Téma: 

pygeum pro recenze


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

PYGEUM PRO

Cena a prodej

Prodejcem Pygeum Pro doplňku stravy je nedůvěryhodný a obtížně dohledatelný Dream Body s.r.o., na kterého si stěžuje množství lidí. Uvedená firma se také již několikrát dostala do hledáčku České obchodní inspekce (ČOI) vzhledem ke svému podvodnému chování. Zkuste si zadat jméno firmy do Googlu a nebudete se stačit divit.

Detail odstavce: Cena a prodej
Zdroj: Pygeum PRO
Zveřejněno: 20.2.2017


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: pygeum pro

Dobrý den,prosím o zaslání produktu pygeum pro 1balení.

Zdroj: diskuze Pygeum pro
Odesláno: 6.4.2018 uživatelem Vlasta Rybová
Počet odpovědí: 1 Zobrazit odpovědi

PYGEUM PRO

Dávkování

1x denně 1 kapsle

Detail odstavce: Dávkování
Zdroj: Pygeum PRO
Zveřejněno: 20.2.2017


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: Re: Pygeum PRO

Zapomeňte na Pygeum PRO, protože jde jen o vytahování peněz z kapes důvěřivých lidí. Pygeum PRO je trojnásobně předražené než oficiální lék Tadenam, který má stejné složení a navíc je schválen a kontrolován Státním úřadem pro kontrolu léčiv. Lék Tadenam je na lékařský předpis a k dostání je v kterékoliv lékárně. Požádejte svého urologa nebo praktického lékaře o předpis a získáte tak bezpečný a účinný lék za třetinu ceny než Pygeum PRO.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Pygeum PRO
Odesláno: 21.11.2017 uživatelem Cempírek
Počet odpovědí: 1 Zobrazit odpovědi

PYGEUM PRO

Pygeum africanum – extrakt

Pygeum africanum je slivoň africká, která roste v jižní a centrální Africe. Prášek z kůry byl používán africkými domorodci jako přírodní prostředek k léčbě problémů s močovým ústrojím. Již v roce 1970 bylo v odborném tisku publikováno několik studií věnujících se lihovému extraktu Pygeum a jeho působnosti na pacienty s benigní hyperplazií prostaty.

Extrakt Pygeum je prášek z kůry stromu, který je součástí originálního léku na lékařský předpis Tadenan, jehož výrobcem je farmaceutická firma Laboratoires Fournier SA, Francie. Jeho efekt je považován nejen za terapeutický, ale vzhledem k farmakologickému účinku také za protektivní. Jeho velkou výhodou je vysoká bezpečnost, která byla společně s účinností ověřena v rámci multicentrické studie i v podmínkách střední Evropy.

1 kapsle Tadenanu obsahuje 50 mg kůry rostliny Pygeum Africanum, a to v podobě rostlinného oleje v želatinové tobolce.

Detail odstavce: Pygeum africanum – extrakt
Zdroj: Pygeum PRO
Zveřejněno: 20.2.2017


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: Pygeum PRO

Dobry den,

prosim o informaciu, kde by som mohla kupit na Slovensku Pygeum PRO, pripadne si ho mozem objednat v Cechach?

dakujem

Monika M.

Zdroj: diskuze Pygeum PRO
Odesláno: 20.11.2017 uživatelem Monika
Počet odpovědí: 1 Zobrazit odpovědi

PYGEUM PRO

Účinky

Doplněk stravy obsahující kůru ze slivoně africké vychází z podobného základu jako originální lék Tadenan, ale nejedná se o generikum. To by totiž za cenu požadovanou prodejcem za obdobný doplněk stravy bylo neprodejné.

Porovnání srovnatelných balení:

  • Tadenan, lék na lékařský předpis, 30 cps.: cca 300 Kč
  • Pygeum Pro 30 cps. doplněk stravy: 1 190 Kč
  • Di Prostan 30 cps. doplněk stravy: 230 Kč
  • Prostalex 60 cps. doplněk stravy: 319 Kč
  • Prostatex 60 cps. doplněk stravy: 399 Kč
  • PROSTATA 60 tbl. doplněk stravy: 216 Kč
  • PM Elixír 60 cps. doplněk stravy: 211 Kč
  • Prostabil 100 cps. doplněk stravy: 590 Kč

Všechny uvedené doplňky stravy jsou téměř identické s Pygeum Pro. Původní receptura přípravku na prostatu je zesílena účinkem dalších extraktů z urologických bylin.

Detail odstavce: Účinky
Zdroj: Pygeum PRO
Zveřejněno: 20.2.2017


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: pygeum pro

Mám zájem o Váš produkt.

Zdroj: diskuze Pygeum pro
Odesláno: 6.4.2018 uživatelem Vlasta Rybová
Počet odpovědí: 1 Zobrazit odpovědi

FORFEMINA - RECENZE

Může se Forfemina v těhotenství

V těhotenství se užívání přípravku Forfemina nedoporučuje.

Detail odstavce: Může se Forfemina v těhotenství
Zdroj: Forfemina - recenze
Zveřejněno: 3.8.2017


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: tinnitus stop recenze

Lidi nebuďte tak důvěřiví a přečtěte si recenze podvedených tímto přípravkem!

Zdroj: diskuze Tinnitus stop recenze
Odesláno: 26.1.2017 uživatelem Havel
Počet odpovědí: 0

VIADRUS LIGNATOR

Viadrus Lignator – recenze

Viadrus Lignator patří do skupiny „kotle na dřevo“. Tento kotel dle recenzí splňuje emise, má výbornou účinnost a je z litiny.

Recenze uvádějí i skutečnost, že záleží na tom, jak budete topit, pokud dřevem je to „watově“ v pořádku, ale pokud chcete „jet jen na automat“, nastává problém, musíte si vzít silnější těleso o řadu kilowat.

Dále recenze uvádějí, že když kotel vykazuje teplotu spalin 234 °C, je to normální. Teplota UT by měla být 75 °C. Šamotové desky u kotle jsou povinné pro správné prohořívání a odchod spalin.

Detail odstavce: Viadrus Lignator – recenze
Zdroj: Viadrus Lignator
Zveřejněno: 10.5.2018


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: parazit ex recenze

Chtěla jsem se zeptat jestli nemá někdo zkušenosti s přípravkem parazit ex. děkuji

Zdroj: diskuze Parazit ex recenze
Odesláno: 26.9.2016 uživatelem Eliška Kučerová
Počet odpovědí: 0

PARAZITEX – RECENZE

Cena

Zde můžete vidět, kolik stojí přírodní produkt Parazitex.

Autor: © svevi
Foto:
© Max

Detail odstavce: Cena
Zdroj: Parazitex – recenze
Zveřejněno: 27.12.2016


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

PYGEUM PRO

Pygeum Dream Body s.r.o. Vsetín

Firma Dream Body má adresu na poště ve Valašských Kloboukách, telefonní spojení žádné a jednatele v Lucembursku. Firma nabízí kromě potravinového doplňku také jahodníky a posilovací stroje. Společnost Dream Body s. r. o. je v obchodním rejstříku zapsaná od roku 2013 v Praze, jako adresu však uvádí P. O. BOX ve Valašských Kloboukách. Jednatelem je Patrick Meunier.

Podobné firmy obvykle fungují podle stejného schématu a často za nimi stojí i stejní lidé. V tomto případě nejpravděpodobněji Slováci, kteří si v příhraničních městech pronajímají schránky na poštách. V roce 2008 operovala podobná společnost z Brumova-Bylnice. Policie vyšetřovala jednu takovou firmu, případ ale odložila, protože nešlo o trestný čin. Policie se zabývá i dalšími firmami, ovšem nezveřejnila, zda se jedná o Dream Body. Podvedení lidé by se měli obracet na Českou obchodní inspekci nebo soudy, trestní řízení je až krajním řešením.

Z tohoto vyplývá, že než si cokoli objednáte, zjistěte si podrobné informace o dodavateli. Jde přece o vaše finance!

Detail odstavce: Pygeum Dream Body s.r.o. Vsetín
Zdroj: Pygeum PRO
Zveřejněno: 20.2.2017


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: ortho 3000 recenze

potřebuji objednat 1 balení ORTHO 3000 - 180 tbl

Zdroj: diskuze Ortho 3000 recenze
Odesláno: 11.1.2018 uživatelem karel KONRÁD
Počet odpovědí: 1 Zobrazit odpovědi

CONDROSULF 800 - RECENZE

Cena

Za cenovou politiku odpovídá vedoucí lékárník, tudíž se hodnoty jednotlivých položek i jejich výběr mezi lékárnami může lišit.

Detail odstavce: Cena
Zdroj: Condrosulf 800 - recenze
Zveřejněno: 20.5.2018


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: Re: recenze cga 800

prosím na jakou adresu byla použita vaše reklamace při neuspěchu hubnutí a vrácení peněz děkuji.

Zdroj: diskuze Recenze cga 800
Odesláno: 24.3.2015 uživatelem Miluše
Počet odpovědí: 3 Zobrazit odpovědi

FORFEMINA - RECENZE

Cena

Ceny produktu Forfemina jsou na našem trhu rozdílné, pro porovnání jsou zde ceny z e-shopů, které můžete vidět zde.

A dále cena z lékárny Dr.Max, kterou můžete vidět zde.

Detail odstavce: Cena
Zdroj: Forfemina - recenze
Zveřejněno: 3.8.2017

FORFEMINA - RECENZE

Nebezpečí

Produkt Forfemina se nedoporučuje při vysokém tlaku. Forfemina může naopak i přechodně snížit krevní tlak. Dále může být příčinou nevolnosti, která může být způsobená nedostatkem tekutin v těle, protože Forfemina působí močopudně.

Detail odstavce: Nebezpečí
Zdroj: Forfemina - recenze
Zveřejněno: 3.8.2017

PARAZITEX – RECENZE

Dávkování

  • dospělí: 2 kapsle denně
  • děti od 3 do 15 let: 1 kapsle denně po jídle

Kapsli zapijte tekutinou.

Detail odstavce: Dávkování
Zdroj: Parazitex – recenze
Zveřejněno: 27.12.2016

MANA - RECENZE

Dávkování

Tři nápoje denně by měly být schopny dokonale nahradit běžnou stravu a uspokojit hlad. MANA se podle doporučení jí pětkrát denně v menších dávkách. Nicméně pořád je to jeden sáček na den.

Detail odstavce: Dávkování
Zdroj: MANA - recenze
Zveřejněno: 15.6.2018

RECENZE NA ALAVIS BARNY'S

Proč je Barny's Triple Blend extra silný založený na Alavisu nejoblíbenějším výrobkem na trhu pro lidi?

Nabízí velké množství účinných látek, jako je glukosamin a chondroitin sulfát, kolagen či MSM pro prevenci a léčbu kloubních onemocnění. Je založen na funkčním přípravku, který je léty prověřen, nabízí špičkovou kvalitu, neobsahuje žádné další balastní látky, které jsou pro tělo zbytečné.

Detail odstavce: Proč je Barny's Triple Blend extra silný založený na Alavisu nejoblíbenějším výrobkem na trhu pro lidi?
Zdroj: Recenze na Alavis Barny's
Zveřejněno: 21.4.2017

CONDROSULF 800 - RECENZE

Je Condrosulf volně prodejný

Condrosulf 800 mg je pouze na lékařský předpis. U produktu Condrosulf 400 mg je dostupnost bez receptu, pacient však zaplatí platí celou částku. Koupit se dá v jakékoli kamenné i internetové lékárně.

Detail odstavce: Je Condrosulf volně prodejný
Zdroj: Condrosulf 800 - recenze
Zveřejněno: 20.5.2018

KRÉMY CIEN

Recenze

Z recenzí vyplývá, že kosmetické produkty značky Cien ze supermarketu Lidl jsou opravdu dobré a naši pozornost si určitě zaslouží. Vždyť i v hodnocení dTestu byla kosmetika Cien hodnocena lépe než věhlasné značky. Cien Day Cream Q10 vyhrál v kategorii krémů proti vráskám a v testování dTestu porazil i takové značky, jako je Clarins, Lancome nebo Clinique.

Portfolio výrobce značky Cien má opravdu široký rádius od dekorativní kosmetiky po kondicionéry, šampóny, krémy, sprchové gely, tělová másla a další produkty. Nabídka je široká, a pokud se podíváte na internet, tak o pozitivní a objektivní recenze nouze skutečně není.

Detail odstavce: Recenze
Zdroj: Krémy Cien
Zveřejněno: 6.5.2017

MANA - RECENZE

Příprava

MANA je (nebo přinejmenším má být) tekutá plnohodnotná náhražka jídla. Je to vlastně prášek, který smícháte s vodou, olejem, protřepete, necháte chvilku nasakovat, a máte připraveno jedno hlavní denní jídlo. mana je jídlo budoucnosti. Jedná se v podstatě o tekuté jídlo kašovité konzistence, které poskytne vše potřebné, co tělo může potřebovat.

Detail odstavce: Příprava
Zdroj: MANA - recenze
Zveřejněno: 15.6.2018

FORFEMINA - RECENZE

Forfemina a celulitida

Forfemina pomáhá při odstraňovat přebytečnou vodu z těla, přičemž zároveň dochází k odplavení škodlivých látek z organismu, a tak právě tímto pomáhá i proti celulitidě. Primárně však Forfemina slouží na odvodnění a celulitida je způsobená zvětšením objemu podkožních tukových buněk. Proti celulitidě vyzkoušejte i lymfomasáž, cvičení nebo krém. Důležité je podpořit krevní oběh v místě celulitidy.

Detail odstavce: Forfemina a celulitida
Zdroj: Forfemina - recenze
Zveřejněno: 3.8.2017

CONDROSULF 800 - RECENZE

Nežádoucí účinky

Obecně je Condrosulf dobře snášen. Může mít ale i nežádoucí účinky, které se však nemusí vyskytnout u každého.

Velmi vzácné nežádoucí účinky (u méně než 1 z 10 000 nemocných):

  • velmi vzácně se mohou objevit zažívací potíže (tlak v žaludku, pálení žáhy, nevolnost nebo nucení na zvracení), které obvykle nevedou k přerušení léčby;
  • alergické reakce (například kožní vyrážky) se vyskytují též velmi zřídka.

Detail odstavce: Nežádoucí účinky
Zdroj: Condrosulf 800 - recenze
Zveřejněno: 20.5.2018