Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

PRODÁM NEUROL

OBSAH

Adipex retard prodej a cena

Prodám Adipex retard (fentermin) – na tyto inzeráty, které se objevují na internetu, raději zapomeňte. Fentermin není radno používat bez konzultace s lékařem. Jedná se o látku, která ovlivňuje centrální nervový systém a která může mít řadu vedlejších účinků nebo omezení. Ty sice příbalový leták popisuje docela podrobně, ale i tak je předchozí posouzení zdravotního stavu odborným lékařem velmi žádoucí. Adipex retard není možné v ČR koupit bez receptu.

Zde můžete vidět cenu léku Adipex retard.

Výrobcem přípravku Adipex retard, registrovaného v ČR, je firma Gerot Pharmazeutika GmbH, Vídeň, Rakousko.

Zdroj: Adipex retard

Diskuze

V diskuzi SKLIZEŇ RAKYTNÍKU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Zdeněk Valenta.

Dobrý den
Poradíte mi kdy je nejlepší doba na sklizeň rakytníku.?Zkoušeli jsme ho natrhat koncem října,byl to boj,plody jsou hodně měké,nejdou od větvičky a rozmačkávají se mezi prsty.Děkuji za odpověď Zdeněk V.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Roby.

Dobry den prodam krasnou a slatkou aronii,a vybornej rakytnik ,klidně v sto kilech ,tenhle rok se nam povedly jako každy rok,popřipadě zašlu tel, č.
Uživatel rovněž přidal ke svému příspěvku i obrázek, který můžete vidět, když kliknete na tento odkaz přiložený obrázek.

Zdroj: diskuze Sklizeň rakytníku

Brnění jazyka a rtů

Brnění jazyka a rtů může být způsobeno hyperventilací. Příčinou hyperventilace bývá psychické rozrušení, hádka, nakupení stresu a další, nebo takzvaná panická ataka při úzkostných poruchách a následné rychlé a hluboké dýchání, kterým dojde k nadměrnému vydýchání CO2 způsobujícímu právě mravenčení a křeče. Příznaky pak jsou brnění končetin a kolem úst, jazyka, rty se mohou svírat. Objevuje se pocit točení hlavy, sevření na hrudi a dušnost. Okysličení krve ale zůstává 100%, kůže má růžovou barvu.

První pomocí je, že postiženého uklidníte, vyzvete ke klidnému dýchání: nadechnout do břicha, po nádechu zapnout břišní svaly, pomalu a dlouze vydechnout. Dále můžete nechat postiženého dýchat do sáčku přidrženého přes nos a ústa, tím se zvýší koncentrace CO2 v krvi. Případně můžete podat malou dávku sedativa na uklidnění (Diazepam 5 mg, Neurol 1 mg, Lexaurin 3 mg).

Zdroj: Brnění jazyka

Poradna

V naší poradně s názvem NEPŘÍJEMNÁ ÚZKOST se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Cempírek.

Nejlepší by bylo dohodnout se se svým lékařem na změně léků, protože dosavadní léčba u vás nestačí. K dispozici jsou i další preparáty, které by mohly zmírnit vaše nepříjemné pocity. Když ucítíte lékařův nezájem, tak zajděte k jinému. Před návštěvou si sepište seznam léků, které jste doposud užíval a v jakém dávkování. Váš problém se určitě dá řešit.

Zdraví Cempírek!

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Jiří Hofman.

Dnes si zkusím dám neurol a uvidím mám za to že tělo potřebuje tuto látku, není podle mě náhoda že neurol mě byl v září vysazen a na to jsem měl v říjnu silnou úzkost

Zdroj: diskuze Nepříjemná úzkost

Srovnání Xanax nebo Neurol

V Česku se lék Xanax vyrábí pod názvem Neurol. Jde o generickou substituci přípravku Xanax. To znamená, že Neurol je totožný s přípravkem Xanax. Liší se pouze svým názvem a výrobcem.

Zdroj: Xanax

Diskuze

V diskuzi PRODÁM PÁVY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Standa Krejčík.

Prodám pávy, letošní kuřata (2017). Samec za 1500, samice za 1800 . Jsou odchovaní samicí. K dispozici jeden samec a 5 samic. Začátečníkovi poradím s chovem. Ruda u Rýmařova. Na fotografii je otec.
Uživatel rovněž přidal ke svému příspěvku i obrázek, který můžete vidět, když kliknete na tento odkaz přiložený obrázek.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Monika.

Dobry den mate jeste pavice k prodeji?

Zdroj: diskuze Prodám pávy

Lis na olej z bazaru

Lis na olej koupíte i v bazaru ve složce Prodám. Například na Aukru je v nabídce ruční lis Piteba. Ceny jsou ve srovnání o trochu nižší než u nových lisů, což je pochopitelné. Když budete trpělivě hledat, určitě domácí lis na olej najdete.

Zdroj: Domácí lis na oleje

Diskuze

V diskuzi PRODEJ VČEL se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Marcela Veselá.

Prodám 16 ks včelstev i s úly,12 x budečáky,5 x nástavkové,matka Singer,vyšetření negativní,cena dohodou,tel.736675209
Uživatel rovněž přidal ke svému příspěvku i obrázek, který můžete vidět, když kliknete na tento odkaz přiložený obrázek.

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Prodej včel

Nejužívanější léky na spaní na předpis

Xanax

Používá se za účelem uklidnění při úzkostných stavech, u panických poruch, depresí a různých fobií.

Vedlejší účinky Xanaxu: při předávkování léky na spaní může dojít k poruše vědomí s narušením dechového centra, což může vést až k ohrožení života.

Neurol

Lék Neurol patří stejně jako Xanax mezi léky proti úzkosti a na spaní. K léčbě nespavosti se používá, je-li příčinou potíží špatný psychický stav.

Vedlejší účinky Neurolu: předávkování může způsobit poruchu vědomí s narušením dechového centra, což může vést až k ohrožení života.

Rivotril

Rivotril se užívá při léčbě epileptických záchvatů, úzkosti, panických poruch a fobií.

Vedlejší účinky Rivotrilu: závislost, předávkování může způsobit poruchu vědomí s utlumením dechového centra.

Třetí generace – hypnotika: Pokročilejší hypnotika 3. generace mají menší množství vedlejších účinků a podle všeho je u nich nižší riziko vzniku závislosti. V současné době se jedná o nejdokonalejší léky, co se týče kvality navozeného spánku, množství a závažnosti vedlejších účinků. U starších osob mohou způsobit zmatenost, halucinace a bludy. Třetí generace je nejdokonalejší co do kvality navozeného spánku i do poklesu četnosti a závažnosti nežádoucích účinků. V poslední době se začíná hovořit také o čtvrté generaci hypnotik.

Patří sem:

  • Adorma, Apo-Zolpidem, Hypnogen, Stilnox, Zolpidem, Zolpinox – obsahují účinnou látku zolpidem
  • Zopiclone, Zopitin – obsahují účinnou látku zopiklon
  • Sonata – obsahuje účinnou látku zaleplon
Zástupci léků:
  • oxazepam (lék Oxazepam)
  • midazolam (například léky Dormicum a Midazolam)
  • alprazolam (například léky Frontin, Xanax a Neurol)
  • bromazepam (lék Lexaurin)
  • diazepam (například léky Diazepam a Apaurin)
  • klonazepam (lék Rivotril)
  • tetrazepam (lék Myolastan)
  • zolpidem (například léky Adorma, Apo-Zolpidem, Hypnogen, Stilnox, Zolpidem, Zolpinox)
  • zopiklon (léky Zopiclone, Zopitin)
  • zaleplon (lék Sonata)

Zdroj: Léky na spaní

Diskuze

V diskuzi LEXAURIN, JAK HO SPRÁVNĚ BRÁT se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Paulová.

Dobrý den brala jsem neurol 4kát 050 denně nastaly mi tragické životní situace skolabola jsem ,vysoký tlak byla jsem odvezena RZ a tam mi nasadili Lexaurin 1.5 1-1-1 ale já jsem ten neurol bral asi 10let od umrtí dcery.Mohu ještě kombinovat s lexaurinem mám velké problémy z příjmem potravy a s krevní tlak kolísá.je mi 68 let moc děkuji za jakoukoli radu jsem sama

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Lexaurin, jak ho správně brát


Autor obsahu

Mgr. Světluše Vinšová


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP