. Testosteron je přirozený mužský hormon, známý jako androgen. Produkt Undestor se užívá k náhradě testosteronu u jedinců, jejichž tělo produkuje nízké nebo nulové hladiny přirozeného testosteronu (stav zvaný hypogonadismus).

Dávkování

Doporučená dávka je 3 až 4 tobolky denně během prvních 2 až 3 týdnů, poté následuje postupné snížení na 1 až 3 tobolky denně. Tento přípravek musíte užívat s jídlem. Tobolky polykejte celé bez žvýkání a zapíjejte je vodou nebo jinou tekutinou. Polovinu denní dávky užívejte ráno a druhou polovinu večer.

Nežádoucí účinky

U mužů může léčba přípravkem Undestor vést k poruchám plodnosti způsobeným potlačením tvorby spermií. Pokud se účastníte soutěží, na něž dohlíží Světová antidopingová agentura (World Anti-Doping Agency – WADA), pak se musíte předtím, než začnete tento přípravek užívat, podívat do kodexu WADA, protože přípravky, jako je Undestor, mohou tyto antidopingové testy ovlivnit. Zneužívání tohoto přípravku k posílení sportovní výkonnosti s sebou nese závažná rizika a nedoporučuje se.

Cena, dostupnost

Undestor je léčivý přípravek na lékařský předpis.

Zde můžete vidět cenu přípravku Undestor.

Balení obsahuje 60 měkkých tobolek.

Zdroj: Tablety s testosteronem

Poradna

V naší poradně s názvem TABLETY S TESTOSTERONEM se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Pavel.

dobry den methyltestosteron genesis se da koupit v lekarne ? dekuji za odpoved

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Žádný testosteron není volně prodejný. Z důvodu vážných nežádoucích účinků. Používá se pouze pro muže bez vlastní produkce testosteronu na vykrytí deficitu. V takovém případě je léčivo podáváno lékařem s pečlivým dozorem na všechna známá nebezpečí.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Tablety s testosteronem

Methyltestosteron

Methyltestosteron je první steroid, který byl vyvinut v orální formě. V medicíně se používá především jako lék pro muže trpící oligozoospermií (nedostatek spermií). Testosteron však sám o sobě není účinný při orálním podání, protože převážná část této látky je metabolizována a deaktivována při prvním průchodu játry a do krve vstupuje maximálně 5–10 % účinné látky.

Dávkování

Doporučuje se užívat 3 až 8 tablet za den.

Nežádoucí účinky

Jedním z vedlejších účinků je výrazné zvýšení agresivity, čehož často využívají sportovci v silových a bojových sportech. Powerlifteři nebo vzpěrači přípravek s oblibou užívají před těžkým tréninkem nebo soutěží, protože zvýšený androgenní efekt lze zaznamenat už cca 1 hodinu po použití a zvýšená agresivita, sebedůvěra a motivace mohou sportovcům umožnit lepší výkon. S androgenním působením je však spjata celá řada nežádoucích účinků jako zvýšené riziko padání vlasů, akné, hypertrofie prostaty a podobně. Je třeba zmínit riziko jaterní toxicity. Dlouhodobé užívání methyltestosteronu může způsobit výrazné poškození jater, nemělo by tedy překročit dobu 6, maximálně 8 týdnů a následovat by měla minimálně stejně dlouhá pauza.

Cena, dostupnost

Methyltestosterone-GENESIS obsahuje 100 tablet po 25 mg. Cena je 800 Kč.

Methyltestosterone-HUBEI obsahuje 50 tablet po 10 mg. Cena je 400 Kč.

Zdroj: Tablety s testosteronem

Jak uchovávat ACC Long

  • plastové tuby: přípravek uchovávejte při teplotě do 30 °C
  • trojvrstvé sáčky: tento léčivý přípravek nevyžaduje žádné zvláštní podmínky uchovávání

Uchovávejte mimo dosah a dohled dětí.

ACC Long nepoužívejte po uplynutí doby použitelnosti, uvedené na krabičce za „Použitelné do:“. Doba použitelnosti se vztahuje k poslednímu dni uvedeného měsíce.

Léčivé přípravky se nesmí vyhazovat do odpadních vod nebo domácího odpadu. Zeptejte se svého lékárníka, jak máte likvidovat přípravky, které již nepotřebujete. Tato opatření pomáhají chránit životní prostředí.

Zdroj: Čištění průdušek s připravky ACC

Poradna

V naší poradně s názvem TESTOSTERON se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jaroslav Horák.

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, jak poznat poruchu tvorby testosteronu, hledal sem hodně na internetu, moc jsem toho nenašel, je mi 17 lel a nezazmenávám na sobš od svých 15 let žádné změny, jen jsem vyrostl, prosím poraďte co dál. Děkuji

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Pro 100% určení poruchy testosteronu je zapotřebí laboratorní vyšetření krve. Jen tak se dá zahájit substituční léčba testosteronem. O odběr můžeš požádat buď dorostového lékaře a nebo také na oddělení urologie, kde mají bohaté zkušenosti s lidmi s nedostatkem tohoto hormonu.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Testosteron

Přípravky na vši

Zde je seznam přípravků na vši.

Zdroj: Paraziti ve vlasech

Poradna

V naší poradně s názvem PROTEINOVÉ PŘÍPRAVKY A PURINY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Marian.

Dobrý den,zajímalo by mě jestli se můžou při dně užívat proteinove přípravky,tedy i aminokyseliny,nebo jen syrovátkový protein a chia semínka

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Vše, co obsahuje aminokyseliny obsahuje i puriny a vytváří v těle kyselinu močovou. Když použijete proteinový přípravek, tak ten den omezte jiné potraviny s vysokým obsahem purinů jako je například maso. U proteinových přípravků se vyhněte příchuti čoko, protože kakao obsahuje extrémní množství purinů.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Proteinové přípravky a puriny

ACC Long pro děti

Tento přípravek není vhodný pro děti mladší 14 let.

Zdroj: Čištění průdušek s připravky ACC

Poradna

V naší poradně s názvem TESTOSTERON ZVÝŠENÍ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Robert.

Chtěl bych se zeptat jestli to pomáhá i v období puberty, když mi je 15 let :D

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Ano, tyhle recepty fungují i v době dospívání. Ovšem, jestli máš pocit, že máš málo testosteronu, například neobvyklý hlas, žádné ochlupení, slabé osvalení nebo malá varlata, tak by se mohlo jednat o poruchu v tvorbě testosteronu. Taková porucha se dá velmi dobře léčit náhradním dodáváním testosteronu do organismu, čímž se zajistí zdravý a silný vývoj. Zkus se nejdřív porovnat s klukama ve škole a když budeš přesvědčen, že něco není v pořádku, tak nasbírej odvahu a poraď se o tom se svým dorostovým lékařem. Léčba testosteronem musí probíhat pod dohledem lékaře, bez toho to prostě nejde. V sázce je hodně. Když se zanedbají vady v dospívání, tak se pak v dospělosti sbírají už jen nepříjemné následky, bez možnosti nápravy. Mysli na to!

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Testosteron zvýšení

Obnovení vlastní produkce testosteronu

Clomiphene citral CLOMIPHENE CITRAL

Clomiphene citral slouží k vyvolání ovulace u žen, které mají problémy s otěhotněním, k léčení specifických poruch funkce vaječníků, k léčbě mužské sterility.

Clomiphene citral byl vyvinut především k léčbě žen. Patří mezi HCG produkty. Muži, dopingoví hříšníci, jej užívají kvůli schopnosti účinně působit na zvyšování endogenní produkce testosteronu, přičemž zvlášť účinný bývá tento přípravek ve spojení se steroidy. Údajně již za 10–14 dní dokáže zcela normalizovat testosteronovou produkci silně narušenou právě užíváním steroidů. Proto je jasné, že jeho čas přichází právě na konci steroidového cyklu nebo krátce po jejich vysazení, nejčastěji v napojení na HCG.

Vedlejší účinky jsou odrazující – dochází k silným poruchám zraku, bolestem žaludku, zvracení, zvyšování hmotnosti, návalům horka, nejsou vyloučeny ani poruchy jater. Z dostupných informací vyplývá, že denní dávka by se měla pohybovat v rozsahu 50–100 mg, přičemž maximum se používá nejvýše 5 dnů, s následným poklesem dávky a úplným vysazením přípravku. V žádném případě by se přípravek neměl užívat déle než 10–14 dnů.

Clomiphene citral jsou tablety o obsahu 25 mg nebo 50 mg.

Cyclofenil

Cyclofenil je velmi slabý estrogen, který, laicky řečeno, brání receptorům estrogenů spojit se se silnými estrogeny. Tyto účinky jsou údajně pro některé dopingové hříšníky tak pozitivní, že ho v klidu užívají během cyklů jako antiestrogen, což způsobí ve výsledku nižší vodní retenci a nižší nebo žádný stupeň gynekomastie. Antiestrogenové účinky však zcela zastiňuje schopnost účinně zvyšovat endogenní hladinu testosteronu, a to dokonce v takové míře, že je srovnatelný s účinky známého HCG, používaného na obnovení produkce testosteronu, která byla snížena užíváním anabolicko-androgenních steroidů. Zvýšení produkce testosteronu tímto prostředkem využívají i někteří soutěžící, kteří odmítají anabolicko-androgenní steroidy kvůli jejich extrémně škodlivým vedlejším vlastnostem. V jejich případě je při aplikaci zaznamenán nárůst síly i svalové hmoty.

Vedlejší účinky tohoto prostředku jsou charakterizovány jako velmi mírné. Vzácně je to lehké akné, případně návaly a zvýšený sexuální zájem. Mimochodem, v minulých letech se na trhu se suplementárními doplňky objevily i výrobky obsahující právě cyclofenil.

Denní dávka by se měla pohybovat maximálně v rozsahu 100–200 mg na den po dobu 4–6 týdnů. Po uplynutí této doby se účinnost tohoto prostředku snižuje. Dopingoví hříšníci udávají, že nejlepších výsledků dosahovali, pokud užívali přípravek ve dvou dávkách – ráno na lačno a těsně před spaním. Cyclofenil bývá zneužíván nejčastěji během anabolicko-androgenních cyklů, nebo na jejich konci, nebo při přípravě na soutěže.

Cyclofenil jsou tablety s obsahem 100 mg nebo 200 mg.

Zdroj: Tablety s testosteronem

Diskuze

V diskuzi CHEMICKÉ PŘÍPRAVKY PRO VINNOU RÉVU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Petr.

Zdravíčko,
existují postřiky (chemikálie / EKO), které jsou kombinované pro více chorob najednou? Např. pro peronosporu a zároveň pro padalí ... nebo musím ošetřovat proti každému zvlášť?
Pokud musím ošetřovat zvlášť, jaké nechat prodlevy mezi jednotlivými postřiky?
Dík za odp., Petr

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Olda.

Pro ošetření více chorob můžete smíchat různé přípravky do jednoho postřiku. Smícháním vznikne takzvaná jícha, která se pak aplikuje na rostliny. O tom, jaké postřiky na co použít, se dodočtete v kalendáři pro vinaře, kde je pro každý měsíc popsáno jak postupovat. Zde najdete kalendář pro vinaře: www.ceskenapady.cz/k…

Zdroj: diskuze Chemické přípravky pro vinnou révu

Důležité informace o některých složkách ACC Long

Pokud vám váš lékař řekl, že nesnášíte některé cukry, poraďte se s ním, než začnete tento léčivý přípravek užívat.

Zdroj: Čištění průdušek s připravky ACC

Diskuze

V diskuzi HYPERMANGAN KDE LZE KOUPIT A HEŘMÁNEK NA OBKLADY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Katka.

Dobrý den! Prosím sháním Hypermangán a heřmánek na obklady. Tuty 2 věci. Potřebuji to z lékárny poslat známé. Můžete mi poradit v jakém e - shopu je koupit abych to zaplatila a jí oba přípravky došly? Z 1 lékárny oba přípravky budu to posílat tedy finance převodem. Děkuji za odpověď S pozdravem Katka

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Hypermangan kde lze koupit a Heřmánek na obklady

ACC Long cena

Zde je uveden seznam nabídek na prodej léků ACC Long.


Zdroj: Čištění průdušek s připravky ACC

Diskuze

V diskuzi SUPER se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jan.

Super článek, na jednom místě jsou všechny přípravky na žilní nedosatečnost.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Super

Jak přípravek Warfarin Orion uchovávat

Uchovávejte tento přípravek mimo dohled a dosah dětí.

Uchovávejte při teplotě do 25 °C. Uchovávejte v dobře uzavřené lahvičce a v krabičce, aby byl přípravek chráněn před vlhkostí a světlem.

Lahvička obsahuje vysoušedlo, které chrání tablety proti vlhkosti. Vysoušecí kapsle by neměla být vyjmuta z lahvičky. Vysoušecí kapsle nepolykejte.

Nepoužívejte tento přípravek po uplynutí doby použitelnosti uvedené na obalu za „Použitelné do“ nebo „EXP“. Doba použitelnosti se vztahuje k poslednímu dni uvedeného měsíce.

Nevyhazujte žádné léčivé přípravky do odpadních vod nebo domácího odpadu. Zeptejte se svého lékárníka, jak naložit s přípravky, které již nepoužíváte. Tato opatření pomáhají chránit životní prostředí.

Zdroj: Warfarin - příbalový leták

Poradna

V naší poradně s názvem LUPÉNKA PSORIÁZA, LÉČBA POMOCÍ PŘÍRODNÍCH LÁTEK se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Anna.

Dobrý den, měla bych dotaz ohledně článku k lupénce. Trpím touto kožní nemocí asi tři roky a běžné léky mi nezabírají. Můžu zkusit tyto doporučené doplňky? Jak dlouho je musím užívat? Je jich poměrně hodně, můžete mi říct, kolik to zhruba bude stát? Děkuji. Anna

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Nemusíte opouštět klasickou léčku přípravky, které vám předepsal lékař. Naopak, používejte je dále, ale uvedené přípravky z článku k nim prostě zařaďte. Pokud potíže ustoupí, můžete od léků upustit a používat jen tuto kombinaci látek. Důležité je, aby jste užívala všechno v předepsaných dávkách. Je to ověřená kombinace čistě přírodních látek, která byla podrobena výzkumu po dobu několika let.
Je možné, že se Vám lupénku podaří potlačit úplně, nebo ji udržíte pod kontrolou. V tom druhém případě, budete muset užívat přípravky do konce života, ale záleží jen na vás, jak moc s tím chcete bojovat. Otázka ceny je také čistě na vás, protože mnoho z doporučených látek se dá v akci koupit za sníženou cenu. Můžete nemoc kontrolovat, nebo ji prostě mít.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Lupénka psoriáza, léčba pomocí přírodních látek

Kosmetika Mary Kay

Kosmetické přípravky fy Mary Kay prodávají výhradně nezávislé kosmetické poradkyně, které nabízejí pohodlné doručení vašich objednávek domů nebo na vámi zvolenou adresu. Navíc nabízejí i další služby, jako je poradenství péče o pleť přímo na míru, konzultace líčení, pomohou vám s výběrem vhodného dárku či s líčením na svatbu. Vaše nezávislá kosmetická poradkyně je vám oddána, poskytuje služby, po kterých toužíte, a pomáhá vám splnit vaše potřeby v oblasti péče o pleť. Přípravky máte možnost vyzkoušet ještě před tím, než si je zakoupíte. Na všechny produkty se totiž vztahuje 100% záruka spokojenosti. S kosmetickou poradkyní Mary Kay řídíte péči o sebe vy. Můžete nakupovat online, po telefonu, prostřednictvím osobní schůzky nebo na poradenství péče o pleť. Je to jen na vás a vašich preferencích.

Jakmile budete připravené provést nákup online, bude třeba navštívit lokátor nezávislých kosmetických poradkyň, abyste našli svou nezávislou kosmetickou poradkyni, případně si v okolí vyhledali svou novou nezávislou kosmetickou poradkyni. Jakmile se se svou nezávislou kosmetickou poradkyní spojíte prostřednictvím její osobní webové stránky, tak si vytvoříte svůj profil „Má MK“ a poté už jen přidáte do košíku přípravky, po kterých toužíte. Na stránku se kdykoliv můžete vrátit a znovu si po přihlášení do „Má MK“ objednat své oblíbené přípravky, prohlédnout si nové produkty, podívat se na rady v oblasti péče o pleť či se inspirovat nejnovějšími trendy.

Zdroj: Nejoblíbenější kosmetika

Diskuze

V diskuzi POSTŘIKY VINNÉ RÉVY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Marie.

Kdy je třeba stříkat vinnou révu a jaké přípravky doporučujete?

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Helena Nováková.

Nevím kdy mohu ošetřovat vinno révu postřikem. Vždy mě shnije 70% úrody. Děkuji pěkně Helenka.

Zdroj: diskuze Postřiky vinné révy

Těhotenství a kojení

Poraďte se se svým lékařem nebo lékárníkem dříve, než začnete užívat jakýkoli lék. V těhotenství a v období kojení může být přípravek užíván pouze v případě, jsou-li pro to zvlášť závažné důvody a na doporučení lékaře.

Řízení dopravních prostředků a obsluha strojů: neovlivňuje.

Zdroj: Čištění průdušek s připravky ACC

Význam slova adstringentní

Význam slova adstringentní je stahující, svírací. Adstringentní roztoky tedy způsobují snížení propustnosti tekutin z cév do okolní tkáně.

Zdroj: Adstringentní přípravky


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Bc. Jakub Vinš


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP