Informace od zdravotní sestry

MENU

  

PROSTATA

  

KREVNÍ TLAK

  

CUKROVKA

  

WARFARIN

  
Téma

SILDENAFIL ACTAVIS CENA

OBSAH

Vironal je bylinný extrakt, který umí zkrátit chřipku na minimum. Jedná se o doplněk stravy. VIRONAL, SPIRON, AUDIRON, DROSERIN A FLAVOCEL by měly patřit do každé lékárničky v domácnosti. Vironal je unikátní přípravek, protože jej lze používat zejména u malých dětí, a to jak v prevenci primární, tak i sekundární. Přípravek je schválen Ministerstvem zdravotnictví ČR pod označením HEM – 350–7.6.02/16224.

Zdroj: Zkušenosti s Vironalem

Diskuze

V diskuzi ZTRÁTA EREKCE. se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Hipokrat12.

Dám Vám jednu velmi cennou radu. Nevyhazujte peníze za různé Claviny, není to k ničemu. Před pár lety uběhla 10 letá lhůta od vynálezu Viagry. Na trhu jsou různé Sildenafily. Předepíše Vám to urolog, pokud nemáte moc vysoký tlak a neužíváte nitráty. Mně pomohl Sildenafil Actavis,beru si na předpis Sildenafil, co je v akci. Sildenafil Actavis běžně kupuji na předpis v lékárně v Maxu a za 16 tablet dám 800 Kč. Jedna tableta se dá rozdělit a pokud si vezmete jen čtvrtku tak Vám to pomůže. Vyjde to na pakatel, z těch 16 tablet si uděláte 64 dávek. Sildenafil podporuje erekci a oddaluje vyvrcholení. Určitě budete spokojen. Mně je 69 roků. Po užití tablety potřebujete ale stimulaci partnerky, abyste se vzrušil. Pak mi dejte vědět na můj email Hipokrat12@seznam.cz jak jste dopadl. S pozdravem Honza.

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Jan Straka.

Já 66 let a mám třičtvrtě roku po operaci, před tím jsem neměl problém se sex sem, nyní jsem na tom ještě lépe používám Modrasil nebo Sildenafil Mylan a pomáhám si Erogen - X nebo Comfort Silk. Tablety jsou na vzrušení a Erogen se jen tršku namázne na penis a pořádně rozetře je to lepší od ženy, Comfort je lepší pro vagínu jestli je suchá může i na penis, to je paráda jak já vnikám do pochvy.Možná Tvou odpověď očekává Honza ze Zlína. P.S.: Odkud jsi Ty?..

Zdroj: diskuze Ztráta erekce.

Třídenní antibiotika

Mezi třídenní antibiotika patří Sumamed a Azitromycin Sandoz, Actavis nebo Mylan. Tato antibiotika patří do skupiny makrolidů a jedná se o totožné léky, přičemž Sumamed je originálním lékem a Azytromycin Sandoz či Mylan jsou generické přípravky.

Zdroj: Azitromycin - zkušenosti

Poradna

V naší poradně s názvem BETAHISTIN ACTAVIS se k tomuto tématu vyjádřil uživatel ROMANA TOTHOVA.

dobrý den
muze se pit alkohol-vino,pri užívání leku betahistin actavis 8mg

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Ano, při užívání léku betahistin actavis je možné konzumovat během dne i víno, ale v rozumném množství, které by nemělo přesáhnout půl litru denně.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Betahistin actavis

Hypermangan cena

Cena za 200 g manganistanu draselného je přibližně 45 Kč. Tady je přehled aktuálních nejlevnějších nabídek na prodej hypermanganu.

Zdroj: Hypermangan cena

Cena

AZITROMYCIN MYLAN 500MG TBL FLM 3

  • průměrná aktuální cena v lékárně: 70,94 Kč
  • doplatek: 0 Kč

AZITROMYCIN SANDOZ 500MG TBL FLM 3

  • průměrná aktuální cena v lékárně: 56,06 Kč
  • doplatek: 0 Kč

AZITROMYCIN SANDOZ 500MG TBL FLM 6

  • nejvyšší možná cena v lékárně při výdeji na recept: 112,15 Kč
  • doplatek: 0 Kč

Zdroj: Azitromycin - zkušenosti

Diskuze

V diskuzi MENIEROVA CHOROBA A JEJÍ LÉČENÍ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Mlenská Věra.

Dobrý večer. Mám na Vás dotaz lze kombinovat lék Betahistin Actavis 24 mg současně s lékem Prestarium Neo Forte? Děkuji za odpověď Mlénská

Na tento příspěvěk jestě nikdo nereagoval. Chcete se k němu vyjádřit? Klikněte na tlačítko a budete moci vložit svůj komentář.

Zdroj: diskuze Menierova choroba a její léčení

Milgamma tablety cena

Cena: 143 Kč, tato částka již zahrnuje DPH.

Zdroj: Lék Milgamma N

Diskuze

V diskuzi DOTAZ NA OBNOVENÍ EREKCE PO ROBOTICKÉM OPERATIVNÍM ODSTRANĚNÍ PROSTATY se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Zdeněk Kuchta.

Dobrý den, mohu se zeptat, máte nějaké vedlejší účinky při použití Silnadefil 100mg ? předem děkuji za info, hezký den, Zdeněk

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Jirka.

Sildenafil u mě způsobuje mírný otok v obličeji a růžové vidění. Na krevní tlak to u mě nemá žádný vliv.

Zdroj: diskuze Nárok na lázně po operaci prostaty

Je lepší Azitromycin Mylan nebo Sandoz

Azitromycin Mylan, Actavis a Sandoz jsou generická antibiotika k originálnímu léku Sumamed od firmy PLIVA. Účinnost je shodná. Liší se pouze výrobcem. Generický lék obsahuje stejnou léčivou látku ve stejném množství jako příslušný původní originální lék, má stejnou lékovou formu. Výrobce generika prokázat, že generické léčivo je „bioekvivalentní“ k originálnímu léčivu. Znamená to, že se do krevního oběhu dostane stejné množství účinné látky jako v případě léku originálního a rovněž jeho vylučování z organismu je stejné, tedy že se dané léčivo chová v organismu stejně jako originální lék. Pro prokazování této shody jsou stanoveny přísné předpisy, ve všech případech ale platí, že tento postup je mnohem levnější než opakování všech klinických studií, které předcházely uvedení originálního léku na trh.

Zdroj: Azitromycin - zkušenosti

Poradna

V naší poradně s názvem LÉK PRADAXA se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Tesar.

Ovlivnuje pradaxa erekci ? je mozne brat pri pradaxe viagru ?

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Obecně platí, že léky na ředění krve nezpůsobují ani nezhoršují příznaky erektilní dysfunkce. Mnoho mužů bez problémů užívá sildenafil (Viagra) při současné léčbě Pradaxou. Vždy informujte svého lékaře o všech lécích které užíváte.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Pradaxa a alkohol


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Mgr. Marie Svobodová


ČeskáOrdinace

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP