Téma: 

prirodne recepty proti komedonom

PŘÍRODNÍ ZESVĚTLENÍ VLASŮ

Mnoho lidí si přeje mít vlasy o pár odstínů světlejší, ale nechtějí používat žádnou drastickou chemii a raději by sáhli po přírodním receptu na zesvětlení vlasů. Naštěstí nám příroda nabízí několik různých variant, jak dosáhnout zesvětlení vlasů přírodní cestou. Když nebudeme trvat na skutečně chemické blond barvě, tak můžeme pomocí přírodních látek své vlasy více či méně zesvětlit. Pro správné experimentování s domácím zesvětlovačem zde přinášíme několik rad a postupů.

Zdroj: Přírodní zesvětlení vlasů
Zveřejněno dne: 15.8.2012

Diskuze: jak snížit kyselinu močovou

Najrýchlejšia a naj EFEKTÍVNEJŠIA cesta ako znížiť kys.močovú, a zvýšiť krvotvorbu, prečistiť krv, odstrániť prekyslenie a mnoho ďalšieho napríklad pomoc pri opuchu -vode v nohách (silné prírodné diuretikum) je KONZUMÁCIA ŽIHĽAVY A MARHULÍ. - KOPŘIVA A MERUŇKA. Jednoducho v mixéri s vodou.

Zdroj: diskuze Jak snížit kyselinu močovou
Odesláno dne: 17.7.2016 uživatelem Dobroslav
Počet odpovědí: 0

Diskuze: GGT

jak snížit přírodně GGt? Děkuji

Zdroj: diskuze GGT
Odesláno dne: 5.2.2017 uživatelem Pavlína Zdražilová
Počet odpovědí: 0

RECEPTY PRO DIABETIKY II. TYPU

Recepty na večeře

Hemenex

Ingredience: 100 g dušené šunky, 3 vejce, 1 lžíce petrželové natě, sůl, pepř, 1 plátek celozrnného chleba

Postup: Na rozpálenou nepřilnavou pánev vložíme kolečka šunky a necháme opéct. Poté nalijeme rozklepnutá vajíčka a necháme srazit. Povrch mírně osolíme, opepříme a posypeme posekanou petrželkou. Podáváme s chlebem.

Lečo

Ingredience: 150 g brambor, 2 rajčata, 2 bílé papriky, 1 cibule, olej, vejce

Postup: Cibulku nakrájíme a orestujeme na oleji, přidáme pokrájená a oloupaná rajčata a papriku, krátce orestujeme a zahustíme vejcem. Podáváme s uvařeným bramborem. Kdo má rád, může si klidně přidat šunku nebo salám, a pořád je to dietní. Pokud paprika nepálí, tak můžete přidat trochu chilli a stroužek česneku.

Zdroj: Recepty pro diabetiky II. typu
Zveřejněno dne: 4.2.2017

Diskuze: smrkové výhonky

jaké další recepty jsou na využití smrkových výhonků

Zdroj: diskuze Smrkové výhonky
Odesláno dne: 30.5.2016 uživatelem vendy
Počet odpovědí: 1 Zobrazit odpovědi

HRNKOVÉ RECEPTY NA SLADKOSTI

Hrníčkové recepty jsou sladké i slané

Hrnková metoda k přípravě pokrmů není zaměřená pouze na sladké, ale i na slané pokrmy.

Zdroj: Hrnkové recepty na sladkosti
Zveřejněno dne: 24.4.2015

Diskuze: recepty mančingová

Prosím o zaslání receptů z červení řepy. Děkuji.

Zdroj: diskuze Recepty mančingová
Odesláno dne: 25.6.2013 uživatelem Alena Zlámalová
Počet odpovědí: 0

RECEPTY S RAJČATY

Plněná rajčata

Plněná rajčata patří mezi velmi oblíbené předkrmy či lehké večeře. Zvláště v těchto letních dnech jimi nadchnete své hosty více než tradičními chlebíčky. Nasládlou chuť rajčat je vhodné doplnit náplní s výraznější chutí, můžete použít různé ingredience, například tuňáka, sýry, vajíčka nebo i vlašský salát, viz naše recepty.

Zdroj: Recepty s rajčaty
Zveřejněno dne: 16.6.2014

ZESVĚTLENÍ VLASŮ

Zesvětlení vlasů přírodně

Pokud si chcete zesvětlit vlasy, aniž byste navštívili kadeřnický salon, zkuste použít suroviny ze své kuchyňské skříňky. Běžné produkty z domácnosti, jako je citronová šťáva, med a olivový olej, či heřmánek můžete použít k zesvětlení svých vlasů až o několik odstínů.

Zdroj: Zesvětlení vlasů
Zveřejněno dne: 8.9.2015

Diskuze: Prírodne bielenie zubov

Zdravím , moje overené prostriedky na bielenie zubnej skloviny je jednoznacne panensky kokosový olej. /konzumacia 1CL 2x za den/.
Prirodnou cestou k belsím zubom. Mne to pomohlo po 2- 3 týzdnoch.
Zabudnite na rozne bieliace pasty a podobne nezmysli, kt. iba sklovinu poskodzuju..

Zdroj: diskuze Prírodne bielenie zubov
Odesláno dne: 22.7.2013 uživatelem J3NSON
Počet odpovědí: 0

TRESKA TMAVÁ – RECEPTY

Cena

Chlazený filet tresky tmavé můžete v obchodech zakoupit o hmotnosti cca 200–400 g nebo 400–600 g, přičemž 1 kg stojí okolo 229 Kč s DPH.

Zdroj: Treska tmavá – recepty
Zveřejněno dne: 11.10.2016

TRESKA TMAVÁ – RECEPTY

Nutriční hodnoty

Nutriční hodnoty 100g syrové ryby:

  • 41 mg cholesterolu
  • 1 g tuku
  • 19 g bílkovin
  • 92 kcal

Zdroj: Treska tmavá – recepty
Zveřejněno dne: 11.10.2016

HRNKOVÉ RECEPTY NA SLADKOSTI

Hrníčkové vaření je jednoduché

Hrníčkové vaření je opravdu jednoduché, potřebujete pouze hrnek, který používáte jako odměrku na ingredience k pokrmu.

Zdroj: Hrnkové recepty na sladkosti
Zveřejněno dne: 24.4.2015

SVATEBNÍ CUKROVÍ - RECEPTY S OBRÁZKY

Počet svatebního cukroví

Počet svatebního cukroví by se neměl přehánět, protože se jedná pouze o zákusky. Optimální je počítat se třemi až čtyřmi kusy na osobu, jelikož každý svatebčan dostane ještě kousek svatebního dortu.

Zdroj: Svatební cukroví - recepty s obrázky
Zveřejněno dne: 2.7.2017

RECEPTY S RAJČATY

Rajský protlak

Rajský protlak získáme odpařováním vody z rajské šťávy. Šťávu za stálého míchání vaříme a odpařujeme na ½–⅓ původního objemu. Protlakem pak naplníme menší čisté sklenice, které uzavřeme a sterilujeme 10 minut při teplotě 100 stupňů Celsia.

Zdroj: Recepty s rajčaty
Zveřejněno dne: 16.6.2014

NEJLEPŠÍ RECEPTY NA MLETÉ MASO

Nebezpečí u mletého masa

Mletá masa podléhají rychlé zkáze, proto musí být připravována bezprostředně před tepelnou úpravou. U déle namletých mas a při špatném skladování dochází k bakteriálnímu působení, což může mít za následek vznik nebezpečné bakterie salmonela.

Zdroj: Nejlepší recepty na mleté maso
Zveřejněno dne: 14.11.2015

HRNKOVÉ RECEPTY NA SLADKOSTI

Hrníčková bábovka z hladké mouky

Ingredience: 1 hrnek mléka, 1/2 hrnku oleje, 2 vajíčka, necelý hrnek cukru, 2 hrnky hladké mouky, 1 prášek do pečiva

Postup: Ingredience smícháme a vylijeme do předem vymazané bábovkové formy. Dáme péct zhruba na 40 minut při 180 °C. Posypeme moučkovým cukrem.

Zdroj: Hrnkové recepty na sladkosti
Zveřejněno dne: 24.4.2015

HRNKOVÉ RECEPTY NA SLADKOSTI

Hrníčkové lívance

Ingredience: 2 hrnky vlažného mléka, 2 hrnky hladké mouky, 1/2 kostky droždí, špetka soli, lžíce cukru, 1–2 vejce

Postup: Všechny ingredience smícháme na těsto a pod utěrkou necháme kynout. Lívanečník vytřeme lehce olejem a pečeme. Hotové lívance potřeme rozpáleným máslem a namočíme je do skořicového cukru, nebo mažeme marmeládou.

Zdroj: Hrnkové recepty na sladkosti
Zveřejněno dne: 24.4.2015

HRNKOVÉ RECEPTY NA SLADKOSTI

Hrníčkový makovec

Ingredience: 2 hrnky hrubé mouky, 2 hrnky krystalového cukru, 2 hrnky mléka, 2 hrnky mletého máku, 2 vejce, 8 lžic oleje, 1 vanilkový cukr, 1 prášek do pečiva.

Na posypání po upečení: 3/4 balíčku strouhané čokolády

Příprava: Suroviny na těsto smícháme, těsto rozetřeme na vymazaný a vysypaný plech a upečeme. Horký makovec posypeme nastrouhanou čokoládou.

Zdroj: Hrnkové recepty na sladkosti
Zveřejněno dne: 24.4.2015

HRNKOVÉ RECEPTY NA SLADKOSTI

Hrníčková bábovka bez oleje

Ingredience: 4 vejce, hrnek cukru krupice, 1 smetana na šlehání, 1 kypřicí prášek, 1 vanilkový cukr, 2 hrnky hladké mouky

Postup: Ingredience smícháme a vylijeme do předem vymazané bábovkové formy. Dáme péct zhruba na 40 minut při 180 °C. Vychladlou bábovku sypeme moučkovým cukrem.

Zdroj: Hrnkové recepty na sladkosti
Zveřejněno dne: 24.4.2015

HRNKOVÉ RECEPTY NA SLADKOSTI

Hrníčková bábovka s jablky

Ingredience: 1 vejce, vanilkový cukr, prášek do pečiva, 2 hrnky hladké mouky, 1 hrnek cukru, 0,5 hrnku oleje, 0,5 hrnku mléka, 1 hrnek nastrouhaných jablek, skořice, kakao

Postup: Ingredience smícháme a vylijeme do předem vymazané bábovkové formy. Dáme péct zhruba na 40 minut při 180 °C.

Zdroj: Hrnkové recepty na sladkosti
Zveřejněno dne: 24.4.2015

RECEPTY S RAJČATY

Rajčata plněná šlehanou nivou

Suroviny:

  • 10 ks rajčat
  • 200 g plísňového sýru Niva
  • 1 lžíce kysané smetany
  • 100 g másla
  • petrželová nať

Postup:

Opláchnutým rajčatům vydlabejte vnitřek a nachystejte si náplň. Nivu nastrouhejte najemno, přidejte máslo, zakysanou smetanu a vše společně vyšlehejte. Našlehanou směsí plňte rajčátka, ozdobte je petrželkou a seříznutým vrškem. Nejlépe je podávat vychlazené.

Zdroj: Recepty s rajčaty
Zveřejněno dne: 16.6.2014

HRNKOVÉ RECEPTY NA SLADKOSTI

Hrníčková bábovka s jogurtem

Ingredience: 2 hrnky polohrubé mouky, 1 hrnek mléka, 1 prášek do pečiva, 1 hrnek cukru, 1/4 hrnku oleje, špetka soli, 2 vejce, 1 jogurt

Postup: Ingredience smícháme a vylijeme do předem vymazané bábovkové formy. Dáme péct zhruba na 40 minut při 180 °C. Hotovou a ještě teplou bábovku posypeme vanilkovým cukrem.

Zdroj: Hrnkové recepty na sladkosti
Zveřejněno dne: 24.4.2015

TOLSTOLOBIK - RECEPTY

Pečený tolstolobik

Ingredience: 1 kg tolstolobika, sůl, mletý pepř, 50 g másla, 20 g hladké mouky, 1 citron, zelená petrželka

Technologický postup: Naporcovaného tolstolobika osolíme, opepříme, obalíme v mouce a dáme péct na pánev s rozpáleným máslem. Během pečení pokapáváme citronem a potíráme máslem. Dočervena opečeného tolstolobika podáváme s vařeným bramborem nebo opečeným pečivem a posypaného sekanou petrželkou.

Zdroj: Tolstolobik - recepty
Zveřejněno dne: 5.9.2016

TOLSTOLOBIK - RECEPTY

Tolstolobik po pražsku

Ingredience: 800 g tolstolobika, 80 g oleje, 40 g rajského protlaku, tymián, saturejka, pepř, sůl, lžička cukru, červené víno

Technologický postup: Porce ryby osolíme, opepříme, posypeme jemně tymiánem a saturejkou a opečeme na oleji. Hotové vyjmeme, do základu přidáme protlak, trochu cukru a nakonec zastříkneme červeným vínem, krátce povaříme. Omáčku přelijeme na porce ryby.

Zdroj: Tolstolobik - recepty
Zveřejněno dne: 5.9.2016