Téma: 

recenze na masti na křečové žíly


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

KŘEČOVÉ ŽÍLY

Mohou se křečové žíly objevit v jiných místech, než jsou nohy?

Křečové žíly mohou vznikat například v jícnu (nebo jinde v trávicím ústrojí), pánvi, děloze, pochvě, šourku a konečníku. Hemoroidy lze považovat za křečové žíly kolem řitního otvoru. Většina lidí s křečovými žilami se je snaží napravit pomocí konzervativních léčebných opatření. Křečové žíly nejsou nemocí samy o sobě, i když bývají příčinou podráždění a každodenních starostí. Lidé s tímto problémem by se měli poradit s praktickým lékařem, zda je nutná léčba a jaká.

Detail odstavce: Mohou se křečové žíly objevit v jiných místech, než jsou nohy?
Zdroj: Křečové žíly
Zveřejněno: 1.2.2013


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: Re: křečové žíly na varlatech

Křečové žíly ze spodu na pytlíku jsou normální a přicházejí s věkem. Na erekci nemají vliv. Pokud si je chcete nechat vyšetřit, tak se obraťte na lékaře urologa. Ten vám může udělat vyšetření varlat ultrazvukem a zároveň vám může předepsat léky na podporu erekce.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Křečové žíly na varlatech
Odesláno: 24.4.2017 uživatelem Cempírek
Počet odpovědí: 1 Zobrazit odpovědi

PĚT ZPŮSOBŮ, JAK SE ZBAVIT KŘEČOVÝCH ŽIL

Nalezení příčiny

Co jsou to křečové žíly a jak vypadají, zjistíte, až když se objeví. Nejlepší vyšetření je pomocí ultrazvuku. Většinou jsou křečové žíly výsledkem nefunkčního ventilu hlavní žíly v noze. Vadný ventil pouští krev do zpětných a menších žil, které se pak nečekaně stanou viditelné (křečové žíly). V 10 procentech případů jsou žíly izolované. Abnormální žíly jsou méně závažné a snazší k léčbě.

Detail odstavce: Nalezení příčiny
Zdroj: Pět způsobů, jak se zbavit křečových žil
Zveřejněno: 13.5.2013


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: otekle nohy

Mám roztrošenou sklerozu a mám křečové žíly (metličky) nemůžu vydržet na nohy

Zdroj: diskuze Otekle nohy
Odesláno: 9.9.2018 uživatelem Marir Petrova
Počet odpovědí: 0

UCPANÉ ŽÍLY NA NOHÁCH

Volně prodejné přípravky na křečové žíly

Báječný chladivý gel Sněhurka pohladí vaše bolavé nohy a zbaví vás pocitu těžkých nohou. Kaštanový gel Topvet zas zvyšuje pružnost žil.

Velmi oblíbené a účinné jsou krémy na křečové žíly značky Ruticelit, s vyváženým bylinným komplexem a vysokým obsahem termální vody z vřídla Podhájská.

Volně prodejné jsou rovněž kompresní punčochy či podkolenky značky Maxis nebo Avicenum, můžete na ně dostat i poukaz od lékaře.

Vyzkoušet můžete masti na křečové žíly z přírodních extraktů a silic, například Biomedica Biovenol.

Doplňkovou, ale často velmi příjemnou léčbou jsou bylinné čaje a koupele.

Detail odstavce: Volně prodejné přípravky na křečové žíly
Zdroj: Ucpané žíly na nohách
Zveřejněno: 28.6.2018


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: Re: mast proti metličkovým žilkám

Čau Suri, mast ze skořice metličkové žilky ani křečové žíly neléčí! Jediná metoda, kterou se dají křečové žíly a metličkové žilky spolehlivě zlikvidovat najednou, při jedné maximálně dvou návštěvách u lékaře, se nazývá metoda komplexní sklerotizace. Po tomto výkonu není nutná pracovní neschopnost, nevznikají žádné jizvy, zákrok je nebolestivý a časově nenáročný, trvá přibližně 1 hodinu a dá se zvládnout i v průběhu pracovního dne. Pro úspěšné dokončení komplexní sklerotizace, aby zcela zmizely křečové žíly a metličkové žilky, musí pacient nosit kompresní punčochy po dobu 2 až 6 týdnů od zákroku. Metoda komplexní sklerotizace odstraní najednou jak velké křečové žíly tak i malé metličkové žilky. Zákrok se provádí po celý rok, kromě letních měsíců. Metoda komplexní sklerotizace se dělá v rámci estetické chirurgie a bližší info, cena a průběh zákroku se dá najít zde: www.sklerotizace.cz/…

Zdroj: diskuze Mast proti metličkovým žilkám
Odesláno: 22.5.2012 uživatelem Milena
Počet odpovědí: 2 Zobrazit odpovědi

KŘEČOVÉ ŽÍLY

Jak poznám, že mám křečové žíly?

První křečové žíly se mohou projevovat jako:

  • tíže a únava v nohách, zejména po delším stání;
  • zvětšené modré žíly snadno viditelné pod kůží při stání;
  • viditelnější žíly nejčastěji na zadní části lýtek nebo na vnitřní straně nohy mezi kotníkem a tříslem;
  • nepříjemný pocit, tlak přes kůži, noční křeče v nohách;
  • oteklé a bolestivé nohy (způsobeno špatným krevním oběhem).

Detail odstavce: Jak poznám, že mám křečové žíly?
Zdroj: Křečové žíly
Zveřejněno: 1.2.2013


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: tinnitus stop recenze

Lidi nebuďte tak důvěřiví a přečtěte si recenze podvedených tímto přípravkem!

Zdroj: diskuze Tinnitus stop recenze
Odesláno: 26.1.2017 uživatelem Havel
Počet odpovědí: 0

KŘEČOVÉ ŽÍLY

U koho se vyvíjejí křečové žíly?

Riziko vzniku křečových žil se zvyšuje s:

  • těhotenstvím;
  • rodinnou anamnézou;
  • zaměstnáním, které zahrnuje dlouhé stání;
  • menstruací (příznaky se zhoršují před a během menstruace).

Detail odstavce: U koho se vyvíjejí křečové žíly?
Zdroj: Křečové žíly
Zveřejněno: 1.2.2013


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: křečové žíly na varlatech

Dobrý den,na šourku zespoda se mi udělali slné tmavé žíly a dvě hrudky jako sražená krev,k jakému lékaři mám jít,muže to mít vliv na erekci? s erekci začínal mít problémy. Děkuji za odpověď

Zdroj: diskuze Křečové žíly na varlatech
Odesláno: 24.4.2017 uživatelem Martin
Počet odpovědí: 1 Zobrazit odpovědi

UCPANÉ ŽÍLY NA NOHÁCH

Léčba

Konzervativní léčba většinou záleží na nás samých. Je v podstatě cestou tehdy, když onemocnění není natolik vážné, že by se muselo přistoupit k operaci, nebo je řešením pro ty, kteří na operaci nemohou nebo nechtějí.

Kompresní terapie: Spočívá v nošení punčoch, kompresních podkolenek a podobně.

Léky: Bez předpisu jsou k dostání například potahované tablety Ascorutin, chladivé gely, masti, krémy na křečové žíly a jako prevence je skvělý lék Wobenzym.

Radikální léčba: Znamená odstranění křečových žil chirurgickou cestou – dnes existuje mnoho metod.

Přírodní léčba: Zde zabírají různé přírodní gely, masti, krémy na křečové žíly na přírodní bázi a obklady. Ty mnohdy ulevují od bolesti, ale zároveň vyduté žíly stahují.

Detail odstavce: Léčba
Zdroj: Ucpané žíly na nohách
Zveřejněno: 28.6.2018


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: křečové žíly

Dlouhodobě mám vynikající zkušenosti s wobenzymem a s detralexem. V letních horkých dnech také používám kompresní punčochy. Mám bohužel i sklony k vysoké krevní srážlivosti.

Zdroj: diskuze Křečové žíly
Odesláno: 2.8.2018 uživatelem Anežka
Počet odpovědí: 0

KŘEČOVÉ ŽÍLY

Kdy mám vyhledat pomoc?

Pomoc by měla být vyhledána, pokud křečové žíly způsobují trvalejší bolest, hromadí-li se v nohou tekutina nebo pokud vás nepříjemné pocity, křeče často budí v noci. V těchto případech vyhledejte lékaře a zeptejte se na možnosti léčby.

Detail odstavce: Kdy mám vyhledat pomoc?
Zdroj: Křečové žíly
Zveřejněno: 1.2.2013


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: oteklé nohy

Měla jsem oteklé nohy a pořád pocit těžkých nohou.. Kámoška mi doporučila ať si koupím nějakou mast, která obsahuje kaštan koňský.. Tak jsem googlila a nejlepší recenze jsem našla na právě zmíněný Priessnitz žilní. Koupila jsem si mazání na žíly a ulevil mi :-)

Zdroj: diskuze Oteklé nohy
Odesláno: 12.1.2016 uživatelem Karolína
Počet odpovědí: 2 Zobrazit odpovědi

NEJLEPŠÍ LÉK NA KŘEČOVÉ ŽÍLY

Léky na křečové žíly

Konzervativní léčba spočívá v podpoře žil například stahujícími punčochami, režimovým opatřením a podáváním takzvaných venofarmak. Tyto léky jsou většinou na přírodní bázi, podporují napětí cévních stěn a zvyšují jejich pevnost. Senzycol je přírodní doplněk stravy se silným extraktem kurkumy.

Detail odstavce: Léky na křečové žíly
Zdroj: Nejlepší lék na křečové žíly
Zveřejněno: 10.1.2016


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: krém na křečové žíly invisi

Je tento krém(invisi) nejúčinější na léčbu křečových žil?. Pokud ano,tak prosím o informaci kde jej seženu ? Děkuji

Zdroj: diskuze Krém na křečové žíly invisi
Odesláno: 14.7.2015 uživatelem Josef Hofreiter
Počet odpovědí: 0

LÉKY NA ŽÍLY A CÉVY BEZ PŘEDPISU

Co na křečové žíly v těhotenství

Křečové žíly se objevují často u nastávajících maminek, jejichž organismus, zejména hormony a žilní systém si procházejí těžkou zkouškou. Velmi účinné jsou pro začátek kompresní punčochy nebo terapie pomocí bylin. Pokud ale hledáte účinnou pomoc, najdete ji ve své lékárně pod značkou Priessnitz®Mazání na žíly a cévy DE LUXE. Při výskytu křečových žil se poraďte se svým lékařem, který vám navrhne vhodnou léčbu (například předepíše Detralex a kompresivní punčochy).

Detail odstavce: Co na křečové žíly v těhotenství
Zdroj: Léky na žíly a cévy bez předpisu
Zveřejněno: 9.6.2016


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: tinktura nebo mast

Dobrý den

Mám dotaz Prodělala jsem jiiž 3x trombozu, mám křečové žíly, natékají mi nohy.Mohu použít pouze kaštanovou tikturu,nebo je lepší kaštanová mast.


Děkuji Mitrsová

Zdroj: diskuze Tinktura nebo mast
Odesláno: 12.11.2012 uživatelem Vlasta Mitrusová
Počet odpovědí: 1 Zobrazit odpovědi

KŘEČOVÉ ŽÍLY

Jak se křečové žíly léčí?

  • Důležitý je častý odpočinek s nohama ve vyšší poloze.
  • V mírných případech se doporučuje nošení lehkých elastických kompresních punčoch, které zmírňují nepohodlí, ale křečové žíly neodstraní.
  • Pokud je příčinou obezita, je nutné snížení hmotnosti.
  • Injekcemi roztoku, který sklerotizuje žíly a dojde k jejich zavření.
  • Pokud je stav vážný a celá noha je už zasažena křečovými žilami, bývá řešením odstranění žil od kotníku až k rozkroku.

Křečové žíly zvyšují riziko vzniku:

  • flebitidy (zánět stěny žíly);
  • ekzémů;
  • bércových vředů;
  • hluboké žilní trombózy.

Aby se předešlo těmto komplikacím, bývá nutné přikročit k operaci.

Chirurgické ošetření je nabízeno v případě, že :

  • trpíte velkou bolestí;
  • máte flebitidu;
  • dochází ke kožním změnám, například chronický ekzém nebo opakující se vředy, které vedou k zjizvení a napínání kůže;
  • je nutné kosmetické zlepšení, v některých lehčích případech pomáhá například laserová léčba.

Detail odstavce: Jak se křečové žíly léčí?
Zdroj: Křečové žíly
Zveřejněno: 1.2.2013


Facebook Twitter Pinterest Google + email tisk

Diskuze: kožní karlovo náměstí

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, mám po tátovi křečové žíly a začínají se mi dělat bércové vředy. Mám díru v noze. Jakou máte ordinační dobu? Děkuji Radek Nedvěd

Zdroj: diskuze Kožní karlovo náměstí
Odesláno: 23.10.2017 uživatelem Radek Nedvěd
Počet odpovědí: 1 Zobrazit odpovědi

NEJLEPŠÍ LÉK NA KŘEČOVÉ ŽÍLY

Interakce

U Senzycolu nebyly popsány interakce.

Detail odstavce: Interakce
Zdroj: Nejlepší lék na křečové žíly
Zveřejněno: 10.1.2016

OCET NA ČIŠTĚNÍ PLETI

Křečové žíly

Ocet je velmi vhodný při léčbě křečových žil, protože snižuje a zmírňuje výskyt a bolestivost otoků.

Detail odstavce: Křečové žíly
Zdroj: Ocet na čištění pleti
Zveřejněno: 17.6.2013

MAST NA ŽÍLY PRIESSNITZ

Návod k použití

Přiměřené množství tělového krému Priessnitz vmasírujte do ztuhlého a bolestivého místa. Účinky přípravku budou intenzivnější, když na místo aplikace přiložíte zábal.

K zevnímu použití! Skladujte při teplotě 15–25 °C. Skladujte mimo dosah dětí. Neaplikujte do očí ani na sliznici.

Zde se můžete podívat, jaká je cena masti na žíly Priessnitz.

Detail odstavce: Návod k použití
Zdroj: Mast na žíly Priessnitz
Zveřejněno: 5.6.2015

UCPANÉ ŽÍLY NA NOHÁCH

Prevence

Prevencí a používáním mastí a gelů na únavu a pocit těžkých nohou si můžete do budoucna ušetřit velké starosti, a dokonce i operativní zákroky. Dědičnost sice neošidíte, ale můžete oddálit vznik křečových žil, jejich průběh, nebo se jim dokonce úplně vyhnout.

Faktory, které prokazatelně ovlivňují vznik křečových žil:

  • nadváha;
  • sedavé zaměstnání i zaměstnání, kdy musíte stále stát (prodavačky, kadeřnice a podobně);
  • nohy křížem;
  • podkolenky nebo ponožky, které mají příliš těsnou gumičku;
  • nevyvážená strava;
  • hormonální změny, těhotenství.

Nohám uleví jednoduchá cvičení na prokrvení nohou, ideální je šlapání na kole, odpočívat v takzvané svíčce a provozovat delší klidné procházky. Blahodárné a léčivé jsou i každodenní koupele nohou, přičemž střídáte teplou a studenou vodu.

Můžete použít volně prodejné léky, masti i gely na křečové žíly, které opravdu v počátku onemocnění pomáhají.

Konzervativní léčba křečových žil má nejen podpůrný, ale i léčebný efekt. Pokud dojde k odstranění křečových žil operativně, je domácí léčba a dodržování výše zmíněných doporučení velmi důležité i nadále.

Detail odstavce: Prevence
Zdroj: Ucpané žíly na nohách
Zveřejněno: 28.6.2018

PARAZITEX – RECENZE

Cena

Zde můžete vidět, kolik stojí přírodní produkt Parazitex.

Autor: © svevi
Foto:
© Max

Detail odstavce: Cena
Zdroj: Parazitex – recenze
Zveřejněno: 27.12.2016

MAST NA ŽÍLY PRIESSNITZ

Výhody masti a účinky

Mast Priessnitz při masáži dokáže díky obsahu transmitteru rychle ulevit Vašim ztuhlým a bolestivým místům. Konzistence tohoto emulzního tělového krému vytváří optimální podmínky aplikace s výbornou roztíratelností a vstřebatelností. Krém si uchovává méně prodyšný charakter, který významně prodlužuje hřejivý účinek.

Mast na žíly Priessnitz obsahuje kapsaicin, což je rostlinný alkaloid, který stimuluje receptory nervových zakončení, a tím prohřívá organismus. Přispívá k podpoře krevní cirkulace a zvýšení rychlosti metabolismu. Další složkou masti je kafr, který prokrvuje pokožku, po vmasírování pozitivně působí na ztuhlá a bolestivá místa. Mast též obsahuje boswellii, což je jedinečný strom rostoucí v Indii, severní Africe a na Středním východě. Tato rostlina má významné účinky v medicíně, neboť extrakt z kůry obsahuje řadu biologicky účinných látek.

Detail odstavce: Výhody masti a účinky
Zdroj: Mast na žíly Priessnitz
Zveřejněno: 5.6.2015

MAST NA ŽÍLY PRIESSNITZ

Léčba křečových žil

Léčba křečových žil je dvojí, buď konzervativní, nebo radikální:

Léčba konzervativní je léčba, ke které se přistupuje v počátečních stadiích vzniku křečových žil. Představuje spíš podpůrné prostředky, které uleví od bolesti, zmírní příznaky a poněkud oddálí rozvoj choroby. Jedná se především o léčbu medikamenty (léky, masti, speciální krémy) nebo o komplexní terapii, kdy se doporučují speciální úlevové cviky, které současně napomáhají i lepšímu zpětnému toku krve v žilách dolních končetin. Při práci i při denních činnostech se doporučuje nošení speciálních kompresivních punčoch.

Radikální léčba se zahajuje, pokud jsou křečové žíly již v pokročilejším stadiu: jsou-li viditelné a způsobují pacientovi zdravotní a estetické potíže, doporučí lékař některou z metod radikálního odstranění křečových žil. Ty se provádí na specializovaných pracovištích. Předchází jim důkladné vyšetření celkového zdravotního stavu pacienta i sonografické (ultrazvukové) vyšetření cév dolních končetin. Podle výsledků lékař doporučí vhodnou metodu radikální léčby. Tato léčba není plně hrazena pojišťovnou a pacient si ji musí buď celou uhradit, nebo si aspoň připlatit.

Detail odstavce: Léčba křečových žil
Zdroj: Mast na žíly Priessnitz
Zveřejněno: 5.6.2015

PARAZITEX – RECENZE

Dávkování

  • dospělí: 2 kapsle denně
  • děti od 3 do 15 let: 1 kapsle denně po jídle

Kapsli zapijte tekutinou.

Detail odstavce: Dávkování
Zdroj: Parazitex – recenze
Zveřejněno: 27.12.2016

MANA - RECENZE

Dávkování

Tři nápoje denně by měly být schopny dokonale nahradit běžnou stravu a uspokojit hlad. MANA se podle doporučení jí pětkrát denně v menších dávkách. Nicméně pořád je to jeden sáček na den.

Detail odstavce: Dávkování
Zdroj: MANA - recenze
Zveřejněno: 15.6.2018