Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

PROBIOLACT DR MAX

OBSAH

Která probiotika si vybrat

Na trhu je nepřeberné množství probiotických preparátů od různých firem. Liší se počtem obsažených bakteriálních kmenů, množstvím živých bakterií v tobolce a případně formou ochrany vůči kyselému prostředí v žaludku. Všechny však obsahují bakterie ve formě samostatných buněk. Pouze Probiolact je první a dosud jediný zástupce probiotik nové generace, který obsahuje přátelské bakterie ve formě biofilmu. Biofilm je nejpřirozenější forma přátelských bakterií, která svým charakterem zajišťuje přilnutí ke střevní stěně. Biofilmová probiotika mají ve srovnání se samostatnými bakteriemi vyšší odolnost vůči antibiotikům a kyselému pH v žaludku.

Cena a prodej probiotik.

Zdroj: Probiotika po léčbě antibiotiky

Diskuze

V diskuzi IMUNITA A PROBIOTIKA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Šárina.

Už loni se mi velice osvědčilo užívání probiotik Probiolact. Celé zimní období se mi vyhýbalo nachlazení a veškeré virózy i když to v práci padalo jako hrušky. Letos jsem začala zase brát Probiolact a zatím jsem v poho.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Julie Dutá.

Zdravím, osobně jsem o probiotické léčbě dlouho pouze slyšela. Nakonec mě kamarádka navnadila, ať si zkusím pročíst stránky valosun.com. Nejprve jsem na ní koukala jak když upadla, protože jsem si opravdu nemyslela, že by probiotika mohla pomoci na můj ustavičný problém se stolicí. Po přečtení i spousty diskuzí jsem jedny z probiotik vyzkoušela a mohu říci, že mě mile překvapily. Takže za mě na probioticích něco bude. Zároveň by mě však zajímalo, jestli opravdu fungují probiotika i preventivně na průjem, který bychom mohly chytit v Tunisu. Jedeme tam na jaře tak chci vědět jestli má cenu to koupit.

Zdroj: diskuze Imunita a probiotika


Autor obsahu

Mgr. Světluše Vinšová


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP