Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

PRODLUŽOVÁNÍ ŠOURKU

OBSAH

Prodlužování penisu – video

Tady je seznam videí, na kterých je vidět prodloužení penisu.

Zdroj: Prodlužování penisu

Diskuze

V diskuzi PRODLUŽOVÁNÍ ŘAS KOMENTÁŘ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Helena.

Díky za typ, já si nechávám dělat umělé řasy, takže určitě vyzkouším jen potřebuji vědět kde serum sehnat

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Petra.

Ahoj, nevím z kterého mĕsta jsi, já jsem sérum koupila v Ostravĕ. Netuším, kde jinde se ješťe prodává, ale na krabičce je napsaná distribuce pro ČR a je tam napsané i tel. číslo, tak tam zkus zavolat a zeptat se, jestli ho neprodávají kosmetičky třeba i u vás 722 78 77 77.

Zdroj: diskuze Prodlužování řas komentář

Operace

Pokud se rozhodnete pro implantát varlete, můžete si zvolit, zda má být nahrazeno hned při odstranění nemocného varlete, nebo až později.

Při operaci se používají dva typy řezů, které jsou vhodné pro umístění implantátu. Jeden řez jde přímo do šourku a druhý přes spodní oblast třísel. V prvním případě dochází k přímému vložení implantátu a následnému sešití. Při řezu vedeném spodní oblastí třísel dochází k umístění protézy ve spodním rozkroku, což snižuje riziko vysunutí implantátu ze šourku.

Prostor, ve kterém je implantát uložen, je vytvořen pomocí nafukovacího balónku. Tento balónek má na konci malou smyčku, která drží umělé varle v dolní části šourku.

Zdroj: Testikulární implantáty aneb umělé varle

Poradna

V naší poradně s názvem PARAZITI POD KŮŽÍ V ŠOURKU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Zdenek .

Tak jsem zkusil tekutý pudr s mentolem,ale bohužel neúspěšně.Tak zkouším Candix a nějaké léky proti kvasinkám a plísním.Ale tak nějak přestávám věřit,že se nepříjemného bodání v oblasti šourku někdy zbavím.....

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Tak v tom případě doporučuji přestat se zdržovat samoléčbou a zajít na urologii, aby vás tam pořádně vyšetřili. Obzvláště jestli máte bodovou bolest v šourku. Fakt s tím nekokekujte a jděte tam. Na světe jsme jen jednou, tak pozor na to.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Paraziti pod kůží v šourku

Prodlužování vlasů Kolín

Viva studio

Toto studio používá metodu Micro Rings. Cenově je tento salon velmi solidní, protože jeho ceny se pohybují od 3 200 Kč až po 6 200 Kč.

Salon Adriana

V tomto salonu se používá metoda Hair Talk Extensions. Také tento salon nemá zveřejněný ceník prodlužování vlasů.

MK salon

Tento salon používá metodu Balmain Hair. Cenově se prodlužování v tomto salonu pohybuje od 900 Kč až po 12 000 Kč.

Zdroj: Prodloužení vlasů

Prodlužování vlasů

Prodlužování a zhušťování vlasů je dnes již obvyklým způsobem, jak rychle změnit svůj vzhled, pozvednout si sebevědomí a mít krásné, zdravé a husté vlasy. Nejdůležitější je zvolit tu nejsprávnější metodu, tedy šetrnou, bezpečnou a cenově dostupnou. Vlasy se aplikují pomocí metody prodlužování vlasů keratinem za studena. Používají se přírodní vlasy asijského a evropského typu. Evropské vlasy jsou velice žádané, protože se jako jediné dokonale přizpůsobí vlastním vlasům. Nabízí se více než 80 různých odstínů, různé délky, rovné i kudrnaté vlasy.

Zdroj: Jak zlepšit hustotu a kvalitu vlasů

Diskuze

V diskuzi BULKA NA VARLETI se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Honza.

Dobrý den!Z ničeho nic se mi udělala bulka velikosti velkého podkožního uhru,s bílou hlavičkou.Vymacknout nejde,pri zmáčknutí bolí,jinak neboli,ani jinak neobtezuje.Prosim poraďte mi co s tím.Vstreba se,nebo mám navštívit lékaře?Děkuji Honza!Přikládám foto....
Uživatel rovněž přidal ke svému příspěvku i obrázek, který můžete vidět, když kliknete na tento odkaz přiložený obrázek.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Marek.

Dobrý den, mám u šourku bulku v podkoží o velikosti hrášku.
Byla na bulce i bílá hlavička, která obsahovala hnis a šla v pohodě vymáčknout. Po vymáčknutí se lehce zmenšila. Na dotek nebolí a nevadí mi. Zmáčknutí bulky je ale lehce nepříjemné. Mohu se zeptat o co jde a zdá se to vstřebá ?

Uživatel rovněž přidal ke svému příspěvku i obrázek, který můžete vidět, když kliknete na tento odkaz přiložený obrázek.

Zdroj: diskuze Bulka na varleti

Prodlužování vlasů Hradec Králové

Kadeřnický salon Perfekt

V tomto salonu se používá metoda prodlužování vlasů Great Lengths. Bohužel cena této procedury není v tomto salonu k dispozici.

Kadeřnictví Trinity

V tomto salonu se používá metoda Bond Plus. Bohužel ani v tomto salonu nemají zveřejněny ceny prodlužování vlasů.

Salon Beauty mafia

V tomto salonu se používá metoda Micro Rings. Ani v tomto studiu nemají zveřejněný ceník na svých webových stránkách, ale je pravděpodobné, že ceny budou odpovídat těm pražským.

Zdroj: Prodloužení vlasů

Poradna

V naší poradně s názvem BULKA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Petr.

Dobrý den,chtěl jsem se Prosím zeptat nad bulku nad varletem v levo viz foto neboli to nijak to nepřekáží Děkuji
Uživatel rovněž přidal ke svému příspěvku i obrázek, který můžete vidět, když kliknete na tento odkaz přiložený obrázek.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Vypadá to, že se vám udělala křečová žíla v kůži šourku. Křečové žíly se nejčastěji objevují na nohou. Léčit se to dá v tomto případě vyříznutím. Pokud chcete mít jistotu, že nejde o nic nebezpečného, tak si nechte udělat sono vyšetření šourku i varlat. Žádanku na toto vyšetření dostanete od lékaře urologa a nebo od praktického lékaře.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Bulka

Prodlužování řas

Jestliže chcete mít dlouhé a husté řasy, nemusíte se dnes už s tímto problémem zabývat tak, jako tomu bylo dříve. Krásné a husté řasy získáte jednoduše navštívením kosmetického salonu. Samotná metoda prodlužování řas spočívá v tom, že vám na řasu přírodní nalepí řasu umělou pomocí silného lepidla na řasy.

Zdroj: Řasy

Diskuze

V diskuzi CLIP IN se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Irča.

Nakonec jsem se domluvila se svou kadeřnicí a clipy mě nasadí a hlavně chci, aby mě je i nabarvila.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Renda.

prodlužování vlasů připadne nepřirozené, takže si nic takového s vlasy nedělám.

Zdroj: diskuze Clip in

Prodloužení vlasů v Praze

Salon YES VIP

Největším specialistou na profesionální prodlužování a zhušťování vlasů je salon YES VIP. V tomto salonu se používá metoda Hairdreams. Orientační cena prodlužování vlasů v tomto salonu činí od 5 000 až po 12 000 Kč.

Studio Sonja

V tomto salonu se používají 2 techniky na prodlužování vlasů, a to za studena a za tepla. Orientační cena tohoto salonu je stanovena podle centimetrů, takže nejlevnější prodloužení se pohybuje od 8 000 Kč a nejdražší od 30 000 Kč.

Natur Hair

V tomto salonu se používají metody Bond Plus, Bond Fix, keratinová metoda a metoda Micro Rings. Všechny ceny v tomto salonu ovlivňují faktory, jako je druh vlasů, délka a hustota. Orientační cena se pohybuje od 1 800 Kč a může se vyšplhat až k 12 500 Kč.

Zdroj: Prodloužení vlasů

Diskuze

V diskuzi PRODLOUŽENÍ VLASŮ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Evženie.

Na www.vlasy-levne.cz mají více metod prodlužování. Pro mě jsou clip in nejlepší.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Rózka.

Zkusila jsem si prodlužovat vlasy kertinem, ale nakonec jsem nejvíce spokojená s clip in.

Zdroj: diskuze Prodloužení vlasů

Paruka nebo prodlužování vlasů

Ženy mají naštěstí řešení, jak snadno zakrýt vypadávání vlasů. Velmi vhodné je používání paruk a prodlužování vlasů. Tyto vlasové doplňky mají za sebou dlouhou cestu od doby, kdy paruky a příčesky byly notoricky známé. Ženy se díky prodlužování vlasů nemusejí starat o falešně vypadající paruky. Paruky a příčesky lze nosit pro zábavu nebo jen pro zvýšení ženského vzhledu. Paruky se nosí pro různé účely, takže před nákupem paruky či prodlužování vlasů je potřeba určit, co přesně žena potřebuje. Díky tomu může analyzovat různé typy a možnosti, jak najít tu správnou paruku či jaké prodloužení vlasů. Zároveň se klade důraz na dosažení určitého vzhledu. Díky těmto doplňkům hlavy často dochází k maskování vypadávání vlasů, nebo se dají použít pro vytvoření zcela nového vzhledu.

Paruka, či prodloužení vlasů?

Paruky a prodlužování vlasů jsou ve svém výsledku podobné, ale obě tyto metody slouží k různým účelům. Zákaznice se musí naučit rozeznat rozdíly mezi těmito dvěma druhy, aby mohla určit, který z nich nejlépe vyhovuje jejím potřebám. Největší rozdíl mezi nimi je v části, která pokrývá vlasy. Zatímco paruka zakrývá celou hlavu a vlasy, prodlužování vlasů zasahuje pouze část pokožky hlavy.

Paruky a příčesky mohou vytvořit dva různé typy. Žena si může zvolit nošení paruky z důvodu ztráty vlasů, nebo si může vybrat paruku pro vytvoření zcela nového vzhledu, aniž by došlo k provádění dramatických změn se stávajícím účesem. Prodlužování vlasů se používá tehdy, když má žena vlasy na hlavě, spíše se jen mění jejich visáž.

Při výběru paruky dbáme na:

  • vlákno
  • délku
  • styl
  • barvu

Při výběru prodlužování vlasů dbáme na:

  • typ
  • kvalitu

Zdroj: Padání vlasů u žen

Poradna

V naší poradně s názvem PARAZITI POD KŮŽÍ V ŠOURKU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Zdenek .

Svědění šourku mě trápí už asi rok.Nemám žádné projevy na kůži,takže kožní vyšetření je negativní a ani urolog,ani neurolog nenašel možnou příčinu.Svědění začalo asi před rokem v době,kdy jsem za pomocí Champixu přestával kouřit.Je fakt,že jsem kouřit přestal,ale svědění se zbavit nedokáži.Je možné,že by svědění mohlo mít původ tady??Nebo může být spouštěčem svědění plíseň uvnitř těla??Žlučník,žlučovody,játra,střeva a podobně??Připadá mi,jako by se varlata uvnitř šourku pohybovala a kůže se napínala a zase smršťovala a při tom probíhá to svěědění.Má někdo podobné zkušenosti??Dokáže mi někdo poradit??Svědění je opravdu hodně nepříjemné......

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Pohyb varlat a smršťování a natahování kůže šourku je normální jev a probíhá u každého muže. Je velmi nepravděpodobné, že by za svědění mohl nějaký parazit bez projevů jeho přítomnosti na kůži. Jsem přesvědčen, že Vaše svědění souvisí s kožní reakcí buď na kvasinky, plíseň nebo i na prací prášek. Doporučuji natřít svědivá místa tekutým pudrem s mentolem zejména před spaním a pak ráno po sprše. Zkuste to takto dělat nepřetržitě 7 dní a svědění by mělo přestat.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Paraziti pod kůží v šourku

Otok po kastraci psa

Nejčastější komplikací po kastraci je otok šourku, který běžně odezní za několik dní a nevyžaduje žádnou léčbu.

Zdroj: Kastrace psa

Kde to dělají

S touto technologií pracují v tomto salonu.

Zdroj: Nanotechnologie při prodlužování vlasů

Diskuze

V diskuzi VLASY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Monina.

Vše co se týká prodloužení vlasů jako barvení, vlnění i následná úprava, tak svěřuji kadeřnici.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Luisa.

Veškeré úpravy vlasů včetně prodlužování si taky nechávám dělat u kadeřnice.

Zdroj: diskuze Vlasy

Jak se provádí posunování odrostů

Přibližně po 3 měsících (doba závisí na rychlosti růstu vašich vlasů) je potřeba posunout kroužky zpět blíže k pokožce hlavy.

Zdroj: Nanotechnologie při prodlužování vlasů

Cena za prodloužení vlasů

Zde je uveden seznam cen prodlužování vlasů.

Zdroj: Prodloužení vlasů

Jak dlouho trvá aplikace

NANO metoda se provádí vždy za studena, bez chemického zásahu do vlasu. Používají se ty nejmenší kovové kroužky NANO Rings o velikosti většinou cca 3 mm, dostupné v různých barvách, aby co nejlépe splynuly s vaším odstínem vlasů. NANO prodlužování pramenů vlasů je hotovo během několika sekund!

Barvení vlasů se nedoporučuje. Vlasy jsou již chemicky upravené a jejich další zatěžování vede k jejich oslabení. Vždy se pokuste vybrat si svůj odstín nebo obarvit svoje vlasy do barvy prodloužených vlasů. Jestliže se přesto rozhodnete vlasy obarvit, udělejte to pouze jednou. Trvalá ondulace není vhodná! Dále dodržujte pokyny kadeřníka, který vám prodlužování prováděl. Vysoušejte vlasy fénem nastaveným na nejnižší teplotu a nejnižší intenzitu proudění vzduchu. Příliš silný proud vzduchu by mohl vlasy zacuchat. Proud vzduchu by měl vždy směřovat od temena k týlu a od kořínků ke konečkům. Vysoké teploty vlasy vysuší. Prodloužené vlasy si můžete natáčet, kulmovat i žehlit. Vždy používejte ochranná séra na tepelnou úpravu vlasů. Vlasy upravujte v bezpečné vzdálenosti od spojů prodloužení. Pokud chcete vlasy prodloužit, aplikuje se zpravidla od 70 do 100 pramenů. Při zahuštění se většinou aplikuje kolem 50–60 pramenů.

Zdroj: Nanotechnologie při prodlužování vlasů

TIP:

Prodloužené vlasy si můžete pořídit levněji na Zbozi-vlasy.cz.

Více informací ke kvalitě vlasů najdete na portálu www.vlasy.cz:

Zdroj: Prodlužování vlasů levně

Cena

Cena je rozdílná dle typu a délky pramenů vlasů. Cena za nasazení 1 pramínku metodou NANO Rings se pohybuje okolo 20 Kč. Pozor, nejedná se o cenu pramene.

Zdroj: Nanotechnologie při prodlužování vlasů

Normální penis

Při měření velikosti penisu je důležité rozlišovat mezi ochablou velikostí penisu a ztopořeným penisem. Ochablý penis se značně liší co do velikosti, a to nejčastěji od 5,1 cm do 12,7 cm. Velikost ochablého penisu neurčuje velikost vztyčeného penisu. Velikost vztyčeného penisu se pohybuje v rozmezí 12, 5–17,5 centimetrů. Muži s menším ochablým penisem mají obvykle poměrně větší nárůst velikosti penisu při erekci.

Zdroj: Prodlužování penisu


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Bc. Jakub Vinš

Mgr. Jana Fábryová

Gabriela Štummerová


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP